WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 17. toukokuuta 2012

VALONEUVOSTOT JA MONIULOTTEISEN UUDEN MAAN ILMESTYMINEN


Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Uuden maan toukokuun 2012 energiat
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoperhe, tällä kertaa meille antaa suurta iloa, kun pystymme kommunikoimaan kanssanne taas kerran niistä muutoksista, joita tapahtuu kauniilla ja rakkaalla maapallollanne. Näette tosiaan monia muutoksia maanne päällä ja jotkut niistä näyttävät vaikeilta ja epämukavilta, mutta pyydämme teitä tietämään sen ja juhlimaan sitä, että kaikki kehittyy uuden maan jumalaisen suunnitelman mukaan.
 
Kun lähestytte 2012-valoportaalia ja asetutte linjaan galaksin keskuksen kanssa, teidät tuodaan täysin uuden maan moniulotteisiin energioihin, ja uudet rakenteet jotka ohjaavat sen maata seuraavassa evoluutiosyklissä, tulevat esiin.
 
Vuodesta 2013 lähtien maata opastaa sen matkalla ajan ja avaruuden läpi kaksi heränneiden ja ylösnousseiden olentojen elintä, jotka ovat uuden maan Vanhimpain neuvosto ja Maan tilanhoitajaneuvosto. Tuolloin maa tunnustetaan täysin siksi Siniseksi tähdeksi tai Siniseksi vesitähdeksi, mikä se todellisuudessa on, ja tulitähti Solariksen kumppaniksi. Nämä muutokset tuovat teidät uuteen havaintoon maailmastanne ja roolistanne aurinkokunnassa ja galaksissa.
 
Siis tällä hetkellä näitä kahta rakenneta, Vanhimpain neuvostoa ja Maan tilanhoitajaneuvostoa muodostetaan ja yksilöitä koulutetaan ottamaan uudet vastuunsa Sinisen vesitähden kansalaisina ja valo-olentojen kanssaluojina niissä aurinkokunnan ja galaksin neuvostoissa, jotka ohjaavat rakkaudella ja myötätunnolla Kultaisen ruusugalaksin muodostamista ja sen tulevaa roolia jumalaisen tietoisuuden kosmisessa evoluutiossa. 
 
Vanhimpain neuvosto 
Tämä elin muodostuu viisaista vanhimmista, jotka kutsutaan mukaan neuvostoon maaplaneettaikänsä, -viisautensa ja -kokemuksensa perusteella. Henki kutsuu nämä sielut ja he työskentelevät sisätasoilla Maan tilanhoitajaneuvoston ja korkeampien neuvostojen kanssa.
 
Heidän roolinsa ja funktionsa on neuvonantajajohtokunta ja heidän viisauttaan ja tietoaan arvostetaan suuresti. Heidät valitaan maan kaikista ihmisistä, ei ainoastaan alkuperäisroduista, vaikka alkuperäiskansoilla on enemmän kokemusta vanhimpain viisauden kunnioittamistavoista.
 
Rakas valoperhe, keskuudessanne on monia, jotka ovat valonvanhimpia, tavallisesti yli 60-vuotiaita, ja he ovat tunteneet kutsun kunnioittaa itseään vanhimpina, isoäiteinä ja isoisinä, ja palvella maata tällä tavalla. Te valaisette tietä eteenpäin viisaudellanne, kokemuksellanne ja monilla palveluvuosillanne maapallolle, sen ylösnousemukselle ja transformaatiolle sekä uudelle polulle eteenpäin. Täällä korkeammissa ulottuvuuksissa olemme valmiita työskentelemään kanssanne ja kunnioittamaan polkuanne eteenpäin uudelle maapallolle.
 
Maan tilanhoitajaneuvosto 
Rakkaat ystävät, vastuu maatähden tulevasta evoluutiosta lepää niillä, jotka kutsutaan osaksi Maan tilanhoitajaneuvostoa. Ensin ette tiedä, keitä nämä ovat, vaikka he tietävät sen omassa sydämessään ja sielussaan. Heidän enkelinsä ja korkeampi itsensä kuiskaavat heillä polusta, mitä heidän on kuljettava kunnioittaakseen maata ja sen tulevaisuutta. 
 
Nämä olennot ovat täysin heränneitä olentoja, jotka ovat täynnä rakkautta, myötätuntoa ja viisautta. Jotkut ovat rohkeita ja urheita, toiset hoivaavampia ja parantavampia. Jotkut ovat henkisiä sotureita, jotka huolehtivat planeetasta. Jotkut ovat opettajia ja oppaita monille, kun nämä transformoituvat ja ylösnousevat.
 
Rakas perhe, nytkin monet teistä kuulevat kutsun joko osaksi näitä neuvostoja tai työskentelemään niiden kanssa ja edustamaan niitä jollain tavalla. 
 
Ne jotka ovat neuvostonjäseniä tai jotka valitaan edustamaan neuvostoja valonlähettiläinä, ottavat suuren vastuun maapallon opastamisesta 2012-portaalisiirtymän jälkeen, sitten kun uudesta maasta tulee Aurinkokunnan ja Galaksin valoneuvostojen täysin "lentokykyinen" jäsen. He edustavat maata suurissa neuvostokokouksissa, missä puhutaan ja päätetään Solaris-järjestelmän ja Kultaisen ruusugalaksin tulevasta kurssista harmonissa jumalaisen tahdon ja sen jumalaisen luovan älykkyyden kanssa, mikä ohjaa kosmista kehittymistä.
 
Rakkaat ystävät, tämä on tosiaan suuri kunnia ja teissä on monia, jotka ovat viettäneet elämänsä "harjoitellen" tätä hetkeä varten!
 
Solariksen aurinkoneuvosto 
Se olento ja valokappale mitä kutsutaan auringoksi, tunnetaan nyt Solariksena, ja siellä aurinkoneuvosto sijaitsee Suuressa aurinkoneuvostosalissa.
 
Edustajat kaikilta planeetoilta ja valokappaleilta Solaris-järjestelmässä kerääntyvät tähän paikkaan yhteen määrittelemään yhteisen kurssinsa galaktisessa järjestelmässä.
 
Teille jotka työskentelette Vanhimpain ja Maan tilanhoitajaneuvostoissa, annetaan myös tilaisuuksia työskennellä Solariksen aurinkoneuvoston jäsenten kanssa uuden maan kunnioitettuina edustajina. Rakkaat ystävät, täällä tarvitsette todella taitojanne ja kykyjänne moniulotteisina valo-olentoina ihmismuodossa. Teidät viedään tapamaan Aurinkoneuvostoa joko yksilöinä tai ryhmä-merkaba-muodossa delegaatioina, kuten jo tapahtuu maapallonne osissa, missä ihmiset ovat valmiita sellaiseen työhön. 
 
Aurinko-olennot ja aurinkoenkelit ovat valmiina toivottamaan tervetulleeksi tämän jälleenyhdistymisen ja kunnioittamaan teitä, jotka ryhdytte yhteistyöhön Aurinkoneuvoston kanssa. Tulevina aikoina tutustutte tämän neuvoston lähettiläisiin, kun he työskentelevät kanssanne. Alatte ymmärtää selkeämmin, miten aurinkokunnan eri kappaleet liittyvät/suhtautuvat maahan ja miten ne työskentelevät Maatähden kanssa Solaris-järjestelmän energioiden määrittelemiseksi.
 
Galaktinen neuvosto 
Rakkaat ystävät, seuraavalla tasolla monet teistä jatkavat työskentelemään Galaktisen neuvoston kanssa galaksin Suuressa keskusneuvostokamarissa. Tällä lähettiläitä ja delegaatioita kaikista Kultaisen ruusugalaksin tähtijärjestelmistä tapaa yhdessä määrittelemään omaa kurssiaan ja galaksin kurssia kosmisen ilmentämisen äärettömällä matkalla.
 
Teidät jotka tunnette kutsun tähän työhön, koulutetaan Maan tilanhoitajaneuvoston osana ja saatte kokemusta Solaris-neuvostossa, ennen kuin työskentelette galaktisen neuvoston ja niiden valo-olentojen kanssa, jotka työskentelevät galaktisessa neuvostosalissa. On jo yksilöitä ja ryhmä-merkaba-delegaatioita, jotka käyvät neuvostosalissa ja edustavat esiin ilmestyvää moniulotteista maata tässä neuvostossa.
 
Rakas valoperhe, tällä tasolla uusi maa on täysin harmoniassa jumalaisen luovan älykkyyden ja rakkauden kosmisen sykkeen kanssa ja se on mukana galaksissa määrittelemässä niitä valo-, rakkaus- ja myötätuntotaajuuksia, joita rakennetaan, kun galaksi siirtyy eteenpäin matkallaan ajan ja avaruuden läpi.
 
Nämä ovat tosiaan jännittäviä kehityskulkuja maapallollenne. Hyvin monet teistä ovat tunteneet, etteivät ole kosketuksissa poliittiseen ja taloudellisen kehitykseen maan päällä, ja toivovat positiivisempaa muutosta. Näiden uusien yhteyksien myötä maapallo harmonisoituu uuden aikasyklin luovien taajuuksien kanssa ja yltäkylläisyyden ja rauhan tulevaisuus alkaa ilmentyä Maan tilanhoitajaneuvoston ja Vanhimpain neuvoston ponnistelujen kautta. Hallituksenne ja auktoriteettinne alkavat tuntea "ohjeita" neuvostoilta, jotka määräävät maan tulevasta kurssista kyvyllään yhdistyä suuriin valoneuvostoihin ja ohjata ja kanavoida luovaa energiaa niin, että Jumalan tahto ilmentyy maan päällä uuden maan ihmisten valintojen ja halujen mukaisesti!  
 
Tämä on asteittainen prosessi, joka häiritsee vain minimaalisesti ihmisten elämää maan päällä ja jonka täysi ilmentyminen vie 5-10 vuotta. Vuoteen 2017 mennessä tunnette suuria muutoksia maan evoluutiossa ja kehityksessä ja vuoteen 2022 mennessä Maan tilanhoitajaneuvosto ja Vanhimpain neuvosto määräävät täysin maan kurssista jumalaisen tahdon ja jumalaisen luovan älykkyyden mukaisesti. 
 
Rakas valoperhe, monet 1970-luvun ensimmäisestä indigolapsiaallosta ovat johtajia evoluutionne seuraavassa vaiheessa, yhdessä valonvanhimpien kanssa. He syntyivät tätä muutosta varten ja he tietävät sisällään, mitä odotetaan. Monet teistä ovat myös viime vuonna tunteneet ikään kuin saaneensa jonkin työnne ja tarkoituksenne vaiheen loppuun ja että on aika siirtyä johonkin uuteen, vaikka ette ehkä vielä tiedä, mitä se olisi. Monille teistä se on yhdistyminen valoneuvostojen kanssa ja työskenteleminen niiden kanssa uusien valorakenteiden luomiseksi uutta maapalloa varten. 
 
Energiat toukokuussa ja kesäkuussa 2012 
Kun maa valmistautuu näihin syvällisiin ja jännittäviin muutoksiin, toukokuussa ja kesäkuussa on myös joitain energia-asetelmia, jotka auttavat maata valmistautumaan tänä vuonna tapahtuvaan suureen harmonisoitumiseen ja yhdistymiseen. 
 
Toukokuun 20. päivä on vuotuinen auringonpimennys, missä maahan lähetetään aurinkovalokoodeja yhdistymiseksi Solaris-valoneuvoston kanssa. Tämä sallii monien herätä omaan yhteyteensä Solaris-auringon kanssa ja sen rooliin maan evoluutiossa ja kehittymisessä galaksissa ja aurinkokunnassa.
 
Tämä auringonpimennys on uuden kuun ollessa Kaksosissa, vastapäätä galaksin keskusta Jousimiehessä. Kaksoset/Jousimies-yhdistelmä korostaa aina henkistä yhteyttä galaktisiin ja kosmisiin energioihin sekä polariteettien yhdistämistä ykseydeksi, mikä on Suuren muutoksen teema tänä aikana.
 
Sitten 4.6. on osittainen kuunpimennys ja täysikuu Jousimiehessä, joka lähestyy galaksin keskusta. Tuolloin maahan lähetetään valokoodeja Galaktiseen neuvostoon yhdistymistä varten ja tämä herättää ne, joiden työnä on yhdistyä tähän neuvostoon ja työskennellä sen kanssa Maan tilanhoitajaneuvoston kautta.
 
Sitten 6.6. on Venus-transiitti tai Venuksen toinen transiitti, joka yhdistyy ensimmäiseen transiittiin vuonna 2004. Tuolloin Aurinkoneuvosto Solariksella lähettää Venuksen kauneus- ja harmoniakoodeja uuden maan sydänverkkoihin, mikä sallii rakkausenergian täyden heräämisen ja ilmaisemisen niissä, jotka ovat heränneet ja joiden sydän on avoin vastaanottamaan tätä energiaa. 
 
Rakkaat ystävät, tuolloin teistä tulee rakkauden, myötätunnon ja uuden maan taajuuksien viestintuojia ja lähettiläitä. Tuolloin myös enkelimaailmat ja ylösnousseet valonmestarit työskentelevät kanssanne ja erityisesti delfiinimestarit ja -enkelit tekevät työtä maan taajuusharmonian virittämiseksi korkeammalle värähtelypolulle, mitä tarvitaan, kun maa siirtyy kohti 2012-portaalia ja siitä eteenpäin kohtaloonsa osana Aurinkokunnan ja Galaksin valoneuvostoja.
 
Pyydämme teitä kunnioittamaan tätä aikaa meditaatioissanne ja seremonioissanne, sillä se muistetaan tulevina aikoina hetkenä, jolloin maa yhdistyi taas täysin kosmiseen perintöönsä ja kohtaloonsa!

VALONEUVOSTOT JA MONIULOTTEISEN UUDEN MAAN ILMESTYMINEN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: