WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 5. toukokuuta 2012

Mitä säteet ovat ? säde 8

Kahdeksas säde: Ylimaallisuus/ -aistillisuus

Säteen Mestari: Chohan Lady Nada, Lord Chietalin, ja Pleiadialaisten Valon salaisten tehtävien agenttien valaisema.


Ominaisuudet: rohkeus, oikeudenmukaisuus, rehellisyys, viisaus, tasapaino/pysyvyys, tasapaino vastakkaisuuksien välillä, varaukseton rakkaus, yksimielisyys ja ääretön laajenemishalu. Väri: meren vihreä ja violetti. Chakra keskus: Solar Pleksus.


Ensisijaisesti säde ilmaisee syvempää Palvelusi ja ehkä myös irtipäästämistä vahvikkeista/asioista, jotka eivät enää tue sinua. Vaikka tämä saattaa alun alkaen tuntua kuin koko tukijärjestelmäsi tippuisi pois, on vain niin, että uudet rakenteet voidaan tuoda julki. Tämä säde lisäksi avustaa puhdistamaan ja kirkastamaan solutason vanhoja virheellisiä uskomuksia ja arvioita, ja samankaltaisesti kuin seitsemäs säde, sallii Kosmiksen syvän tunteellisen healingin haavoihin, jotka syntyivät muinaisessa Egyptissä ja Atlantiksessa. Koska tämä muutos on tapahtumassa nopeasti useimmille ihmisille tässä hetkessä, itsesi ympäröiminen upealla valoisalla meren vihreällä ja violetillä ”ylimaallisuuden pyhällä liekillä”, auttaa kalibroimaan (virittämään) energia kehot ja tuomaan uusittua/täydennettyä tasapainoisuuden tunnetta ja tasapainoa vastakkaisuuksien välille. Lisäksi tämä säde auttaa sinua rakentamaan eteeristä sähköistä valokehoasi, ja liittyy pyhään ”octahedronin” geometriaan. Jos olet perehtynyt tähän muotoon, voit visualisoida itsesi astumaan kolmeen ”superpakotettuun” meren vihreään ja violettiin ”octahedroneihin”.


Lähde:  http://www.whyspirit.com/html/rayreading.html * Yksisarvinen *

Ei kommentteja: