WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 19. toukokuuta 2012

OLEN KOKONAAN RAKKAUTTA ja Äiti Maria

Äiti Maria on toinen voimakas valo-olento, joka liittyy mystiseen toukokuuhun. Joka vuosi toukokuussa Äiti Marian Tahrattoman sydämen temppeli avautuu sisäisissä ulottuvuuksissa. Tämä vuonna - tämän ajan tarpeen vuoksi - Äiti Maria antaa ihmiskunnalle epätavallisen siunauksen. Kun nukumme yöllä, MINÄ OLEN -olemuksemme saattaa meidät hienokehossamme Äiti Marian valon polttopisteeseen. Kun olemme siellä, Äiti Maria antaa jokaiselle meistä jumalaisen rakkauden viitan. Tämä pyhä lahja lisää äärettömästi kykyämme olla voimakas rakkausvoima, kun täytämme jumalaisia suunnitelmiamme maan päällä.
 
Äiti Maria työskentelee sinnikkäästi auttaakseen jokaista meitä tasapainottamaan kuolemattoman, voitokkaan kolminkertaisen liekin sydämessämme. Äiti Jumalan paluusta saakka, mikä on Jumalan feminiininen puoli jokaisessa meistä, tämä tasapainottuminen on tapahtunut jokaisen oman jumalaisen suunnitelman mukaisesti. Nyt tämän prosessin on aika ottaa kvanttihyppy eteenpäin jokaisessa sydänliekissä.
 
Isä-Äiti Jumalamme maskuliininen ja feminiininen polariteetti ovat MOLEMMAT välttämättömiä minkä tahansa elämänpuolen olemassaololle. Tämä on totta riippumatta siitä, puhummeko hiekanjyvästä, kukasta, ihmisolennosta vai aurinkokunnasta. Molempien polariteettien on oltava läsnä elämän olemassaololle, mutta elämän kukoistamiseksi ja sen korkeimman jumalaisen potentiaalin saavuttamiseksi molempien polariteettien ei pidä olla ainoastaan läsnä - niiden pitää olla TASAPAINOSSA.
 
Ennen ihmiskunnan lankeamista armosta, Jumalan maskuliininen ja feminiininen polariteetti olivat tasapainossa jokaisessa kehittyvässä ihmisolennossa. Isä Jumalan maskuliininen polariteetti roihusi vasempaan aivopuoliskoomme ja aktivoi rationaalisen ja loogisen mielemme. Sitten se laajentui jokaiseen kehomme soluun ja elimeen kurkkuchakramme voimakeskuksen kautta. Isä Jumalamme valo on safiirinsininen ja se muodostaa sinisen voimaliekin sydämemme kuolemattomassa ja voitokkaassa kolminkertaisessa liekissä.
 
Äiti Jumalamme feminiininen polariteetti roihusi oikeaan aivopuoliskoomme ja aktivoi luovan ja intuitiivisen mielemme. Sitten se laajentui kehomme jokaiseen soluun ja elimeen sydänchakramme rakkauskeskuksen kautta. Äiti Jumalan valo on kristallin vaaleanpunaista ja muodostaa vaaleanpunaisen rakkausliekin sydämemme kuolemattomassa ja voitokkaassa kolminkertaisessa liekissä.
 
Kun oikea ja vasen aivopuoliskomme ovat tasapainossa ja kun Isä Jumalamme maskuliininen voima kurkkuchakrassamme on tasapainossa Äiti Jumalamme feminiinisen rakkauden kanssa sydänchakrassamme, vaaleanpunainen ja sininen liekki yhdistyvät ja tulevat suurenmoiseksi violetiksi liekiksi. Tämä violetti liekki aktivoi henkisen aivokeskuksemme, aivolisäkkeemme, käpylisäkkeemme ja hypotalamusrauhasemme sekä hermokeskukset aivopohjassamme. Kun aivokeskuksemme aktivoituvat, valaistumisen kruunuchakramme avautuu ja koemme Kristus-tietoisuuden syntymän.
 
Kullankeltainen valo Kristus-itsestä, todellisesta planetaarisesta Jumalan lapsesta, roihuaa sitten kruunuchakramme kautta kehomme jokaiseen soluun ja elimeen ja muodostaa kultaisen viisausliekin sydämemme kuolemattomassa ja voitokkaassa kolminkertaisessa liekissä.
 
Sininen, vaaleanpunainen ja kultainen kuolematon ja voitokas kolminkertainen liekki jokaisessa sydämessä on pyhän kolminaisuuden täydellinen ilmentymä. Se on jumalainen tasapaino Isä Jumalamme voimasta, Äiti Jumalamme rakkaudesta, mikä tunnetaan myös Pyhänä Henkenä, ja Jumalan viisauden pojasta tai tyttärestä, mihin usein viitataan Kristus-tietoisuutena tai Kristuksena. Tämä on tahrattoman sydämen olemus jokaisessa kehittyvässä sielussa.
 
Kun astumme Tahrattoman sydämen temppeliin toukokuussa, rakas Äiti Maria syleilee jokaista meitä rakastavilla käsivarsillaan. Syleilyllään hän herättää sisällämme muiston matkasta hänen pyhään temppeliinsä ennen tätä ruumiillistumaa. Muistamme, että tulimme maan päälle tämän kosmisen hetken aikana yksi halu mukanamme: Jumalan tahdon tekeminen. Ymmärrämme, että olemme ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi Jumalan voimakkaiksi instrumenteiksi tänä kriittisenä aikana ja että olemme harjoitelleet aioneita tätä tehtävää varten. Muistamme myös, että lupasimme olla Jumalan rakkauden täydellinen ilmentymä palvellessamme valoa tässä ruumiillistumassa. Äiti Marian lahja, jumalaisen rakkauden viitta, on suunniteltu vahvistamaan kovasti kykyämme toteuttaa tämä jumalainen tehtävä.
 
Äiti Marian avulla muistamme, että päätimme tuoda osan Jumalan suunnitelmaa koodattuna sydänliekkiimme fyysisen syntymän verhon läpi. Ja hän muistuttaa meitä siitä lupauksesta, minkä hän teki tulemisestaan auttamaan meitä tänä tehtävämme toteutusaikana. Äiti Maria auttaa meitä myös muistamaan sen kapasiteetin, mikä meillä on elämänvirrassa jumalaisen tarkoituksen täyttämiseksi korkeimmalla vilpittömyyden tasolla.
 
Pyhän toukokuun aikana Äiti Maria auttaa MINÄ OLEN -olemustamme laajentamaan tahrattoman sitä sydämemme maljaa, mikä tuudittaa kuolematonta ja voitokasta kolminkertaista liekkiä. Tämän maljan laajentuminen sallii sydämemme sykkiä täydellisessä tasapainossa. Kun tämä tapahtuu, sydänliekkimme roihuaa suurena jumaluuden muuttavana voimana sisällämme.
 
Meistä tulee tietoisia Jumalan läsnäolosta jokaisessa olemuksemme solussa ja atomissa. Tämä viitoittaa tietä kristallisen solaarivalokehomme täydellisyyden yhdistämiselle fyysiseen, eteeriseen, mentaaliseen ja tunnekehoomme. Tämä on taianomainen prosessi, jonka on aika nyt kehittyä. Mystisessä toukokuussa tässä siirrytään eteenpäin kvanttihyppy.
 
Solaarivalokehon taajuuksissa toimien pystymme tietoisesti lisäämään jumaluutta itsessämme ja kaikessa elämässä, kunnes ylöspäin kurkottava tietoisuutemme saattaa Jumalan äärettömän täydellisyyden muodon maailmaan. Tämä kaikki valmistaa lisää ihmiskuntaa ja rakasta Äiti Maata uuden maapallon ensimmäisten arkkityyppien ankkuroimiseen. Nämä Jumalan äärettömän yltäkylläisyyden ja ikuisen rauhan arkkityypit ankkuroidaan 16.-21.8.2008.


Seuraavassa on affirmaatio, jonka Taivaan komppania on antanut meille. Se auttaa meitä varmistamaan vastahankitun jumalaisen rakkauden viitan.
 
OLEN KOKONAAN RAKKAUTTA

Oi, Jumalan ylin olemus kaikessa elämässä, uppoudun nyt ja iäksi ikuiseen rakastavaan sydämeesi. Annan tietoisesti kulkuneuvoni yhdistettäväksi olemuksesi rakkausluonteeseen, kunnes olen puhdas rakkauskeskittymä - elävä jalokivi syvän rakkautesi kruunussa.
 
Elämässä kulkemani polku johtaa vain rakkauteen. Fyysisestä kehostani, joka on täynnä rakkautta, tulee loistava ja vankkumaton. Rakkautta säteilevä eteerinen kulkuneuvoni muuntaa menneisyyden. Mieleni rakkaus varmistaa jumalaisten ajatustesi ilmaisemisen. Tunteideni rakkaus vahvistaa sitä, että Jumala on ainoa toimiva voima.
 
Kun ajattelen, tunnen ja muistan vain rakkautta, tiedän, että MINÄ OLEN -olemukseni työskentelee kauttani ja säteilee kaikkitietävän, kaikkialla olevan ja kaikkivoivan Isä-Äiti Jumalani, Kaikkeuden, täydellisyyttä ihmisille ja koko elämälle, minkä olen luvannut rakastaa vapaaksi.
 
Tässä Jumalan rakkauden heränneessä tietoisuudessa hengestäni tulee Pyhä Henki ja olen Jumalan rakkautta, mikä kurkottautuu vakuuttamaan tämän maapallon.
 
Rakkaudessa vedän Jumalan kaikki siunaukset luokseni ja rakkaudessa säteilen näitä siunauksia kaikelle elämälle ympärilläni. Olen rakkauden henki, joka tunkeutuu aineeseen, kunnes kaikki on vedetty takaisin näkymättömäksi kokonaisuudeksi.
 
Tunnen rakkauden sykkeen kaikessa elämässä ja rakkauden jatkuvuuden kaikissa kokemuksissa, joista olen koskaan tietänyt. Se KAIKKI on rakkautta.
 
Synnyin rakkaudesta. Kehityn rakkauden kautta ja ylösnousen takaisin rakkauteen.
 
OLEN KOKONAAN RAKKAUTTA ja olen kiitollinen. Ja niin se on, rakas MINÄ OLEN.
 

Ei kommentteja: