WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 5. toukokuuta 2012

Mitä säteet ovat ? säde7

Seremoniallisen taian seitsemäs säde

Säteen mestari: Chohan Saint Germain ja Lady Portia, Arkkienkeli Zadkielin ja Ametistin, ja Elohim Arcturuksen ja Victorian valaisema.


Ominaisuudet: Rituaalit ja taika, diplomaattisuus, vapaus, voima, kohteliaisuus ja itseensä luottaminen.

Väri: violetti, Chakrakeskus: Sakraalinen (ilmeisesti tarkoittaa ristiluun aluetta?)

Tämän säteen kautta yhdistyt enemmän korkeampaan valoosi, ja Äiti/Isä Jumalan jumalalliseen selkeyttävään valoon. Työskentelet kaksinaisuuksiesi parissa, ja ymmärrät olevasi valotyöntekijä, kaiken elämän palveluksessa. Sinulle saattaa olla tarpeellista luoda elämääsi keskittyneempi henkinen toimintatapa (rutiinit) ja käydä syvemmälle tasolle luottamuksessasi ja antautumisessasi Jumalalliselle tahdolle. Jos olet valotyöntekijä, joka perustaa järjestöjä, rituaaleja, seremonioita jne., luota asioiden jumalalliseen selkiintymiseen, tietäen, että sinusta pidetään huoli kaikilla tasoilla ja että sinua todella tuetaan Valotyössäsi. Erityisesti rahaan liittyvissä asioissa. Sinulla tulee aina olemaan tarpeeksi. Kun kerran olet omistanut elämäsi Palvelukselle, sinusta tullaan aina pitämään huoli jumalallisesti. Avain tähän on hyveellisyys/rehellisyys, ja luopuminen ego-tietoisuudesta. Päästä irti ja päästä Jumala! Sillä jokaista askelta kohti, jonka otat eteenpäin, kaverisi valossa tulevat kymmenen askelta sinua lähemmäksi! 


Lähde: http://www.whyspirit.com/html/rayreading.html * Yksisarvinen * 

Ei kommentteja: