WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 12. toukokuuta 2012

Toukokuun energiaennuste HUUHTELU, SYNTYMÄ JA NOUSEVA SYDÄN



Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
5.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Toukokuun energia alkoi pamauksella. Tammikuun 1. päivä oli viime kerta, kun avasimme kuukauden näin voimakkaalla uusien mahdollisuuksien energialla. Tämä toukokuun 1. päivän syntymäenergia kesti muutaman päivän ja on nyt taas hiljentynyt, kun lopettelen tämän toukokuun energiaennusteen kirjoittamista.
 
Monet teistä ovat tunteet sen syvästi, se on katalysoinut teitä ja olette tunteneet sen johtavan sisällänne energiasyöksyyn, mikä oli selvästi uuden elämän esiinilmestymistä. Pitkin toukokuuta tämä syntymäenergia tulee jatkuvasti uudestaan pintaan ja toukokuun kokemuksena on entistä nopeampi laajentuminen ja supistuminen.
 
Nämä ovat synnytysliikettä tai -tuskaa meille muuttuvana planeettana ja ihmisinä, kun vauva lähestyy nyt syntymäänsä - vauvan ollessa uusi maailmamme. Tämä merkitsee, että supistukset tuntee syvemmin ne, jotka ovat tietämättömiä synnytyksestä. Niinpä haasteet eri elämän alueilla on kaikilla jatkuva teema, mutta jos olet tottunut tähän teemaan ja oppinut tasapainottamaan sen, sinun on helpompaa hengittää supistusten läpi ja valjastaa laajentumisessa ulottuvilla olevat huiput.
 
Laajentumisessa on innostuksen ja odotuksen energiaa - tunne vauvan jatkuvasti lähestyvästä saapumisesta. Tämä voi myös johtaa haluun valmistella ja järjestää alueita elämässänne. Toukokuussa nähdään monien teidän järjestelevän ja siistivän omaa tilaansa raikkaaksi ja valmiiksi uudelle. Tämä harjoitus johtaa voimakkaampaan ilmentämiseen, joten siivotkaa rakkauden ja aikomuksen kera, korkeimpien vaikutusten saamiseksi.
 
Innostuksen ja todellisen elossa olemisen tunne on sydänkeskuksessa voimakkaampaa kuin koskaan ennen, kun kesäkuu työntää sisään suuremman sydänenergia-aallon, kuin olemme vielä nähneet planeetallamme. Niinpä te jotka olette jo kokeneet aiempina kuukausina taianomaisia hetkiä (synkronismia, lisääntynyttä telepatiaa ja korostuneita aistikokemuksia, syvempää rakkauden ja ykseyden tunnetta), voitte odottaa tämän kasvavan. Ja mitä paremmaksi tulet itsesi tukemisessa supistusten läpi, sitä säännöllisempää taianomaisuudesta tulee.
 
Supistukset joista puhun, palvelevat toki meitä, vaikka joidenkin teistä on ehkä kamppailtava toivottaakseen ne tervetulleeksi. Ne palvelevat meillä jokaisella tarvetta huuhtoa ulos elämästämme sitä, mikä on tiheää ja vanhentunutta. Tämä huuhteluteema mikä on ollut voimakas vuoden alusta saakka, nousee intensiiviseen huippuun toukokuussa, 15. päivän merkitessä korkeinta kohtaa.
 
Monet teistä ovat jo saaneet tämän vaiheen valmiiksi ja puhdistaneet hyvin paljon menneisyyttä. Niinpä teillä toukokuussa on enimmäkseen kyse uudesta perustasta tulevaisuudellenne, mitä tietoisesti rakennatte ja ohjaatte.
 
Enemmän kuin minään aikana sukupolvemme historiassa, nämä perustat eivät vastaa mitään aiempia ajatuksiasi elämästä - kenties edes mitään, mitä suunnittelit tekeväsi vasta kolme kuukautta sitten. Luota tähän, jos tämä on todellisuutesi, kun et todellakaan ole yksin. Olet osa maailman muutosta nyt ja myös monet muut ratsastavat samalla "äkillisen muutoksen" aallonharjalla kuin sinä.
 
Siinä missä aiemmin yhteiskuntamme rajat sitoivat meidät laumaan, olemme nyt nopeassa "ulos vanhasta ja uuteen" -jaksossa. Niinpä halua toteuttaa äkillinen muutos tai ryhtyä impulsiiviseen toimintaan on tavallista useammilla ihmisillä. Saatat kokea hermostuneisuutta tämän uuden rohkeuden kanssa ja epävarmuus valinnoistasi on mielen oire aika ajoin. Mutta tiedä, että nämä oireet ovat osa syvemmän heräämisesi matkaa. Olet astumassa hyvin tallatulta tieltä sellaiselle tielle, jota älykäs kehosi (ei mielesi) haluaa sinun kulkevan.
 
Muista siis, että jos tunnet olevasi pois keskuksestasi tai tunteet nousevat pintaan toisinaan (mikä on hyvin todennäköistä näiden irtipäästämisjaksojen aikana), voit yhdistyä korkeampaan itseesi tai korkeampaan henkeen voimaantuaksesi taas. Sulje vain silmäsi ja kuvittele valopilari, joka ulottuu päälaeltasi taivaaseen. Tunne tuo yhteys ja muista, ettet ole yksin. Tämä pilari yhdistää sinut universaaliin elämänvoimaan ja voi tyynnyttää kehon, kun se panostaa liikaa siihen, mitä tapahtuu horisontaalisesti maan päällä, ja unohtaa, että olet yhteydessä kaikkeen.
 
Teillä jotka ette ole kokeneet "huuhtelevanne" menneisyyttä viime aikoina, huuhtelukokemus voi olla nyt intensiivistä ja tulla sykkeinä. Sykkivää energiaa on ollut 29.4. saakka läsnä yleismaailmallisesti, valmistellen meitä kesäkuun suuremman sydänenergian syntymiseen. Tämä energia työntää sisään hyvin luovan ja innovatiivisen uudistumisajan yksilöille ja planeetalle. Tällä jaksolla nähdään uusi ja nopea vaihe yhteiskuntamme vapautumisessa monista kahleista. On siis paljon tulossa ja voimme kaikki tuntea sen.
 
Hengitä. Muista hengittää.
 
Tiedät vielä huuhtelevasi, jos haasteita ilmentyy säännöllisesti. Nämä haasteet ottavat puhtaiden tunteiden muodon (tunteet pinnassa tai tasapainottomuus ilman tunnistettavaa ulkoista syytä) tai laukaisee jotain ulkoisissa olosuhteissamme (jotain elämässäsi, mikä saa surua tai ahdistusta nousemaan sisälläsi).
 
Tunnehuuhtelumatka voittaa nopeata tahtia tuskallisia tai vaikeita tunteita historiastasi. Tähän liittyy usein mielen yliaktiivisuutta, kun se yrittää arvioida aiempia tekoja ja kokemuksia ratkaisun saamiseksi ja eteenpäin siirtymiseksi.
 
Antaudu päästääksesi irti tunteesta, yhdisty säännöllisesti korkeamman itsesi kanssa (yhteytesi kaikkeen ja kaikkiin) ja hoivaa itseäsi suuremman stressin tai kiihkeyden hetkillä. Ajatukset ovat vain ajatuksia - miten itsepintaisia ne ehkä ovatkin - ja yliaktiivinen mieli on reaktio tunne-energiakenttään, mikä on kehossa poissa tasapainosta. Sukella siis kehoon ja tunteisiin salliaksesi tasapainottumisprosessin. Nämä tekniikat voivat auttaa:
 
* meditoi (mielen selvittämiseksi)
* istu tai makaa ja keskity hengittämään syvään ja tietoisesti vatsaan ainakin 10 minuuttia kerralla
* liiku fyysisesti tai tee joogaa tai samanlaisia energiaharjoituksia
* ruoki kehoa hyvällä ja kevyellä ravinnolla ja runsaalla vedellä
* luo (maalaa, kirjoita, kokkaa, laula, tanssi, rakenna … lista on loputon)
* kommunikoi, mitä tarvitsee ilmaista sisältä (kirjoita paperille ajatuksiasi, tunteitasi tai pohdintojasi)
* etsi hyvien ja helppojen sielujen seuraa leikkimistä tai vain yhdessäolemista varten.
 
Nämä menetelmät auttavat sinua pääsemään kehoon ja päästämään irti yli-innokkaasta mielestä, erityisesti harjoitettaessa useita niistä päivittäin.
 
Uusi elämä syntyy ja näinä toukokuun ensipäivinä jotkut teistä kokevat synnyttämisen nopeasti voimistuvan. Synnytystä edeltävä ja seuraava masennus tai väsymys ovat oireita luovilla olennoilla keskuudessanne, joten muistakaa levätä tuottamisaikojen välissä. Tuottamisen mikä tuntuu pakonomaiselta monilla luojilla, kun haluatte "tehdä" jotain sillä energialla, mikä syöksyy lävitsenne.
 
Tämä syöksy johtuu myös siitä, että tulevaisuus joka viime kuukausina oli tavallista sokeampi piste monilla meistä, alkaa taas avautua. Visionäärit keskuudessanne tuntevat ikään kuin voivansa nähdä pidemmälle eteenpäin, kuin olette pystyneet pitkään aikaan, joten mahdollisimman rauhallisen planeettamuutoksen uneksiminen ja aikominen on upea tapa tukea maailmaanne ja henkilökohtaista matkaanne tällä hetkellä. Tämä aikomus on myös upea tuki nousevalle luojaenergialle maapallolla, mikä viitoittaa tietä uudelle sydämelliselle tielle.
 
Lopuksi suhdekommunikoinnista - olkaa toukokuussa tietoinen sotaenergiasta suhteissa. Kommunikoikaa hankauspisteiden kautta toisten kanssa vain, silloin kun tunnette ehdottomasti tarvetta siihen, kun monet teistä ovat "huuhtelussa" ja toistavat vain uudelleen menneitä tilanteita ja tapahtumia elämässänne.
 
On parempi yrittää selvittää ratkaisemattomat muistot tai tunteet itsessänne, ennen kuin esitätte ne jonkun toisen kanssa. Vuonna 2012 tunteet ovat hyvin korostuneita, kun me jokainen siirrymme nopeasti läpi monista aikajanoista itsessämme, kuitenkin harvoin samassa paikassa ja samaan aikaan toisten kanssa. Yhteentörmäyksiä voi sattua helposti, koska kaikki tuntevat intohimoisemmin, kuitenkin olemme kaikki myös enemmän omassa maailmassamme ja henkilökohtaisissa aikajanoissamme kuin koskaan aiemmin. Niinpä menneisyyden uudelleen pyörittäminen toisten ihmisten kanssa ratkaisun etsimiseksi voi kostautua teille mahtavasti tällaisina aikoina.
 
Jos siis tunnet tarvetta esittää sen jonkun toisen kanssa, kysy ensin itseltäsi, mitä sillä saavutetaan. Jos yrität ratkaista sisälläsi jotain viipyilevää tunnetta tai jotain tuomittavaa tapahtumaa, muista, että mennyt on mennyttä. Niinpä myös silloin kun mielesi inttää, että toinen provosoi sinua, vain sinä voit auttaa itseäsi antamalla viipyilevän tunteen huuhtoutua lävitsesi. Silloin kun toinen henkilö on ollut väkivaltainen jollekin, tämä ei mene tuon ihmisen luo takaisin pyytämään aiheutettujen mustelmien parantamista. Hän vetäytyy ja antaa kehon tehdä sisäisen työnsä. Sama periaate pätee tässä rauhaan.
 
Nämä muistot tulevat uudestaan pintaan opettamaan meitä, jotta voimme päästää irti tulevaisuuden vuoksi. Ne eivät ole opettamassa meille, että tajusimme tilanteen väärin menneisyydessä.
 
Lopuksi, naura ja hymyile niin paljon, kuin voit. Olemme ilmentämässä uutta elämää maan päälle, joten valellaan sitä intohimolla ja positiivisuudella, koska energia luo.
 
Valitse energia, mitä haluat synnyttää maailmaan, ja keskity siksi tulemiseen. Sisälläsi oleva potentiaali on ääretön ja sisälläsi oleva universaali voima muistetaan.
 
Ja se on erittäin hyvä asia.
 
Rauhassa ja Rakkaudessa,
Lee
 
Toukokuun affirmaatio
 
Olen syntymä.
Synnytän.
Synnytän Valoa.
Olen Luoja.
Luon.
Luon Valoa.

 
Toukokuun energiaennuste
HUUHTELU, SYNTYMÄ JA NOUSEVA SYDÄN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: