WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

TEHKÄÄ VALINTANNE


Ashtaria ja Emmanuelia kanavoinut Langa ( www.emmanuelmessages.com)
3.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomautus Langalta:

Emmanuel otti minuun telepaattisesti yhteyttä ja pyysi tapaamaan astraalitasolla. Tapasimme tavanomaisessa paikassamme - yksinkertaisessa huoneessa jossa ei ole ovia eikä ikkunoita ja joka on näkymätön toisille astraalikulkijoille, tietoisuuden piilottama. Emmanuel tuli "fyysisessä" muodossaan, minkä hän omaksuu helpomman kommunikoinnin vuoksi, koska minä en pysty ylläpitämään "valokuplaa" pitkiä aikoja.

Tavanomaisten tervehdysten jälkeen kysyin, mistä tapaamisessa oli kyse, ja hän vastasi, että minun pitäisi tavata joku. Yhtäkkiä "valokupla" tuli seinän läpi. Ensimmäistä kertaa joku toinen henkilö Emmanuelin lisäksi pääsi huoneeseen.

Tuosta olennosta tuleva energia oli niin rauhallista ja rakastavaa, etten pelästynyt millään tavalla. Kysyin olennolta, voisiko se heijastaa fyysisen muodon.

Valo "kuplan" keskellä himmeni nopeasti ja kaunis "ihmisolento" materialisoitui ja sanoi: "Tervehdin sinua. Olen komentaja Ashtar Sheran." Olin hämmentynyt. Katsoin Emmanuelia miljoona kysymystä silmissäni, mutta hän vain hymyili.

Saatoin nähdä myös Ashtarin hymyilevän. Sitten pyysin Ashtarin lupaa tehdä ne kysymykset/testin, minkä Emmanuel oli opettanut minua tekemään todentaakseni jokaisen olennon identiteetin, jonka kohtaan astraalitasolla. Ei ollut epäilystäkään siitä, etteikö hän oli Ashtar.

Sitä on vaikeaa kuvata, mitä seuraavaksi tapahtui. Ashtar jotenkin jakoi tietoisuuteni ja olin kahdessa paikassa samanaikaisesti. Toisaalta olin edelleen astraalihuoneessa Emmanuelin ja Ashtarin kanssa ja toisaalta olin jossain muualla yksin Ashtarin kanssa - ulkoavaruudessa.

Minulla on suuri houkutus kuvata itse komentaja Ashtaria, hänen rakastavaa olemustaan, viisauttaan, valtavaa voimaansa jne., mutta Emmanuel neuvoi minua olemaan tekemättä sitä väittäen, että minun pitäisi keskittyä viestiin, viestintuojan sijasta.

Ashtar sanoi telepaattisesti:
 
"Kaikki valmistelut meidän puolestamme on tehty, kaikki kommunikointikanavat maapallon kanssa on avattu ja nyt saadaksenne apuamme ja voidaksenne yhdistyä universaaliin voimaan teidän on nostettava värähtelyänne korkeammalle, kuin voitte. Olette maan päällä tänä ajankohtana, koska teillä on tärkeä rooli esitettävänä ihmiskunnan jatkuvassa tarinassa. Ja valinnat joita teette tänä päivänä, muotoilevat tulevaisuutenne. Kehittynyt tietoisuuden jäljitysteknologiamme valvoo jatkuvasti kollektiivisen ihmistietoisuuden värähtelytasoa ja näemme, että se kohoaa merkittävästi tällä hetkellä, muttei riittävän nopeasti. Näin ollen jokaisen valotyöntekijän apua tarvitaan kovasti tällä hetkellä."
 
Sitten Ashtar näytti minulle valtavia "valoaaltoja" kulkemassa joka suuntaan ja hän sanoi: 
 
"Tämä on energiaa, mikä sitoo meidät yhteen. Se on rakkautta. Rakkaus on maailmankaikkeuden yksi ja ainoa voima. Ei ole muuta energialähdettä ja se, miten suhtaudutte tuohon voimaan, määrittelee sen vaikutuksen planeetallanne. Olette energian välittäjiä ja jokaisen teistä on aika tehdä valinta siitä, miten välitätte rakkauden/elämän energiavoimaa toimintaan.
 
Tehkää valintanne."
 
Sitten hän lakkasi heijastamasta fyysistä muotoaan ja hänestä tuli taas valokupla, joka hävisi. Sekunnissa olin taas "yksittäinen", astraalihuoneessa Emmanuelin kanssa…

Kysymys: Emmanuel, haluaisitko lisätä jotain Ashtarin viestiin?
 
Ashtarin viesti on sanoinkuvaamattoman viisas eikä minulla ole siihen mitään lisättävää. Jokainen yksilö ymmärtää sen oman tajuntansa mukaisesti. 
 
Hän kehottaa tekemään valintanne tänään. Teidän on lähdettävä huomenna ja liput on varattava tänään.
 
Hän sanoo myös, että apua korkeammilta, Kristus-tietoisuuteen harmonisoituneilta olennoilta, tulee teille energiapyörteiden kautta. Nämä pyörteet avautuvat, kun teette valinnan. Näin voitte valita, millainen energia auttaa teitä matkallanne. Se on syntymäoikeutenne.
 
Mutta valitettavasti suuri ihmistenne enemmistö elää elämäänsä, ikään kuin heillä ei olisi vaihtoehtoja, käsittämättä, että jos he eivät valitse, joku muu valitsee heidän puolestaan.
 
Riippumatta siitä paikasta, missä olette henkisessä kehityksessänne, teidän on tehtävä valintanne. Tätä valintaa ei voi tehdä päässä. On oleellista seurata sydäntä. Silloin kun teette valinnan, avaatte hyvin voimakaan energiapyörteen ja sen kautta maailmankaikkeus antaa tuon valintanne mukaisesti. 
 
Valoliitto on Jumalan kosmisen suunnitelman palveluksessa. Liiton jokainen jäsen työskentelee valon hyväksi, harmoniassa rakkauden elämänvoiman kanssa. Myös liiton avaruusalus säteilee rakkautta.
 
Valoliitto toimii normaalisti korkeammalta tiheystasolta kuin omanne, joten saadaksenne heidän apuaan tehokkaammin, teidän on nostettava värähtelyänne. Helpoin tapa tämän tekemiseen on päästää rakkausvärähtelyn virta omaan järjestelmäänne. Vain yksinkertaisesti valitsemalla rakkaus luodaan pyörre ja värähtelyasteikon korkein osa virtaa lävitsenne, mikä nostaa värähtelytasoanne ja tekee helpommaksi avun siirtämisen korkeammilta tasoilta todellisuuteenne.
 
Kun valintanne on tehty, seurauksena oleva pyörre on ehdoton eikä maailmankaikkeudessa oli mitään riittävän voimakasta pimeää voimaa sulkemaan sitä.
 
---------
 
Lyhyt kysymys- ja vastusosio Emmanuelin kanssa (satunnaisia kysymyksiä lukijoilta).

Kysymys: Sanoit Gaian kopioivan itsensä - luoko se uutta ainetta?
 
Aine ei ole sitä, mistä planeettanne on tehty. Gaia on tehty tietoisuudesta.
 
Kysymys: Kuka tai mikä päättää, kummalla maapallolla minä jatkan elämistä?
 
Tietoisuutenne harmonisoi teidät sen ulottuvuuksienvälisen portin kanssa, mikä tukee parhaiten hallitsevinta tiedostamistaajuuttanne.
 
Kysymys: Viime kontaktissasi sanoit: "tietoisuutenne opastaa teitä elämään kunniallista ja merkityksellistä elämää". Mitä on merkityksellinen elämä?
 
Merkityksellisellä elämällä on tarkoitus. Tietoisuuden kasvaminen saa aikaan selkeyttä todellisesta tarkoituksestanne elämässä. Sielunne on tällä planeetalla tarkoituksesta. Mitä pikemmin keksitte, mikä tarkoituksenne on, sitä pikemmin voitte alkaa tehdä elämästänne merkityksellistä. Ja mitä merkityksellisempää elämänne on, sitä autuaampi olette.
 
Kysymys: Luin, että joulukuussa 2012 avautuu useita portaaleja maan päällä ja jotkut ihmiset ylösnousevat näiden portaalien kautta. Tiedämmekö etukäteen noiden portaalien sijainnin?
 
TE olette portaali. Jumaluuden yhtenäiskenttä ei ole ulkopuolellanne, vaan sisällänne.
 
Kysymys: Jokin aikaa sitten mainitsit, että "täydellinen vapaus" on vain askelien päässä. Miten otamme nuo askeleet?
 
Ottakaa askel kerrallaan, tehkää se omassa tahdissanne - tahdissa, mikä on teille luonnollinen. Löytäkää oma rytminne ja pystytte kävelemään paljon enemmän.
 
Vapaus on oikeutenne olemassaolonne nojalla. Rakkaus ja vapaus ovat maailmankaikkeuden hallitsevia värähtelyjä ja ainoa asia, mikä maailmankaikkeudella on annettavana.
 
Kysymys: Mainitset, että ihmisiä elää Marsissa. Voisitko kertoa mistä lähtien?
 
Ensimmäinen maanasukkaiden ryhmä saapui Marsiin 20 vuotta ennen virallista kuuhun laskeutumista.
 
Kysymys: Meditoin tunnin päivässä. Riittääkö tämä valmisteluna ylösnousemukseen?
 
Meditointi auttaa henkisyyden monissa puolissa, muttei se liity mitenkään ylösnousemukseen. Eläimet eivät meditoi ja useimmat niistä ylösnousevat. Toisaalta monet yksilöt jotka meditoivat, eivät ylösnouse. Ylösnousemuksen avain on sydämessänne, tietoisuudessanne ja yhteydessänne Kaiken olevaisen kanssa. Kolmannen tiheyden olemassaolossanne Kaikki olevainen ilmentyy enimmäkseen luonnon kautta ja näin luontoon yhdistyminen on yksi tehokkaimmista tavoista yhdistyä Lähteeseen.
 
Jos muistelette kaikkia henkisiä opettajia, jotka ovat kulkeneet planeettanne pinnalla, kaikki valaistuivat luonnossa - istuen puiden alla, uiden joissa, nukkuen luolissa jne. Luonnossa oleminen on teille helpoin tapa kokea ykseyttä elämän kanssa. Nykyään on ongelmana se, että yli puolella ihmisistä ei ole yhteyttä luontoon. Ihmiset uskovat, että he ovat parempia kuin luonto ja että heillä on oikeus käyttää sen resursseja antamatta mitään takaisin, ja tämä saa aikaan tasapainottomuutta ja yhteydettömyyttä luontoon.
 
Kysymys: Miten voin kokea valaistumisen?
 
Valaistuminen ei ole mitään sellaista, mitä voit kokea, koska kokeminen tapahtuu mielessä. Valaistuminen on mielen tuolla puolen ja se tapahtuu vain silloin, kun ei ole mieltä (egoa).
 
Valaistuminen on vain sana, jota käytetään kuvaamaan tulosta siitä prosessista, missä yksilötietoisuutenne yhdistyy korkeamman itsenne tietoisuuden kanssa.
 
Kysymys: Etsin aina uutta tietoa - millaista tietoa minun pitäisi etsiä näinä muutosaikoina?
 
Lakkaa etsimästä ulkopuoleltasi. Itsetuntemuksen pitää olla ainoa etsittävä asia. Kaiken tietäminen tuntematta itseäsi on merkityksetöntä.
 
Kaikki tieto on epäoleellista, se saa vain aikaan harhan "tietämisestä" ja tämä harha estää sinua pääsemästä vireeseen aidon itsesi kanssa. Jos sinusta tulee "tietäjä", menetät jotain äärettömästi arvokkaampaa - menetät viisauden. 
 
Tietäminen ei ole viisautta eikä se muuta mitään sinussa - ainoastaan viisaus transformoi sinua. Opi pois tietämisestä ja hämmästyt siitä, miten tieto esti sinulta jumalaisen muodonmuutoksen.
 
Kysymys: Onko Jeesus ja Sananda sama olento?
 
Jos aikakäsitys on läsnä kysymyksessä ja vastauksessa, prinssi Sananda on Jeesus Kristuksen korkeampi itse. Jos kysytään ja vastataan ajattomasta näkökulmasta, he ovat sama olento.
 
Kysymys: (Alkuperäinen kysymys oli liian pitkä ja tässä näkyy vain viimeinen osa.) Miten voin saada mielenrauhan?
 
Et voi saada sitä. Sinulla on jompikumpi. Mieli estää sinua saamasta rauhaa. Luovu mielestä ja rauha kukoistaa.
 
Kysymys: Kun on olemassa niin monia "totuuksia" ja "oppaita", miten tietää, mitä/ketä seurata?
 
Älä seuraa ketään. Sinä olet paras oppaasi.
 
Kysymys: Monet opettajat sanovat, että tulimme kolmanteen tiheyteen oppimaan rakkautta. Onko asia näin?
 
Ei ole. Rakkautta ei tarvitse oppia. Synnyitte rakkaudesta ja näin te OLETTE rakkautta. Teidän on vain muistettava. Kolmannen tiheyden pääoppina on ylittää kaksinaisuus muistaen, kuka olette ja mistä tulette.
 
Kysymys: Sanoit, että ajatuksemme luovat todellisuutemme. Jos pidämme ajattelumme tietyssä taajuudessa, miten pitkään kestää uuden todellisuuden luominen?
 
Ajatukset luovat tunteita ja tunteet luovat todellisuuden "muovaavalta" tasolta. Muovaava taso on ajan ja paikan tuolla puolen. Näin ollen ajatuksenne voivat ilmentää todellisuuden valonnopeudella. Mikä tahansa muutos tietoisuudessanne vaikuttaa vastaavasti välittömästi universaaliin tietoisuuteen.
 
Kysymys: Sanoit olevasi kuudennesta tiheydestä. Onko elämä siellä vain henkistä vai käytättekö "teknologiaa"? Ja miksi autat meitä? Onko se sinun "työtäsi"?
 
Meillä on teknologiaa, mitä te ette pysty ymmärtämään. On valintani työskennellä ihmiskunnan kanssa. Pidän tätä suurena kunniana.
 
Rakkaat maan veljet ja sisaret, luomisen silmin katsottuna te olette tärkein olento - on syntymäoikeutenne valita oma tulevaisuutenne. 
 
Tehkää valintanne tänään. Sydämenne johtaa teidät kotiin.
 
Olen Emmanuel.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: