WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 5. toukokuuta 2012

Mitä säteet ovat ? 2 - 6 säteet

Toinen säde: Rakkaus-Viisaus
Säteen mestari: Chohan Kuthumi, Arkkienkeli Jophielin ja Constancen ja Elohim Apollon ja Luminan valaisema.

Ominaisuudet: Voima, kärsivällisyys ja kestävyys, intuitio, puhdas äly, säteily ja uskollisuus.

Väri: sininen. Chakrakeskus: Sydän.

Tämä säde on hyvin paljon Jumallisen Naiseuden näkökannan tajuamista sinun luonteessasi ja keskittymistä itsen hoivaamiseen ja itsen rakastamiseen. Se rakkauden löytämistä sisältään eikä välttämättä parisuhderakkaudesta, mikä on usein suunnitelmien ja odotusten rajoittamaa. Valotyöntekijöille se on usein Rakkauden ja Voiman välille tasapainon löytämistä ja Palvelun viemistä uudelle tasolle. Ilmaistaksesi rakkautesi energisesti toisille, visualisoi kaunis kultainen äärettömyyden symboli ulottumaan sydämestäsi sen henkilön sydämeen, johon olet yhteydessä, ja haluten jakaa totuutesi ja rakkautesi. Sitten ympäröi tämä henkilö rakkauden ja tuntee sinisellä liekillä. Tämä energiatekniikka on erityisen käyttökelpoinen silloin kun et tunne olevasi tarpeeksi vahva voimassasi, rehellisyydellä ja rakkaudella, tai kun tunnet vihaa ja rakkaudettomuutta yhteenotto tilanteessa.

Kolmas säde: Jumalallinen älykkyys
Säteen mestari: Chohan Serapis Bey, Arkkienkeli Chamuelin ja Charityn ja Elohim Herosin ja Amoran valaisema.
Ominaisuudet: Henkinen valo, kyky keskittyä filosofisiin opintoihin, selvämielisyys, päämäärä rehellisyys (päämäärätietoisuus?) ja kärsivällisyys. Väri: keltainen. Chakra: kurkku.

Tämä säde usein osoittaa sen, että olet valmis alkamaan ja keskittymään enemmän Henkiseen suuntaan liittymällä opiskeluryhmään, mietiskelyryhmään jne, tekemällä matkan Itseesi usein Korkeimman Mielen opetusten kautta. Jos olet tässä asteella, monet opetuksistasi olisi alitajunnan tasoilla, ja saattaisit löytää itsesi oppilaana Suuresta Valkoista Majasta Siriuksen ethericistä tai muista samanlaisista Ashramseista kuten Shamballasta, maan henkisestä päämajasta. Tämän säteen vaikutuksesta saatat aloittaa uuden suunnan elämässäsi tai luoda uusia energia järjestelmiä. Koska monet kolmannella säteellä olevat ihmiset ovat henkisesti lahjakkaita (henkiset kyvyt), avain tämän säteen yhdistymiseen on löytää tie sydämeesi ja sen lisäksi, huomata ja tajuta kaiken elämän jumalallinen tasa-arvoisuus. Saatat lukea tuhansia kirjoja, mutta näiden opetusten tuoma kokemus vie sinut Äiti/Isä jumalan korkeimman mielen luo. Opettele kävelemään puhuessasi!


Neljäs säde: Harmonia konfliktin kautta

Säteen mestari: Chohan Paul the Venetian, Arkkienkelien Gabrielin ja Hopen ja Elohim Purityn ja Astrean valaisema.
Ominaisuudet: Psyykkinen rohkeus, älyllinen ja käsityskyvyn nopeus, puhtaus, kauneus, anteliaisuus/jalomielisyys, vahvat kiintymykset/sympatiat/viehtymykset ja antaumus.
Väri: smaragdinvihreä. Chakra keskus: Juurichakra (Base=perus)

Ensisijaisesti tämä säde on elämässäsi olevan konfliktin, jota saatat yhä olla valitsemassa, ymmärtämistä. Se on myös antamista mennä vanhoille suhteiden ja ihmisille, jotka eivät enää sovi energioiltaan elämääsi. Monissa tapauksissa, säde näyttää henkilön, joka on toimettomana luovien energioidensa kanssa. Sinulla on aspekteja nähdä luovat lahjasi, ja olla villi nais/ villi miesenergiaa, mutta et voi ylläpitää tätä todellisuudessasi.

Avain on työstää arviointikykyäsi ja vääriä uskomuksiasi, luottaa itseesi ja myös tarkastella omanarvon ja itsetunnon asioita. Voi olla myös mahdollista, että saatat kokea ongelmia erityisesti rakkaussuhteissa, tai käytät seksuaalista energiaasi sopimattomalla tavalla. Tämän säteen positiivinen puoli näyttää henkilön, joka on valmis hyödyntämään luovia energioitaan ja ottamaan suuren luottamuksen loikan Rotkoon, ja jalokivet ovat vaadittavissasi. Säde on lisäksi Itsesi ja muiden arvostamista.

Viides säde: Kouraantuntuva tietämys/oppi
Säteen mestari: Chohan Hilarion, Arkkienkeli Raphaelin and Äiti Maryn ja Elohim Cyclopeian ja Virginian valaisema.
Ominaisuudet: innokas/aulis äly, yksityiskohdan huomiointi, riippumattomuus, maalaisjärki ja totuus.
Väri: oranssi. Chakra keskus: Kolmas silmä.

Tämä säde näyttää energiaa henkilöstä, joka on älyllisesti lahjakas ja saattaa tarvita keskittymistä ”on coming into the heart” ? …siihen, mitä tulee sydämeen. Itsetuntoon liittyvät asiat saattavat myös vallita, jos astut kilpailuun ja ”vähemmän kuin ja paremmin kuin” tietoisuuteen. Tämän säteen myönteinen puoli tuo esiin henkilön, joka on integroitu, ja innovatiinen, kykenee tarttumaan tieteellisiin periaatteisiin ja tekee selkoa Totuuden henkisistä ymmärryksistä todellisessa, innoittavassa ja pioneerihengessä Viisauden jumalan kautta.

Pysy valppaana vaikka viides säde usein aiheuttaa uskomuksen siitä, että tiesi on ainoa tie, välty olemasta liian hanakka/innostunut jakamaan Totuuttasi. Jokaiselle henkilölle on olemassa oma polku!


Fifth Ray of Concrete Knowledge
Ray Master: Chohan Hilarion Overlighted by Archangel Raphael and Mother Mary, and Elohim Cyclopeia and Virginia.
Qualities: Keen intellect, attention to detail, independence, common sense and truth.
Colour: Orange. Chakra Centre: Third eye.

This ray shows the energy of a person who is gifted intellectually and may need to focus on coming into the heart. Issues of self-esteem may also be prevalent if you step into competition, and “lesser than and better than” consciousness. The positive side to this ray shows a person who is integrated, and innovative, able to take scientific principles and present the Spiritual understandings of Truth in a factual, inspiring and pioneering spirit through the Wisdom of God.

Be aware though that the intensity of the fifth ray often causes the belief that your way is the only way, and steer clear of been over-enthusiastic in sharing your Truth. For every person there is a path!

Kuudes säde: Antaumus ja Idealismi

Säteen Mestari: Chohan Sananda (Jessus Kristus), Arkkienkelien Urielin ja Auroran, ja Elohim Peacen ja Alohan valaisema.
Ominaisuudet: Antautumus, idealismi, kunnioitus, armeliaisuus/hellyys/sympatia/arkuus (=tenderness), intuitio ja lojaalisuus. Väri: indigonsini. Chakra keskus: Solar Plexus.

Tämä säde näyttää yleensä henkilön, joka on syvästi antautunut valitsemansa Henkisen polun aatteilleen. Avain tässä on henkinen ymmärrys ja huomio, ettei koskaan ole olemassa vain yhtä polkua, ja joustavuus yhdistää lisää henkisiä konsepteja, ja tulla yhdeksi kaiken elämän kanssa. Säde voi myös osoittaa sen, että sinun tarvitsee olla kirkkaampi/ymmärrettävämpi henkisellä matkallasi, ja pystyttää päivittäinen henkinen harjoitus, joka lisää/parantaa sielusi tavoitetta tai pyhää sopimusta. Tämän lisäksi saattaa olla olemassa tunnekehon tasapainottomuutta, mikä vaatii tunteesta irrottautumista, ja ”stepping back from an overzealous nature” ”astumaan askeleen pois liian mustasukkaisesta luonnosta” ?? ? Saatat olla myös vähän riippuvainen henkisistä harjoituksistasi, ja sinun tarvitsee rentoutua ja nauttia niiden seurasta, jotka ovat toisilla henkisen kasvun tasoilla kuin sinä. Kuudennen säteen integroituminen näyttää henkilön, joka voi innoittaa muita heidän Palvelu työssään, ja jonka periaatteet jumalaisesta maskuliinisyydestä ja jumalaisesta feminiinisyydestä ovat hyvin tasapainossa.

 

Lähde: http://www.whyspirit.com/html/rayreading.html * Yksisarvinen*

Ei kommentteja: