WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 18. kesäkuuta 2009

Keskusvalo




















"Kaaos on kosmoksen kasvualusta, se on Alkulähteen (Jumalan) henki , joka läpäisee jokaisen kohdan avaruudessa. Auringon valkoinen valo sisältää spektrin seitsemän väriä. Valkoinen väri on yhdistelmä ja sisältää itsessään kaikki muut värit samoin kuin Alkulähde (Jumala) sisältää itsessään kaiken Aurinkokunnassamme. Valkoisen kolmion sisällä on sininen, punainen ja keltainen ympyrä. Kaikki muut värit ovat vain yhdistelmiä näistä kolmesta pääväristä.

Keskusvalo, Alkulähteen yksi Säde, ilmenee kolminaisuutena. Indigonsininen säde, ilmenee kolmen pääsäteen ja neljän pienemmän säteen kautta. Minä en tiedä miten. Yksi voi tulla kolmeksi, kolme seitsemäksi ja sitten edetä käsittämättömään eriytymiseen asti.

Sateenkaari on kaaren muotoinen, koska valonsäteet taittuvat sadepisaroista sellaisessa kulmassa, että värit on mahdollista nähdä vain kaaren muodossa. Sateenkaaren ulkopuolella voi nähdä toisen, haaleamman värisen sateenkaaren. Se syntyy, kun osa valosta taittuu sadepisarasta kahdesti, mikä kuitenkin vähentää värien kirkkautta. Sateenkaaressa näkyy seitsemän eri väriä alkaen ulkokehän punaisesta läpi koko spektrin aina sisemmän kehän violettiin. Punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, indigonsininen ja violetti. Sateenkaari on silta jumaltaen ja ihmisten maailman välillä".

"pohdintaa"

Ei kommentteja: