WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 6. kesäkuuta 2009

Säteiden uusi kirjo


























Seitsemän luovan energian sädettä

Noin sata vuotta sitten teosofit, mm. H.P.Blavatsky ja C.W. Leadbeater, rupesivat puhumaan ns. seitsemästä henkisen energian säteestä.

Sanotaan, että yksilön sielulla ja persoonallisuudella on kummallakin omat säteensä. Nämä ilmentävät tapoja, joilla asianomainen luontaisimmin toimii. Edelleen on kerrottu, että kansakunnilla ja maailmanhistorian kausilla on hallitsevat säteensä, joiden energia sävyttää niiden elämää ja kulttuuria.

Hallitsevana säteenä on Vesimiehen ajalla seitsemäs säde ja sen ohella viides säde.

Säde-energiat ovat luonteeltaan henkisiä perusenergioita, virikkeitä, jotka johtavat ihmisiä, luontoa, ja Maata toimintaan. Tämä voi tapahtua monella tasolla; konkreettisena materiaalisena tekemisenä tai esimerkiksi psykologisena tai henkisenä toimintana tai mielipiteinä ja katsomuksina, jotka ohjaavat ihmisten ja kansakuntien tekemisiä.

Se, miten yksilö käyttää häntä elähdyttävää säde-energiaa, riippuu hänen vaspaasta tahdostaan, olosuhteistaan ja ominaisuuksistaan. Lisäksi häneen vaikuttavat hänen aikakautensa ja kansakuntansa säteet, jotka tarjoavat hänen käyttöönsä tiettyjä energian tyyppejä.

Säde-energia ei sinänsä ohjaa häntä hyvään tai pahaan, vaan antaa hänelle voimaa toteuttaa aikeensa.

Vaikka kyse ei olekaan fysiikan tuntemista energioista, ne ansaitsevat energian nimen, koska ne kantavat henkistä virikettä, joka johtaa työhön ja toimintaan myös fyysisellä tasolla.

Henkisen energian värähde voi kuitenkin resonoida esimerkiksi valon sävyjen tai myös sävelten kanssa. Eri säteisiin liitetäänkin usein värejä, jotka symboloivat kyseisiä energioita. Eri lähteet antavat kuitenkin säteille hieman erilaisia värejä.

Eri ihmiset saattavat tavoittaa näiden energioiden resonanssit eri tavoin ja siten heidän kokemuksensa väreistä voivat olla erilaisia. Erikoista on myös, että eri säteisiin liittyvien Arkkienkeleiden tunnusvärit eivät monestikaan ole samoja kuin heidän säteidensä värit.

Sanotaan, että keskivertoihmistä hallitsee yleensä hänen persoonallisuuden säteensä, mutta kun hän kehittyy henkisesti, hän tulee yhä paremmin kuvastamaan sielunsa sädettä.

Värijärjestelmä perustuu Janet McCluren kanavoimiin mestari D.K:n viesteihin.

Lähtökohtana on Alkulähteen, Jumalan, eriytymätön kaikenkattava Valkea Valo.

Ensimmäinen säde:
Jotta luominen tulisi mahdolliseksi, tästä säteilee Ensimmäinen säde.
Tahto, Voima ja Tarkoitus.

Tämän säteen ominaisuuksia ovat tahdonvoima, rohkeus, johtajuus, päämäärätietoisuus jne.

Hallitsemattomana persoonallisuuden säteenä se voi toisaalta johtaa kovuuteen, ylpeyteen ja sotaisuuteen.

Sanotaan, kun ensimmäinen säde oli luotu, syntyi tahto ja päämäärä luoda maailma. Jotta tämä voisi toteutua, tarvittiin muitakin energian laatuja, ja niin ensimmäinen säde synnytti kaksi uutta sädettä, toisen ja kolmannen.

Ensimmäisen säteen väri on punainen.

Arkkienkeli on Mikael. Mikaelin tunnusväri on kuitenkin sininen.

Toinen säde:
Rakkaus-Viisaus.

Toisen säteen ominaisuuksia ovat jumalallinen rakkaus ja sydämen viisaus, voima, uskollisuus tyyneys, kärsivällisyys, intuitiio ja kirkas äly.

Toisaalta sen piirissä saattaa esiintyä esimerkiksi liiallista opiskelua, välinpitämättömyyttä, kylmyyttä ja epäluuloisuutta.

Toisen säteen väri on sininen, mutta se voi esiintyä myös vaaleanpunaisena, erityisesti rakkaus-aspektissaan. Myös valkoinen saattaa tulla kysymykseen.

Toinen säde on Jumalan Poika-aspektin säde.
Toisen säteen Arkkienkeli on Jofiel. Hänen enkelivärinsä on keltainen.

Kolmas säde:
Aktiivinen kuova Äly, Kestävyys.

Kolmas säde antaa keskittymiskykyä, kärsivällisyyttä, organisointikykyä, filosofista ymmärrystä ja laajaa näkemysstä sekä abstrakteihin että käytännön kysymyksiin.

Se on toimeenpaneva ja loppuunsaattava säde, siinä missä ensimmäinen säde on aloitteentekijä ja toinen säde huolehtii rakkaudesta ja koulutuksesta.

Heikkoutena voi olla esimerkiksi laiskuutta, jääräpäisyyttä ja välinpitämättömyyttä.

Kolmatta sädettä edustaa Jumalan Pyhä Henki-aspekti.

Kolmannen säteen väri on keltainen.

Sen Arkkienkeli on Samuel. Enkeliväri on vaaleanpunainen.

Näitä kolmea sädettä pidetään pää- eli aspektisäteinä, jotka edustavat luomisen kolminaisuutta: Tahto, Rakkaus ja Äly.

Kerrotaan, että vain nämä kolme sädettä saattavat esiintyä ihmisen hengen eli monadin säteenä, vaikka kaikki seitsemän sädettä ovat mahdollisia hänen sielunsa ja persoonallisuutensa säteiksi.

Kolmas säde synnyttää lisäksi neljö sivu- ja atrivuuttisädettä tarkentamaan luomisen keinoja. Sivusäteiksi kutsuminen ei vähennä niiden merkitystä, vaan ne toimivat itsenäisesti.

Neljäs säde:
Harmonia konfliktin kauta, Ykseys moninaisuudessa, Kauneus, Taide.

Tämä säde asettaa perustan fyysiselle olemassaololle. Se antaa tarvittavan vastuksen, jotta henki voi asua materiassa.

Se asbotroi muiden säteiden rakentavia värähteitä ja heijastaa niihin sisältyviä konflikteja.

Se etsii emotionaalista tasapainoa käymällä läpi ristiriitoja. Se joka hallitsee neljännen säteen energian, elää harmoniassa.

Neljäs säde löytää kauneuden olemassaolosta ja jalostuneessa muodossaan se elähdyttää taiteita, niin kuvataidetta kuin musiikkia tai esittävää taidetta.

Neljäs säde onkin ollut vahvassa asemassa monilla suurilla taiteilijoilla. Useat heistä ovat myös joutuneet kokemaan tämän säteen konfliktipuolen.

Neljännen säteen väri on vihreä.

Neljännen säteen Arkkienkeli on Gabriel. Hänen enkelivärinsä on valkoinen.

Viides säde:
Konkreettinen tieto, Looginen päättelykyky, Järki ja Tiede.

Tämä on täsmällisen tiedon säde, joka tahtoo nähdä ja selittää totuuden säälimättömän oikein. Terve järki on kunniassa ja kriittisyys saattaa olla liiankin kovaa.

Tämä säde tukee käsitteellistä ajattelua ja suuntautuu ihmisen mentaalikehon rakentamiseen siinä missä neljäs säde toimii tunnekehossa ja kolmas säde on tekemisissä ihmisen identiteetin kanssa.

Viidennen säteen väri on oranssi.

Sen Arkkienkeli on Rafael. Enkeliväri on vihreä.

Tässä säteessä on mm. mestari Hilarion, jonka eräs kanavoitu viesti on vaikuttanut tämänkin kirjoitussarjan syntymiseen.

Kuudes säde:
Omistautuminen, Antaumus, Idealismi ja Palvonta.

Tämä on monien uskonnollisten ajattelijoiden ja mystikoiden säde.

Kuudennen säteen palvovalle antaumukselle on tyypillistä, että palvojalla on kohde, jota hän rakastaa yli kaiken, kun toisen säteen tuottama rakkaus saattaa ola universaalia rakkautta.

Kuudennen säteen energai antaa rakkudelle polttopisteen ja opastaa näin etsijää löytämään korkeamman todellisuuden sisimmästään. Omistautuminen voi kohdistua muuhunkin kuin uskonnolliseen kohteeseen ja saattaa kääntyä fanaattisuudeksi ja mustasukkaisuudeksi.

Kuudes säde siirtyy taka-alalle nyt alkavana uutena aikana, jolloin seitsemäs ja viides säde ovat aktiivisia. Sen tehtäväksi tulee toimia vastapainona, joka tasapainottaa hallitsevia säteitä.

Kuudennen säteen väri on indigonsininen, ja siinä on mm. mestari Lady Nada.

Arkkienkeli on Uriel, enkeliväri yhdistelmä kultaa, rubiininpunaista ja tummaa violettia.

Seitsemäs säde:
Transmutaatio, Violetti Liekki, Rituaalisuus ja Magia.

Tämän säteen ominaisuuksiksi on perinteisesti mainittu seremoniallinen järjestys, magia ja rituaalisuus.

Uuden ajan auetessa on ilmennyt, että sen olennaisimpia piirteitä on transmutaatioa, joka toteutuu violetin puhdistavan liekin avulla.

Rituaalista tai maagista on tapa, jolla tämä puhdistus käynnistää kehitysprosessin ihmisessä.

Tämä johtaa sisäisen ja ulkoisen todellisuuden yhteyteen, luovuuteen ja vapauteen unohtamatta organisointikykyä.

Seitsemännen säteen väri on violetti.

Tässä säteessä on mm. Mestari r., joka tunnetaan myös nimellä Saint Germain.

Arkkienkeli on Zadkiel. Tässä tapauksessa enkeliväri on sama kuin säteen väri, vaalea violetti.

Oranssi väri syntyy punaisen ja keltaisen yhtyessä; Tiedon energia syntyy suuntaavasta Tahdosta ja luovasta Älystä.

Vihreä syntyy sinisen ja keltaisen sekoittuessa; Harmonia vallitsee, kun rakkaus ja kestävyys ovat hoitaneet konfliktin, jonka viisauden ja älyn kohtaaminen oli synnyttänyt.

Indigo on sinistä, jossa on punaista mukana; Antaumus syntyy, kun Tahto antaa Rakkaudelle suunnan.

Vaalea violetti sekoittuu punaisesta ja sinisestsä, keltainen antaa sille vaaleuden. Valkeassa Magiassa yhdistyvät Tahto, Rakkaus-Viisaus ja Luova Äly.

Havaitaan, että tällä tavoin seitsemän sädettä edustavat kaikkia mahdollisia ei-tyhjiä kolmen aspektisäteen kombimaatioita, jos ajatellaan, että kombinoituvat säteet ovat mukana keskenään samalla vahvuudella.
Jos säteiden keskinäisiä suhteita voidaan muuttaa, syntyy lisää mahdollisia energiakoostumuksia. Näin tapahtuu, jos muodostetaan edelleen kombinaatioita jo syntyneistä seitsemästä säteestä.

Lähde: 
Seppo Ilkka, Tmi Uusi Säde







2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei teille kaikille tällä sivustolla,

Nimeni on Mara am from USA En ikinä usko, että minun ex koskaan tule takaisin minulle kaiken tämän jälkeen tapahtuu, hyvin kaikki kiitos DOCTOR SAKURA, olen naimisissa yhden Raymond menimme naimisiin meidän varhaisessa iässä 20 me rakastamme itsensä kalliisti, mutta sen jälkeen 30 vuoden avioliitto mieheni muutoksen ja muuttua joitakin asia muuten se näyttää i naimisissa muukalainen, olin sekoittaa joten en tiedä mitä tehdä lapseni oli tietoinen siitä, mitä tapahtuu välillä meille molemmille, he puhuvat siellä isä ja silti vielä hän kieltäytyi muuttaa, olen myöhemmin selville, että mieheni on nähdä joku muu sain selville kuka tämä henkilö on huomaan hän oli vain pieni tyttö, joka on jopa olla minun tytär ikä perämies, hän seurasi mieheni vain rahan takia ja hän oli paljon nuorempi kuin minä voisi uskot mieheni sanoi naamaani, että olen liian vanha hänelle, hän tarvitsee jonkun nuoremman elämässään, että hän tarvitsee avioeron hän sanoi minua on kaikkialla, että hän ei ole mitään tekemistä minun kanssani enää, mutta en tiedä mitä tehdä olen edelleen rakastan häntä noin paljon paitsi rakkautta olen hänelle, mutta lasten takia, miten joku alkaen no menivät kotiini kypsä Were hän ei myydä, i surferred mieheni kanssa saada jokainen asia saimme tänään tulin miettiä sitä ja sanoin itseni mitään en voi päästää irti vain, i ovat aina kova loitsu pyörän hän on auttanut merkitys ystäväni sinne rakastaa kerran takaisin ja auttaa sitten eri alueella olivat niitä ongelmia, joten otin yhteyttä häneen verkossa ja Jaan ongelmia hänen kanssaan, hän auttoi minua ja minun miehensä myöhemmin palata minulle rakkautta ja huolenpitoa aivan kuten ennenkin, jälleen kerran kiitos lääkärille SAKURA jos tarvitset hänen apuaan häneen yhteyttä tällä email: sakuraspelltemple@hotmail.com tai soittaa hänelle matkapuhelimella +2347067609217 hän voi auttaa sinua ratkaisemaan kaikki ongelmasi.

Unknown kirjoitti...

Nimeni on Anna Yhdysvalloista, rakastajani on palannut tohtori Ehimenin suurella avulla. Hän auttoi minua saamaan loitsun, joka toi hänet takaisin sylilleni vain kahdessa päivässä. Rakastajani jätti minulle virallisen ilmoituksen, ja nyt hän on palannut, haluan vielä kerran kiittää tohtori Ehimeniä hänen upeasta loitsustaan, olen nyt onnellinen nainen. Voit ottaa yhteyttä Whatsappin suurempaan oikeinkirjoittajaan soittamalla numeroon +1 (260) 218-3592 tai sähköpostitse osoitteeseen drehimen710@gmail.com