WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 21. lokakuuta 2010

Akaasiajärjestelmä


Tämä on täydellinen selitys siitä, miten ihmisten akaasinen tiedosto on yhteydessä Gaian kanssa. Tässä on voimakasta informaatiota, myös eläimistä ja niiden sielusta. Tämä on erittäin faktatäyteinen kanavointi … parin lukemisen arvoinen.
 
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Syracusessa syyskuussa 2010.
 
***********
 
Tervehdys, Rakkaat Ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Mestareilla oli sanonta: "Se on ok minulle, se on ok sielulleni." He sanoivat sen myös ennen kuolemaa, turhautuneena ja vaikeina aikoina. Tämä johtuu siitä, että he keskittyivät yhteen asiaan ja yhteen todellisuuteen: Jumalan rakkaus heidän sisällään saa rakastamaan itseään. Olemme sanoneet tämän aiemmin. Olemme kanavoineet sen monta kertaa. Olemme myös kertoneet teille, että se on mestaruuden salaisuus. Pääskää paikkaan, missä olette tyytyväinen siihen, mitä on sisällänne, mikä on Jumala, ja antakaa kaikkien muiden asioiden ympärillänne kehittyä hitaasti ja tarkoituksenmukaisesti, kun opitte, mitä tehdä elämällänne. Älkää päättäkö etukäteen, minne menette tai mitä aiotte tehdä.
 
Pian annamme Teille kanavoinnin, joka hahmottelee Energiaeron hyvin muinaismenneisyydessä, suhteellisessa menneisyydessä ja muutosenergiassa. Annamme niitä asioita, miten valotyöntekijä käsittelee yksityiskohtia ja miten asiat ovat muuttuneet. Se on tulossa [annetaan Buffalossa, New Yorkissa], muttei se ole tänään.
 
Tänään haluamme antaa Teille syvällisiä ajatuksia akaasiajärjestelmästä, mikä on Gaia ja ihmiskunta. Haluan selittää suhdettanne järjestelmään, mikä näyttää monimutkaiselta ja esoteeriselta, mutta mikä kirjaimellisesti määrittelee suhteenne maahan. Silloin tällöin annan tällaisen kanavoinnin, minkä viestistä ette voi todistaa ehdottomasti mitään. Se ei ole tieteellistä, vaan henkistä ja tämä viesti on Teistä.
 
Onko mahdollista, että Gaian koko tarkoitus on tukea ihmiskuntaa? Onko mahdollista, ettei ihmisolento ole vain yksi nisäkäs planeetalla, joka kiertää auringon ympäri? Onko mahdollista, että se energia mitä toimitetaan tämän planeetan värähtelytasosta, perustuu siihen, mitä ihmiskunta tekee, ja se vaikuttaa itse asiassa universumiin? Vastaus kaikkiin kysymyksiin on "kyllä". Jos näin on tilanne, millainen käytössä oleva järjestelmä sallisi näin olla? Tästä puhumme nyt tässä lyhyessä ajassa.
 
Planeetan Energia ja Akaasia
 
Puhutaanpa Gaiasta ja akaasiasta. Olette ehkä kuulleet, että Gaia on maaplaneetan energia. Gaia on tietoinen, Gaialla on luontaista älykkyyttä. Gaialla on siksi älykäs tietoisuus, mikä "tietää" teistä. Gaia pystyy keskustelemaan ja puhumaan paljolti Kryonin tapaan. Jos olette kuulleet tämän, olisitte oikeassa.
 
Gaian Energia puhuu hyvin monin tavoin ja yksi niistä nähdään katsomalla akaasiaa. Jos kysyisitte Gaialta, mikä se on, se määriteltäisiin "planeetan elämänvoimaksi". Tämä ottaa huomioon kaiken, mikä on elävää, myös ne asiat, joita te ette edes pidä elävinä. Niinpä käsite "Gaian akaasia" on valtava ja erittäin mahtava. Mutta tänä iltana haluan puhua erityisesti ihmisolennon akaasiajärjestelmästä suhteessa maahan. Puhumme Gaian yhteistyöstä ihmisen henkisessä kokemuksessa ja siitä, että periaatteessa kaikki pyörii ihmisen ympärillä, myös planeetan tarkoitus.
 
Jos aloitamme alusta ja annamme yksinkertaisia määritelmiä, sanomme, että on järjestelmä, joka pitää lukua siitä, keitä on maan päällä. Ajattelette ehkä, ettei Henki tarvitsisi lainkaan järjestelmää, ja olisitte oikeassa. Mutta Gaia tarvitsee ja siihen on syynsä. Sillä jokainen ihmissielu, joka tulee tälle maaksi kutsutulle planeetalle, vaikuttaa ainutlaatuisena energiana, mikä muokkaa Gaian elämänvoimaa. Kun sielu saapuu, Gaia luo siis tiedoston ja muuta. Tässä tulee yksityiskohtia.
 
Luomisluola
 
Monta kertaa olen kertonut teille käsitteen, minkä esitän taas kerran. Syvällä maan sisällä on moniulotteinen luola, mitä ei koskaan löydetä. Sillä on 3D-ominaisuuksia, mitkä yhdistävät sen maan todellisuuteen, mutta se on myös moniulotteinen. Tätä on vaikeaa selittää teille, koska havaitsette todellisuuden vain "yksinumeroisena" ulottuvuutena. Voin siis selittää kaiken, mitä haluan, mutta selitykseni eivät tavoita teidän ymmärrystänne. Se vastaisi samaa, kuin puhuisin teille omalla kielellänne ja yhtäkkiä vaihtaisin sellaiseen, mitä ette ole koskaan kuullut, missä sanat olisivat sotkussa, takaperin ja ei-lineaarisessa järjestyksessä. Te ette olisi ainoastaan ymmärtämättä viestiä, vaan hyvin kummallisen kielen kuunteleminen olisi myös häiritsevää teille. Tältä moniulotteiset asiat näyttävät teistä - kaoottisilta. Mutta annan informaatiota parhaan kykyni mukaan, jotta voitte ainakin tietää "mitä", jos ette "miten".
 
Luomisluola on yksi planeetan ainoastaan fyysisistä kohteista, joka on ulottuvuushybridi. Tämä merkitsee, että sillä on kolmiulotteisia ominaisuuksia, jotka ehdottomasti näkisitte ja ymmärtäisitte, jos ne olisivat näkyviä, mitä ne eivät ole, sillä sitä ei voi koskaan löytää eikä sitä löydetä. Tässä moniulotteisessa paikassa on tiedosto siitä, kuka olette. Taas kerran, sitä kutsutaan luomisluolaksi.
 
Kun tulette planeetalle, tässä paikassa vierailette ensimmäisenä, jo ennen synnytyskanavaa. Kun lähdette planeetalta, vierailette tässä paikassa viimeisenä ennen palaamistanne kotiin. Se on tämän vuoksi ihmisten tiedostovarasto - kaikki elämät mitä ihmiset ovat eläneet ja ydinsieluolemus siitä, kuka kukin teistä on. Tässä on lisää informaatiota sen toimintatavasta. Se on akaasinen tiedosto.
 
Jokainen Sielu Luomisluolassa on ainutlaatuinen. Otetaanpa esimerkiksi Sinut. Mikä on henkinimesi? Se ei ole nimi, jonka voit ääntää, Rakas Ystävä, vaan se on Energiaa. Tuo Energianimi on osittain Jumalan nimi ja se on tallennettuna vertauskuvallisesti luomisluolaan, raitana kristallirakenteeseen. 

Voitaisiin sanoa, että tuo Kristallirakenne muistaa sen Värähtelyn, kuka olet ollut. Silloin kun siis tulet planeetalle ensimmäistä kertaa, Sinua odottaa kristallirakenne (koska saapumisesi mahdollisuus tunnetaan). Kun elät maaplaneetalla, Gaia ja koko järjestelmä "tietää" sinun olevan täällä. Sitten siirryt verhon toiselle puolelle. Lähtiessäsi käyt taas luolassa ja lisäät tuohon kristallirakenteeseen kaiken sen energian, mitä olet tehnyt. Sitten lähdet maan päältä, mutta informaatiosi jää kristallirakenteeseen.
 
No niin, sanotaanpa, että palaat maan päälle ja sinulla on toinen elämä ja toinen maallinen nimi. Ennen kuin saavut synnytyskanavassa, toinen raita lisätään kristallirakenteeseen. Huomaa: sielu sama, mutta nyt sillä on raita numero kaksi. Kun se kehittyy planeetalla, luola tietää sinun palaavan aktivoimaan tai herättämään tuon raidan joka kerran palatessasi. Siksi on kristallirakenne jokaista sielua, ei jokaista elämää varten. Joillakin edustetuilla sieluilla on tuhat raitaa! Kenties siis ymmärrätte, että näitä kristallisia sielutiedostoja on paljon vähemmän, kuin luulitte. Yksi jokaista sielua, ei elämää kohti.
 
Nyt haluan kertoa Teille jotain: tässä huoneessa ja tätä lukemassa on vanhoja Sieluja. Sitä te olette. Myös yksi tai kaksi täällä jotka eivät ole tulleet tähän paikkaan välttämättä ohjelman vuoksi, vaan ollakseen jonkun toisen kanssa, on myös vanhoja sieluja. Ei tarvitse tietää henkisiä asioita ollakseen vanha sielu. Monet kulkevat täällä maan päällä eivätkä koskaan herää sille, keitä he ovat, sillä tämä on heidän vapaa valintansa. Mutta tosiasia on, että ihmiset joita usein tulee tällaisiin tapaamisiin, tuntevat kutsun olla osana planeetan muutosta, osana yhden aikakauden loppumista ja toisen alkamista. Nämä ovat niitä, joiden silmät ovat tällä sivulla nyt.
 
Luolan mystiset toiminnot
 
Luomisluolasta tulee siis Gaian tiedosto siitä, keitä on täällä ja keitä on ollut täällä. Tämä on fyysinen osa. Se mitä kerron teille seuraavaksi, on moniulotteinen osa, ja tämä on hämmentävää ihmisille. Kuunnelkaa: luola on staattinen 3D:ssä ja kuitenkin dynaaminen moni-D:ssä. Tämä tahtoo sanoa, ettei 3D:ssä lisätä tai poisteta koskaan yhtään kristallia. Tämä merkitsee, että on olemassa kristallirakenne jokaista mahdollista ihmistä varten, joka koskaan elää maaplaneetalla. Nyt sanotte ehkä: "Voi ei, siinä ei ole järkeä. Se kuulostaa ennalta määrätyltä. Henki tietää jokaisen, joka on tulossa?" Ei, emme tiedä, tämä ei ole ennalta määrättyä. Sen sijaan luola on altistettu kvanttitavalla olemaan täydellinen joka hetki.
 
Kvanttienergia käsittelee mahdollisuuksia, ei empiirisiä [ehdottomia] ominaisuuksia. Siksi asioiden muuttuessa planeetalla luola muuttuu kvanttisesti, mutta ei fyysisesti. Kristallirakenteen laskenta ei muutu. En osaa selittää tätä teille paitsi sanoen, että tämä on kvanttitapahtuma. Luola on aina täydellinen. Siellä on aina koko ihmiskunta. Se on yhteydessä menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen.
 
Hyvin hämmentävä juttu teille on, että tämä merkitsee, että olette itse asiassa vuorovaikutuksessa niiden kanssa, jotka eivät ole täällä vielä. Taas kerran, en osaa selittää tätä yhtään paremmin eikä kolmiulotteinen mielenne ole valmis lähtemään tuolle matkalle. Mutta tietäkää tämä.
 
Luola on täydellinen.
 
Se on Pyhä.
 
Se on Suljettu Iäksi.
 
Sielukristallit muistavat Teidän Elämänne ja Elämienne Energian.
 
Kristallien Sieluenergiat ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.
 
Elämät joita Elätte, muokkaavat Luolan Energiaa ja siksi Gaiaa.
 
Gaia on siellä, koska Luola on Moniulotteisesti Gaian sisällä.
 
Yhteenvetona, tästä luolasta tulee tiedosto sieluista, niiden monista elämistä ja niiden luomasta energiasta. Kuunnelkaa nyt minua, sillä tämä on tämän viestin polttopiste. Se mitä teette planeetalla, mitä värähtelyenergiaa luotte planeetalla, valetaan tähän kristalliolemukseen. Tuon elämän energiatiedosto jää planeetalle, yhdessä tuon kristallin muiden värähtelyjen kanssa - iäksi.
 
Mary ja George
 
Sanotaanpa, että olet tänä iltana Mary. Puhun sinulle. Mary, kun kuolet, menet tuohon luolaan. Se on kolmipäiväinen maamatka. Mary, vanha sielu, olet ollut siellä aiemmin. Voi, Mary, olet ollut siellä aiemmin - ja siksi menet ilossa. Muistat sen! Tiedät, minne olet menossa, ja muistat, mitä se merkitsee. Olet menossa kotiin. Kuolema ei kirpaise, sillä vaikka saattaa olla väliaikaista sumua moniulotteisesta jälleenyhdistymisestä, muistat ilon tunteen! Tämä on lupaus sinulle, Mary: otamme sinua kädestä ja tunnet sen. Ihmisen kuolema on siirtymäenergiaa, ei lopullista. Ei ole mitään "loppua", vaan matka energiaan, jonka muistat hetkellä, kun otat viime henkäyksesi.
 
Sanotaanpa, että Mary on parantaja. Sanotaan, että Mary on lisännyt tämän planeetan värähtelyä kulkemalla tämän maan pinnalla. Sanotaan, että maa muistaa Maryn jalanjäljet, koska Gaia tietää, kuka hän on. Sanotaan, että Mary on kosketuksessa korkeamman itsensä kanssa. Sanotaan, että Mary on luonut tämän vuoksi miniportaalin sinne, minne ikinä hän menee, ja nyt hän kuolee.
 
Ihmisiä kokoontuu yhteen, on paljon surua. On paljon surua hänen lähtemisestään, koska hän oli upea olemus, ihana äiti ja rakastava ihmisolento. He itkevät ja on kyyneliä ja surua. No, tässä on metafyysinen totuus: Mary menee luomisluolaan ja kaikki mitä hän koskaan oli ja hänen ihmisenä luomansa portaali valetaan hänen sielunsa kristallirakenteeseen. Tuo portaali siis jää, koska Mary oli täällä! Tuota upeaa olemusta, ihanaa äitiä ja rakastavaa ihmisolentoa ei ole hukattu! Se on valettuna Gaiaan luomisluolan prosessin kautta eikä energiamuisto mene koskaan pois. Se ei mene koskaan pois! Siitä tulee osa maan elämänvoimatietoisuutta siitä eteenpäin.
 
Sitten hän tulee taas Georgena.
 
[Naurua]
 
Älkää vain naurako, koska tässä on järjestelmän varsinainen prosessi ja kauneus. Valmiina? Kun George tulee sisään, hän ottaa Maryn tiedoston! Sitten sekä George että Mary menevät akaasiaopetuksen seuraavalle alueelle, toiseen niistä neljästä osasta, jotka opetamme tänään. Järjestelmä jatkuu.
 
Akaasia DNA:ssanne
 
Kaikki mitä on kristallisen luomisluolan sielukristallissanne, siirretään DNA:hanne syntymässä. Siirrätte sen luomisluolassa. Siksi menette sinne. Siitä tulee henkilökohtainen akaasinen tiedostonne - jokainen elämä mikä teillä on ollut, kaikki mitä olette koskaan tehneet, on DNA:ssanne. Kuten olemme maininneet aiemmin, tämä akaasinen tiedosto on jokaisessa kaksoiskierteessä moniulotteisesti ja se on edustettuna miljardeissa kemikaaleissa siinä 90%:ssa DNA:ta, minkä tiede näkee roskana! Tiede tarkastelee sitä 3D-silmin ja se näyttää hyvin monimutkaiselta ilman symmetriaa tai järjestystä. Se on tosiaan maksimaalisen moniulotteista! Mutta se kaikki on kauniissa järjestelmässä. Olemme kertoneet tämä teille aiemmin. Mutta kenties ette ole saaneet täyttä johtopäätöstä sen merkityksestä?
 
Ajattele. George, sinulla on nyt George ja Mary DNA:ssasi, mutta vain Georgen keho on olemassa. Mitä George siis tekee Maryn elämällä DNA:ssaan? Annan teille vastauksen. Kaikki mitä Mary oppi, on nyt Georgen käytettävissä. Muistakaa, että Mary ja George ovat sama sielu, se ottaa vain eri muodon Gaialla tällä hetkellä. Järjestelmän kauneus on tämä: korkeampi itse on myös sama, koska se edustaa sielun ydinenergiaa. Siksi Georgen ei tarvitse opetella taas sitä, mitä Mary on oppinut! Tämä on hänen DNA:ssaan. Myös myötätuntoinen äiti on siellä. Maryn henkinen matka on siellä ja tasolla mikä ei voisi vähempää välittää sukupuolesta, Jumalan rakkaus on siellä, minkä on luonut ihmissielun matka maaplaneetalla.
 
Kuunnelkaa minua. Tulitte tähän elämään ja istutte tuolilla kuuntelemassa ja lukemassa tätä - ja opitte henkisiä asioita tänään. Kenties ajattelette, että tässä on jyrkkä oppimiskäyrä ja paljon tiedettävää? Kenties kaikki tämä on uutta ja pakahdutte kaikesta tästä informaatiosta ja sen mukana tulemista tunteista? Minäpä kerron sinulle, vanha sielu, että olet vain herättämässä jotain, minkä jo tiesit. Jos ilmaisit aikomuksen, vanha sielu, tulet muistamaan sen!
 
Mitä jos olet hyvin vanha sielu tällä planeetalla? Tämä merkitsee, että sinulla on DNA:ssasi nyt muinaisten ihmisten viisautta. Se merkitsee, että jokaisesta lukemastasi Kryon-kirjan sivusta voit sanoa: "Muistan tämän. Se on oikein. Tässä ei ole mitään uutta. Mutta on kiva nähdä se kirjoitettuna."
 
[Kryon hymyilee]
 
Katsotaanpa nyt ihmiskunnan akaasian kahta ensimmäistä ominaisuutta. 1) Luomisluola on tiedosto niistä, keitä tulee ja menee. Sen energia pysyy maassa ja auttaa planeetan värähtelyä muuttumaan. Siksi ihmiselämät muuttavat planeetan värähtelyä. 2) Jokaisen ihmisen DNA sisältää yhden sielun yksilöllisen tiedoston ja se auttaa seuraavaa inkarnaatiota [ihmisilmaisumuotoa maan päällä] tulemaan tietoisemmaksi, jos tämä on sen valinta.
 
Katsokaa tämän oppitunnin ensimmäistä ominaisuutta. Se liittyy Gaiaan. Luola on Gaiassa. Se on syvällä maassa ja se edustaa monia kristallirakenteita. Olette maan tuntemia. Olette maan rakastamia. Ne teistä jotka käsittelevät maahan liittyviä asioita - luonto, eläimet, kivien ja maan tutkimus - voivat tuntea sen. Kun menette tiettyihin paikkoihin, voitte tuntea sen! Se älykkyys mikä on Gaia, puhuu teille. Energiayhtymä kietoutuu ympärillenne ja sanoo: "Tunnen sinut. Kuulut tänne. On tarkoituksenmukaista, että astelet planeetalla, ihminen, sillä se mitä teet täällä, muuttaa lopulta universumia." Voitko tuntea sen? Miten moni teistä on joskus kävellyt yksin metsään ja tuntenut puiden seuran? Se on todellista!
 
Eläimet
 
Puhun jatkuvasti kallisarvoisista elämistä ja siitä, miten ne ovat täällä palvelemassa ihmiskuntaa ja miten ne tekevät sen hyvin täydellisesti. Olen puhunut, miten jotkut niistä ovat täällä syötävänä. Monet eivät halua kuulla tätä, mutta ymmärtäkää, että kollektiivisesti eläimet ymmärtävät tämän. Niiden on oltava osa ihmisen ravintoketjua, koska ihmiskunnalla ei ole kykyä kasvattaa tarpeeksi nopeasti kasveja ja jakaa tuota ruokaa. Kyse on siis palvelusta. Ne teistä jotka olette vegaaneja, voitte sanoa: "En koskaan syö niitä!" Se on valinta terveytenne hyväksi. Se on tarkoituksenmukaista ja oikein, mutta se ei ole totta ihmisrodun säilymisen kannalta, sillä eläimiä tarvitaan tällä hetkellä ihmisen ravitsemiseen ja selviytymiseen.
 
Siirrytäänpä aiheesta hetkeksi ja annetaan teille arvokasta informaatiota eläinten kuluttamisesta. Monien ihmisten täytyy syödä niitä, mutta koskaan ymmärtämättä, että tuo eläin tiesi tämän tullessaan. Onko tämä liian aavemaista teille? He tietävät tämän, jotka tuntevat eläinhenkiä ja voivat nähdä tämän uhrauksen ja tarkoituksenmukaisuuden. Myös muinaiset ihmiset tiesivät sen aivan hyvin. Mutta tässä on se kysymys, rakas ihminen: miten kohtelette niitä? Kun niillä on tällainen tarkoitus planeetalla, niin miten kohtelette niitä, ennen kuin niistä tulee ruokaanne? Miten muinaiset ihmiset kohtelivat niitä? Tämä on vaikea kysymys, eikö vain? Minäpä annan teille totuuden piirteen.
 
Tiesittekö, että mitä paremmin niitä kohdellaan, sitä enemmän ravintoaineita tulee kehoonne? "Kryon, älä puhu tästä. Emme halua ajatella sitä." Rakas ystävä, jos en minä, niin kuka sitten? Kuuntele, jos nämä eläimet ovat valmiita tulemaan suureksi osaksi tämän planeetan elämänvoimaa ja auttamaan sitä värähtelemään korkeammalla pitämällä teidät hengissä, jotta voitte tehdä valintoja, niin eivätkö ne ansaitse kunnioitusta ja mukavuutta kasvaessaan? Lopputulos on paljon parempi tuki terveydellenne. Antakaa tiedemiesten johtaa tietä ja tehdä vertailututkimuksia osoittamaan, että ravintoarvot lisääntyvät dramaattisesti, kun eläintä kunnioitetaan sen lyhyen elämän aikana. Muinaisihmiset tiesivät tämän ja kunnioittivat jokaista eläintä, ennen kuin siitä tuli osa heidän elämänvoimaansa.
 
Eläimille ei ole luomisluolaa. Ne ovat täällä tukemassa ihmiskuntaa. Jotkut niistä ovat täällä rakastamassa teitä ja te tiedätte sen. Puhumme niistä, jotka ovat kotonanne. Ne ovat täällä rakastamassa teitä - toinen suuri palvelus ihmiskunnalle. Katsotte niitä silmiin ja ne katsovat takaisin. Ne näkevät vanhan sielun sisällänne, tiesittekö sen? Ne tuntevat järjestelmän. Mutta ne eivät elä kovin kauan, eikö niin? Joskus sydän särkyy niiden lähtiessä. Mutta hyvä uutinen? Kyllä, ne voivat reinkarnoitua! Ne voivat valita jatkavansa kanssanne rakkaussuhdetta! En tiedä, miten moni rakas ystävä tässä huoneessa on tietoinen tästä järjestelmästä, ja haluan kumppanini kehittävän tätä selvemmin, jotta eläimiä rakastavat tietävät tämän. Silloin kun heidän rakas eläimensä kuolee, he voivat halutessaan jatkaa rakkaussuhdetta katsomalla oikeasta paikasta, löytämällä palaavan sielun, valitsemalla sen ja jatkamalla sitä, mitä heillä oli. Huoneessa ja lukemassa on joku, jonka täytyi kuulla tämä. On olemassa järjestelmä heidän ydinsielunsa palaamiselle!
 
Tavallaan siis myös monilla eläimillä on sielu, mutta ne eivät ole luomisluolassa. Niillä ei ole samaa syvällistä planetaarisen muutoksen järjestelmää, mikä on tietoisuus, joka voi lisääntyä vapaasta valinnasta. Ihminen on ainoa olento maan päällä, joka voi tehdä tämän, koska ihmisellä on jumaluus DNA:ssaan. Sen istuttivat sinne tarkoituksenmukaisesti ja rakkaudella noin 100.000 vuotta sitten sellaiset, jotka ovat toisesta tähtijärjestelmästä.
 
Olemme antaneet teille kaiken tämän aiemmin. Kaikessa tarkoituksenmukaisuudessa tämän planeetan ihmiset saivat henkiset siemenensä plejadilaisilta kauniilla tavalla, sopivalla tavalla, jumalaisella tavalla, täydellisellä tavalla. Ei ollut mitään sotia, ei salaliittoja ja nämä kauniit tähtisielut ovat edelleen täällä. He ovat veljiänne ja sisarianne ja teissä on osa heistä. Olette kvanttitilassa heidän kanssaan. En osaa selittää tätäkään yhtään enempää. Mutta jotkut teistä voivat tuntea sen. Jotkut teistä voivat nähdä sen. Se on kaunista - ei epäsopivaa, kummallista tai pelottavaa. Sen sijaan se on planeetan todellinen luomiskertomus ja sen voi löytää alkuperäisasukkaiden kirjoituksista ympäri planeettaa. Etsikää viittauksia seitsemään sisareen ja tarinoihin luomisesta.
 
DNA:ssasi syöksyy kaikki, mitä olet koskaan ollut, vanha sielu, ja olemme kertoneet teille monissa kanavoinneissa, miten voitte päästä käsiksi tähän. Tämä pääsy ei ole vain henkisenä informaationa, vaan kykynä päästä ihmisominaisuuksiin, joita teillä oli menneisyydessä. Sen energiaolemus, kuka olitte ennen, on DNA:ssanne. Siksi tällä akaasisella informaatiolla on kyky kommunikoida kantasolusuunnitelmanne kanssa. Muistakaa, että kaikki on samassa kaksoiskierrerakenteessa, mikä sisältää proteiinikoodatun osan, geeninne! Ymmärrättekö tämän?
 
DNA:nne on siksi paljon suurempi järjestelmä, kuin kukaan lääketieteen auktoriteetti on koskaan uskonut sen olevan. Se on moniulotteinen järjestelmä, millä on kyky muuttaa itseään koska tahansa. Se selittää spontaanin remission. Spontaani remissio on ihminen, joka päättää olla valmis sairauden osalta ja joka sitten valitsee menneisyydestä energian, jolla ei ole koskaan ollut tuota sairautta. Monet ihmiset ovat päässeet eroon tarttuvimmista ihmisen tuntemista sairauksista. Yhtäkkiä he puhdistuvat ilman jälkeäkään siitä - spontaani remissio. Kammottava sairaus vain menee pois. Kerron sinulle, rakas ystävä, ettei se ole ihme ylhäältä. Se on ihme sisältä.
 
Kristalliverkko - kolmas neljästä
 
Minäpä kerron teille numerosta kolme. On tarkoituksenmukainen verkko, mikä aktivoituu tässä energiassa tänä päivänä enemmän kuin koskaan. Se on esoteerinen verkko, mikä merkitsee, että se on luonteeltaan henkinen ettekä voi nähdä sitä. Sillä on nimi, jonka pitäisi kertoa, mitä se tekee. Sitä kutsutaan kristalliverkoksi. Kristalli on sille annettu nimi, jotta ymmärrätte sen olevan Gaian varastointiominaisuus, ja se tallentaa elämänvoimainformaatiota. Se on samanlainen kuin luomisluola liittyen kristallirakenteen tarkoitukseen - informaation säilytykseen.
 
Jalostetaanpa yllä olevaa määritelmää selkeyden vuoksi. Gaian [planeetta] kristalliverkko on maaverkko, joka on esoteerinen [henkinen] ja se tallentaa ihmiskunnan elämänvoimaenergiaa, teidän energiaanne. Tämä on erilainen kuin luomisluola. Luola on tiedosto siitä, kuka olette ja mitä olette tehneet. Maahan lisäämänne energia [mitä se onkin] menee luolaan, tulee osaksi maata ja pysyy siellä. Kristalliverkko on kuitenkin maan yläpuolella. Kuvitelkaa sen olevan maan pinnalla. Tämä verkko on ulkopuolella. Sitä ei voi nähdä, mutta se on siinä.
 
Myös tämä kristalliverkko sisältää jälkiä energiastanne, mutta se liittyy paikkaan. Tämä on paras esimerkki, jonka voin antaa. Kun menette eri Euroopan osiin, saatatte tuntea, mitä siellä on tapahtunut. On kerros kerroksen jälkeen sotaa. Joillakin teistä on ollut vaikeaa meditoida siellä. 

On vaikeaa puhdistaa maata sen vuoksi, mitä maalla on tapahtunut, eikö vain? Kristalliverkko sisältää kaiken, mitä on koskaan tapahtunut ja missä se tapahtui. Ymmärrättekö? Tämä on siis paikkaan liittyvä ihmisenergian varastoverkko. Onko se osa Gaiaa? Ehdottomasti. Se on Gaian pinnalla kuin ihmistietoisuuden Energiapeitto.
 
Oletteko koskaan huomanneet, että kun menette tiettyihin planeetan osiin, missä ei ole tapahtunut lähes mitään merkittävää ihmishistoriassa, siellä on puhdasta ja selkeää ja meditoitte paremmin? Haluan kysyä teiltä jotain. Luuletteko, että tällä on vaikutusta siihen, mistä tämän uuden energian spiritualistit tulevat? Katsokaa, mistä kaikki kanavoijat ovat tulleet viimeiset 25-30 vuotta. He ovat tulleet turmeltumattomilta alueilta, missä ei ole käyty koskaan merkittäviä sotia [monet USA:n länsiosista]. Ajattelitteko sitä? Katsokaa.
 
Tämä johtuu siitä, että ihmisen on helpompaa yhdistyä Gaian turmeltumattomaan olemukseen. Se luo paljon voimakkaamman henkisen yhteyden. Tässä se on taas. Yhteys Gaiaan on siellä, yhteys maahan. Miksi maahan? Koska Gaia on osa mittausjärjestelmää, värähtelyn mittausjärjestelmää. Tulee päivä, jolloin maan värähtelyominaisuuksia mitataan - ominaisuuksia, jotka on luonut se, mitä ihmiset ovat tehneet. Kollektiivisesti koko ihmiskokemus on tämän planeetan pinnalla ja sisässä ja se luo värähtelytason, mitä Henki mittaa. Tämä on kristalliverkko.
 
Jokin aikaa sitten annoin teille kristalliverkon ominaisuuksia, joita ette odottaneet. Se on eräässä viimeaikaisessa kanavoinnissa [Berkeley Springs, West Virginia]. Voitte lukea ja ymmärtää vielä enemmän sen sisältämästä energiasta. Se myös selittää haamut. Kristalliverkko sisältää tietyillä alueilla niin voimakkaan kvanttijäljen, että vaikka ihmiset ovat lähteneet, heidän tekemisiensä jälki toistuu kuin nauha. Menkää etsimään tämä informaatio, jos teitä kiinnostaa (Energiatietoisuus 17.7.2010). Näin syvällinen ihmisen vaikutus on Gaiaan.
 
Yhteenveto
 
Tässä sitä ollaan tämän informaation kanssa. Mielenkiintoista, eikö vain? On kolme paikkaa, missä ihmisenergianne on samanaikaisesti.
 
1) Luomisluola - se pitää tiedostoa siitä, kuka olette, kun tulette ja menette, ja valaa elämänkokemuksenne planeetan värähtelyyn, kun olette menneet. Se on moniulotteinen järjestelmä, mikä ikuistaa ihmiskokemuksen Gaiaan ja se pysyy siinä.
 
2) Ihmiskehon DNA auttaa teitä, kun elätte kussakin elämässä, sillä kaikki mitä koskaan olette olleet, on energiaa ja informaatiota, mikä on tallennettuna kaksoiskierteeseen. Kaikki tuhat elämää ovat siellä, jos olette eläneet tuhat niitä. Niihin kaikkiin voidaan päästä käsiksi. Teidän ei tarvitse koskaan opetella mitään henkisesti uudestaan, koska energia on kumulatiivista - eli se pysyy kanssanne elämästä toiseen. Teidän täytyy vain avata tuo henkinen purkki aikomuksenanne muistaa ja ulos tulee muinaisihmisten viisautta. Tämän pitäisi kertoa teille jotain. Te kaikki olette omia esi-isiänne. Oletteko ajatelleet sitä?
 
3) Kristalliverkko - henkinen verkko, mikä on planeetan pinnalla ja muistaa kaiken, mitä ihmiset tekevät ja missä he tekevät sen. Tätä verkkoa myös aktivoidaan lähestyessänne vuotta 2012, sillä siitä on tulossa kvanttisempi siinä mielessä, että se mitä teette, siirretään Gaiaan reaaliaikaisesti tämän verkon kautta. Tämä merkitsee, että ihmiskunnan energia vaikuttaa planeetan värähtelytasoon reaaliaikaisesti sen sijaan, että odotetaan tuon energian saamista luomisluolaan kuoltuanne. Tämä saa myös teillä aikaan tunteen ajan kulkemisesta nopeammin.
 
Katsokaa esi-isiä hetken, sillä he tiesivät jotain. Katsokaa heidän viisauttaan. Mitä he tekivät ensimmäiseksi aloittaessaan henkisen seremonian? He kunnioittivat esi-isiään! He kaikki tiesivät intuitiivisesti, että esi-isät ovat edelleen heidän kanssaan. Tämä on aina ensimmäisenä kunnioittamisjärjestyksessä. Ennen kuin he tekevät päätöksiä, he menevät aina esi-isien luo pyytämään viisautta. Alkuperäiskansat osaavat louhia akaasiaa, he ovat aina osanneet, koska he käsittävät, että elämänkierto sisältää käytettävissä olevaa informaatiota. He tietävät sen olevan heidän sisällään. He myös tunsivat Gaian ja pitivät maata elämänvoimakumppanina - kumppanina heidän sieluelämässään. Voi, rakas ystävä, jos tutkit muinaisihmisiä, löydät kaiken, mitä olen antanut tänään. He tiesivät. Intuitiivisesti he tiesivät.
 
Varmistusjärjestelmä on elävä
 
Viimeiseksi tässä on jotain, mistä olemme puhuneet kaksi kertaa aiemmin. Vuosia ja vuosia sitten annoimme teille informaatiota, mikä on nyt täydellistä. Teidän voi olla vaikeaa ymmärtää seuraavaa, mutta ne kolme järjestelmää jotka juuri annoin teille, liittyvät enimmäkseen Gaiaan. Myös ihmisen DNA on osa Gaian järjestelmää, koska se edustaa ihmisen biologista kehittymistä maan tomusta planeetalla. Kuitenkin kaikella tällä on varmistusjärjestelmä - päällekkäisyys mikä ei ole samanlainen "varmistus", mitä te ajattelette, sillä teidän varmistuksenne on jotain lineaarista siltä varalta, että menetätte ensimmäisen.
 
Tämä varmistusjärjestelmä on sellainen, mikä auttaa muita koko ajan. Noiden kolmen akaasisen järjestelmän yhdistetty informaatio on tallennettuna elävään nisäkkääseen tällä planeetalla. Näin on oltava, sillä se on viimeinen kerros ja se yhdistää teidät Gaian lisäksi muuhun elämään maan päällä hyvin syvällisellä tavalla. Järjestelmä on tallennettuna maapallon valaisiin.
 
Puhutaanpa hetki valaista. Rakastatte niitä, eikö vain? Muuten, kysykää joltain biologilta - delfiini on valas, vain pienemmän kokoinen. Tiesittekö sen? Rakastatte delfiinejä, eikö vain? 

Oletteko käsittäneet, että valas on planeetan ainoa nisäkäs, jota suojellaan sopimuksella, minkä ovat alleirjoittaneet melkein kaikki maapallon maat, myös ne joilla ei ole merta? Mikä sattuma! 

Kaikissa ihmisissä on intuitiivinen taso - riippumatta hallintojärjestelmästä, riippumatta sijaintipaikasta - mikä tietää, että te ette voi eliminoida valaita tai muutatte maapallon elämänvoimatasapainoa. Ne sisältävät tiedostoja. Kyse on kierrosta. Valaat ovat Gaiassa, ne ovat veden alla. Ne ovat nisäkkäitä teidän laillanne. Ne sisältävät informaatiota. 

Akaasinen kierto on täydellinen. Myös maapallon vesi hehkuu kaikkea, mitä olette tehneet, keitä olette ja kuka voisitte olla.
 
Näettekö järjestelmän syvällisyyden? Katsokaa, mistä siinä on kyse. Siinä on kyse Teistä. Kaikessa siinä. Miksi maapallo olisi suunniteltu niin älykkäästi pitämään lukua teistä, kunnioittamaan teitä, tuntemaan henkisen nimenne ja sen, keitä olette? Miksi näin olisi, ellette olisi tärkeitä, ellette olisi osa mestarisuunnitelmaa, ellei teillä olisi jotain tekemistä Universumin Tulevaisuuden kanssa? 

Ajatelkaa sitä. Tämä on se järjestelmä. En ole ainoa, joka kanavoi teille tätä informaatiota. On muita, jotka eivät ole koskaan kuulleet näitä sanoja ja jotka kertovat teille saman asian. Jos saatte tilaisuuden, voisitte jopa kysyä Gaialta ja se kertoo teille saman asian.
 
Gaia on olemassa pyhiä ihmisolentoja varten, jotka ovat tällä planeetalla oppitunnilla. Annan teille tämän rakkaudella tänään. Haluan teidän ajattelevan jotain. Maapallo tuntee teidät kaikkialla, minne menette. Mikä järjestelmä! Miksi annan tämän teille tänään? Siksi että tunnette edelleen, teitä rakastetaan ja teistä välitetään. 

Siksi että tiedätte, että Henki ja Gaia ja te pidätte toisianne kädestä, jos haluatte sitä. Tässä on hyvin monia asioita teille, jos haluatte niitä. Vanha sielu, istut täällä tarkoituksesta. Kenties sinun täytyi kuulla tämä tänään. Olet tärkeä, olet kallisarvoinen ja olet mestari. Mene nyt vaatimaan se itsellesi. Elä pitkään. Ole iloinen prosessissa. Älä päätä, mitä pitäisi tapahtua. Pahinta mitä voit tehdä, on altistua sille, mitä Jumalalla on varallesi, sen perusteella mitä luulet nyt tapahtuvan. Sen sijaan rentoudu, ole iloinen kaikissa asioissa ja rakastu itseesi.
 
Lähde tästä paikasta erilaisena kuin tulit.
 
Olen Kryon, ihmiskunnan rakastaja - hyvästä syystä.
 
Ja niin se on.
 
Kryon

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

11.9.2010 Syracuse, New York
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
lue myös

Onko Eläimillä Sielu
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: