WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Ihmisen sukupuolinen olemus (Jumaläidin mysterio)

http://www.pekkaervast.net/artikkelit/default.html


  
Eettinen ulottuvuus

Yhteiskuntamme ei tarjoa tänä päivänä selkeää yhtäläistä moraaliperinnettä ja yleispätevää etiikkaa, vaan vaatii moraalisia valintoja yksilöltä itseltään. Seksuaalisuuden eettinen ulottuvuus sisältää tavan kohdella itseämme ja muita ihmisiä. Siihen kuuluu seuraavia kysymyksiä: mikä on hyväksyttävää, mikä tuomittavaa? Suhtautumisemme, arvomme ja rajamme näkyvät ehkä selvimmin siinä, mitä seksuaalisuuden alueella pidämme normaalina, hyvänä ja oikeana. Käsitykset vaihtelevat eri kulttuureissa, eri aikoina ja edellyttävät aina eettistä pohdintaa. Tehtyihin päätöksiin voivat oman ajattelun ohella vaikuttaa uskonnolliset, humanistiset tai käytännölliset seikat.

Lääketieteessä "normaalius" on määritelty aikoinaan hyvin kapeasti ja seksuaalisuutta eri ilmenemismuotoineen käsiteltiin jonkinlaisena sairautena. Esimerkiksi itsetyydytys on nähty terveydelle erittäin vaarallisena ja homoseksuaalisuus vapautui psykiatrisesta sairausluokituksesta Suomessa vasta vuonna 1981.

Ei kommentteja: