WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Shamanismi


 "SHAMANISMIN SALAISUUDET - TIE SISÄISEEN VIISAUTEEN"
José ja Lena Stevens                                                                             
Kehittääksesi shamanistisia kykyjäsi sinun täytyy ensin oppia tuntemaan energia ja kuinka se toimii, koska ajatusten ja tunteiden voimakkuus ohjaa energiaa ja saa aikaan tuloksia sekä arkipäivän maailmassa että henkimaailmassa. Voit myös oppia ihmisen henkikehosta; siitä mitä se tekee sinulle ja miten voit ymmärtää ja käyttää sitä. Opit käsittelemään henkikehossasi olevaa energiaa tavalla, joka antaa sinulle voimia sen sijaan, että se kuluttaisi sinut loppuun. Sinun täytyy tietää, kuinka voit maadoittaa ja suojata itseäsi käyttäessäsi shamanistisia menetelmiä. Lisäksi tulet tutustumaan henkimaailmaan vieviin tunneleihin ja havaitset, kuinka voit kehittää henkilökohtaisia porttejasi saadaksesi enemmän voimaa ja hallintakykyä.

Kun tutkit shamanismia, opiskelet samalla sellaista tietojärjestelmää, joka on vanhempi kuin kaikki se, mitä perheesi, yhteiskuntasi ja kulttuurisi on sinulle opettanut. Raivaat tiesi läpi sen hämmennyksen ja käsitteiden viidakon, joita teologiset suuntaukset ja opinkappaleet ovat tarjonneet vuosisatojen ajan ja palaat yksinkertaiseen ja välittömään tapaan ymmärtää maailma. Kuitenkin toisin kuin primitiivisillä ihmisolennoilla, sinulla ovat etunasi fysiikan ja biokemian uskomattomat keksinnöt, joilla voit vahvistaa kokemustasi. Näet lapsen silmin ja kuitenkin toimit sellaisen kehon kautta, jolla on vuosisatojen kokemus ja viisaus välittömästi käytettävissään.
 
Harjoittaessasi shamanismia osallistut samalla luomistyöhön yhdessä kaiken luonnon kanssa. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa luonnollisen kehitysnäytelmän muutoksiin, vapaudut erillisyyden harhakuvasta ja astut sisään todellisuuteen, jossa kaikki elämä on vuorovaikutuksessa keskenään. Lopulta shamanismin harjoittaminen mahdollistaa sen, että pääset yhteyteen luonnon parantavien voimien kanssa. Löydät tasapainon ja yhdistyt suureen kokonaisuuteen. Tiedät kuka olet ja mihin olet menossa.
 
 LÄPINÄKYVÄKSI MUUTTUMINEN
 
Erityisen tehokas shamanistinen menetelmä itsensä suojaamiseksi vaikeassa tilanteessa on muuttua läpinäkyväksi tai vaihtaa muotoa. Shamaanit muuttavat usein ulkonäköään tai verhoavat itsensä pysyäkseen piilossa tai välttääkseen ei-haluttua huomiota. Tämä saattaa vaikuttaa hyvin salaperäiseltä sankariteolta, mutta todellisuudessa menetelmä on erittäin yksinkertainen. On olemassa monia syitä, miksi haluat välttää paljastumista arkipäivän elämässä. Sinulla on ehkä joku hankala ystävä, joka yrittää aina etsiä sinut käsiinsä tai haluaa tavata sinut. Sinulla voi olla kiusallisia juoruilevia naapureita, jotka aina sinut nähdessään houkuttelevat sinut ansaan ja sitten kuluttavat aikaasi kaikenlaiseen hölynpölyyn. Voi olla, että et halua tulla nähdyksi kävellessäsi yöllä vaarallisen kaupunginosan läpi. Ehkä et mielelläsi törmää asiakkaisiisi ollessasi alusvaate- tai ruokaostoksilla tai kaipaat omaa rauhaa pitkän rankan työpäivän jälkeen. Tämä on ongelma erityisesti silloin, jos olet julkinen persoonallisuus tai TV-toimittaja, joka tunnistetaan helposti.
 
Shamanistisesti sanottuna ihmiset eivät tunnista sinua pelkästään nähdessään fyysisen ulkomuotosi tai vaatteesi. Sinut tunnistetaan johtuen henkikehosi tietystä värähtelytaajuudesta. Ellei henkikehoasi olisi, olisit pelkästään kuollutta lihaa etkä kovinkaan mielenkiintoista katseltavaa. Joten jos verhoat henkikehosi, fyysistä kehoasi on yhtäkkiä vaikeampi havaita ja sen voi ohittaa vaivattomasti.
 
Ihmiset voivat aistia henkikehosi, kun olet aivan heidän lähellään tai vaikka olisit heistä hyvinkin kaukana. He voivat paikallistaa fyysisen muotosi kaupassa, suuressa salissa tai kävellessään pitkin katua. Toisaalta he voivat vaistota läsnäolosi, vaikka et olisi edes heidän näköpiirissään. Olet ehkä toisessa huoneessa tai peräti toisella puolella kaupunkia. Oletko koskaan huomannut, että ihmiset soittavat sinulle palatessasi matkalta kolme päivää suunniteltua aiemmin? He tietävät, että olet kotona, koska he näkevät, aistivat tai tuntevat, että henkikehosi on palannut. Olet kuin valaistu majakka niille, jotka ovat kiinnostuneet sinusta.
 
Nuo sattumilta vaikuttavat tai samanaikaiset kohtaamiset, joissa törmäät johonkin tuntemaasi henkilöön epätavallisissa paikoissa, eivät ole vahinkoja. Shamaanit tietävät, että kaikki henget ovat hyvin näkyviä, kun niitä katsotaan shamanistisin silmin. Näin he pystyvät paikallistamaan kenet tahansa tai mitä tahansa he sitten etsivätkin.
 
Shamaanit ovat oppineet yksinkertaisia menetelmiä, joilla verhoavat henkikehonsa tai tekevät niistä väliaikaisesti huomaamattomia. Äärimmäisen pakon edessä monet ihmiset käyttävät vaistomaisesti shamanistisia menetelmiä välttääkseen paljastumista ja onnistuvat siinä hyvin. Voit esimerkiksi jäädä paljastumatta ilmeisen hengenvaarallisessa tilanteessa. Tunnemme erään Vietnamin sodan veteraanin, joka jäi vietkongilaisten hyökkäyksen jalkoihin erääseen pieneen kylään sodan aikana. Hän oli mökissä, jossa ei ollut mitään muuta piilopaikkaa kuin vanha vesikannu, joka ei peittänyt häntä tarpeeksi. Vaikka vietkongilaiset etsivät käyden läpi koko majan, he eivät huomanneet häntä. Hänen halunsa pysyä piilossa oli niin voimakas, että hän huomaamattaan käynnisti shamanistisen kykynsä olla paljastumatta.
 
Henkilökohtainen esimerkki tapahtui Josélle hänen ollessaan retkellä muutama vuosi sitten:
 
“Vaeltelin syrjäisessä Etelä-Kalifornian rantavuoristossa eräänä päivänä ja poikkesin reitiltä tarkastellakseni lähemmin valtavan suurta punapuumetsää. Yhtäkkiä tulin metsäaukealle, jossa kasvoi huomattavan paljon korjuuvalmiita marijuanakasveja. Se oli ilmeisesti jonkun yksityinen kaupallinen puutarha. Havaitsin vaaran, jonka nuo laittomat kasvit saivat aikaan. Jos kasvattaja löytäisi minut, minua todennäköisesti ammuttaisiin ja saattaisin jopa menettää henkeni; jos virkavalta löytäisi minut, joutuisin pidätetyksi. Miltei välittömästi kuulin äänten lähestyvän metsästä eikä ollut mitään paikkaa, johon olisin voinut piiloutua enkä voinut juosta pakoonkaan, joten seisoin paikallani ja tein itsestäni läpinäkyvän. Neljä isokokoista miestä ilmestyi metsästä puhuen keskenään viimeaikaisista juhlista ja tarpeesta korjata sato piakkoin. He kulkivat noin kolmen metrin päästä ohitseni ja kuitenkin uskomatonta oli se, että he eivät nähneet minua, vaikka minulla oli oranssi hupputakki ja seisoin täydessä päivänvalossa. Päästäen hiljaisen, mutta valtavan syvän helpotuksen huokauksen hiivin pois miesten kadottua näkyvistä.“
 
 Harjoitus 7: Läpinäkyväksi muuttuminen

Seuraavassa on yksinkertainen shamanistinen menetelmä, jolla voi muuttua huomaamattomaksi tai läpinäkyväksi. Se toimii, kun tarvitset sitä, koska sen takana on voimakas halusi.

Aloita rentoutumalla ja sulkemalla silmäsi. Kuvittele ilman mitään ponnistuksia muuttuvasi läpinäkyväksi, ikään kuin lasiksi tai sumuksi. Huomaa, että kun muut katsovat sinua kohti, he näkevät suoraan lävitsesi. Et ole heille näkyvä kohde. Halutessasi voit tehdä läpinäkyvyytesi yleiseksi niin, että se vaikuttaa kaikkiin tai voit tehdä poikkeuksia ja olla “näkyvä“ vain sellaiselle henkilölle, johon haluat yhteyden. Toisaalta voit tehdä itsesi näkymättömäksi vain jollekin tietylle ihmiselle, joka ahdistelee sinua. Täsmennä mitä haluat. Jos sinusta tuntuu, että tämä harjoitus on niin yksinkertainen, että sinun on vaikeata toteuttaa se, pyydä henkiopastasi tekemään se puolestasi.


Älä unohda tehdä tätä harjoitusta toisin päin, kun taas haluat tulla huomatuksi. Käytä shamanistista näkökykyäsi ja näe itsesi muuttuvan selvästi fyysisemmäksi ja kirkkaammaksi. Jos todella haluat herättää huomiota, tee itsestäsi loistavan hopean värinen.


1. Rentoudu ja sulje silmäsi.
2. Kuvittele muuttuvasi läpinäkyväksi.
3. Tarkenna keitä näkymättömyytesi koskee.
4. Kun olet valmis, tee harjoitus toisin päin.

Jotkut lapset ovat tiedostamattomasti hyviä piiloutumaan, koska se on loistava keino välttää hyväksikäyttävien tai alkoholistivanhempien huomio, jotka saattavat hyökätä heidän kimppuunsa. Valitettavasti he tulevat siinä niin hyviksi, että aikuisina he ovat usein muiden ihmisten silmissä näkymättömiä. Heidät sivuutetaan ylennyksiä jaettaessa ja ihmiset menevät heidän ohitsensa pankkijonossa, koska heitä ei ole helppo huomata. Näiden ihmisten täytyy tehdä näkymättömyysharjoitus toisin päin. Se tarkoittaa, että heidän pitää oppia, kuinka muututaan näkyvämmiksi. Heidän täytyy nähdä itsensä vetämässä huomiota puoleensa niin, että heidät huomataan mitä erilaisemmissa tilanteissa.

Omaisuuden muuttaminen läpinäkyväksi

Aivan niin kuin vedät huomiota puoleesi henkikehollasi, myös omaisuutesi kiinnostaa varkaita ja rosvoja, koska niissä on jonkin verran sinun henkeäsi. Niistä tulee hyvin näkyviä. Kun jätät autosi pimeälle tai turvattomalle alueelle, on hyvä ajatus käyttää samaa shamanistista menetelmää, jota käytät itseesi ja soveltaa sitä autoosi. Tee siitä läpinäkyvä käyttäen sekä shamanistisen sisäisen näkemyksesi voimaa että henkioppaasi apua. Varkaat ohittavat sen, koska he aivan kirjaimellisesti eivät näe sitä.

Ei kommentteja: