WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Kristus

Pekka Ervast

Kristus on yllättävän vaikea määritellä, koska sama sana tarkoittaa niin montaa. Se voi tarkoittaa mestaria, tietoisuutta, yhden ison ryhmän yhteistä sydänkeskusta jne. Mestari Kristus toimii hallintojärjestelmässä ylemmillä henkisillä tasoilla ja myös täällä maan päällä, erityisen voimakkaasti tänä meidän aikanamme Mestari Jeesuksen kautta. Jeesus Kristus tai Sananda, jona hänet tunnetaan sisätasoilla, edustaa myös kuudetta sädettä, jonka väri on indigonsininen.

Kristus on peräisin kreikan sanasta Χριστος ja käännös heprean sanasta Messias, voideltu eli siunattu. Jeesus ja Kristus eivät ole kuitenkaan aivan sama asia. Kristus ei siis ollut hänen nimensä, vaan syystä tai toisesta hänelle suotu kunnianimitys, joka tuli hänen osakseen kasteessa. (Lue tätä koskeva artikkeli) Urantia-kirjan mukaan Kristus inkarnoitui Jeesuksena suorittaakseen sellaisen työn, mikä ei olisi ollut kenellekään muulle henkiselle olennolle mahdollista.

Kristus laajempana käsitteenä
Kristus sanan voisi sanoa myös tarkoittavan suuremman olennon sydänkeskusta, joka kätkee sisäänsä monta pienempää toimivaa olentoa. Nimi ”Kristus” on universaali eikä siis ole sidoksissa kristinuskoon. Tämän universumimme ehdottomana ylimpänä Hallitsijana toimii Kristus (Universal Christ). Kristus on myös tietoisuus, joka on meissä kaikissa. Kristuksia kuvataan esoteerisessa opissa monia kuten esimerkiksi. Kosminen Kristus, Aurinko Kristus, Planetaarinen Kristus. 
Laajemman Kristuksen Valon Säde on Kahdestoista Säde, Kristus-tietoisuuden kultaisen valkoinen pyyteettömän rakkauden säde. Se on korkein Säde ja kaikkien Säteiden yhdistelmä.
http://www.teosofia.net/pe/jvskr.htm 



Ei kommentteja: