WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 9. lokakuuta 2010

Kristallikallojen ajaton arvoitus 1. / Kristallikehon aktivointi



"Mahtava Marcel Vogel kertoi minulle kerran, että hän luuli ymmärtävänsä kristalleja, kunnes hän törmäsi kristallikalloihin. Kallot ovat täysin eri juttu, hän kertoi minulle."
- Nick Nicoreno
 
Tervehdys Rakkaat, olen Metatron, valonherra, ja ympäröin jokaisen Teistä Ehdottomalla rakkaudella.

Tunnistamme tosiaankin jokaisen Teistä. Tunnemme Teidät intiimimmin, kuin voitte kuvitella, ja olemme täällä muistuttamassa teitä kodistanne, polustanne ja olemisenne tarkoituksesta tällä kertaa maan päällä. 

Rakkaat Ystävät, olette lähempänä, kuin ajattelette, lähempänä kuin tiedätte valtavaa hyppäystä - hyppäystä minkä kokemista olette odottaneet aionien ajan. Ja tiedämme huolenne, ahdistuksenne ja toivonne. Näette järjestelmien romahtava ympärillänne. Näette maailman talouskriisissä. Pelkäätte, että turvallisuutenne sulaa pois. Älkää pelätkö! Kaikki on täydellistä. 
On välttämätöntä, että järjestelmät muuttuvat, että ne järjestelmät, jotka palvelevat muutamia ja sivuuttavat massat, pestään, "buutataan" ja kalibroidaan uudelleen. 

Mutta eikö se osoita Teille, mikä on totta ja todellista? 

Eikö se osoita Teille, että todellinen aarre on Sydämessänne?  

Se mihin hyvin monet ovat kuluttaneet elämän ja keskittäneet energiansa, näyttää haihtuneen suuresti ilmaan muutamassa viikossa. Mikä on viesti? Mikä on lahja? Rakkaat Ystävät, missä todellinen arvonne sijaitsee? 
Paljon siitä, mitä nyt tapahtuu, näyttää olevan pelon ilmentymää. Kuitenkin sanomme teille: "Älkää pelätkö". 

Järjestelmien on muututtava, ja maailmassanne on äskettäin nähty näkökulman muuttuvan. Ne teistä jotka ovat amerikkalaisia, ovat valinneet toivon pelon sijasta. Se mikä näyttää kadonneen, palaa, mutta erilaisena ja nopeammin, kuin ehkä luulette. 

Raha ei ole sitä, mitä kuvittelette - se on sopimus ja energiamuoto eikä energia voi koskaan kadota, se vain muuttaa muotoaan. Todellinen yltäkylläisyys on sydämessä, ja Rakkaat Ystävät, Hengeltä ei puutu käteistä. Jätämme teille tänään tämän toivon viestin mietittäväksi ja hyväksyttäväksi.

Alkuperäinen piirustus 
 
Ja niin puhumme tämän kokoontumisen varsinaisesta aiheesta, kristallikalloista - todella mitä mielenkiintoisin aihe.
 
Ja niin kanava kysyy, mitä kristallikallot tarkkaan ottaen ovat? 
Maapallon lineaarisesta perspektiivistä katsottuna kristallikallo on ihmisen kallon muotoinen, erilaisesta kristallimateriaalista - tavallisimmin kvartsista - tehty kallo. 

Kuitenkin kerromme Teille, että alkuperäinen kallo on maan ulkopuolinen suprakvartsiyhdistelmä - kuten sitä voidaan kutsua - mikä sisältää puhdasta kvartsia, mikä on seostettu timantin ja alkemisessa mielessä "kultataajuuden" kanssa. 

Samankaltaista materiaalia käytettiin Atlantiksen kristallikuussa ja suurenmoisissa temppelikristalleissa - samankaltaista muttei aivan samaa. Lineaarisessa mielessä alkuperäiset kallot ovat varhaisemmalta ajalta kuin Atlantkisen temppelikristallit. 
Alun perin kristallikallot tulivat toisesta maailmasta, toisesta todellisuudesta. 

Kaikki todellisuudet on luotu pyhän geometrian kristallitietoisuusmallin perusteella, kultaisen leikkauksen phi-suhteen avulla. 

Ihmiskunta ja fyysiset maapallonne ovat tosiaankin saaneet alkunsa tästä esimerkillisestä matriisikaavasta. Ja näin muodostettiin kristallikallotkin, kuitenkin paljon suuremmasta taajuudesta, täydellisestä taajuudesta. Kallot on muotoiltu täydellisen ihmisolennon prototyypiksi. Niinpä ne sisältävät täydellisen ihmisolennon ja kaikki piirteet, nimittäin 12 pyhää piirrettä. Siksi ne muotoiltiin ja tuotiin tänne. 
Alun perin kristallikallot tuotiin maapallolle Arcturukselta ja Plejadeilta, siihen maahan josta tuli Lemuria, mutta malli tuotiin todellakin jo, ennen kuin planeetta eli täysin kaksinaisuudessa. Se tuotiin planeetalle nimittäin "taivaankannen aikana", nollapistemaapallolle, ei-magneettiselle tasolle - maalliseen maailmaan, mikä tunsi täydellisyyden ja mitä asutti eteerisen hengen täysin tietoinen, androgyyni ilmaisumuoto. 

Kuitenkin tuolloin tiedettiin jo, että taivaankansi putoaisi, hajoaisi ja suunnitelmana oli, että tämä malli, tämä epätavallinen holograafinen tietue, alkuperäinen kristallikallo palvelisi alun prototyyppinä. Ja niinpä se sisältää mallin 12 DNA-säteestä, kehittyneen ihmisen täysin tietoisen ja selkeän mielen ja olemuksen. 
Kristallikallot sisältävät siis sen, mitä olitte ennen ihmiskokemusta ja mitä teistä tulisi, kun pääsisitte sen loppuun - äärettömyyskehän. 
Ja silloin kun planeetasta tuli kaksinainen, ne palvelivat tätä tarkoitusta. Nimittäin taivaankansiaikakaudella maapallo ei ollut oppituntiplaneetta eikä kehittymiskoulu. 

Sen sijaan sitä voitiin pitää ulottuvuutena täydellisyydessä, ulottuvuutena mikä ei ollut vielä ottanut yliopiston roolia inhimillisessä kokeilussa ja ihmiskunnan evoluutiossa. Kyllä, ymmärrättekö? 
Kadotettu paratiisi 
Taivaankansiaikakausi oli se kadotettu paratiisi, johon monissa muinaisissa kirjoituksissa viitataan myyttinä Eedenin puutarhasta, "ihmistä edeltävästä maapallosta", missä koko tahto, koko tietoisuus oli jumalaista. Ei ollut kaksinaisuutta, ei ollut polariteetteja. Adam Kadmon ei ollut vielä "syönyt kiellettyä hedelmää" vertauskuvallisesta Hyvän ja pahan tiedonpuusta eikä tullut tietoiseksi "alastomuudestaan". Tietoisuussuodattimet eivät olleet vielä paikoillaan. Vertauskuvan kundalini-käärme ei ollut vielä "viekoitellut" ihmistä suodatettuun kaksinaisuuteen. 
Myöhemmin kun valittiin ihmiskokemus, jotkut sielut valitsivat kokevansa maapalloverkon ja ihmiskierron oppitunnit ja laajentumisen, taivaankansi putosi ja verkko laitettiin paikoilleen. Silloin tarvittiin ihmiskunnan täydellisen hologrammin asettamista paikoilleen. Tässä kronologiassa ja tällä tavalla kristallikallot tulivat tuon piirustuksen/mallin kantajiksi ja palvelivat taajuusmajakkana. Näin kallot ovat ohjelma, mikä luotiin ja muotoiltiin ihmisten tietoisuudeksi sitä varten, kun kukin astuu aionien kiertoon maapallollanne. 
Sanomme, että on täysin oikein ilmaistu, että kaikki sielut astuvat ihmismuotoon kulkemalla ensin hologrammin "mikropiiritaajuusmallissa" sen muotokäsittelyn läpi, mikä pakattiin ja kovetettiin siksi tiivistyneeksi malliksi, mitä sanotte kristallikalloksi. Mutta tässä meidän on oltava tarkkoja: kristallikallomalli sisältää tuon suurempitaajuuksisen hologrammin varastokirjaston ja sen massiivisen tietotaajuuden, mutta se ei ole itse hologrammi. Paremminkin se tiivistää kopion, varastoi, muuntaa ja heijastaa sen 12 maan ulottuvuudeksi.

Ymmärrättekö? 
Tietyssä mielessä se on kuin esim. suuri sinfonia musiikki-cd:llä. Cd on digitaalimuotoinen kopio, mikä jäljentää musiikin ja sallii teidän kokea tuon musiikki-informaation, mutta se ei ole itse sinfonia, se ei ole esiintyvä orkesteri. Kuitenkin kuunnellessanne sitä, se tallentuu mieleenne ja teillä on sisäinen kyky soittaa se tahdonalaisesti. 
Kristallikallo kovetettiin ja ohjelmoitiin erittäin monimutkaisessa prosessissa. Se saatiin sisältämään uskomaton taajuus, mikä liittyi hologrammiin. Niinpä kristallikallo on kunnioittava muisti ja "valava" välittäjä, joka leimaa lähtemättömästi sieluun täydellisen mallin. 

Se valetaan sielun jumalaiseen puoleen, kun sielu astuu maamalliin yhtenäiskentästä. Tavallaan se on Jumalitseen, ihmismielen alitajuntaan tai superalitajuntaan tallennettu malli. Se on täydellinen ihminen - ei se versio ihmisestä, mikä siitä myöhemmin tulisi ihmiskokemuksen alaspäin kulkevassa spiraalissa, vaan alkuperäispainos, mihin ihminen pyrkii kehittymään takaisin reinkarnaatioksi kutsutun kasvukierron kautta, tuoksi alkuperäiseksi ja puutteettomaksi, esimerkilliseksi arkkityypiksi. 
No niin, alkuperäisessä kallossa oli tämä täydellisyys siltä varalta, ettei se katoa, ja niillä kristallikopioilla, joita tänäkin päivänä tehdään, on kyky vetää energiaa hologrammista ja sisältää tuota energiaa - toisilla on suurempi kyky kuin toisilla.
12 + 1

Kysymys: 

On olemassa legenda, mikä puhuu 13 kallosta. Voitko puhua tästä? 
Kyllä, 13 kalloa, mutta vain yksi kallo sisältää 12:n koko energian. Sitten ilmennettiin 12 kalloa, jotka edustivat kukin yhtä yksittäistä piirrettä, ja näin 12:sta, jotka ympäröivät yhtä keskellä, tuli aikanaan seremoniallinen ja symbolinen riitti. Jokainen 12:sta edusti silloin jotain piirrettä tai ilmaisumuotoa kustakin maatason 12 ulottuvuudesta, ja jokainen oleellisen ulottuvuuden jakaminen 12:een, jokainen DNA-säie ja jokainen 144:n tekijä ovat merkittäviä maapallon kokemukselle, maatasolle. Joten kyllä, jokainen 12 kallosta on 1/12 siitä yhdestä, joka sisältää kokonaisuuden. Näin on yhteensä 13 ja tämän oivalsivat ihmiset Lemuriassa ja myöhemmin Atlantiksella, Ogilla, Egyptissä ja Jukatanilla. 
Mutta taaskin haluamme olla tarkkoja, yksi on kokonaisuus ja 12 sen osia. Ja tuo yksi on ihmismallin kantaja, ja tuo malli on valettuna kaikkien ihmisten jumalaiseen mieleen, koska se leimataan sieluun sen astuessa tähän kokemukseen.

13 kristallikalloa tuotettiin alun perin "morfokristalli-ilmetämisprosessissa", mihin osallistuivat arcturuslaiset ja plejadilaiset ja he valoivat niihin Orionin mestareilta saadun ihmisen geneettisen taajuusleiman. Tämä on tosiaankin todellinen, maan ulkopuolinen sukulinjanne, ja kristallikallot ovat taajuustietue siitä samasta. 
Maan ulkopuolinen alkuperä 
Kysymys: 

Kallot olivat siis alun perin Arcturukselta? 
Olisi parempi sanoa, että niiden luominen sai alkunsa Arcturuksella. Siellä käsite maapallon ihmiskokemuksesta sai alkunsa ja siellä sitä kehitettiin. Kerromme teille, että kaikilla ihmisillä on Arcturus-kokemus ja se on suuren luovuuden ulottuvuus - kansankielellänne kaiken luovuuden leikkikenttä. Hämmästyisitte siitä tiedosta, miten paljon myös luovuudestanne ihmisinä maan päällä tulee omalta osaltanne, mikä on virittynyt Arcturuksen kenttään, taajuuteen. 

Siellä ihmisestä tulee luova. Esim. ne joita pidätte taiteellisina - silloin kun he ajelehtivat innoitukseen eivätkä ole kehossaan, niin monet heistä ovat Arcturuksella. Monet heistä - kiinnostavaa kyllä - ilmaisevat luovuutta Arcturuksella. Eikö tämä ole provosoivaa? 
Kysymys: 

Minä monien muiden tapaan olen tuntenut kovasti vetoa kristallikallojen tutkimiseen kuluneen vuoden aikana. Miksi näin on, liittyykö tämä ylösnousemukseen? 
Jollain tavalla liittyy ja kyllä, energia kasvaa täydellisen ihmisen ympärillä, kun maapalloa kohtaa ylösnousemus. Kuitenkin sinun tapauksessasi on kyse myös halusta ymmärtää totuus, paljastaa osa mysteeriä. 

Tässä mielessä kyse on samasta kuin kiinnostuksessasi geologiaan tai kristallijalokiviin. Jollain tavalla kyse on samasta kuin ajatuksen kristallisoinnista/kiteytyksestä ilmentämismuotoon. Akateemisesta näkökulmasta kyse on silloin yksinkertaisesti halusta tehdä pyhästä mysteeristä tunnettu. 
Tyberonn todellakin työskenteli kallojen kanssa, kuten monet Atlantikselta ja muista kulttuureista. Niitä tutkittiin ymmärryksen saamiseksi ja havaittiin, että yhdistämällä niihin ihmismieli, valtavia tietovarastoja avautui ja annettiin. 

Jos joku voi yhdistää osan tuosta energiatiedosta itseensä, sen energian myötä tulee tietämystä. Se on vähän kuin tutkimista kirjastossa. Niissä on universaalin mielen tietoa, ja se on hyvin pakottavaa ja kiehtovaa. Se on rikastuttavaa ja laajamittaista. Se nimittäin stimuloi tietoisuutta siitä, kuka olette. 
Tietoisuutenne asettaminen kristallikalloon - ja se on tosiaankin tapa työskennellä niiden kanssa - avaa portaaleja ja ovia suurimmat odotuksennekin ylittävään maailmaan. 

Kalloon astuminen ei kuitenkaan ole verbaalia keskustelua, vaan enemmänkin sellaista yhtäkkistä ymmärrettävän informaation lataamista, mikä muuttaa toimintamallianne, laajentaa tietoisuuttanne. 

Jotkut saavat informaatiota visuaalisina kuvina, toiset informaatiopaketteina, latauksina - jos niin haluatte - ja jotkut molempina. Informaatio on jo alitajunnassa, siinä syvemmässä alitajunnan osassa, mitä kutsutaan superalitajunnaksi. 

Se on Valoulottuvuudessa, mitä kutsutaan ultravioletiksi. 
Ja näin yhteys tai syy siihen, että kiinnostus kalloihin saavuttaa massiiviset mittasuhteet, enteilee tosiaankin ihmiskunnan valmistumista ylösnousemuksen lähestyessä - ihmiskunnassa on liikettä ymmärtää itseään paremmin. 

Ja näinä aikoina on tarvetta hylätä ne mallit, jotka eivät enää palvele ihmisiä, ja kalibroida uudelleen ne ominaisuudet ja perusmallit, jotka palvelevat. 

"Ihmisiä buutataan" kuten maapalloakin, mikä on käytännössä sama asia kuin ylösnousemus ja mikä määrittelee sen. Järjestelmät jotka eivät enää toimi sekä mikro- että makrotasolla, hajoavat, romahtavat ja jalostuvat. Tätä tosiaankin tapahtuu nyt taloudellisella alueella. 
No niin, universaalin mielen tieto on kristallikallon ylä- ja ulkopuolella. Kuitenkin universaali mieli on sisällytetty ja pakattu siihen, ja se on sisällytetty tavalla, mikä hyödyttää ihmisiä. 

Sen tieto on muotoiltu ja muunnettu, tulkattu erityisesti sellaiseen malliin, mikä tarjoutuu ihmisten ulottuville. Tämä on sitten tietyssä mallissa, mikä on prototyyppi täydellisestä ihmisestä, kuten olemme todenneet. 
Uudelleenkalibrointi 
Matka kalloihin uudelleenkalibroi ja "buuttaa" mielenne tietoisuuden ja harmonisoi teidät lähemmin oman täydellisyytenne, sisäisen jumalitsenne kanssa. 
Siis paras tapa työskennellä kristallikallon kanssa on astua siihen. 

Visualisoikaa astuvanne kalloon kuin kristalliluolaan. Tehkää itsestänne niin pienenpieni, että uppoudutte ja sisällytte siihen täysin. 

Tehkää itsestänne ikään kuin merkityksetön kallon suunnattomuudessa ja astukaa ihmeiden, aarteiden maailmaan. Avautukaa sille ja tutkikaa, mitä se antaa, koska olette tosiaankin vertauskuvallisesti puhuen alkuperäisessä luomisluolassa. 

Joka kerta kun astutte siihen, se voi esitellä teille erilaisen maailman, erilaisen ulottuvuuden, erilaisen kristalliajatuksen, mallin ja rinnakkaisuuden. 

Joka kerta voidaan esitellä erilainen oppimisaihe - jokaisesta sisäänastumissuunnasta ja -kulmasta. Huomaatte kenties, että te ette tule pois sisäänastumiskulmasta. Ja huomaatte usein, että tulette pois erilailla värähtelevänä olentona, kuin mitä olitte sisään astuessanne. 
Kuten sanoimme jo aiemmin, ylösnousemus on osaltaan lisännyt tietoisuutta kristallikalloista. 

Todellisuudessa ylösnousemus on yhtenäiskentän kvanttikristallienergian muistamista, ja tällä on merkitystä sille, että kristallikallot ilmestyvät taas esiin tässä energiassa. 

Olette vain muutaman vuoden päässä siitä, että olette täysin linjassa galaksin keskuksen kanssa, ja tuo ytimekäs vektori mahdollistaa hyvin paljon siitä, että korkeampi itsenne ja korkeampi tietoisuutenne laajentuu taivaalliseen taajuuteen.

 On siis aika ymmärtää muinaisten kristallikallojen tarkoitus ja voimalliset kyvyt osana tämä arvoituksellista laajentumista. On vieläkin tärkeämpää ymmärtää, että ne ovat osa suurempaa energiaa, hologrammia, mikä sisältää nyt planeettanne ja kaikki 12 valoulottuvuutta ympärillänne. 

Tämä hologrammi on yhtenäiskenttä, kristallitaajuus ja makromielessä se sisältää koko aurinkokuntanne, aurinkonne ja tietysti maapallon. Se mihin viitataan kultaisena aurinkokiekkona, on kehittyvän planeettanne 12 sädettä ja DNA samalla tavalla, kuin kristallikallot liittyvät ihmisen piirustukseen. 
 
Kallojen etsintä: 

herääminen Pyhälle uudelleenlöytämiselle

Rakkaat ystävät, tämä on syy siihen, miksi kristallikallot saavat lisää huomiota. Tästä syystä 10% ihmisistä, jotka ovat edistyneempiä valomäärältään, tuntevat vetoa työskentelemiseen niiden kanssa, ja monet lopuista 90%:sta ovat uteliaita aiheen suhteen. 

Siksi televisiodokumentit tutkivat niitä, elokuvia muodostuu niiden ympärille ja niistä kirjoitetaan kirjoja. Tästä syystä moniin sivilisaatioihin on liittynyt ihmiskallon muotoisia kalloja, joita on muodostettu eri aineista, myös kristallista. 

Monilla Teistä on ollut aiempia vierailuja yhteiskuntiin ja kulttuureihin, jotka antoivat tunnustusta kristallikalloille, ymmärsivät ja kunnioittavat niitä. Jotkut teistä ovat tehneet pyhän lupauksen herätä niiden kanssa tänä aikana - pyhän valan minkä täyttämisen tunnette nyt pakottavaksi. 
Maailmanne kristallikalloja, niitä jotka ilmennettiin alun perin Lemuriassa ja Atlantiksella, nimitätte nyt muinaisiksi, ja ne ovat suurin piirtein oman kallonne kokoisia ja löydetty muinaisista raunioista. On kuitenkin toisia, joita ette ole löytäneet, ja toisia eteerisessä ulottuvuudessa. Joitain on Atlantin ja Karibian valtameren vesissä, liejun ja hiekan peittäminä. 
Lukuisia kalloja on löydetty Keski-Amerikan ja Meksikon alueelta - erikokoisia, jotkut melko pieniä ja jotkut melkein 20-kiloisia. Nämä ovat enimmäkseen, varsinkin pienemmät kallot, ihmisen tekemiä eikä niissä ole samaa energiaa kuin alkuperäisissä tai ihmisten tekemissä suuremmissa kalloissa.


On herännyt kysymys 13 alkuperäisen sijainnista. Ja tämä johtaa mielenkiintoiseen vastaukseen. Ennen kuin vastaamme, teidän on ymmärrettävä, että maapallon ulottuvuuksien aikasarja ei ole sitä, mitä havaitsette lineaarisesta näkökulmastanne. 

Ennemminkin kaikki aika on samanaikaisesti olemassa monikaikkeuden kvanttiyhtenäiskentässä. On siis monia maapalloja, monia rinnakkaisia maapalloja ja todennäköisiä maapalloja harmoniassa vaihtuvien todennäköisten menneisyyksien ja tulevaisuuksien kanssa. 

Ne kaikki ovat oikeita ja yhtä todellisia kuin se todennäköinen maapallo, minkä koette konkreettisena todellisuutena omissa "silmissänne" tästä ikuisesta nyt-hetkestä.

Puhuttaessa siis todennäköisyyksistä menneisyydessä, on myriadeja erilaisia tulkintoja, joita voidaan käyttää vastaamaan kysymykseenne ja joilla kaikilla on oma paikkansa. 

Todellisuudessa siis se, mitä on kerran ollut tai kuviteltu, on edelleen. Olemme kertoneet teille aiemmin, että Atlantiksen kultainen aika on vedetty tulevaisuudestanne havainnoksenne menneisyydestä. 

Antaessamme tämän monimutkaisen perusoletuksen mietittäväksenne, kerromme teille, että on monia eri kristallikalloja ja värähtelytasoja. 

Monet näistä kalloista eivät ole nykyvärähtelytasollanne tai ulottuvuudessanne. Kuitenkin niiden edustama mallihologrammi on moniulotteinen "insertti/sisäänlaitto" ja se on värähteellisesti läsnä kaikkeuden mallissa.

Monikaikkeus 

Lisäselityksenä, kaikkeus on heijastettu harhakuva ajan ja tietoisuuden alkemiassa. Kaikki on rinnakkain juoksevia ohjelmia, joita kanssaluotte tietoisesti ja koette samanaikaisesti monikaikkeudessa. 
Maapallon ulottuvuustodellisuus on ohjelmoitu vaikuttamaan aikasarjana, minkä havaitsette lineaariseksi. Kyse on tietokoneslangissanne ohjelmasta, minkä tekee mahdolliseksi tässä tapauksessa planeettaverkon serveri. 

Ohjelmat voidaan "laittaa sisään" holograafisina todellisuuksina. On aikakausia ja aikoja, kokonaisia sivilisaatioita, jotka on tietyssä mielessä laitettu verkkoserverille ohjelmiksi. 

Tästä syystä täysin kehittynyt sivilisaatio voi vaikuttaa yhtäkkiä ilmestyneen tyhjästä suunnattomaan luomismereen kollektiivisen alitajunnan virrassa, tietoisuusverkossa mikä mahdollistaa luodut todellisuudet. 

Lineaarinen aika on toiminnallinen, tarkoituksenmukainen harha. Todellisuudessa kaikki ohjelmat pyörivät samanaikaisesti. Siksi ylisielun tasolla koette monia sivilisaatioita ja kaikkia elämiä yhtä aikaa kristallimonikaikkeuden yhtenäiskentässä.

Mutta vastauksena kysymykseenne asiayhteydessä, joka liittyy nykyiseen malliinne menneisyydestä, kerromme teille, että kallojen alkuperäinen sijaintipaikka oli Mu. 

Ne oli sijoitettu pyhään Hivan temppeliin pyhälle vuorelle, joka tunnetaan nimellä Buelat. Ja myöhemmin Atlantiksella maan ulkopuolista alkuperää olevia kalloja ilmentyi toisen kerran ja ne sijoitettiin Poseiden temppeleihin. 
Jotkut näistä kadotettiin vedenpaisumuksessa ja Poseiden kaoottisen joukkopaon aikana sen maasillan mukana, joka yhdisti Jukatanin alueisiin. Nämä kadotettiin tertiäärikauden tsunameissa. Neljä säilyi. Yksi on nähty veden alla temppelissä Karibianmerellä. Kopioita tehtiin Ogilla ja Egyptissä 13 kallon muodostamiseksi. Aikanaan oli useita 13:n sarjoja. 
Mutta alkuperäiset kallot, jotka tuotiin Mu:lle, ovat kaikki ehjiä. Nyt sanomme, että alkuperäiset 13, 12+1, ovat eteerisessä lukossa, mikä on ulottuvuuskuilussa Tiibetin alla, ja on eräs buddhalaismunkkien salainen veljeskunta, joka säilyttää niitä. 13 kalloa Atlantikselta ovat edelleen olemassa todennäköisessä tulevaisuudessa. 

Eikö olekin mielenkiintoista?

Kysymys: 

On sanottu, että alkuperäisten 13 kallon on tultava yhteen ylösnousemuksen tapahtumiseksi. Voitko puhua tästä?
Rakas ystävä, kuten olemme kertoneet sinulle yllä, ne ovat yhdessä. Ne ovat eteerisessä ympyrässä Tiibetin alla. Teidän ei tarvitse kantaa huolta siitä, että näiden täytyy olla fyysisesti koottu yhteen ylösnousemusoven avaamiseksi. 
Mutta selventääksemme esiin nostamaasi peruskysymystä, niin ihmiskunnan täytyy tuoda yhteen 12 eri puolta kokonaisuuden luomiseksi, ja todellisuudessa tätä on asetettu paikoilleen siitä ratkaisevasta tapahtumasta lähtien, mitä kutsutaan Harmoniseksi yhdentymiseksi. 
Monet teistä tuntevat "12+1":een liittyen sisäistä yllytystä löytää taas sisältä se alkuperäinen malli, jonka kristallikallot välittivät. Tästä syystä monet teistä tuntevat nyt muinaisen kutsun hankkia moderni malli ja aloittaa sallimalla sen työskennellä kanssanne. Sen avulla voitte herättää 12 säiettä ja yhdistää kolmannentoista kokonaisuudeksi. 
Näin kehotus kerätä 13 yhteen on kaksinainen kehotus - kehotus yksilöllisesti ja kollektiivisesti yhdistää 12 muodostamaan 13. Kyse on henkisestä kutsusta, pyhästä etsinnästä - jos niin haluatte - herättää uneksija ja löytää taas se, kuka olette, saattaaksenne loppuun tämän syklin. 
Maapallon syklin pyhä 12 
12 on ollut hyvin selvästi esillä todellisuutenne ja kosmologian myyteissä: 
- 12-säikeinen DNA
- 12 kristallikalloa
- 12 eläinradan merkkiä
- 12 tuntia kellossa
- 12 kuukautta vuodessa
- 12 Jeesuksen opetuslasta
- 12 Israelin heimoa
- 12 Kuningas Artturin ritaria
- 12 Atlantiksen temppeliä
- 12 titaania
- 12 aurinkokiekkoa
- 12-jäseninen tuomioistuin
- 12-jäseninen valamiehistö
- 12 pyhää totuutta
- 12 chakraa
- 12 Luojajumalaa
- 12 joulupäivää
- 12 maapallon ulottuvuutta
- 12:n neliö, "hurmiollinen" 144 
Edistyminen 13:een vie Teidät biogeneettisen kokeilunne päätökseen tässä todellisuusvaiheessa, mikä luotiin lineaarisessa ajassa tunteiden ymmärtämiseksi. Vuosi 2012 on tapahtumahorisontti sille tietoisuusevoluutiolle, mistä on ennustettu kaikissa profetioissanne, kun ihmiskunta herää ja sielut palaavat "lähteeseen" tämän ohjelman loppuessa. Kyse on tosiaankin Kristuksen, kristallimallin toisesta tulemisesta. 
Kristallimateriaali 
Siirrytään eteenpäin. Mun ja Atlantiksen romahdettua, Jukatanilla ja Ogilla ponnisteltiin kovasti mallien uudelleenluomiseksi. Tämä saatiin tehtyä ja ne jotka on löydetty, ovat suurimmalta osin tätä uutta tuotantoa, vaikka kuten todettiin, toisista maan ulkopuolisten ilmentämistä kalloista on löydetty neljä. 
Vedenpaisumuksen jälkeiset atlantislaiset olivat edelleen muutaman ohikiitävän sukupolven ajan hyvin kykeneviä luomaan hyvin hienostuneita kopioita. Ja on erityinen syy, miksi kristalliaines valittiin käytettäväksi kalloissa. Se ei todellakaan ole helppo aine vuolla tai muovata tiettyyn muotoon. 

Kuitenkin kerromme Teille, että alkuperäisasukkaat käyttivät muuta kristalliainesta kuin kvartsia alkuperäisten mallien jäljentämiseen ja että näilläkin on kyky sisältää arcturuslaisen mallin ainutlaatuisia energiapiirteitä. 

Käytettiin kaikkea kristallimateriaalia ja tiettyjä metalleja.

Nykyaikana on monia leikkureita, mitkä muotoilevat kristallikalloja kvartsista ja muista kristalli- ja metallimateriaaleista. Kuten olemme todenneet, nämä pystyvät vetämään itseensä osan 13 alkuperäisen kallon säteilemästä energiakentästä, erityisesti kallomuotonsa vuoksi. 
Miten näin voi olla, saatatte kysyä. 

Piilotajunnan alkuperäisen aikomuksen ja sopimuksen avulla - universaali mieli yhdessä elävän mineraalikunnan aistivien ominaisuuksien, vastaanottavan mineraaliaistivuuden ja kristallimallihologrammin elävän, aistivan kentän kanssa. Jokainen vastaveistetty kallo - ja käytetty kristallimineraali ei ole uutta, suurin osa muodostettiin satoja tuhansia vuosia sitten - tunnistaa näin tarkoituksellisen aikomuksen "lain" ja vetää ja vastaanottaa harmonisesti 13 alkuperäisestä kallosta, vaihteleva-asteisesti ja -laatuisesti taajuuslatauksia alun perin heijastetusta "ajatusmuodosta". Kaikki kristallimineraalit ovat nimittäin sekä välittäjiä että vastaanottajia. 
Tapahtuu lisäksi "toissijainen" valaminen ja ohjelmointi yksittäisen ihmisen kentän sulautuessa yhteen vastahankitun kallon kanssa. 

Mineraali itsessään on kykenevä vastaanottamaan, tallentamaan, vahvistamaan ja muuntamaan ihmisen alitajunnan energiaa. Kallo toimii näin tietoisesti jokaisen ihmisetsijän kanssa, joista useimmat tuntevat vetoa siihen alitajuisesti menneiden Lemurian, Atlantiksen ja Mayaelämien vuoksi. 
Näin ne jotka tuntevat vetoa kalloihin, saavat hankkimassaan mallissa osan kokonaisuudesta, ja kallosta tulee sopimuksen mukaan suuremman totuuden opettaja ja se antaa välähdyksiä täydellisestä hologrammista. 

Tästä syystä jotkut tuntevat nyt kutsun hankkia vastaleikattuja kalloja, sillä ne avaavat mallin - niistä tulee opettajia. Niistä tulee liittolaisia ja suojelijoita kullekin teistä mestaruuden polulla ja ne ilmentyvät silloin, kun heräätte tuohon kutsuun. 
Nämä ovat aivan erilaisia työkaluja kun normaalit jalokivet ja kristallit ja palvelevat toista tarkoitusta kuin phi-kristallit. Aivan kuin Atlantiksen temppelikristalleilla oli tietyt leikkaukset tiettyjä toimintoja varten, niillä on ainutlaatuinen tarkoitus ja yhteiskäyttö. 
Kristallikalloilla on ainutlaatuinen rooli, mikä on hyvin erilainen tietyssä päätarkoituksessa ja hyvin samanlainen toissijaisissa ominaisuuksissa.

Voimme sanoa, että phi-kristallit vievät tähtisiemeneksi ja kristallikallot antavat tietoa alkuperäisestä mallista

Edellinen on kulkuneuvo, mikä siirtää ja jalostaa valoenergiaa, jälkimmäinen on kirjasto. 

Atlantiksen ja Lemurian sukulinjan etsijöille on hyväksi hankkia molemmat. Niiden molempien kanssa työskentelemisestä tänä heräämisaikana on monia etuja. Molemmat ovat työkaluja, jotka tarjoutuvat vahvistamaan ja nopeuttamaan matkaa. 
Ne teistä jotka viettivät aikaa Mu'lla, Atlantiksella, Ogilla, Ignaciousissa, Ramassa, Egyptissä, druidina, tiibetiläisenä, temppeliherrana, olmekkina, tolteekkina, mayana, inkana, atsteekkina ja hopina, kantavat sisäistä tietoisuutta niiden tarkoituksesta. 

Kannatte pyhää muistoa, ja monet teistä hankkivat nyt niitä vastauksena pyhään lupaukseen. 

Atlantiksen jälkeisillä aikakausilla jotkut teistä käyttivät seremoniallisesti kalloja, jotka oli muotoiltu lapis lazulista, jadesta, ruusukvartsista, agaatista ja turkoosista. 

Myös sellaisia metallimineraaleja kuin hematiitti, kulta, hopea ja pyriitti käytettiin joissain yhteiskunnissa. Vaikka ei-kvartsimateriaaleilla ei ollut samoja ominaisuuksia kuin kristalleilla, niin oppineet tunnistivat, että toiset mineraalit auttoivat eri ominaisuuksissa ja kuitenkin vielä vastaanottivat holograafisen mallin siitä alkuperäisestä täydellisestä ihmisestä, minkä alkuperäiset 13 heijastivat. 

Sellaista on elävän mineraalikunnan synergiakyky ja aistivuus, mikä tarjoutuu auttamaan ihmiskunnan ja planeetan yhteisevoluutiossa tänä aikana. 

Ymmärrättekö? 
Yhteenveto:

laji joka kärsii muistinmenetyksestä 
Kerromme siis Teille, että ihmisistä tuli kaksinaistietoisuudessa laji, joka kärsi muistinmenetyksestä. 

Olette unohtaneet sen, keitä todella olette. Olette unohtaneet, että olette voimakkaita henkiä, jotka näyttelevät ihmiskokemusta. Ihmisten on näin massana ja yksilöinä pyrittävä löytämään taas valaistunut identiteettinsä, ja se on edustettuna kristallikallossa. 
Valaistuminen teidän on löydettävä sisältänne ja tämä on työkalu tuohon uudelleenkalibrointiin. Se on jo teissä, olemuksessanne, alitajunnassanne, DNA:ssanne. Henkisessä valaistumisessa ei ole kyse minkään gurun tai kanavan seuraamisesta, vaan teidän on löydettävä sen henkilökohtaisen erottelukyvyn, sisäisen opastuksen avulla. Se liittyy sen hyväksymiseen ja tietämiseen, että jumalainen itse on Jumalan kipinä sisällänne ja että olette Luojajumalan luontainen ja ikuinen osa. 
Ja on työkaluja auttamaan Teitä matkan varrella - on aina ollut ja tulee aina olemaan. Ette ole yksin. Mutta rakkaat ystävät, teillä on aikavarauksia pidettävänä tällä ylösnousemuksen hyvin erityisellä aikakaudella. Täydellisyys on pelissä. 
Todellisuudessa kristallikallot ovat heijastus ihmisen täydellisyydestä. Ne ovat muinaisia tietokoneita, ohjelmoituja apureita, joilla on sisällään siististi sovitettuna vastaukset moniin huoliinne, palapeleihinne ja kysymyksiinne. 
Sitten kun ihmiset yksilöinä ja massana ovat valmiita käyttämään näitä jumalaisia kirjastoja sulautuakseen täydellisyyteen, ne tarjoavat välähdyksen uskomattomaan kauneuden, luovuuden ja Ehdottoman Rakkauden Uuteen maailmaan. 

Ne ovat olleet horroksessa vuosituhansia ja odottaneet tätä kohtaa lineaarisessa ajassanne herätäkseen. 

Ne Teistä jotka ovat työskennelleet kristallikallojen kanssa entisissä elämissä, kutsutaan nyt taas olemaan niiden kanssa. 

Kuuletko tuon kutsun? 

Oletko yksi kristallimysteerin säilyttäjistä? 

Unessaolijan on aika herätä!

Olen Metatron ja kerron Teille nämä totuudet. Olette Rakkaita.
Ja niin se on.

KRISTALLIKALLOJEN AJATON ARVOITUS
Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn (spiritlibrary.com)
Joulukuun uutiskirjeestä 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Kristallikehon aktivointi

Istu mukavassa asennossa, hengitä syvään ja rauhoitu.
Mietiskele maapallon ytimessä olevaa kristallikallo energiaa. Anna sen energian yhdistyä oman energiasi kanssa. Anna kristallikallon energian yhdistyä sydän keskuksesi kanssa.

Kuvittele että keskellä rintakehääsi istutetaan kristallikallo. Mene rintakehäsi keskellä olevaan kristallikallon sisälle.
Tunne miten kristallikallon energia täyttää sinut kokonaan. Näe miten kristallikallon energia nousee päähäsi ja miten toinen kristallikallo ilmestyy pääsi sisälle.

Yhdistä itsesi alkuperäiseen Luojaan ja Äitimaahan valoputkella, niin että valoputkesi alkaa Luojasta, kulkee sinun sydänkeskuksen kautta ja päättyy Äitimaan sydämessä.

Lähetä rakkautta valoputkeasi pitkin Äitimaalle ja alkuperäiselle Luojalle. Tunne miten Äitimaa ja Luoja lähettävät sinulle niiden rakkausenergiaa takaisin. Nauti tästä rakkauden energiasta hetki.

Yhdistä Äitimaan ja Alkuperäisen Luojan rakkaudet oman rakkautesi kanssa.
Tästä yhdistyneestä rakkaudesta syntyy valopallo rinta kehäsi keskellä. Tunne miten valopallo laajenee niin että se täyttää sinut kokonaan sisältä päin. Sen jälkeen valopallosi leviää myös ulkopuolellasi kunnes tunnet että olet kokonaan rakkauden pallon sisällä. 

Nauti tästä energiasta hetki.

Tunne miten sydänkeskuksessasi oleva kristallikallon energia sulautuu yhteen sydänkeskuksen rakkauden energian kanssa ja sydänkeskuksesi ja kristallikallosi alkavat värähdellä samalla taajuudella.

Tunne miten kristallivärähtely leviää myös fyysiseen sydämeesi ja maksaasi. Tunne miten sydämesi ja maksasi alkavat värähdellä kristalli kallon värähtelyllä myöskin.

Keskity takaisin rintakehäsi sisällä olevaan valopalloon, joka värähtelee samalla taajuudella kun kristalli kallosi. Tästä valopallosta kasvata kolmea kultaisen kristalli Liljan vartta ylöspäin päätäsi kohti. Liljojen varret kietoutuvat toisiensa ympärille, samalla kun ne kasvavat päätäsi kohti. Kun kristalli Liljojen varret saapuvat päähäsi, ensimmäinen niistä kasvaa päälaestasi ylös ja kultainen kristalli Lilja aukeaa.
Toinen kristalli lilja varsi kasvaa kolmannesta silmästäsi ulos ja toinen kristalli Lilja aukea. Kolmas varsi kasvaa kolmannen silmän takaosasta ulos ja kolmas kristalli Lilja aukea.

Nyt kristalli Liljojen varret alkavat kasvaa kaikkialle vartalossasi. Käsiin, jalkoihin, keskivartaloon. Aina kun varret tulevat ihostasi läpi kristalli liljan kukat aukeavat. Olet pian kokonaan peitetty kristalli liljojen kukilla!
Nauti tästä energiasta hetki.

Nyt kun Kristalli Liljojen energia on kaikkialla sinun vartalossasi, olet geeni ohjelmointi tilassa ja voit ohjelmoida itsesi uudelleen.

Pyydä rinta kehäsi sisällä sijaitsevasta kristalli kallosta siirtämään ”kristalli kehon aktivointi koodit” sinun fyysiseen sydämeen. Nämä koodit aktivoivat uinuvat kristalli osat DNA:ssasi. Ohjaa koodit kristalli kallostasi fyysiseen sydämeesi. Pyydä koodit monistamaan itsensä nopeasti niin että niistä tule yhtä paljon kuin vartalosi DNA ketjujen määrä. Tunne miten monistetut koodit syttyvät palamaan ja koodien tuli leviä suoniasi pitkin jokaiseen soluusi ja ohjelmoi niitä uudelleen.

Kun tunnet että tuli on levinnyt kaikkialle, tiedä että kristalli kehosi on nyt aktivoitu.

Pyydä nyt alkuperäistä Luojaa poistamaan kaikki ohjelmat geeneistäsi, jotka olevat ristiriidassa uuden kristallikehon ohjelman kanssa. Tunne miten ristiriidassa olevat ohjelmat/energiat poistuvat sinusta.

Onneksi olkoon! Olet nyt aktivoinut uinuvat kristalli koodit DNA:ssasi ja Kristallikehosi on nyt Aktivoitu.

Valoa ja Rakkautta, Reuel

Ei kommentteja: