WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Keltainen - aurassa / osa 2.

Meditaatio
Rukous
Keltaisen persoonallisuuden täytyy löytää itselleen luovat ja leikilliset ilmaisukeinot saavuttaakseen tasapainon elämässään. Kokonaisvaltainen ilmaisu antaa hänelle mahdollisuudet tasapainoiseen, onnelliseen ja ilontäytteiseen elämään. Hän tarvitsee fyysisiä harjoituksia, leikillistä seksiä ja rukous- ja meditaatiota virittäytyäkseen sisäiseen ohjaukseen sekä intuitioonsa, mikä puolestaan yhdistää hänet tietoisuuden korkeammille tasoille. Kehon, mielen, sydämen ja hengen yhdistäminen on KELTAISEN avain oman elinvoiman maksimoitiin.
Aurakuvauksessa kävin Martti-Hansen-Haug ´illa
http://www.uranus.suntuubi.com 

18. Moni-Maailmankaikkeudellisen Palvelun kahdeksastoista säde

Äiti/Isä Jumalan, sekä Moni-Maailmankaikkeudellisen Kahdentoista Neuvoston valaisema.

Ominaisuudet: Yliaistillisuus, rajaton potentiaali, valaistu totuus, jumalallisuus, puhdas Olemuksellisuus, Melchizedek-tietoisuus, ääretön Nyt, muodottomuus, ajattomuus, suuren työn loppuunsaattaminen, ehdoton Rakkaus, rajaton laajentumiskyky ja suuri viisaus, Moni-Maailmankaikkeudellinen Palvelu, sekä kokemus Äiti/Isä Jumalan kosmiseksi Sydämeksi muuntumisesta.

Väri: timantti.

Kosminen Chakrakeskus: Yhdeksäs ulottuvuudellinen portaali, n. 7,7 m kruunuchakran yläpuolella.

Tämä säde voi viitata poikkeuksellisia parantamisen lahjoja omaavaan henkilöön, jolla on muita tyynnyttävä, lempeä energiakenttä. Tämä säde manifestoi sen, mikä on aiemmin ollut manifestoimatta, pääasiallisesti energeettisten värähtelyjen keinoin ja siten ääni ja parantaminen, sekä väriterapiat, kuten myös useat upeat värhdykselliset ja parantavat työkalut kuuluvat tämän säteen vaikutuspiiriin. Tavallisesti tällainen ihminen on säteilevä ja hyvässä terveydentilassa, tai vaihtoehtoisesti tarvitsee tämän laajenevan kosmisen säteen suojaavaa, ravitsevaa energiaa ja parantamista kehonsa ja energiakenttänsä molekyylirakenteen korjaamiseksi. Tähän säteeseen yhdistyminen on yhdistymistä Äiti/Isä Jumalan Sydämeen ja Mieleen, ja Melchizedek-tietoisuuden liekin koskettamana fyysinen kehosi muuttuu Valon energiakehoksi. Tässä yliaistillisuuden vaiheessa siirryt Kosmisen vihkimyksen seuraavalle tasolle ja valitset seuraavan palveluroolisi, tällä Maa-tasolla tai toisessa maailmassa tai tähtijärjestelmässä. Toisaalta, jos sinulla on epäilyksiä palvelutyösi tai pyhän sopimuksesi suhteen, tässä Kosmisessa säteessä mietiskely antaa sinulle valaistuksen ja ymmärryksen etenevän evoluutiosi seuraavaa vaihetta koskien.

Lähde: whyspirit.com

Ei kommentteja: