WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Enkelit ja erilaiset värit

Värit kutsuvat erilaisia enkeleitä. Erilaisilla värillisillä valoilla voi puhdistaa huoneita ja tiloja. Esimerkiksi negatiiviset värähtelyt katoavat violetissa. Eri enkeliryhmillä on oma tietynlainen värähtelynsä ja näin ollen erillaiset värit vetävät puoleensa tietynlaisia enkeleitä. Jokaisella värillä on myös oma Arkkienkelinsä, värimaailman ja värähtelyn "johtajaenkeli". Juuri tästä syystä myös enkelikristallihoidoissa on värit kristalleissa mukana!

Valkoinen

Valkoinen väri on puhtauden väri. Se on viattomuuden väri ja samalla pyhän hengen väri. Valkoinen väri vetää puoleensa erityisiä pyhän hengen enkeleitä. Kun tahdot käyttää tätä seremoniallista enkelikuntaa apunasi, voit pukeutua valkoiseen tai sisustaa kotisi valkoiseen. Valkoinen väri läpäisee hyvin valoa ja siksi sitä voi käyttää esimerkiksi meditaatioissa ja energiahoidoissa. Jos tahdotte ottaa yhteyttä Pyhän Hengen Arkkienkeliin, hän sanoo... pukeudu valkoiseen =)

Punainen

Punainen on elinvoiman väri. Sellainen hehkuva siniseen vivahtava punainen. Sydän on punainen ja se kuvastaa myös Rakkautta. Jos tarvitset apua ja sydämen elinvoimaa ja elämäniloa kantavilta enkeleiltä, jos tunnet itsesi väsyneeksi ja ilottomaksi. Pukeudu punaiseen. Lisää mukaan sipaus valkoista, niin saat itsellesi iloa tuottavat värit.

Vihreä

Vihreä on maaenergiaa. Vihreä on rauhaa. Vihreä on luonnossa ja tummanvihreän värin kanssa työskentelevätkin tietyt maahenget, keijut, maahiset. Kun tahdot yhteyden näihin olentoihin, sisusta esimerkiksi hoitohuoneesi kasveilla ja vihreällä värillä. Vaaleanvihreä väri kuvastaa taas syntymää, kevättä ja Kosmista Kristusta, jonka enkeleihin saat yhteyden vaalean vihreästä.

Vaaleanpunainen

Äiti-Marian väri. Marian enkelit ovat ehkä enkelikunnasta lohdullisimpia olentoja. Kun tarvitset lohdutusta, syleilyä, feminiinisyyttä, pukeudu hempeään vaaleanpunaiseen. Pue lämmintä päällesi, polta kynttilöitä, kiedo itsesi Rakkauteen. Kutsu Marian enkeleitä luoksesi.

Kulta

Kulta yhdistää meitä buddhiselle tasolle. Kulta yhdistää meitä shamballaan. Kun tahdot ottaa yhteyttä enkeleihin, jotka työskentelevät hierarkian kanssa, pue kultaa. Sanotaan, että mm. sanat kumara, joka on maan sisäinen henki, on yksi Arkkienkeleistä.

Violetti

Violetti on puhdistava väri. Violetti parantaa. Kun tahdot itsellesi parantavan enkelinsiiven kosketuksen, joka peruu menneitä valoja, purkaa vihassa vannottuja kaunoja, pue silloin violettia. Mitä hennompi violletti, sen hempeämmin ja hennommin ja hienovaraisemmin parantaminen tapahtuu. Voimallinen tumma violletti tarvitaan joskus antamaan todellista muutoksen voimaa.

Pukeudu sateenkaaren väreihin ja saavutat maagiset yksisarviset ja sen satumaisen värähtelyn, mihin yksisarviset kuuluvat! 

http://www.dianacooper.com/ 

Ei kommentteja: