WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Elämän sateenkaaret


Matka halki elämänenergian

Olet lähdössä matkalle elämänenergian eetterimaahan. Se on kuin sateenkaari - se näkyy väreinä kaikkialla: elämän sateenkaaret, jotka lupaavat uutta näkemystä elämästä.

Elämän sateenkaaret virtaavat hentoina ruumiimme pinnasta. Ihosi ei erota sinua muusta maailmankaikkeudesta, se yhdistää sinut siihen. Mikroskoopin pienoistasolla voimme nähdä ihossa ja sen pinnalla ilmakuplia, elämän pallosia, kaasuja kuten happea ja typpeä. Kaasukuplia pitävät iholla ruumiin sähkömagneettiset kentät, elämän kentät.
Kaasukuplat ovat erivärisiä. Päämäärämme on näiden värikkäiden, mutta vaikeasti tavoitettavien elämän kuplien kiinnisaattaminen ja valokuvaaminen. 

Sitä mukaa kuin edistymme, värikäs utu saa mielessämme muodon. Kun varaamme tämän pienoismaiseman  kaasut suurjännitekentällä, kaikki alkaa hehkua. Se elää väreissä, se loistaa merkityksellisenä.

Näemme akupunktiokohdat kirkkaina lähteinä. Näemme värikerroksen toisensa jälkeen: pienoiskokoiset revontulet, ruumiin energiakentän kiinni pitämät. Kirlianlaitteistomme hehkuun saattama plasmaruumiimme tanssii näissä herkissä hetkissä. Rytmi on sykkivä: varaus/purkaus/varaus - elämän rytmi. Valot, kuviot, rakenne luovat valon tanssin, elämän tanssin: elämän sateenkaaret.

Palanen filmiemulsiota: dokumentaarinen todiste, joka tallettaa - vaikkakin vain hetkeksi - tämän loistavan maiseman.

TÄMÄ ON KIRLIANILMIÖ.

Lähde: Elämän sateenkaaret Mikol Davis ja Earle Lane
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kirliankuvaus 
jatkuu......

Ei kommentteja: