WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 16. huhtikuuta 2010

Äiti Maa



Äiti-Maa elää parhaillaan voimallista tasapainotussykliään. Tämä ilmenee muun muassa lisääntyneinä luonnonkatastrofeina, jotka ovat viestejä ihmiskunnalle.






STT
Islannin tulivuorenpurkauksen tuhka leviää viimeistään aamupäivällä koko Suomen ylle, kertoo Ilmatieteen laitos.
Savu- ja tuhkapilvi on jo nyt maan länsi- ja pohjoisosien yllä. Pilvi alkaa kuitenkin hälvetä vähitellen jo illan ja ensi yön aikana, mutta se voi levitä vielä uudelleen Suomen yläpuolelle.
Suomessa sataa monin paikoin. Ilmatieteen laitoksen mukaan on mahdollista, että sade voi olla tuhkan vuoksi lievästi hapanta. Sillä ei ole laitoksen mukaan merkittäviä ympäristövaikutuksia.
Tuhkapilven uskotaan lähtevän selkenemään Suomessa lännen ja pohjoisen suunnasta. Ennusteet ovat kuitenkin vielä epävarmoja, eivätkä ne yllä kovin pitkälle. Vaikka pilvi hälvenisi Suomesta, saattaa se silti pysytellä lähialueilla.
Lähde: Keskisuomalainen 16.4.2010
Sadat ihmiset joutuivat sunnuntaina jättämään kotinsa Etelä-Islannissa, kun jäätiköllä sijaitseva tulivuori alkoi syöstä laavaa ja tuhkaa. Kaikki lennot keskeytettiin tulivuorenpurkauksen vuoksi. Sekä kansainvälisiä että kotimaan lentoja päästiin kuitenkin myöhemmin jatkamaan.
Tutkijoiden mukaan Eyjafjallajökull-jäätikön tulivuorenpurkaus saattaa kestää päivän tai kaksi vuotta. Purkausta ei osattu ennustaa.
Iltaan mennessä lähes kaikki 600 evakuoitua oli päässyt palaamaan koteihinsa neljäntoista maatilan asukkaita lukuun ottamatta. Evakuointien kerrottiin sujuneen ongelmitta.
- Meillä ei ollut aikaa pelätä ja kaikki olivat todella rauhallisia, maanviljelijä Dorhildur Bjarnadottir kertoi. Hän pakeni yöllä alkanutta purkausta pieneen Hvolsvöllur-nimiseen kylään jäätikön liepeille.
- Pahinta kaikesta oli joutua jättämään eläimet kotiin, hänen miehensä lisäsi.
Eläimistä oli huolissaan myös Ruotsin radion haastattelema Christina Bengtsson.
- Tuhka voi olla vaarallista eläimille. Kun kävimme äsken ulkona, tuhka tuntui suussa. Ikkunastani näen punaisen taivaan, Bengtsson kuvaili.
Suurta tulvien uhkaa ei ole
Paikallisen poliisipäällikön Kjartan Thorkelssonin mukaan purkauksesta ei pitäisi aiheutua ihmisille välitöntä vaaraa. Evakuointipäätös tehtiin, koska purkauksesta aiheutuvien sulamisvesien pelättiin aiheuttavan tulvia.
Suurten tulvien uhka näytti kuitenkin sunnuntaina vähäiseltä, ellei purkaus suurene selvästi ja ala sulattaa jäätikköä.
Geofysiikkaan erikoistuneen professorin Magnus Tumi Gudmundssonin mukaan onnea oli matkassa, koska purkaus tapahtui lähinnä kahden jäätikön, Eyjafjallajökullin ja Myrdalsjökullin, välissä.
- Olimme äärimmäisen onnekkaita sikäli, ettei purkaus sattunut jäätikön alla. Valtavat jäätikkötulvat jäivät näin syntymättä, hän sanoi.
Lennot peruttiin varmuuden vuoksi, koska tulivuoresta purkautui tuhkaa aina kilometrin korkeuteen asti ja tuhkasta olisi voinut olla haittaa lentokoneiden laitteille. Suomesta ei ole tähän aikaan vuodesta suoria lentoja Islantiin.
Tulivuori sijaitsee runsaan sadan kilometrin päässä Reykjavikista. Viimeksi Eyjafjallajökull-jäätiköllä purkautui tulivuori 1820-luvulla. Edellisestä purkauksesta Islannissa on kuitenkin vain kuusi vuotta.
Lähde:
STT-AFP-Reuters


"Äiti Maa yrittää koko ajan kuuluvammin ohjata meitä pitämään huolta elämän perusasioista: rakastamaan itseämme, sitä kautta muita ja koko luomakuntaa. Tekemään pieniä palveluksia, katsomaan toisiamme silmiin, pysähtymään kysymään onko kaikki hyvin, jos näkee että jollain on hätä. Pitämään hyvää huolta luonnostamme, joka on meidän tärkein kumppanimme. Laittamaan pystyyn oman porkkana- ja perunamaan, tekemään mahdollisimman vähän lainaa, olemaan murehtimatta asioita, huolehtimaan siitä, että kuulee oman sydämensä äänen.

Äiti Maa maksaa kaiken takaisin korkojen kera."

Ilmaston muutos ei ole mitä yleisesti ottaen kuvitellaan. Ilmaston muutos ei ole ainoastaan maapallolla tapahtuava muutos. Se on meneillään Aurinkokunnassa. Minun tehtäväni on elää sovussa luonnon kanssa, eikä riistää sitätai myrkyttää sitä. Ilmaston muutos on ilmiö, johon vaikuttaa planeettamme tämän hetkinen sijainti avaruudessa. Luonto saastuu meidän ihmisten tekojen vuoksi. Ilmastonmuutokseen minun tulisi sen sijaan pikemminkin sopeutua kuin taistella sitä vastaan. Ilmasto muuttuu Aurinkokunnassamme tapahtuvien muutosten vuoksi.

Ei kommentteja: