WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 22. huhtikuuta 2010

Kanavointi 1.1.2000 Tobias


Ystäväni, oletteko koskaan miettineet, missä Kultainen Enkelinne, Todellinen Minänne oleskelee kutsuessanne tätä mahtavaa omaa itseänne? Miksei se ole tullut esille? Miksi olette tunteneet olevanne kuin vanhempiensa hylkäämä lapsi, joka on jätetty puolustamaan itseään kokemustensa kovettamana, yksinäisenä, tuskissaan, hylättynä? Siksi, että Todellinen Minänne suostui menemään meidän terminologiamme mukaisesti "energiakoteloon." Tätä on hiukan vaikea selittää, mutta kun kutsu kuului saapua maan päälle valon ja pimeyden tasapainon ja iankaikkisen prosessin ymmärtämiseksi, niin Ylisielu - joka on osa teitä - suostui menemään koteloon energiaan käärittynä ja enkeleiden suojelemana, jottei mikään häiritsisi sitä. Se kirjaimellisesti suljettiin pimeyden kuoreen, jotteivat muut olennot voisi häiritä sitä.

Ja sitten sielunne aloitti oman sisäisen matkansa. Todellinen Minänne oli aina ollut ulkoinen luova ilmaisu. Ilmaisu, joka oli lähtöisin Hengestä ja rakkaudesta, mutta ulospäin luova. Ja nyt ryhmä enkeleitä suostui aloittamaan sisäisen työn ja vaelluksen omaan itseensä. Siksi sielunne vaipui horrokseen, enkelten suojelemana ja käärittynä energiaan, joka tavallaan naamioi sen. Vanhempanne (tässä rinnastuksessa), Todellinen Minänne, aloitti hyvin sisäisen työskentelyn. Osa siitä, osa teistä, jatkoi ulkoisena jatkuvasti luovana ilmaisuna, joka yhdistyi Korkeampaan Minään, koteloon, hopeisen soinnun avulla. Keräämäänne ja oppimaanne informaatiota, valon ja pimeyden tasapainon kokemusta, syötettiin jatkuvasti takaisin kotelossa olevalle Todelliselle Minälle. Tätä informaatiota käytettiin sisäistämisprosessissa. Ystäväni, te olette tuo ilmaisu maan päällä, osa Todellista Minäänne, joka kävelee ihmisen muodossa.

Todellinen Minänne ei ole hylännyt teitä. Se ei rankaise teitä. Vanhempanne ei ole lähtenyt. Se on ollut omalla matkallaan. Sisimmässänne olette edelleenkin yhdessä. Pystytte edelleenkin muistamaan. Ihmettelette, miksi haluatte niin, niin kovasti palata Kotiin – siksi, että sydämessänne tunnette yhteyden johonkin suurenmoiseen. Ihmettelette, miksi etsitte parisieluanne, kaksoisliekkiänne. Ystäväni, kaksoisliekkinne on syvässä unessa huopaan kääriytyneenä. Kuinka kaipaattekaan Kotiin! Ihmettelette tyhjyyttä sisällänne ja öistä itkuanne. Näin on, koska tiedätte ettette ole kokonaisia täällä maan päällä matkatessanne. Me näemme sen niin kauniina asiana ja teidän taas on vaikea ymmärtää sitä.

Ystäväni, tullessanne maan päälle kävitte läpi muuntautumisprosessin. Sielunne täytyi ottaa biologinen muoto evoluution muovautuessa, kuten Kryon eilisiltana selitti. Valitsitte näyttelijän roolin, esititte monia osia eri elämienne aikana eri tavalla ilmaisten. Olette tehneet loistavaa työtä näyttelijöinä. Olette esiintyneet maapallon näyttämöllä valon ja pimeyden eri tasapainoja sekä eri ilmaisujen tasapainoja näytellen. Olette vain näytelleet. Ette ole sitä, mitä näyttelette olevanne. Tiedätte sen.

Eilen aurinko nousi ja laski. Draamaa ei ollut. Täällä te istutte – entiset näyttelijät, entiset näyttelijät. Draamaa ei ole. Näytelmää ei ole. On aika palata. On aika lopettaa näytelmä ja teidän muistaa, keitä olette. Ilman draamaa.

Näyttelijälle, joka on syvästi kiinni roolissaan, on suuri muutos sanoa itsensä irti ja palata alkuperäiseen todellisuuteen. Tämä on vaikeaa, koska esittämiinne rooleihin liittyy paljon energiaa. Tunnette omistavanne nuo roolit. Kaiken harjoittelun ja keskittymisen jälkeen näyttelijän on vaikeaa yksinkertaisesti päästää irti roolistaan ja palata alkuperäiseen olemukseen. Mutta tässä vaiheessa tämä ryhmä tänään on. Ei draamaa. Ei näyttelemistä. Ei näyttämöä. Ei teatteria.

Ystäväni, tämä tarkoittaa sitä, että kotelossa ollut Todellinen Minänne on heräämässä. Se herää nyt horroksestaan. Ja ensimmäiseksi Kultainen Enkelinne haluaa yhdistyä teidän kanssanne. Tämä muistuttaa syvästä unestä heräämistä. Siihen kuuluu pöpperöinen olo ja mukautumisvaihe. Se muistuttaa ihmistä, joka haluaa lapsensa kadottua tietää ensimmäiseksi herättyään lapsensa olinpaikan. Ystäväni, Todellinen Minänne haluaa palata luoksenne. Niiden luokse, jotka ovat valmiita ottamaan sen vastaan.

Monet ihmiset maan päällä jatkavat näyttelemistä ja dramatisointia. Niin sen pitääkin olla. Todellinen Minänne ei voi sulautua takaisin yhteen ihmisaspektinsa kanssa, joka ei ole valmis siihen. Siksi sanomme tajunnan jakautuneen. Kaksi maailmaa, kaksi maapalloa. Monet jatkavat näyttömöllä esiintymistä. Niin on hyvä. Todellinen Minä odottaa heitä kärsivällisesti. Siihen voi kulua kokonainen elämä. Tai tusina. Siihen voi kulua satoja elämiä. Todellinen Minä odottaa kärsivällisesti. Niille, jotka ovat valmiita integroitumaan ja kutsumaan Todellista Minäänsä, aika on nyt oikea. Energia ja tila ovat sopivat. Todellinen Minä on heräämässä ja haluaa palata.

Saatatte kysyä: "Miksi kaikki tämä on tapahtunut? Miksi tämä suunnaton määrä luomista ja taidokkaasti tehty suunnitelma?" Kuten olemme aikaisemmin maininneet, paraikaan luodaan uutta paikkaa – paikkaa, jota kutsumme Toiseksi Luomistyöksi – joka perustuu teidän täällä luomiinne energioihin ja Todellisen Minänne kotelossaan saamille oivalluksille ja opeille sekä sen energioille. Kun luotte tunnelia ja tietä Toiseen Luomistyöhön, se ei ole vain teidän ylösnousemustanne varten. Luotte tunnelin läpi ikäänkuin tyhjän tilan, jonka kautta kaikki muu voi tulla perässänne. Sanomme pilaillen, että kuulimme eilisissä istunnoissa puhuttavan paljon "imemisefektistä". Niin juuri tapahtuukin. Joskus tarinamme ovat meistä todella huvittavia. (Huom. kolme viimeistä lausetta viittaavat viikonlopun muihin kanavointeihin tai keskusteluihin eikä sarjan edelliseen kanavointiin). Te – täällä olijat – ja muut valotyöläiset ympäri maailmaa luovat tätä tunnelia. Te kuljette ensimmäisinä tunnelin läpi, integroidutte ensimmäisinä Todellisen Minänne kanssa.

Kuten olemme jo maininneet, tällaista ei ole tehty aikaisemmin. Emme tiedä kaikkia vastauksia meidän puolellamme. Välitämme teille suunnattoman määrän energiaa ja rakkautta. Vartijoimme Todellista Minää kotelossaan. Opastamme Todellista Minää sen herätessä ja palatessa luoksenne. Mutta emme tiedä kaikkia vastauksia. Ja ystäväni, kun te ihmisinä sulaudutte Todellisen Minänne kanssa, esiin sukeltaa enkeli, jollaista ei missään luomistyössä ole ennen nähty.

Te ihmettelette, miksi kunnioitamme matkaanne niin paljon! Te olette perheemme enkeleitä, jotka suostuivat läpikäymään tämän kaikista vaikeimman prosessin. Teistä sukeltaa esiin kaikista mahtavimpia olentoja. Emme tiedä, miltä se tulee näyttämään. Voimme vain aavistaa. Voimme vain arvailla. Näkemiemme energioiden ja universuminne heijastumien perusteella näemme uusia tähtiä ja uuden universumin luomisen. Ystäväni, se tulee olemaan paljon mahtavampaa kuin mitä näette universumissanne nyt. Tämä esiin tuleva uusi enkeli tulee olemaan näkemisen arvoinen. Tämä kaikki on ollut osa suunnitelmaa. Ja te olette olleet erittäin tärkeä osa sitä.

Kun siirrätte energioita tunnelin läpi ja käytte läpi integroitumista ja ylösnousemusprosessia, auraatte tietä kaikelle muulle – kirjaimellisesti kaikelle muulle – jotta kaikki voisivat ylösnousta. Ei pelkästään maapallonne ole ylösnousemassa. Ei pelkästään universuminne. Koko luomistyö käy metaforisesti läpi samaa prosessia. Ystäväni, kyseessä on niin suuri asia, että se saattaa yllättää teidät. Kaikista suurin asia! Ihmettelette, miksi kunnioitamme teitä kaiken maan päällä läpikäyneenne vuoksi! Kerromme myös, että teidän läpikäytyänne prosessin on meillä tänne puolelle verhoa oppaiksenne, enkeleiksenne ja arkkienkeleiksenne jääneillä kunnia läpikäydä prosessi ja kulkea luomanne tunnelin läpi. Te olette ensimmäisiä, jotta muut voisivat seurata. Me jäimme kotiin opastaaksemme teidät läpi. Ystäväni, emme me ole ylösnousseita ja odottamassa teitä. Te ylösnousette ja mahdollistatte sen Kaikelle Muulle Mitä On. Ja te ihmettelette, miksi pesemme jalkanne ja vuodatamme kyyneleitä!

Ystäväni, kuten tiedätte, Koti ei ole enää samanlainen kuin ennen. Tiedämme täällä olevan niitä, jotka kaipaavat takaisin Kotiin. Koti ei ole enää sama. Asiat ovat muuttuneet ja ne tulevat muuttumaan lisää. Teidän ei ole ollut tarkoituksenmukaista palata Kotiin. Tietenkin eri elämienne välillä tulette tietyn tyyppiseen perhehuoneeseen. Ette palaudu kokonaan Kotiin asti. Se ei ole ollut tarkoituksenmukaista. Tietenkin matkan varrella on levähdyspisteitä. Mutta Koti on muuttunut. Se on muuttunut täällä tekemänne työn ansiosta. Kuten jo aiemminkin, rohkaisemme teitä nytkin jatkamaan matkaanne, sillä olette tulleet jo niin pitkälle. Ymmärrämme kaipauksenne. Mutta ystäväni, me tarkastelemme asioita Todellisen Minän heräämisen, integraation ja sulautumisen näkökulmasta.

Puhumme hiukan tämän asian dynamiikasta. Kaikki tänä päivänä välittämämme tieto saattaa kuulostaa upealta, mutta hetken kuluttua avaatte silmänne ja näette jälleen ankaran todellisuuden. Kysytte Hengeltä: "Mukava tarina, mutta mitä minun pitäisi nyt tehdä? Mitä voin tehdä tasapainottaakseni ihmisminäni ja Todellisen Minäni? Jos Todellinen Minäni on todellakin heräämässä, niin miten voimme yhdistyä jälleen?" Toistan, että me emme tiedä kaikkia vastauksia, mutta on olemassa varsinkin yksi energiaominaisuus, jonka avulla prosessi on helpompi. Asia on varsin yksinkertainen. Kyse on luottamuksesta.

Olemme aiemmin kertoneet, että teidän on valitettavasti ylitettävä ns. "suuri kuilu" yksin. Kun yritätte ylittää kuilun, ette tiedä sen leveyttä. On pimeää, sumuista ja usvaista. Ihminen ei tiedä reunalla seisoessaan, missä vastakkainen puoli on. Tämä on ihmiselle kaikkien opetusten vastaista. Ennen hyppyähän mitataan, arvioidaan ja määritellään. Mutta nyt on vain sumua ja usvaa, eikä teillä ole aavistustakaan mitoista. Sumu ja usva ovat tuntemanne verho. Teitä pyydetään tuntemaan sydämellänne, luottamaan ja päästämään irti. Se on ihmisymmärryksen vastaista. Se on kaikkien niiden turvamekanismien vastaista, jotka ihmismieli on kehittänyt suojellakseen Kristus-minää. Mutta tätä teitä nyt pyydetään tekemään – yksinkertaisesti luottamaan, yksinkertaisesti sallimaan tämä luottamus. Puhumme nyt uudenlaisesta energiasta. Tällainen luottamusta on sisäistä tietämistä, josta olette ehkä saaneet esimakua, vaikkette olekaan tottuneet työskentelemään sen kanssa.

Olemme käyttäneet aiemminkin pyörän päällä istumisen vertauskuvaa. Ei polkemista, ei ponnistelua, vaan pelkkää istumista pyörän päällä, joka kelluu. Maisema muuttuu. Ympäristö muuttuu. Tätä on luottamus. Jos järkenne puuttuu peliin, alatte ihmetellä, miksi pyörä kelluu ja miksei se kaadu ja miksi te itse ette polje. Ja sitten kun keskitätte energianne noihin asioihin, tiputte pyörän selästä aivan varmasti. Uudenlainen luottamus esiintuo tähän liittyen monia haasteita. Toistamme, että on vaikea kuvailla tulevia tunteitanne, tulevia tapahtumia ja sitä, millaista on integroitua heräävän Todellisen Minänne kanssa. Se tulee olemaan teidän henkilökohtainen kokemuksenne. Mutta sallikaa itsenne olla luottamuksen tilassa, älkääkä pyytäkö Hengeltä tai oppailtanne mitään. Silloin Todellinen Minänne saapuu varmasti.

Olette saaneet paljon uutta informaatiota tänään, ja pyydämmekin teitä yksinkertaisesti sallimaan sen imeytymisen itseenne ja sallimaan luottamuksen tilan. Eilen maapallonne sai tästä esimerkin. Siitä on tulossa turvallinen paikka. Eilen vallitsi rauha. Draamaa ei ollut. Ja nämä energiaominaisuudet huolehtivat turvallisesta paikasta teille ja muille ihmisille, jotta voisitte luottaa ja sallia lisää. Todellinen Minänne haluaa palata. Todellinen Minänne – tämän trilogian vanhempi – haluaa syleillä teitä jälleen.

Ja niin se on.

Ei kommentteja: