WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Maaplaneetan muutokset




MAAPLANEETASTA


Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Maaliskuussa 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Voitteko selittää, mitä planeetan muutoksissa tapahtuu ja miten ne liittyvät vuoteen 2012?

Maaplaneetta muuttuu samalla tavalla kuin ihmisetkin. Maaplaneetta siirtyy valaistumisen läpi aivan samalla tavalla kuin ihmisetkin. Te ette voi tehdä tätä ilman toisianne. Koska valaistuminen merkitsee paluuta siihen valoon, mitä olitte alun perin, ennen kuin olitte koskaan ihminen. Ihmisenä oleminen merkitsee elämistä rajoitetussa fyysisessä kehossa ja olemista ajan ja paikan rajoittamana. Maaplaneetta on täsmälleen samassa tilanteessa. Kykynne elää ihmisenä, sieluna jota aika ja paikka tilapäisesti rajoittavat, nojaa maaplaneetan olemassaoloon tai samanlaiseen sopimukseen, kuin teillä on. Sekä teillä ihmisinä että maaplaneetalla on sama sopimus - olette sopineet ajan ja paikan tilapäisistä rajoituksista saadaksenne tietynlaisia kokemuksia.

Yksittäinen ihminen ei tule toimeen kolmannessa ulottuvuudessa ilman apua. Tarvitsette monia muita olentoja tekemään samaa asiaa rinnallanne luodaksenne riittävästi liikevoimaa, mukaan luettuna olento joka suostui olemaan maaplaneetta. Maaplaneettakaan ei voi tehdä mitään yksin. Ollakseen planeetta se tarvitsee monia muita olentoja tukemaan "puristumista" aika-avaruusjatkumoon. Olette kaikki yhdessä yhteisönä ja sopimuksenne ovat kietoutuneet yhteen. Niinpä teidän käydessänne ihmisinä läpi valaistumista ja muistaessanne hitaasti mutta varmasti, kuka todellisuudessa olette, ja löytäessänne tapoja ylläpitää tuota tietoisuusulottuvuutta fyysisessä kehossanne, fyysisessä olemuksessanne, maaplaneetta tekee samaa. Itse asiassa se käynnisti muutoksen. Tietyllä tapaa se on ollut teidän edellänne kaikessa tässä. Muutokset joita näette maaplaneetassa ja joita monet teistä kokevat, ovat energeettisiä. Monet teistä huomaavat tuntevansa maaplaneetasta erilaista värähtelyä, kuin olette koskaan ennen tunteneet. Monilla teistä on erilainen suhde maaplaneettaan kuin koskaan ennen.

On myös fyysisiä muutoksia. Useimmat fyysiset muutokset joita maaplaneetalla tapahtuu, tapahtuvat pinnalla ja ne perustuvat siihen, mitä ihmisolennot ovat luoneet ja mitä vaikutuksia ihmisolentojen on koettava kehittyäkseen. Muutamia muutoksia tapahtuu syvemmällä planeetassa, mutta ne ovat muutoksia, jotka laitettiin liikkeeseen planeetan aloittaessa olemassaolonsa. Planeetan loppu kirjoitetaan sillä hetkellä, kun planeetta aloittaa olemassaolonsa. Tiedemiehet, sellaiset kuin astronomit ja geologit, ymmärtävät tämän erittäin hyvin. Ne voimat jotka laitetaan liikkeeseen planeettaa luotaessa, ovat samoja voimia, jotka lopulta sanelevat sen tuhoutumisen. Tarkka kuumuuden ja gravitaation tasapaino pitää planeetan kasassa.

Ne fyysiset muutokset joita näette maaplaneetalla, perustuvat viimeaikaisiin ympäristömuutoksiin - kuten saasteista johtuvaan ilmastomuutokseen - sekä mannerlaattojen muuttumiseen, mitä on tapahtunut miljoonia vuosia. Tapahtui tosiaankin muutos, joka pani liikkeeseen vuoden 2012 mahdollisuuden. Vuoden 2006 alussa tapahtui syvä muutos maankuoressa, mikä aiheutti aaltovaikutuksen, joka tulee hitaasti noin 50-70 vuoden kuluessa esiin lisääntyvinä maanjäristyksinä, vulkaanisina purkauksina ja muina geologisina tapahtumina. Se mitä luultavasti näette ja olette jo alkaneet nähdä, on geologista aktiivisuuspuuskaa maan pinnalla. Näette tapahtuvan maanjäristysryppäitä. Maanjäristykset tapahtuvat aina ryppäissä, mutta ne ovat tavallisesti voimakkuudeltaan alhaisia, jolloin ne eivät ole ilmeisiä keskivertoihmisille. Tiedemiehet ovat olleet ympäri maailmaa tietoisia tästä maanjäristysten rypäsdynamiikasta. Alatte nähdä paljon suurempia maanjäristyksiä, jotka perustuvat maankuoressa vuonna 2006 tapahtuneeseen syvään muutokseen.

Tämä liittyy vuoteen 2012 siinä, että ihmisolennot ovat yhdessä sielutasolla pyytäneet maaplaneettaa auttamaan sellaisten kokemusten kehittämisessä, jotka johtavat teidän heräämiseenne. Silloin kun tämä muutos tapahtui maaplaneetassa, sen sydän ikään kuin avautui energeettisesti vähän enemmän kuin tavallisesti ja se omisti jotain teille kaikille. Tämän aiheuttamat fyysiset aallot tuovat lisää maanjäristyksiä, jotka ovat suurempia ja joita tapahtuu erityisesti ihmisten asuinpaikoilla. Niitä tapahtuu, kuten olette viime vuonna nähneet, väestökeskusten sydämessä. Tämä on osa vuoden 2012 mahdollisuutta, vaikka se tapahtuu monien vuosien kuluessa, yhden vuoden sijasta.

Näette lisää tapahtumia väestökeskuksissa, koska ihmiskunta on pyytänyt apua maaplaneetalta. Silloin kun näitä suuria luonnonkatastrofeja tapahtuu, ihmiskunta herää vähän lisää. Tarkkailette itseänne jatkuvasti ihmisperheenä sielutasolta varmistaaksenne, että voitte muuttua, laajentua ja kehittyä mahdollisimman paljon ilman traumaa. Mutta ihmisluonteen vuoksi ja koska jotkut teistä ovat vähän hitaampia heräämään kuin toiset, joskus teidät on ravisteltava hereille. Emme sano, että niitä ihmisiä ravistellaan hereille, joita ravistellaan maanjäristyksissä. Usein niiden kaukana asuvien ihmisten sydän avautuu, jotka yhtäkkiä tuntevat tietoisuutta maailman toisissa kolkissa kärsivistä ihmisistä ja he tiedostavat yhteytensä noihin ihmisiin eroavuuksista huolimatta. Tämä on valaistumiseen heräämistä, jota sekä ihmiset että maapallo tekevät yhdessä.

Olisiko hyvä ajatus lähteä suurista kaupunkikeskuksista ja muuttaa maalle näiden muutosten aikana?

Toisille teistä se olisi hyödyllistä ja toisille ei. Se dynamiikka joka on aina pätenyt ihmisillä, pätee edelleen: jokaisella teistä on henkilökohtainen kutsumus ja maaplaneetalla on tiettyjä paikkoja, missä teidän on tarkoitus olla tietyillä hetkillä. Teille tulee yksilöinä selvemmäksi ja selvemmäksi, että teidän täytyy muuttaa jonnekin tai teidän täytyy pysyä jossain oman intuitionne ja niiden tapahtumien perusteella, joita kehittyy elämäänne johtamaan teitä.

Sen sijaan että antaisimme teille jonkin yleissäännön, muistutamme teille, että kukaan ei tiedä paremmin kuin te itse, missä teidän tarvitsee olla. Joillakin teistä on sopimuksena olla läsnä jossain luonnonkatastrofissa ja teitä kutsutaan, tunnette vetoa tai vain "vahingossa" löydätte itsenne paikasta, missä teidän tarvitsee olla tuon katastrofin tapahtuessa.

Toisilla teistä on sopimuksena olla poissa katastrofista, vaikka se tapahtuisi omassa kaupungissanne. Satutte olemaan jossain muualla katastrofin tapahtumapäivänä. Teillä ei ole mitään tapaa, millä voitte kontrolloida tätä loogisesti. Tietoinen itsenne ei kontrolloi tätä. Oma sielunne ja kaikkien ympärillänne olevien sielut neuvottelevat siitä, mukaan luettuna maaplaneetta. Parasta mitä voitte tehdä, on seurata omaa intuitiotanne. Jos tunnette kutsun olla jossain, niin menkää. Jos yritätte saada jonkin tapahtumaan, jos yritätte elää tietyssä paikassa eikä se toimi, pankaa merkille, missä asumiseen tunnette vetoa, missä asiat virtaavat helpommin. Tehkää parhaanne vastataksenne tuohon kutsuun ja luottakaa, että korkeampi itsenne varmistaa, että olette siellä, missä teidän pitää olla ja milloin teidän pitää olla siellä.

Onko uuden maapallon luomisprosessi käynnissä? Sulkeeko siirtyminen uudelle maapallolle ulkopuolelleen nykyisen fyysisen kehomme? Onko ihmisillä valintatilanne, elävätkö he uudella maapallolla vai ylösnousevat?

Uusi maapallo on luomisprosessissa aivan samalla tavalla kuin uusi ihmisversio. Se ei ole teistä erillään. Uusi maapallo ei ole erillään vanhasta maapallosta. Se on uusi, kevyempi ja kehittyneempi versio eikä muutos tapahdu yhtenä askeleena, vaan hitaissa, tarkoituksellisissa vaiheissa kaikilla olemassaolon tasoilla - fyysisistä eteerisiin, pienenpienistä massiivisiin. Maapallo on nyt kehittynyt noin 30 vuotta siihen, mitä kutsutte uudeksi maapalloksi. Ihmiset alkoivat ottaa kiinni vasta noin 15-20 vuotta sitten. Ihmisolentojen suhde maaplaneetan kanssa riippuu vähän siitä, kuka olette yksilönä, mutta yleisesti ottaen ihmisillä on ollut sopimus maapallon kanssa siitä, että yhdessä pitäisitte itsenne kolmannessa ulottuvuudessa ja että maaplaneetta tukisi ihmiskuntaa fyysisesti ja energeettisesti. Sopimuksena on, että maaplaneetta tukisi teitä kaikki ja te rakastaisitte maaplaneettaa vastineeksi. Eikö olekin ihastuttava sopimus? Se tukee teitä, te rakastatte sitä ja kaikki on tasa-arvoista. Se on tasa-arvoisuutta. Se on täydellistä maksamista. Se on täydellistä tasapainoa.

Tuo tuki- ja rakkaussopimus jatkuu, mutta olette kaikki yhdessä hitaasti päästämässä irti sopimuksestanne ylläpitää toisianne kolmannessa ulottuvuudessa. Tämä merkitsee joillekin teistä, jotka sielutasolla haluavat jatkaa olemista kolmannessa ulottuvuudessa, että on inkarnoiduttava jonnekin muualle. Nykyelämänne jälkeen inkarnoituessanne jonnekin, valitsette universumista paikan, jossa teitä voidaan tukea täysin kolmiulotteisessa kokemuksessa. Jos teillä on lisää opittavaa, jos haluatte kokeilla uusia asioita, jos vain rakastatte ajan ja paikan maukkaita rajoituksia, niin inkarnoidutte jonnekin muualle. Maaplaneetalla on tulossa ilmeiseksi, että tämä planeetta muuttuu tukemaan ihmisillä kolmannen ja viidennen ulottuvuuden kokemusta. Tämä merkitsee, että ne ihmiset joista täällä on mukavinta ja jotka edelleen reinkarnoituvat tänne, ovat ihmisiä, jotka muistavat enemmän siitä, keitä he todellisuudessa ovat, jotka pystyvät säilyttämään muistikuvansa menneistä elämistä sekä näkemään ja muuttamaan energiaa välittömämmin aikomuksellaan, vaikka he ovat kolmannen ulottuvuuden kehossa.

Uusi maapallo tukee hybridiä, kuten sitä kutsuisitte, vaikka kyse on todellisuudessa vain vähemmän rajoitetusta kolmannen ulottuvuuden kokemuksesta. Kuten aina, kuka tahansa sielu joka ei enää halua inkarnoitua elämään kolmannen ulottuvuuden kehossa, voi yksinkertaisesti olla reinkarnoitumatta uudelleen. Tämä on aina ollut totta. Ainoa muuttuva asia on, että sielun on vähemmän ja vähemmän mukavaa olla täällä, jos se ei vaihda viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen. Tässä maailmassa on vähemmän ja vähemmän järkeä heille ja he huomaavat kamppailevansa yrittäessään säilyttää pelkän kolmannen ulottuvuuden kokemuksen.

Aivan kuten aina, on äärettömästi mahdollisuuksia, minne voitte mennä ja mitä voitte tehdä tässä universumissa. Nuo sielut inkarnoituvat vain jonnekin muualle. On tärkeää tietää, ettei tässä ole hyvää tai pahaa. Ei ole mitään pätevyyttä. Ette saa lähteä maaplaneetalta, jos läpäisette jonkin kokeen tai kehitytte tietyn määrän. Ette saa lähteä maaplaneetalta tai teidän ei tarvitse lähteä maaplaneetalta mistään samanlaisesta syystä. Kyse on vain valinnasta korkeimmalla tasollanne sieluna - valitsette aina, missä haluatte olla ja millaisia kokemuksia haluatte saada. Tämä pysyy totuutena. Kyse ei ole sen arvostelemisesta, oletteko hyvä vai huono tai oletteko pätevä.

Rakkaudella Enkeliystävälleni /span>

Ei kommentteja: