WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Sininen Kotka MEN



15.merkki MEN on Sininen. Läntisen ilmansuunnan merkki. Merkin avainsanoja: Vision voima, rajattomuus, rajojen ylitys, irtiotto, laajakatseisuus. KOTKA on vaikutusvaltainen visionääri, jolla on laaja kohdistettu näkemys esillä olevasta asiasta.

KOTKA Men / Tehtävä: Saavuttaa kollektiivinen tajunta ja tietoisuus.

MAY Kohtalonperhe KIN 235

Keltainen SIEMEN K´an = Planetaarinen partneri = Kasvua tukeva merkki on SIEMEN

Sininen merkki on KOTKA MEN = Opastava merkki on KOTKA

Punainen KÄÄRME Chiccan = Vastapartneri Haastava merkki on KÄÄRME

Valkoinen merkki on Maailmojen sillanrakentaja CIMI = Tasapainottava merkki OKKULTTI KIN 26

Kotka tulee parhaiten toimeen sen kasvua tukevan, samankaltaisen planetaarisen partnerin, SIEMENEN kanssa. Siemen edustaa luonnollista kasvua ja elinvoimaa.

KÄÄRME haastaa Kotkan uudistumaan ja antamaan Elämässä tilaa aistillisuudelle. Käärme muistuttaa lähestymään asioita luottamuksella omiin vastoihin.

KOTKAA tasapainottaa anteeksiannon ja uudistumisen Maailmojen sillanrakentaja, jonka esimerkkiä seuraamalla oman VOIMAN esille tuominen on mahdollista yhteistyön ja diplomatian kautta.

Magneettinen SOINTU Tehtävä: "Tarkoituksen tunnistaminen"

1 SOINTU HUN kuuluu 1-sointuperheeseen ( yksi piste sointumerkissä)

ILman tietoa päämäärästä on ensin löydettävä alkavan matkan otollisin suunta.

SIJAINTI: Sijaitsee siirtymisen vihreässä linnassa saattaen päätökseen annetut tehtävät.

62. HARMONIA, joka toimii tietovaraston alueella. 19. KOTKAN aaltojakso ( KIN 235, irtiotto arjesta)

Joku vielä osaisi tulkita tämän minulle..... kiitos, kiitos, kiitos....


Sinisen Kotkan teemat: 

Kyky luottaa omiin voimavaroihin, omiin siipiin. Taito nähdä asiat laajemmasta perspektiivistä ja rohkeus ottaa etäisyyttä asioihin. Kotka pystyy keskittymään olennaiseen, nähtyään ensin laajemman kuvan.

Kotkan laatuja ovat myös taito käyttää mielikuvitusta, visioida asioita joita vielä ei yksityiskohtaisesti pysty hahmottamaan, mutta joita nyt jo voi käynnistää. Voit heittää ideat ja visiot, unelmat, ilmapallossa maailmankaikkeuteen ja oikeaan aikaan synkronismin myötä ne palaavaat valmiina toteutettaviksi.
 
Kotka on pioneeri laatu, joka auttaa luomaan kauaskantoisia, poikkeuksellisen uudistuksellisiakin visiota, uusia elämän suuntia.

Kotkan energialla voi nähdä kuinka täydellistä kaikki on juuri nyt. Näennäisen haasteenkin voi nähdä osana tärkeää, suurta kokonaisuutta, kun hyväksyy että kaikella on tarkoituksensa. Kotka on siis todellinen mestari laatu, jonka opastuksessa huomaa että kaikki maailmassani on jumalaisessa järjestyksessä joka hetki. Nyt voit luottaa että siipesi kantavat!

Ei kommentteja: