WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Enkelin viestiSyvyyden vainomielet asuvat alempien tasojen värähtelyissä. Ne luovat ympärilleen murhetta, epätoivoa, pelkoa ja puutetta. Nämä alemmat värähtelyt purkautuvat negatiivisten ajatusten ja tunteiden kautta. On luonnollista, suorastaan inhimillistä kokea negatiivisia tunteita. Hankalan hetken sattuessa, on oltava itselleen armollinen. Negatiivisten tunteiden nouseminen pintaan tarjoaa samalla myös mahdollisuuden niiden puhdistamiseen. Älä koskaan tunne syyllisyyttä kokemistasi epäilyksistä, surusta, vihasta tai muista negatiivisista ajatuksista, vaan hyväksy ne, kiitä niistä ja totea, ettet tarvitse niitä enää. Lähetä ne enkelten mukana pois ja salli valon sekä rakkauden virrata ja puhdistaa sisimpäsi näiden pelkojen ja kärsimysten osalta. Moni on tehnyt jo pitkään työtä parantuakseen vanhoista karmallisista haavoista, jotka juontavat juurensa kaukaa menneisyydestä. Samalla olette myös työskennelleet elämänilon ja onnellisuuden esteenä olevien ajatusmallien ja uskomusjärjestelmien poistamiseksi ohjelmoidaksenne itsenne uudelleen myönteisiin ja rakentaviin ajatuksiin. Matka on saattanut tuntua välillä tuskastuttavan pitkältä. Syvyyden vainomielet ovat saattaneet saada tilapäisesti vahvan otteen ja nujertaneet uskoasi siihen hyvään, minkä eteen olet tekemässä työtä. Olet ehkä miltei menettänyt toivosi unelmiesi suhteen. Vaikka olisit ottanut välillä vaivalloisen askeleen eteen ja samalla sinut on sysätty pari askelta taakse, muista, että olet juuri siinä pisteessä, missä sinun henkisen kasvun suhteen kuuluukin olla. Olet saanut kaiken sen opin, joka sinun on kuulunutkin saada. Ansaitset suuren rutistuksen siitä hyvästä. Jokaisella on oma yksilöllinen kehityksensä, eikä sitä voi verrata keneenkään muuhun. Kaikki elämässäsi on juuri niin kuin pitää. Kaikessa, mitä olet kokenut, on kyse maapallokoulun tarjoamasta oppiläksystä. Juuri sinun ikiomasta oppiläksystäsi. 


Muistathan kuitenkin, että syvyyden vainomielillä on hyvin tuhoava voima, jos niille antaa todellisen vallan. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että et jää rypemään näihin tunteisiin liian pitkäksi aikaa. Mahdollisten hankalien hetkien varalle, mieti jo etukäteen keinoja, joiden avulla saat värähtelytasosi nousemaan valaaksesi mieleesi uskon, luottamuksen ja rakkauden tunteita. Monille iloa ja hauskuutta tuo rukous- tai meditaatiohetki, tunnelmaa kohottava lempimusiikki, hyvien ystävien seura, saunominen, tai vaikka itsensä hemmottelu jalkakylvyn tai kasvonaamion muodossa. Seisahtunut energia on negatiivisten ajatusten tyyssija, siksi on tärkeää saada energiat virtaamaan. Ne asiat, mitkä tuottavat sinulle iloa ja mielihyvää ja auttavat rentoutumaan omaan keskukseen, saavat myös energiat liikkeelle. 

Heikon hetken tullen tai halutessasi muuten virittää itsesi rakkauden taajuudelle voit myös riimitellä seuraavaa mielialaa kohottavaa runoa. Keksi siihen halutessasi mieleinen sävel tai rytmi, voit samalla liikkua, tanssia ja hakea rytmiä runoon vaikka rummuttamalla. Keksi runoon lisää säkeistöjä tai keksi vaikka kokonaan uusi runo omista onnen tunteista ja ajatuksista. Anna luovuuden virrata vapaana. 

Päästä energiasi valloilleen. Tunne samalla sydämessäsi iloa ja hauskuutta. Anna ilon virrata kaikkialle olemukseesi. Kuvittele kirkas auringonkaltainen valo pääsi yläpuolelle. Hengittäessäsi sisään vedä tuota rakkauden valoa sydämeesi. Tunne kuinka jokaisella sisäänhengityksellä täytyt elämänvoimasta. Uloshengityksellä tuo ilon tunne laajenee ja virtaa sinusta kaikkialle ympärillesi. Olet ilon ja rakkauden lähde.


Elämä on helppoa, elämä on ihanaa,
elämä tuo minulle kaikkea kivaa.
Puoleeni vedän rakkautta, rauhaa,
onnea, iloa ja terveyttä,
täydellistä yltäkylläisyyttä.
Unelmani kaikki toteutuvat vauhdilla,
rakkauden voimaan uskon todella,
rakkauden voimaan uskon todella,
RAKKAUDEN VOIMAAN USKON TODELLA!

Anna tämän pikku runon täyttää jokainen solusi elämänilolla ja rakkaudella. Salli jokaisen solusi resonoida maailmankaikkuteen uskoa ja luottamusta unelmiasi kohtaan. Siunaa ihanat toiveesi ja pyydä enkeleitä vahvistamaan tätä uskoa ja luottamusta onnellisia asioita kohtaan.


Anna syvyyden vainomielten luoman negatiivisten ajatusten ja pelkojen verhon pudota maahan. Näe elämän värit puhtaina ja kirkkaina. Kiitä tästä ihanasta jumalallisesta lahjasta elää maapallolla. Sinua ei ole luotu kärsimään ja suremaan, vaan nauttimaan ja oppimaan elämää ilossa ja rakkaudessa. Kun seuraat valon ja rakkauden polkua, siunattu olkoon elämäsi!


Lähde: Enkelin viesti - kanavoinnit

Rakkaudella Enkeliystävilleni :)

Ei kommentteja: