WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 20. huhtikuuta 2010

Auran värit 1.


Aura on ihmistä ympäröivä elektromagneettinen voimakenttä. Venäläiset tutkijat ovat saaneet selville, että aura koostuu hiukkasista, kuten vapaat protonit ja ionit. Aura sisältää tavallaan koko elämäsi ja toimii fyysisten, psyykkisten ja henkisten toimintojemme sinikopiona eli mallina. Aura vaihtelee eri taajuuksilla, jotka vastaavat eri värejä. Useimmat ihmiset eivät näe näitä värejä, mutta herkät selvänäkijät näkevät.
Valkoinen on auran värinä hyvin harvinainen, ja sen kantaja on henkisesti erittäin korkealla tasolla. Hän on hyvin sopeutuvainen, sillä vaalea aura imee vaikutteita muista auroista. Valkoisen auran ihmisellä on usein parantajan kykyjä sekä syvällinen suhtautuminen elämään. Hän kaipaa ja etsii elämän ja olemassaolon syvintä tarkoitusta. Valkoinen aura on altis muiden värien vaikutukselle, minkä vuoksi valkoista auraa kantavan henkilön on päästävä usein yksinäisyyteen ikään kuin tyhjentämään ylikuormittunut sielunsa. 
Violetti on uskonnollisessa liturgiassakin tärkeä, hengellisyyttä kuvaava väri. Myös violettia auraa kantava ihminen on hyvin henkinen, jopa hengellinen. Hänellä on taipumusta ihmisten tunne-elämän ja käyttäytymisen syvään ymmärtämiseen. Lisäksi violetin auran ihmisellä voi olla yliluonnollisia kykyjä, ja hän on usein selvätietoinen ja intuitiivinen. Violetin auran kantajilla on edellytykset tietoon tai okkulttisiin kykyihin pohjautuvaan johtajuuteen.
Sininen aura kertoo, että sen kantaja on henkinen, mutta myös erittäin luova. Lisäksi sinisen auran ympäröimä henkilö on usein uskonnollinen, ja hänellä on edellytykset todelliseen hurskauteen. Tummansininen on sävyistä paras. Se kertoo, että ihminen on löytänyt paikkansa maailmassa. Toisaalta siniset sävyt aurassa viittaavat myös masennukseen ja alakuloisuuteen.
Vihreä väri aurassa kuvastaa kehon ja mielen välistä lujaa yhteyttä. Vihreän perusmerkitys on, että auran kantaja pystyy sujuvasti asettumaan muiden ihmisten asemaan. Parhaimmillaan vihreän auran ihminen on hyvin empaattinen, mutta väriin liittyy myös vaaroja. Vihreällä on useita merkityksiä, ja perusmerkityksestään huolimatta se kuvastaa alemmilla tasoilla myös kateutta ja petollisuutta. Etenkin keltaiseen taittuva vihreä aura viestii ihmisluonnon alhaisista ominaisuuksista.
Keltainen on kevään ja uuden elämän väri. Aurassa keltainen kertoo kantajansa poikkeuksellisen kehittyneestä älystä ja tahdonvoimasta. Kultainen sävy kertoo, että auran kantaja pitää itsestään hyvää huolta. Keltainen viestii lisäksi viisaudesta ja optimismista.
Oranssi viittaa aurassa kantajansa älyyn, mutta ei niin ylevästi kuin keltainen tai vihreä. Voimakkaasti likaisensävyinen oranssi aura kertoo, että sen kantaja sortuu helposti käyttämään älykkyyttään itsekkäisiin tarkoituksiin. Oranssi viestii lisäksi kunnianhimosta ja heikkoudesta sortua turhaan ylpeyteen. Kultaan taittuva oranssi kertoo kantajansa hyvästä itsekontrollista. Oranssi voi viitata myös munuaissairauksiin.
Shutterstock
Shutterstock


Punainen on vahva väri, eikä se auraan ilmestyessään tee poikkeusta. Punainen aura kertoo usein voimakkaasta vihasta, jota sen kantaja tuntee. Fyysisellä tasolla punainen kuitenkin viestii eloisuudesta, elinvoimasta ja vahvasta terveydestä. Ruusunsävyinen puna kertoo kantajansa kyvystä kiintyä puhtaasti ja syvästi toiseen ihmiseen. Likainen punainen kertoo inhimosta, mutta selvästi ruskea väri viestii häikäilemättömästä ahneuneudesta. Kaikki punaiset viestivät kantajansa hermostuneisuudesta. Punainen kertoo myös impulsiivisuudesta ja vahvasta tempperamentista.
Musta esiintyy ihmisen aurassa, jos hänellä on jotakin salattavaa. Musta on suojelemisen väri, joten auran kantaja haluaa suojella sisintään joltakin. Musta auran väri viestiikin usein henkisestä tasapainottomuudesta.
Aurassa ei esiinny vain puhtaita värejä, vaan lukemattomia sävyjä sen mukaan, mitä kantaja tuntee, ajattelee ja pohjimmiltaan kantaa sisimmässään. Annie Besant ja C.W. Leadbeater kuvaavat auran värisävyjä kirjassaan Thought Forms. He painottavat, ettei pelkästään auran väri kerro kaikkea. Etenkin yksittäisen tunnekuohun tai fysiologisen olotilan voi nähdä myös auran muodon perusteella.

Aineen ja hengen yhdistelmä

Aurassa ihmisen henki, keho ja mieli yhdistyvät, minkä vuoksi siihen sisältyykin runsaasti herkkiä elementtejä. Sairaudet heijastuvat suoraan henkilön auraan. Jos ihminen on epätasapainossa itsensä kanssa ja elää vuodesta toiseen sellaisten arvojen mukaan, joita ei sisimmässään tunne itselleen sopiviksi, näkyy henkinen pahoinvointi hänen henkilökohtaisessa energiakentässään. Aura ilmentääkin voimakkaasti ihmistä psykofyysisenä kokonaisuutena, joka on erottamaton osa kosmosta.


http://www.teosofia.net/muut/jep-aurat.htm 
http://thiaoouba.com/aura_eye_exercise.htm 

6 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Kiitos tästä!
Minä näen joskus (todella) harvoin ihmisen auran. Tänään sattui niin, että nain opettajamme auran.
Piti heti tulla tutkailemaan, että mitähän hänen värinsä tarkoittaa.
Se oli aika utuisen valkoinen, vähän maitomainen. Ulkosyrjältä kirkkaampi.

Anu kirjoitti...

Sen verran vielä, että vaikka aura olikin utuisen valkoinen se ei kuitenkaan ollut samea eikä laikukas. Oikeastaan vain valkoinen. =D

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos Anttu!
Hienoa, kehitä taitoasi nähdä aura..

Tässä tietoa valkoisesta aurasta.

Valkoinen on auran värinä hyvin harvinainen, ja sen kantaja on henkisesti erittäin korkealla tasolla. Hän on hyvin sopeutuvainen, sillä vaalea aura imee vaikutteita muista auroista. Valkoisen auran ihmisellä on usein parantajan kykyjä sekä syvällinen suhtautuminen elämään. Hän kaipaa ja etsii elämän ja olemassaolon syvintä tarkoitusta. Valkoinen aura on altis muiden värien vaikutukselle, minkä vuoksi valkoista auraa kantavan henkilön on päästävä usein yksinäisyyteen ikään kuin tyhjentämään ylikuormittunut sielunsa.

SeijaTuulikki kirjoitti...

Aura. Auroja näkee aina kun silmät on johonkin jonkin aikaa fiksaantuneet (eräs harjoite esim. Steinerillä, siemenen tuijotus, ja sitten siinä näkyy aura, ja sitä kutsutaan sen elonkentäksi). Asia on hyvin yksinkertainen ja helppo. Käytännön mestaruuden tässä saavuttaa lähinnä heti kun on onnistunut muutamissa kokeiluissa (teoreettinen on sitten sen selvitystyötä). Moni tämän asian parissa hääräävä puhuu kylläkin kehityksestä, painottaenkin sitä; he ovat kuitenkin väärässä, koska tässä ei voi kehittyä, sanan varsinaisessa merkityksessä, tuleepahan vain herkemmäksi siirtymään 'fiksaantuneeseen' katseeseen, jolloin näkee herkemmin, helpommin; mikä ei ole mikään kehitys, vaan sitä on parempi välttää. Lisäksi voi olla, että näkökentän pysyvä/väliaikainen liikakuormitus/liikarasitus (V6:ssa) saa näkemään eteerisiä (valkovaloisia) auroja esineiden ympärillä.

Mikä se näkemämme "aura" on? Ainakin se läpikuultava, esim. eteeriseksi kehoksi kutsuttu (tosin "aura" on hyvä nimiehdokas), harmaanvalkoisenvaloinen (tai riippuu taustasta, mutta tämä on yleisin) näkyy myös esineistä, kun niihin fiksaa katseensa. Minkä takia se fiksaaminen sitten saa auran näkymään sen ympärillä? Oma näkemykseni on mm. silmien liike sisään ja ulos suunnassa - aina kun silmät eivät liiku sivusuunnassa ja silti haetaan katseella jotain (kun tuijotetaan) niin ne lähtevät hakemaan uutta toisella tapaa. Kyseinen zoom-ilmiö saa auran näkymään esineen ympärillä; ja värit näyttävät johtuvan taustan väristä, katsotun esineen väristä, valomäärästä ja tyypistä, muun ympäristön värisyys {todellisessa aurailmiössa oma 'aura' muuttaa huoneen atmosfäärin värin ja olemuksen havaittavasti - päinvastainen ilmiö kuin zoom-aura}. Toinen aiheuttava tekijä voi liittyä näkökentän ylikuormittamisen aiheuttamaan näköharhaan. Kyseisistä seikoista huolimatta aura on tietysti todellinen, mutta kertooko se jotain sielullista katsotusta esineestä ? Nähdäkseni ei. Kyseisen auran saa myös kuvattua tavallisella kameralla, tai filmikameralla; tv-ohjelmissa näkyy aina aura, tosin ei joka pätkässä helposti nähtävissä; valkoisenvaloinen aura ihmisten etc. ympärillä, ilman mitään erikoisvälineitä, ja normaalisti katsoen. Ne näyttävät samoilta joita näkee silmätemppuilemalla. Eräs auran aiheuttaja on siinä miten valon sävy muuttuu taustan ja esineen rajapinnassa, mutta rajat se saa zoom-ilmiöstä, joka on "materialtaan" sen esineen "eteerinen" kuva, joka on sama ilman auraakin; siis jos tuijotetun esineen siirtää syrjään, niin sen "eteerin" näkee vielä edelleen, myös suljetuin silmin.

Anonyymi kirjoitti...

näen myös auroja, tästä sivusta oli hyötyä. kiitos teille. Ps: näen yleensä punaisen tai keltaisen auran?

Anonyymi kirjoitti...

Minun auran säteet näkyvät selfieissäni. Nyt huomioni kiinnittyy sinapin väriin (Metatron). Tiedän mikä enkeli milloinkin on lähellä. Saan myös numeroina viestejä enkeleiltä .Musiikki meditointi päivittäin voimistaa auraani. Meditointi musiikin avulla on ainakin minulla tehokkaampaa silmät kiinni levossa.