WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 13. huhtikuuta 2010

Valoverkko





Luotan Valoon ja heittäydyn Rakkauden virtaan. Virta kuljettaa minut aina oikeaan paikkaan. Ei ole mitään pelättävää, ei ole mitään pelättävää, ei ole mitään pelättävää. Yhdistyn suuren valoverkkoon, tietoisuuden korkeisiin sfääreihin. Mitä puhtaampia ja rakkaudellisempia ovat minun ajatukseni ja tekoni, sitä nopeammin minä etenen kohti olemuspuoltani.

Voimallinen kultainen, vaaleanpunainen ja vihreä energia laskeutuu ylleni. Kylven tässä Rakkauden virrassa. Minulla on mahdollisuus astua uuteen aikaan ja vapautua vanhasta ilman pelkoa. Olen Rakkaus, Olen Valo.

Näen ympärilläni, kuinka ihmiskunta kärsii vihasta, sairaudesta ja rakkaudettomuudesta. Näen pieniä välähdyksiä ja ne välähdykset ovat hyvin tärkeitä. Näen kanssasisareni, kanssaveljeni kärsimyksen, kivun. Ojennan auttavan käteni, lohduttavan sydämeni, katson lempeillä silmilläni, kosketan Rakkauden kädelläni. Annan energian virrata sydämestä sydämeen ilman pelkoa. Kun luotan, että minulla on kaikki mitä tarvitsen, olen pitkällä. Johdatus on Valo.

Valkoinen ruusu asettuu sydänkeskukseeni. Kun hengitän sisään se laajenee, kun hengitän ulos, se loittonee. Jokaisella hengityksellä liu´un yhä syvemmälle ja syvemmälle kristustietoisuuteen, suureen Valoon, Rakkauteen.

Feminiinisellä energialla tasapainotetaan ja avataan sydämiä. Minussa tämä energia avautuu ja valtavan kirkas, valtavan puhdas, kuin kristallipyörre, tulee ylleni. Se tulee suoraan sydänkeskukseeni. Ohjaan tämän energian minun sydänkeskuksen kautta Äiti Maan sydämeen.

Minun tulee aina muistaa Valo, Rakkaus. Silloinkin kun koen hätää, tuskaa ja olen epätietoinen. Se kuuluu kehitykseen. Minun tulee silloin pysähtyä, antaa itselleni lupa olla siinä tilassa, kutsua Valoa elämääni. Tulen selviämään siitä. On hyvä kasvattaa erottelukykyä, nähdä asioiden taakse. Kaikki ei todellakaan ole sitä miltä se näyttää. Minun on vaikeaa nähdä kokonaisuutta.

Kaiken takana on Rakkaus, joka lempeällä kädellä ohjaa minua, että kehittyisin. Pyydän Anteeksi ja annan Anteeksi kaikilla tasoilla ja päästän sen jälkeen IRTI. Annan tuskan ja vihan tulla ulos, pettymysten, syyllisyyden, anteeksiantamattomuuden, kärsimyksen. Siunaan Rakkaudella ja päästän IRTI. Elän tässä ja nyt, olen luottavainen.

Valtaisi Violettiliekin pyörre tulee keskelle huonetta. Siitä lähtee miljoonia säteitä eri puolille koko Maan kamaraa. Se puhdistaa ja parantaa, polttaa vanhaa energiaa. Violetti kristalli asettuu sydänkeskukseeni. Tässä kristallissa on puhdistava, pyhä tuli, vapautuksen tuli, armon tuli. Rakkaus tietää miten se toimii, ja tunnen kaikkiallisen Rakkauden vain lisääntyvän ympärilläni.

Minulla on avaimet ihmiskunnan vapautukseen. Omilla valinnoillani voin vaikuttaa siihen joka hetki. Muutos ei tule kivuttomasti, vaan se saa monenlaisia reaktioita. Me kaikki yhdessä muodostamme valtaisan VALOVERKON. Tunnen, kuinka valtava määrä vanhaa energiaa poistuu Maasta, Planeetta Maasta.

Uuden ajan enkelit tulevat uuden ajan virtauksista Maan piiriin valmistamaan tätä uutta voimallista muutosta. Rakkauden laulu soi.

Vaaleanpunainen energia laskeutuu ylleni ja sulkee minut suureen syleilyynsä, kaikkialliseen Rakkauteen.

Olen Suuri Valo, Ihmiskunnan Majakka, Ilman Pelkoa. Rakastan täydellisesti jokaisena päivänä, kaikkina päivinä.

Kiitos, kiitos, kiitos.
Rakkaudella Enkeliystävälleni :)


Valomeditaatio - Lautsia, Hauho
23. heinäkuuta 2005
Arja Kivelän ohjaamana 

Alla oleva tieto on vapaasti käytettävissäsi. Voit halutessasi kopioida tai tulostaa sen tai välittää sen ystävillesi. Sen myyminen on kuitenkin kielletty kaikissa muodoissa.
Tämä valomeditaatio pidettiin Kryon-kesäseminaarissa Lautsian Lomakeskuksessa, Hauholla.
-----------
Rakkaat ystävät, tarttukaa nyt toisianne kädestä ja tuntekaa se lämpö, jonka kosketus saa teissä aikaan. Suoristakaa olemuksenne, sillä te olette pyhiä olentoja. Antakaa kehonne huomata ja tuntea pyhyytenne.
 
Laskekaa jalkapohjanne rennosti maahan, jotta jalkanne ovat yhteydessä Äiti- maahan, maan energioihin, jotka tässä hetkessä ovat yhä tärkeämpiä..teidän yhteytenne maahan luo valo koko planeetalle. Teidän kauttanne planeetta saa voiman ja vastaavasti jakaa sitä teille.

Sulkekaa nyt silmänne, antakaa silmänne levätä kaikesta näkemästänne. Olkaa rentoutuneita ja levollisia, täynnä valoa, täynnä rakkautta ja luottamusta siihen jumalaiseen suunnitelmaan, jonka suunnittelussa teistä jokainen on tahollaan ollut. Te olette rakkaus, tuntekaa sen voima virtaamassa kehossanne. 

Hengittäkää rakkausenergiaa hitaasti syvään nenän kautta ja puhaltakaa sen jälkeen voimakkaasti ulos kaikki vanha ja tarpeeton kehostanne. Tehkää tämä kolme kertaa ja jokaisella uloshengityksellä tuntekaa kuinka puhdistutte sisältäpäin, kuinka rakkaus huuhtelee kehoanne. 

Valo uudistaa nyt jokaisen solunne, jokainen lihaksenne vapautuu jännityksestä ja kaikesta vanhasta, joka on esteenä teidän uudelle olemuksellenne. Jäljelle jää vain Pyhä rauha. Te olette Rakkaus, Te olette Valo. 

Nähkää nyt itsenne henkisellä silmällänne. Kuvitelkaa kuinka yläpuoleltanne kohdistuu teihin valopylväs. Tuo jumalainen valo huuhtelee kehoanne, tuo pyhä olemuksenne alkaa hohtamaan kultaista valoa. Tuo valo luo yhteyden kaikkialliseen rakkauteen, joka on yhtä kuin voima. Se on luomisen voima ja tuo voima on taivaiden lahja teille jokaiselle. Te olette rakkaus, kun pysytte tuossa kultaisen valon olemuksessanne, teillä on mahdollisuus luoda elämäänne rauha. 

Ottakaa tämä valo käyttöönne aina kun huomaatte olemuksessanne levottomuutta, näin te olette pyhyyden keskuksessa ja sieltä käsin ammennatte elämäänne rakkautta, joka ilmenee rauhana. 

Nähkää nyt itsenne kultaisena valona ja tuntekaa kuinka jalkapohjanne koskettaa maata, tuota rakasta maaplaneettaa, jonka te olette valinneet asuinpaikaksenne. Teidän kultaisen valon olemuksestanne lähtee kuin valonsäikeitä jalkapohjienne kautta kohti maan keskusta. Kuvitelkaa kuinka tuo rakkauden valo kulkee kauttanne ja ravitsee Äiti-maata. Teidän planeettanne tarvitsee tällä hetkellä tuon kaiken valon, jonka Te rakkaat ihmiset olette antamassa sille. 

Te olette yhtä planeettanne kanssa ja tarvitsette toisianne elääksenne täällä. Antakaa kultaisen valon virrata yhä voimakkaammin kauttanne maan keskukseen ja tuntekaa tuo lämpö jalkapohjissanne. Teillä on nyt yhteys kaikkialliseen rakkauteen ja tuo valon määrä teissä on rajaton. 

Jokainen askel, jonka astutte valon olemuksessa on lahja Äiti-maalle. Näin te olette luomassa tasapainoa. Te olette rakkaus ja teissä on voima, jolla voitte luoda tasapainoa ja jolla olette luomassa uutta Maailmaa. 

Muistakaa, että Te olette Valo. Se on Teidän lahja itsellenne. Se on voimaantumisen lahja, ottakaa se käyttöönne ja eläkää tuossa pyhässä olemuksessanne.

Ei kommentteja: