WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 17. maaliskuuta 2011

Japanin MaanJäristys ja Tsunami




 Ojennan Sinulle ValoPallon
Minun on käytettävä tämä tila kirjoittaakseni äskettäisestä maanjäristyksestä Japanissa, koska tiedän sen olevan mielessämme tällä hetkellä, kun katselemme kuvia täydellisestä tuhosta, kuulemme kasvavista uhrimääristä, mietimme sen voivan tapahtua kenelle tahansa ja tunnemme myös syyllisyyspistoksen, että voimme jatkaa päivittäistä elämämme tänään samalla tavalla kuin perjantaina. Mikään ei ole muuttunut monilla meistä, mutta heillä on muuttunut kaikki. Olemmeko vain onnekkaita vai onko oma vuoromme tulossa pian?

Muutama viikko sitten sanoin radio-ohjelmassa heränneeni yhtenä aamuna Johnny Cashin laulun "Ring of Fire" 
(= tulirengas) soidessa päässäni. 

Se oli juuri ennen Christchurchin maanjäristystä. Nyt meillä on tämä järistys, viikonloppuna Chilessä oli yksi ja lisää on tulossa. Onko tämä maailman loppu ja hajotetaanko se pieni pala kerrallaan? Huomio on nyt kääntynyt maanjäristyksestä ja tsunamista reaktoriytimen sulamisuhkaan Japanin ydinvoimaloissa. Kun tämän voimalähteen käyttäminen on viime aikoina elpynyt, meitä pyydetään pysähtymään ja miettimään näiden valintojen tulevia seurauksia ja tekemään eri päätöksiä.

Voimmeko tehdä mitään tämän estämiseksi ja miksi jotkut ihmiset säästetään toisten tullessa katastrofin uhreiksi? 

Todellisuudessa ketään ei säästetä, koska on kyse sitten tuhoutuneesta kodistamme tai sen katselemisesta televisiossa, olemme kaikki osa sitä, mitä toisille tapahtuu.  
Sydämeni särkyy uhrien ja heidän perheidensä vuoksi yhtä paljon, kuin he olisivat omaa perhettäni, koska he ovat. Olen itkenyt ja rukoillut Japanin puolesta viime päivät, kuten ovat tehneet monet muutkin. Tämän voimme tehdä heidän puolestaan ja vaikka se tuntuu hyvin vähältä, se on todellisuudessa paljon.

Olen maininnut monta kertaa myötätuntopyörteet ja ne ovat meille tilaisuuksia yhdistyä ja muistaa itsemme ihmisperheeksi. Ne muistuttavat meille, että olemme kaikki yhtä, yhdestä Lähteestä ja kaikki osa toisiamme. Kun tällaista tapahtuu, meitä muistutetaan rakastamaan tosiamme, olemaan myötätuntoinen, tiedostamaan, että elämä on kallis ja maakotimme on tietoinen olento, jota meidän täytyy rakastaa, kunnioittaa ja suojella, ja että olemme voimakkaampia sydämemme sykkiessä yhtenä, kuin voimme koskaan olla käyttäessämme elämämme kilpailemiseen toistemme kanssa.

URIEL PARANTAA
Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman 

( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 14.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Rakas maajoukko,

Aloittaessani tämän päivityksen haluan Pyytää Kaikkia Teitä pitämään Japania Sydämessänne. 
Teette näin ehkä jo, mutta tämä tilanne kuitenkin pahenee edelleen tämän 11.3. tapahtuneen, voimakkuudeltaan 9.0 maanjäristyksen, tsunamin ja ydinvoimalaräjähdysten ja sulamisen jälkeen. 
Se mitä yhdelle meistä tapahtuu, vaikuttaa Meihin kaikkiin. Se vaikuttaa Äiti Maahan ja Kaikkeen Elämään.

Minusta tuntuu koko ajan, että on tapahtumassa jonkinlainen jumalainen väliintulo, vaikkei siitä raportoidakaan. Minusta tuntuu, että maan ulkopuoliset Ystävämme auttavat hälventämään mahdollisesti vielä pahempia lopputuloksia. 
Tämä ei tee tyhjäksi tarvetta tehdä oma osamme tämän äärimmäisen kiireellisen tilanteen selvittämiseksi. Tiedän, ettemme ole yksin.

Rukoilu on nyt tärkeää. Meidän täytyy Visualisoida jumalaisia Lopputuloksia Kaikkien Korkeimmaksi Parhaaksi.
Aina kun Rukoilemme, vaikutamme yli 9 miljoonaan ihmiseen ArkkiEnkeli Gabrielin mukaan (Karen Cookin välittämänä www.benutoo.com). 
Voimme pyytää Kristus-energioita puhdistamaan ja parantamaan Japanin ja sen kansan. Voimme pyytää Perimmäistä lähdettä tuomaan jumalaisia ratkaisuja.

Hopi-vanhimpien kutsu rukoilemaan tasapainon palauttamiseksi Japaniin ja Äiti Maahan (17.3.2011)

"Hopit rukoilevat Japanin ja ihmisten puolesta ympäri maailmaa, kun kohtaamme kriisin tasapainottomassa maailmassamme.

Olemme kaikki suuren muutoksen ajassa Äiti Maan pinnalla ja vanhimpamme ovat ennustaneet näitä tapahtumia. Profetioidemme ja seremonioidemme mukaan tämän maapallon Pyhä Maaperä Itkee nyt.
Ja lapsemme katsovat Hopeihin Elämän Tasapainottamiseksi Heidän Tulevaisuuttaan Varten.

Vanhimpamme ovat antaneet meille opastusta, miten kulkea näiden muutosten läpi.

Ihmiskunta on Valitsemassa Polkua, mitä Elämä seuraa, ja olemme tienneet tämän ajan tulevan. Hopeina Pyydämme Teitä liittymän meihin Rukouksessa Äiti Maan ja sen Elämän Tasapainottamiseksi. Uskomme, että jos Rukoilemme hyvällä Sydämellä, niin kuin Vanhimpamme ovat kehottaneet, voimme vähentää näiden tapahtumien vaikutusta.

Me Hopit liitämme Rukouksemme Dalai Laman Rukouksiin sekä ihmisiin ympäri maailman lähettämään parannusta Japaniin, maapallolle ja kaikelle elämälle. 
Tänä muutos aikana Pyydämme Kaikkia maailman ihmisiä palaamaan Tasapainoisempaan Elintapaan.

Hopit sanovat, että on Seurattavana Polku, joka sallii Meidän siirtyä tämän muutosajan läpi. Kulkekaa lempeästi maamme pinnalla kunnioittaen sitä ja kaikkea elämää. On paluu Sydämemme Yhdistämiseen tämän tulevaisuuteen johtavan Polun Sydämen Kanssa. 
Liittäkää Sydämenne Hopeihin kunnioittaen Äiti Maatamme istuttamalla puutarhoja ja kunnioittamalla pyhää elämää, antaen vedet ja kaiken elämän lastemme tuleville sukupolville.

Kwak wha, Lomani (Kiitos, olkoon hyviä asioita tulevaisuudessa)
Lee Wayne Loamayestewa
Kikimongwi, Shungopavi-kylän päällikkö"

Äiti Maa on suurten muutosten ajassa. Olemme tienneet monta vuotta, että tämä tapahtuisi. Olemme merkittävien maamuutosten alussa. Koko Japanin maa liikkui yli kaksi metriä järistyksessä ja myös maan akseli muuttui. Tämä on iso juttu.

Työmme Valotyöntekijöinä tulee Intensiivisemmäksi. Meitä tarvitaan. Rakkautemme, Valomme, Rukouksemme ja Parannuksemme ovat tärkeä tekijä siinä, miten selviämme seuraavat pari vuotta ja pidempään. 
Rukouksemme voivat auttaa joidenkin mahdollisten muutosten vaikutusten vähentämisessä. 
Muistakaa kuitenkin, että palasimme tulevaisuudesta muuttamaan tätä nykyaikaa, kun maapallo oli tuhottu. Emme pitäneet tuosta lopputuloksesta, joten siksi olemme tällä nyt - muuttamassa sen tällä aikajanalla.

Tulimme tänne Palvelemaan Maata Luojamme Pyynnöstä. Meitä Pyydettiin ja täällä sitä ollaan kaiken keskellä. Tämä ei ole aikaa jahkailla tai lannistua. On aika yhdistyä täysin Valoulottuvuusvoimin suorittamaan tämä Ylösnousemusprosessi ja Parantamaan myös Itsemme.

Käyttekö itsen parantamisprosessissa läpi merkittäviä elämän ongelmia? 
Meitä tönitään ja työnnetään päästämään irti kaikista ongelmistamme, jotta voimme vapautua 3D:stä ja siirtyä neljänteen ja viidenteen ulottuvuuteen, mihin ydinongelmamme eivät sovi. 
Sellaisilla peloillamme kuin, ettei ole riittävän hyvä, ei ole rakastettava, on hylätty, on yksin, pelkää puutetta, että maa on turvaton tai ettemme saa tehtyä, mitä tulimme tekemään, ei ole sijaa korkeammissa ulottuvuuksissa. 
Ne on puhdistettava kera kaikkien muiden pelkojen, vihan tai ongelmien, jotka estävät meitä olemasta ehjä, kokonainen ja Yhdistynyt Itsemme ja Elämästä Rakkaudessa ja Autuudessa Viidennessä Ulottuvuudessa ja Korkeammalla. 
3D:ssä on kyse erillisyydestä. Luuletteko oppineenne erillisyydestä kaiken, mitä voitte? 
Oletteko valmis olemaan Ykseydessä Luodaksemme Rakkaan Äiti Maamme Uudestaan?

Meillä on ollut kuukauden ajan lähes jatkuvasti Auringonpurkauksia kera Epävakaiden geomagneettisten kenttien. 
Tämä on vähintäänkin haastavaa. Meidän on tehtävä vain parhaamme keplotellaksemme näiden epämukavien aikojen läpi.

Maya-kalenterin mukaan astuimme yhdeksänteen aaltoon 9.3.2011.  
Maya-kalenteriekspertin John Grahamin mukaan yhdeksäs aalto tuo "kvanttihypyn värähtelytasossa ja uuden taajuuden koko olemassaoloon, mukaan luettuna ihmistietoisuus … 
Yhdeksäs aalto Stimuloi Sydäntä Heräämään Kiihdyttämällä Muutoksia niin, että kapasiteettimme rationaaliseen harkintaan ylitetään ja intuitiivisempi moodi aktivoituu."

Sitten 11.3. Uranus meni Oinaaseen, missä se on vuoteen 2016 saakka. Lukekaa, mitä nämä astrologit sanoivat.

Salvado Russ kirjoittaa:

"Minun on varoitettava, että tämä astrologinen liike merkitsee myös alkua suurimmalle poliittisen ja taloudellisen myllerryksen määrälle, mitä maailma on koskaan tuntenut. 
Kun vallankumouksellinen henki kuohuttaa maapalloa, koemme laajalle levinnyttä epävakautta, mikä ilmentyy monin tavoin. 
Juuri herännyt yhteiskunta alkaa kapinoida niin massiivisesti, että se lamaannuttaa ehdottomasti "järjestelmän". 
Ensimmäisen Maailman Valtioiden Yli Pyyhkii Rauhanomaiset Protestit, Lakot ja Mielenosoitukset, kun taas kolmannen maailman valtiot räjähtävät sotamaiseen väkivaltaan. 
Korruptoituneiden hallitustavoitteiden maailma pysähtyy kirskuen kansan tahdosta." Lue lisää www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/the-greatest-revolution-in#ixzz1GdT1sGtR

Joseph P. Anthony toteaa:

"11.3. Uranus astuu Oinaaseen

Uranusta joka on planeetta, mikä edustaa ihmisen tarvetta ylittää rajoja - fyysisiä, psyykkisiä, tunteellisia, teknologisia - pidetään yleensä vähän häiritsevänä vaikutuksena, mikä liittyy yhtäkkisiin perspektiivimuutoksiin, syvällisiin oivallusvälähdyksiin, dramaattisiin muutoksiin, odottamattomiin kehityssuuntiin ja kapinallisuuteen. 
Se liittyy Intensiivisiin Energiapurkauksiin, Sähkövirtauksiin, Salamointiin, Epileptisten kohtauksiin. 
Uranus on usein eriskummallinen, outo, perverssi ja äärimmäinen. Oinas joka on eläinradan ensimmäinen merkki, Edustaa Uuden Elämän Kipinää, melkein tiedostamatonta tarvetta toimia, impulssia astua esiin ja käynnistää prosessi. 
Siinä on kyse tahdon heijastamisesta maailmaan, työntäen eteenpäin suunnatulla voimalla ja vahvistaen itseä ympäristöä vastaan. Reilut Seitsemän vuotta tämä asetelma tuo massiivisia muutoksia maailmanlaajuisesti sekä henkilökohtaisesti."

Maanjärjestysvaroitus Venäjän maapallofysiikan instituutilta, josta raportoi 12.3.2011 Real News Reporter 
( www.realnewsreporter.com/?p=843) … (kääntämättä)

Yksi tuntemani henkilö kanavoi ArkkiEnkeli Metatronia, joka kertoi äskettäin, että Etelä-Kaliforniassa voisi olla merkittävä maanjäristys 19.3. En kerro tätä pelottaakseni Teitä, vaan että Tietäisitte varautua. Kuten tiedätte, Ennusteet ovat vain Ennusteita ja niihin liittyy monia muuttujia. 
Voimme muuttaa mahdollisuuksia Rukouksilla, Meditoinnilla ja Tietoisuudellamme.
Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien Korkea-arvoisesta Neuvostosta.

Ympäröimme Teidät Suojelulla ja Rakkaudella. Vakuutan Teille, että vaikutamme tapahtumien suuntaan maailmassanne. 
Meillä on aluslaivueita, jotka tarkkailevat ilmakehäänne, tilannetta Japanissa ja muissa maailmanosissa, jotka ovat epävakaita. Tämä on osa työtämme. Teemme jatkuvasti, mitä voimme, ja autamme Teitä myriadein tavoin.

Ydinvoimatilanne on suuri huolenaihe meille kaikille. Se mitä tapahtuu maan päällä, vaikuttaa meihin ja elämään kauas ilmakehänne ulkopuolelle. Tilanne on vakavampi, kuin medianne antaa teidän uskoa. Ydinteknologialla on kauaskantoisia seuraamuksia. 
Meillä on teknologiaa auttamaan asioiden siivoamisessa ja puhdistamisessa. Voimme avustaa aluksiltamme, mutta olisimme mieluummin näkyviä ja antaisimme tiimiemme tehdä vielä enemmän näissä olosuhteissa. Haluamme painottaa Teille, ettei ihmiskunnan pidä paeta vastuutaan tehdä voitavansa estääkseen olosuhteita pahenemasta, vaikka meillä onkin keinot auttaa. Emme voi tehdä kaikkea puolestanne.  
Maa on ollut Aiemminkin Vaikeuksissa Ydinvoiman kanssa. Epäröimme kertoa Teille, mitä tapahtui maapallolle sen seurauksena.

Koska olette Kriisiajassa, omat tiimimme ovat töissä. Työskentelemme Avaruusperheen muiden jäsenten kanssa. Meillä kummallakin on paljon jaettavaa ja opittavaa. Rakastamme ja Välitämme Teistä ja Maapallosta. Hyvinvointinne on Suurin Huolemme.

On monia oppitunteja kaikkien opittavana. Tarvitsette Uusia Energiamuotoja. Näitä on saatavilla. 
Alatte nähdä, että ahne teollisuutenne pakotetaan muuttamaan tapojaan ja tämän osalta olemme optimistisia. Muutos vie jonkin aikaa, mutta se tapahtuu nopeammin kuin luulette. On tiedetty jonkin aikaa, että muutoksia on tehtävä. Yrityksenne ovat hidastelleet, koska panoksena oli liian paljon rahaa. Tämä on yksinkertainen totuus.

Nyt maan kansalaisten velvollisuutena on laittaa hallituksensa ja yrityksensä tilille käyttäytymisestään. Ei ole enää hyväksyttävää ajatella vain itsekkäitä tarpeita ja haluja. Elämän ja planeetan hyvä on tärkeä. Kyse ei ole vain taloudellisesta voitosta, silloin kun on yleinen mahdollisuus ihmisten ja planeetan menettämiseen.

Maan historiaa kirjoitetaan uudelleen. Tämä tehdään yhteistyössä kaiken elämän kanssa Luojan pyynnöstä. Maapallo on hyvin rakastettu planeetta, mikä on strategisesti sijoittunut koko luomakunnassa. Se mitä tapahtuu maan päällä, vaikuttaa koko luomakuntaan. 
Ymmärrättekö, miten tärkeää on, että asiat käsitellään oikein?

Jatkuvassa pyrkimyksessämme auttaa maapalloa ja kaikkia urheimmista urheimpia Valo-olentoja ja ihmisiä, jotka ovat maan päällä, jatkamme kontaktimme laajentamista ja vahvistamista. 
Tietäkää, että Te ette Ole Yksin. Ymmärtäkää tekemänne työn merkitys. Teemme sitä yhdessä.

Ihmisten tärkeysjärjestys on muuttumassa. Alatte nähdä edistymistä pisteestä A pisteeseen B ja tämä ei lopu, ennen kuin palautamme maan. 
Maa tekee oman osansa puhdistaakseen ja parantaakseen tarkoituksenmukaisessa sarjassa sen, mitä tarvitsee.

Rakastamme Kaikki Teitä ja Seisomme Rinnallanne, kun Etenemme Tehtävässämme.

Olen Mira Plejadien Korkea-arvoisesta Neuvostosta.

Lopuksi

Olemme nyt henkilökohtaisen ja planetaarisen transformaatiomme keskellä. Maa puhuu kovaa ja jatkaa sitä. Meidän Tehtävämme on ylittää haasteet, Kasvaa Henkisesti ja Auttaa Planeetan ja sen ihmisten johtamisessa Korkeampiin Ulottuvuuksiin.

Meillä on Kaikki Apu Käsissämme. Meillä on Valoulottuvuudet, Toisemme, Äiti Maa ja Koko Luomakunta, jotka ovat täällä kanssamme nyt. Meidän täytyy Yhdistyä Rakkaudessa, Yhteistyössä, Rukouksessa, Valossa, Parantumisessa ja Ykseydessä. Erillisyyden Aika On Ohi. Tulevaisuus on nyt. Mennään Rauhassa Tekemään Työmme.

Siunausta, Rakkautta ja Valoa Omasta Sydämestäni Teidän Sydämeenne,
Valerie Donner
Rukouskutsuja Japanin Hyväksi
SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 15.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 


Halusimme kirjoittaa ja jakaa Gabrielilta kanavoidun viestin viimeaikaisista tapahtumista, kuten Japanin maanjäristys ja tsunami …
 
Japanista - viesti liittyen mullistuksiin joita on tapahtunut poliittisissa järjestelmissä ja maapallossa, on itse asiassa hyvin yksinkertainen.
 
Olette Siirtymässä niiden Paljon Korkeampien Energioiden Vaikutuspiiriin, joita kutsumme fotonivyöhykkeeksi. Tämä saa aikaan merkittävää mullistusta kaikissa matalammissa ja tiheämmissä energioissa, erityisesti siellä missä on hallitsevia sortamisenergioita. Niihin paikkoihin vaikutetaan pääasiassa tällä hetkellä.
 
Olette saavuttaneet kriittisen massan, mikä johtaa siihen, että maa käy läpi kiihtyneitä muutoksia. Tämä tulee tuloksena siitä kumuloituneesta stressistä, minkä ihmiskunta on laittanut maahan. Se reagoi nyt.
 
Planeettanne ley/energialinjat ovat muuttumassa, mihin vaikuttaa sekä fotonivyöhyke että ylösnousseen mestaruuden sopeutukset. Tämä tekee muutoksia planeettaverkoissanne, mikä perustuu yritykseen luoda uusi tasapaino kaikissa suhteissa planeetalla.
 
Tietoisuuden seitsemäs säde vaikuttaa myös tähän tasapainoliikkeeseen, mikä ensin hajottaa kaikki vanhat järjestelmät, jotka ovat epätasapainossa. Jos järjestelmät (yksilölliset tai kollektiiviset) eivät ajattele kokonaisuuden hyvää, uudet energiat aiheuttavat romahduksen - pelkästään paljastamalla totuuden siitä, mikä on epätasapainossa.
 
Olette luoneet maailmanlaajuisen tietoisuusyhteyden teknologisesti ja keskinäisen riippuvuuden osalta tavalla, mitä ei ole koskaan ennen ollut. Maailman talousjärjestelmä on yksi esimerkki. Silloin kun tämän keskinäisen riippuvuuden jossain osassa on mullistus, tapahtuu aaltovaikutus.
 
Tämä on kaikki täydellinen osa yhtenäistymisprosessiin kannustamista. Se paljastaa, että olette kaikki yhteydessä, ette erillään.
 
Planeettanne on ollut primitiivisellä tietoisuustasolla ja oma etu on yksi pääasiallisista motivoijista, mikä saa ihmiset nousemaan auttamaan. Tämä kaikki on osa Jumalan suunnitelmaa, mikä käyttää ihmiskunnan erillisyysalueita planeettanne rakenteiden, elementtien ja voimien hyödyksi.
 
Jos tarvitaan selviytymiseen liittyviä hätätilanteita tuomaan ihmiset yhteyteen ja huoleen ihmisten olotilasta, niin olkoon.
 

Tämä on yksi tapa herättää ihmisiä uuteen suuntaan tai uudelle polulle, joka on harmoniassa sen uuden seitsemännen säteen kanssa, mikä vaikuttaa nopeasti kollektiiviseen planeettapersoonaan.
 
Tämä kaikki toimii valinnanvapauden puitteissa, muttei kovin paljon tietoisella persoonatasolla, vaan enimmäkseen yksilön sielutietoisuus pyrkii innostamaan sielusuunnitelmienne syvyyksistä. Nämä energiat nousevat jokaisessa teissä yrityksenä valmistella teitä sielun integroitumiseen.
 
Tämä johtaa kasvamiseenne siihen mahdollisuuteen, että arvostatte ja koette kokonaisuuden hyvää, mikä kannustaa teitä kaikkia ottamaan vastuun.
 
Ykseyskenttä oivalletaan planeetallanne tavalla tai toisella, universaalin jumalaisen suunnitelman opastamana.
 
Voitte valita, miten integroidutte tähän … tietoisesti vai tiedostamatta. Ennen se on tapahtunut enimmäkseen reagoivan selviytymistietoisuuden kautta. Tämä on tuon syklin loppu planeetallanne ja usein vaaditaan aluksi äärimmäisiä asioita saamaan huomionne.
 
Tämä taas kannustaa teitä toimimaan ja kasvamaan myötätunnossa. On kasvavaa tietoisuussynteesiä, mikä herättää tavallisen ihmisen henkilökohtaiselle voimalleen.
 
Yksi huomautus:
 

Äskettäin annettu lakialoite, mikä alkaa kieltää ihmisiltä oman ruokansa kasvattamisen, on maailman hallintotiimin yritystä ottaa hallintaansa maailman ruokatuotanto. 

Esimerkiksi Monsanto manipuloi siementen DNA-rakennetta ja hankkii patentteja näille siemenille osana tuota suunnitelmaa.
 
Näitä kaikkia asioita tapahtuu kannustamaan heräämistänne. Tulee kohta, jolloin ihmisten on noustava ylös ja sanottava: "Ei enää." Teidän on otettava vastuu itsestänne ja asetettava rajoja. Tätä tapahtuu muissa maissa. Esitätte kaikki osia, mitkä voivat auttaa toisia heräämään.
 
Mitään ei voi verrata itsetyytyväisyyteen ja narsismiin ihmisten pitämisessä toimimattomuuden "unitilassa" - haluten, että heidät jätetään henkilökohtaisen omahyväisyyden mukavuusalueelle.
 
Henkilökohtainen tietoisuustasonne vaatii tämän ravistelua. Tämä on osa olemista haavoittuneen lapsen tietoisuudessa ja pelkorajoituksissa. Mahdollisuus lepää heräämisessä vaatimaan aikuisuuttanne ja voimaantunutta potentiaalianne pyhänä henkiolentona.
 
Ei ole enää mahdollista jäädä lapseksi sanoen järjestelmälle: "Huolehdi minusta."
 
Kannustamme Teitä Heräämään ja Kasvamaan Voimaanne ja Potentiaaliinne, Rakastaen ja Arvostaen Toisianne.

JAPANISTA JA MAAILMANTAPAHTUMISTA

Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Ron Baker 
( www.childrenoflight.com)
Uutiskirjeestä 16.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: