WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Ole Kuin KOTKA

 
Kun astun Valokenttäänne, Kuunnelkaa Tarkkaan. Kuunnelkaa… Kuuletteko sen? 
Trumpetit kutsuvat. Nouskaa. Nouskaa Valon ja Ykseyden loistokkaaseen juhlaan. Nouskaa matalampien puutteen ja pelon ajatustenne yläpuolelle. 
Miksi huolehditte niin paljon huomisesta, kun tämän päivän ajatuksenne luovat tulevaisuutenne? 
Mielenne luettelee ajatusfantasioitanne siitä, mitä voitte tai mitä ette voi olla, ja sitten vaihtaa nopeasti painopisteen toiseen haluun.

Kun Pyydän Teitä Nousemaan, Pyydän Teitä Nousemaan Korkeampaan Itseenne. 
Sieltä todellinen tulevaisuutenne voidaan nähdä - polkunne sellaisena kuin se on tällä hetkellä. Tietysti tämä voi myös muuttua. Miten, kysytte.

On mahdollisuus muuttumiseen niin kauan, kun vapaa tahto pystyy muuttamaan jonkin tapahtuman olosuhteita.

Niin kauan kun joku toinen pystyy astumaan mukaan vapaan tahtonsa, ajatustensa ja päätöstensä kera. 
Tietysti tämä vääristää ja muuttaa edellistä kuvaa. Ulkopuolinen vaikutus luo uuden lopputuloksen.

Tietysti jos pysytte keskittyneenä Korkeamman Itsenne Kautta ettekä anna Energiaa ulkopuolisille Energioille, niin silloin, ystäväni, Luotte Uuden Polun Itsellenne. 
Uuden kokemuksen. Kuitenkin mielenne jatkaessa näkymien ja ajatusten vaihtelua, luotte pelkästään hämmennystä. Emme voi tehdä mitään auttaaksemme - emme mitään. Auttajat täällä eivät voi toimia eivätkä antaa apua, silloin kun on hämmennystä.

Pysyminen korkeammassa tietoisuudessa tekee mahdolliseksi sen, että saatte selkeyttä ja uuden painopisteen.

Voitte kutsua ArkkiEnkeli Urielia hämmennyksessänne ja pelossanne, sillä ArkkiEnkeli Urielin Energia tuo selkeyttä päivittäisiin ongelmiinne ja vahvistaa luottamustanne. 
Jos kutsutte ArkkiEnkeli Urielia, kehotan Teitä Avautumaan - avaamaan Mielenne ja Sydämenne. Avautumaan vastaanottamaan sekä parantavaa Energiaa että Rauhaa. Sillä vain Rauhassa, Hiljaisuudessa voitte todella kuunnella. 
ArkkiEnkeli Uriel liittyy seuraani tänään auttamaan monia Teitä planeettanne myllertävien aikojen läpi. Syyllisyytenne ja epäilyksenne luo uuden verhon ulottuvuuksiemme välille. 
Tämä Verho pyrkii Erottamaan Meidät ja näin ArkkiEnkeli Uriel tulee Enkelijoukkojen kanssa Auttamaan Teitä. 
Siksi sanon: 
pysähtykää, olkaa hiljaa ja kuunnelkaa. 
Kuuletteko trumpettien kutsun? 

Enkelit kohottavat Teitä ja Auttavat Tuomaan Vakauden Takaisin Ajatuksiinne, Elämäänne.

Saatamme Teidät takaisin Totuuteen. Ajattelette ehkä, että se mitä luotte ympärillenne, on totuus - se ei ole. Se on pelkästään sitä, mitä olette valinneet kokevanne, mistä olette valinneet oppivanne. 
Monilla on vaikeuksia tämän käsityksen kanssa. Veljeni ja minä olemme keskustelleet tästä pitkään. Emme ole voineet ymmärtää, miksi ihmiselle on kovin vaikeaa ymmärtää sellaista, mikä on meille erittäin yksinkertaista. 
Olemme istuneet monta tuntia Teidän aikaanne. Sitten muistelin viimeistä elämääni maan päällä - ja muistin. 
Sielumuistoni tuli esiin. Ja ymmärsin. Me ymmärsimme. Sillä tietoinen mielenne ei muista sitä, mitä on sielussa. 
Näin se on harhaa, minkä näette vaikeana, turhauttavana. Tästä syystä kehotan Teitä Keskittymään Korkeamman Itsenne Kautta.

Suhtautukaa Kaikkeen Korkeamman Itsenne Kautta, sillä kaikki näyttää silloin hyvin erilaiselta.

Tärkeysjärjestyksenne muuttuu. Ratkaisut Annetaan Teille. ArkkiEnkeli Uriel Suojelee ja Opastaa Teitä, kun Rakennatte SieluvaloKeskustanne.

Tässä keskuksessa tiedätte, Elätte ja Luotte Rauhassa. Kaikki muu jää taaksenne.  
Tämä on Teidän valintanne, ei meidän. 
Olen Kehottanut monta kertaa Yksinkertaistamaan Elämäänne. Se aika on nyt. Olette lähestymässä taas yhden vuoden loppua. Kun katsotte taaksepäin tätä vuotta, mitä näette? Mitä olette saaneet aikaan? Mitä olette luoneet? 
En kysy, oletteko menestyneet vai ette. Se ei ole tärkeää tässä. 
Pyydän Teitä tarkastelemaan, näkemään, oletteko tyytyväinen siihen, mitä on ympärillänne - oletteko tyytyväinen ja rauhassa. 
Sillä näette kaikkien tämän vuoden kokemusten - hyvien tai vähemmän hyvien - tuoneen teidät siihen paikkaan, missä olette nyt, tänä päivänä. Tuoneet ymmärryksenne, kasvunne. 
Oletteko saavuttaneet Sielun Kasvua vai Materiaalista Kasvua? 
Kumpi on tärkeää Teille? Nämä kysymykset, jotka esitän Teille, ovat osa Elämänne Tarkastelua.

Kun kotka nousee istumaan puun latvaan, se näkee kaiken
Se katsoo alaspäin selkeästi ja tarkkanäköisenä. Voitteko sanoa samaa?

Kerron Teille, että kun Yhdistytte Korkeampaan Itsenne, Teistä tulee kuin Kotka. 
Vapaa, keskittynyt, kykenevä katsomaan selkeästi korkealta. Sillä sieltä näette kaiken. Lähellä maata näette vain sen, mitä on edessänne. 
Korkealta pystytte näkemään kaiken. Vasemmalle, oikealle, taakse, eteen - kaiken tämän Korkeampien Ulottuvuuksien Hiljaisuudessa. 

Kun Yhdistytte Korkeampaan Itsenne, Yhdistytte niihin Ulottuvuuksiin, joista voi Nähdä Kaiken, voi saavuttaa Viisautta.
Mutta ensin Teidän on opittava olemaan hiljaa ja kuuntelemaan…

Rauhaamme Teille.

Mestari Kuthumi ja arkkienkeli Uriel

OLE KUIN KOTKA

Kuthumia ja ArkkiEnkeli Urielia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
15.10.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
-

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.


Sininen Magneettinen Kotka

Sininen Kotka

Olet ylväs ja aristokraattinen korkeamman globaalin tietoisuuden tiennäyttäjä Sininen Kotka, Vision voima. Sinua leimaa riippumattomuus, ahkeruus, kunnianhimo, kriittisyys, todellisuuspakoisuus ja tilanteiden kontrolloiminen. Täydellisyyteen pyrkivänä olet välillä liiankin ankara itseäsi kohtaan. Sinua ympäröi luottamusta herättävä ystävällisyys, ja pohjimmaltaan kannat huolta myös muiden hyvinvoinnista. Sydämessäsi asuu vapauden henki, joka rakastaisi lähteä lentoon.

Magneettinen

Sinua ohjaa päämäärän magneettinen sointu, numero yksi. Tämä kertoo, että sinulla on elämässäsi mahdollisuudet hyvin vahvaan itsenäisyyteen. Maya-astrologisesti ilmaistuna sinua ohjaa oma voimasi kaksinkertaisena. Sinulla on hyvät edellytykset kuunnella juuri omaa itseäsi ja sisäistä ääntäsi. Tämän numeron ohjaamana tehtäväsi on löytää tai selkeyttää päämääräsi. Kun olet selvittänyt ne itsellesi, voit saavuttaa ne suoraviivaisemmin ja selkeämmin.

Ei kommentteja: