WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 10. maaliskuuta 2011

Timanttivalo


Timanttivalo virtaa Kosmisesta Sydämestä Maapallolle
vasta-aktivoitujen Ylösnousemusportaalien kautta ja aktivoi ne Kristalliverkot ja Tietoisuussiemenet, jotka kantavat kosmista Kristus-tietoisuutta. 

Tämä on harmonian, yhtenäisyyden, ykseyden, ehdottoman Rakkauden, Ilon ja Rauhan Energiaa. Se on Energiaa, joka
tukee Uuden Maapallon ilmentämistä ja Kosmisen Sillan tai Yhteyden Luomista Valon Tähtikenttiin - näitä Te olette muodostamassa itsellenne

Kulkuväylä unohdusverhojen ohi Kotiinne Tähdissä avautuu taas kerran havaintonne piiriin ja valmistaudutte tulemaan
tietoisiksi Tähtikulkijoiksi ja Kosmisiksi Matkaajiksi.

Rakkaat Ystävät, tämän prosessin edistämiseksi tapahtuu nyt monia muutoksia Valokehonne Energiakentässä ja fyysisessä kehossanne.


Ensiksi Timanttivaloa vastaanotetaan lisääntyvällä voimalla
Valokehoonne, mikä sallii Teidän välittää ja säteillä henkistä
Valoa kuin upea Timantti, kun Pyhät Geometriat sykkivät Valoa ja Ääntä. Mutta kun valon voimakkuus lisääntyy valokehossanne, fyysisen kehonne käpylisäke aktivoituu ja stimuloituu lisää. 

Tämä on johtanut muutoksiin käpylisäkkeen biokemiallisessa rakenteessa ja toiminnan laajentumiseen. Tämä vuorostaan johtaa aivolisäkkeen lisästimulointiin, mikä usein aiheuttaa väliaikaista epätasapainoa kehon hormonitoiminnassa sekä lisäyksen siinä valovoimakkuudessa, mitä välitetään hermojärjestelmää pitkin kehon läpi.

Näiden muutosten voimakkain vaikutus on tuntunut uudessa johdotuksessa toisen ja neljännen chakran välillä - sakraali ja sydän. Kaikki tunnekentän jumiutunut tai tukahdutettu Energia on räjäytetty Timanttivalon syöksyessä Energiajärjestelmän läpi. 

Tämä on merkinnyt sitä, että monien teidän on täytynyt käsitellä tunnekysymyksiä, jotka on tukahdutettu tai ainoastaan osittain käsitelty. Älkää lannistuko, jos olette surullinen, masentunut tai vihainen. Tämä on syvää puhdistumisprosessia, mikä harmonisoi seksuaali- tai luovat Energiat Sydämen kanssa.

Toisia tuntemuksia kehossa ovat saattaneet olla intensiiviset unet, voimakkaat energiasyöksyt, unettomuus, uupumus ja hyperaktiivisuus.

Kun energia tasapainottuu ja siihen sopeudutaan, se tekee tietä selvemmille voimakkaan ilon ja rauhan tunteille syvällä tasolla sekä lisääntyneelle elossaolemisen ja hyvinvoinnin tunteelle, kun astutte uuden maapallon tilaan. Monet Teistä kokevat jo näitä Voimakkaita Autuuden ja Ilon tunteita, kun alemmat chakrat ovat puhtaita ja harmoniassa Sydämen ja Korkeampien chakrojen kanssa, jotka ovat Sielun
Kulkukäytävä. 

Näin Keho ja Sielu yhdistyvät sydänchakrassa, Taivas ja Maa Yhdistyvät ja Kosminen Kristus-tietoisuus löytää ilmaisun maan päällä niiden kautta, jotka ovat avautuneet tällä prosessille.

Uuden maapallon uuden arkkityypin syntymä: 

Tähtilapsi

Rakkaat Ystävät, tänä uusien alkujen aikana saatte uusia
valokoodeja, jotka välittävät informaatiota ja Energiaa
käytettäväksenne uuden maapallon ilmentämisessä. 
Ensimmäinen näistä koodeista antaa mallin olemuksellenne, kun alatte Rakentaa Valon Kultaista Aikaa Maapallolle. 
Tämä on sen Tähtilapsen, Taikaolennon Arkkityyppi, joka tulee Tähdistä maan päälle kantamaan Kosmista Valoa ja Luomaan Valosiltaa Taivaan ja Maan välille!


Olette kaikki valmistautuneita ja valmiita aktivoimaan nämä
lapsikoodit.

Pyhä Sydän on Aktivoitunut ja Kaksoisliekkikoodit ovat
luoneet Tasapainoa ja Harmoniaa. 

Jumalainen feminiinisyys ja

maskuliinisuus 

ovat astuneet 

Pyhään Liittoon, 

yhdistyneet jumalaisen Rakkauden Kultaliekissä ja Ylösnousseet Timanttivaloksi tullakseen
Kosmisiksi Valotanssijoiksi.

Jeshuan ja Maria Magdaleenan
arkkityyppinen avatara-energia viimeistelee kehitystyötään
planeetalla ja tämä uusi lapsen arkkityyppi on valmis aloittamaan esiintulemisensa planeetalla.

Tähtilapsi on Tietoinen Kosmisesta ja Galaktisesta perinnöstään ja perintöosastaan. 

Tähtilapsi on lumoutunut ja iloinen olemisesta maan päällä ja elää iloista aineellisen maailman seikkailu- ja löytämiselämää - samalla täysin tietoisena Äärettömyydestään Valo-olentona, joka Elää monissa Ulottuvuuksissa Yhtä Aikaa.

Tähtilapsen Energia on Valoa ja se on täynnä iloa ja autuutta. Se on leikkisää ja virtaavaa ja se kutoo jatkuvasti Valoa ilmentääkseen ja luodakseen maan päällä.

Arkkityyppinä se sisältää kaiken itsessään. Se on tasapainossa ja itseriittoinen ja kuitenkin Rakastava ja Antelias. Se on viaton, intohimoinen ja taianomainen. Se
elää taian ja ihmeiden maagisessa tilassa. Ja kuitenkin se on
rakastavan yhteisön Rakastava osa ja se tuntee Rakkauden ja sitoutumisen vetoa niihin, jotka ovat Rakkaita se Sydämelle. 

Se kunnioittaa Vastuullisuutta Valoa kohtaan ja Valon palvelemista iloisten seremonioiden ja rituaalien sekä tanssin, laulun ja leikin kautta!

Rakkaat Ystävät, Taivas on yhdistynyt maahan Tietoisuudessanne ja on aika antautua Rakkaudelle ja sallia Tähtilapsen ilmestyä esiin ja Syntyä Teissä! 

Muistakaa, että Kotinne on Tähdissä, ja muistakaa, että Kotinne on Maan päällä, ja ne ovat yhtä Teissä. 

Muistakaa Rakastaa ja olla Lempeä ja Antelias, mutta myös leikkiä intohimoisesti ja mielikuvituksekkaasti Luoden Unelmia, jotka ilmentyvät Uusina ja Upeina Todellisuuksina aineelliseen ulottuvuuteenne.

Ja niin, Rakkaat Ystävät, tässä Voimallisessa elokuussa toivotamme Teille iloa, naurua ja Rakkautta Valomatkallanne maan päällä.


UUDESTISYNTYMINEN TIMANTTIVALOON: KOSMISEN KRISTUS-ENERGIAN
AKTIVOIMINEN MAAN PÄÄLLE JA TÄHTILAPSEN SYNNYTTÄMINEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn
(www.starchildascension.org)
Elokuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kristus-tietoisuuden saavuttaminen on henkisen matkanne tavoite.
 
Tulette henkisessä kehityksessänne kohtaan, jolloin kykenette täyttämään henkisen tehtävänne, löytämään oman sisäisen valonne ja muuntamaan matkanne karman täyttämisestä Lähteeseen yhdistymiseksi. 

Kristus-tietoisuus on sisäinen olotila. Se on
maanpäällisen, jumalaisen tarkoituksenne täydellistä ymmärtämistä. Kristus-tietoisuuden malli on ollut marttyyri - maailman syntien kantamista ja sovituksen astiana olemista. 

Uusi Kristus-tietoisuus on saapunut - yhdessä henkisen mestaruuden saavuttamiskykynne kanssa - ja se on valaistunutta tietoisuutta ja
itsensä toteuttamista.

Ei kommentteja: