WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 31. maaliskuuta 2011

TÄHTISILMÄ INTUITIO



Tämä teksti on pyytänyt päästä tänne... kumpuaa sisältäni!

Tuuva-taata, tuuva-too,
peikot hirnuu: hoh, hoh, hoo.
Luutaratsuni nopsa lennä,
kiire Kyöpeliin meill` on mennä!


Toinen juttu joka kumpuaa sisältäni on
Vanhempi nainen, jolla on lehtiö ja kynä vasemmassa kädessä. 

AVAUTUMINEN KANAVOINNILLE 
* ohjenuoria auttamaan teitä kommunikoimaan korkeamman itsenne, henkioppaidenne ja enkeliauttajienne kanssa
* Ronna Herman, ArkkiEnkeli Mikaelin ylivalaisemana
 
Telepatia tai kanavointi on kommunikointia ilman sanoja tai ajatussiirtoa, mielestä mieleen ilman muita keinoja kuin tunnetut aistit. Voit päästä vain niille värähtelytasoille, joiden kanssa Sinä ja Energiapuumerkkisi on yhteensopiva. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että on käynyt läpi puhdistumis- ja selkeytymisprosessin saavuttaakseen tasapainoisemman ja harmonisemman olotilan mentaali- ja tunnekehossa.
 
Ajoittain ja siirryttäessä suuresta Aikakaudesta Toiseen Kosminen Laki sallii ylösnousseiden mestareiden, Enkeliulottuvuuden olentojen ja henkisen hierarkian tulla "verhon" läpi ja ottaa yhteys valikoituihin ihmisrodun "heränneisiin" jäseniin. 
On ilmaistava valmiutensa ja halunsa olla vuorovaikutuksessa näiden ihmeellisten, kehittyneiden olentojen kanssa, sillä ne eivät loukkaa vapaata tahtoasi. Silloin kun keskität huomiosi tiettyyn mMestariin, Enkeliin tai Valo-olentoon, hän on välittömästi tietoinen Sinusta ja Reagoi. Mitä voimakkaampi, vilpittömämpi ja vakaampi halusi on, sitä enemmän säteilyään hän antaa Sinulle.
 
Suojelusenkelisi, Henkioppaasi ja Opettajasi yrittävät kaikin tavoin Auttaa Sinua vastaanottamaan niitä Viisauden Korkeampia Taajuuksia, jotka ovat kriittisiä näinä aikoina. He pyrkivät saamaan huomiosi voimistamalla Valoa solaarivoimakeskuksessasi ja lopulta Pyhässä Sydämessäsi. Olet odottanut vuosisatojen ajan kutsua kommunikoida tietoisesti ylösnousseiden Mestareiden ja Enkeliulottuvuuksien kanssa ja myös he ovat odottaneet kärsivällisesti tätä aikaa.
 
TÄSSÄ ON MUUTAMIA TAPOJA NOPEUTTAA TEHOKKAAKSI JA SELKEÄKSI KANAVAKSI TULEMISTA:
 
Jokaisella on ainakin yksi Elämänaikainen Suojelusenkeli ja joskus useampia. Sinulla on erilaisia Oppaita, kun edistyt monitasoisten ulottuvuuksien läpi. Sinun täytyy pystyä nostamaan Tietoisuuttasi yhteensopivaksi oppaidesi ja opettajiesi tason kanssa. Myös he alentavat taajuuttaan vähän, harmonisen tason saavuttamiseksi.
 
Sinun on opittava keskittämään huomiosi.
 
Sinun on opittava hiljentämään mielesi ja saamaan omat ajatuksesi pois tieltä, jotta voit olla vastaanottavainen oppaidesi ja opettajiesi ajatuksille ja opastukselle.
 
Sielusi/Korkeamman Itsesi ja kanavoitavan olennon välillä on oltava sopimus.
 
Valo-olennot eivät koskaan loukkaa Vapaata Tahtoasi.
 
Oppaasi Auttavat Sinua saamaan sopivan taajuustason antamalla Sinulle "energiapuuskan", mikä saa Sinut tuntemaan olosi Energiseksi ja saattaa Antaa Sinulle tunteen laajentumisesta, erityisesti päässä, kun pääset Korkeammille Energiatasoille.
 
Kanavointi luo suuremman tunteen tajuamisesta.
 
Kanavointi on nopeutettu polku henkiseen kasvuun.
 
Oppaasi eivät Anna Sinulle Ratkaisuja oppitunteihisi. Kuitenkin he antavat Sinulle vaihtoehtoja ja kenties laajemman näkemyksen tilanteesta.
 
Korkeammat Oppaasi eivät ennusta tulevaisuutta, sillä Sinulla on Vapaa Tahto ja on liian monia muuttujia. 


Kuitenkin he voivat osoittaa voimakkaimman "todennäköisen tulevaisuuden" tietyssä tilanteessa ja auttaa sinua tekemään viisaimman päätöksen suurimmaksi hyväksi.
 
Vahvistamme päättäväisyyttänne, innostamme Teitä ja Sytytämme Sydämenne Pyhän Luomistulen Liekkeihin, kun kuljette Valaistumisen Polkua. Tietäkää, että Rakkautta, Valoa ja mittaamattomia Siunauksia Säteillään ikuisesti jokaiselle Teistä Isä/Äiti Jumalamme Sydämestä.
 
Olen ArkkiEnkeli Mikael.
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Pieni Siunaus Sinulle

ole Siunattu niin tänään kuin huomenna niin menneessä kuin tulevassa.
Tässä hetkessä ja jokaisella hengenvedolla tästä eteenpäin.
Niin kääntykööt kaikki asiat Elämässäsi Sinun parhaaksesi tuottamaan Sinulle Onnea ja Menestystä, olethan erinomainen jumalolento, nyt ihmisen hahmossa- niin ota vastaan kaikki hyvä oman ajatuksesi ja päätöksesi mukaan. 

Kaikki Kosminen ja Universaali jatkuva ja iätön Rakkaus, jonka saat osaksesi tahtosi mukaan. 

Ja niin tiedä vielä- kaiken saat tahtosi mukaan, koputa niin Sinulle Avataan, Etsi niin tulet Löytämään. Ole jokainen päivä kiitollinen jostakin asiasta- aloita nyt heti. sano kanssani: olen kiitollinen, ja niin se asia josta olet kiitollinen.
Olet kaiken Rakkauden Arvoinen.
niin olkoon!
Voi välittää viestiä sitä tarvitsevalle.

Kehonne empaattisuuteen ja intuitioon luottaminen on erittäin tärkeää - se on jumalaista voimaanne!
 

Kehonne Empaattisuuteen ja Intuitioon luottaminen ja toimiminen ydinkeskuksestanne on erittäin tärkeää, kun energiat ja tapahtumat jatkavat muuttumista ja transformoitumista joskus hyvin odottamattomasti ja radikaalisti. 
Te Siniset Säteet ja Valonkantajat, käyttäkää Sielukielenne luontaisia lahjoja voimaantuaksenne, kuten Teille on korostettu.

Haluamme vakuuttaa Teille, että kaikki on jumalaisessa suunnitelmassa. Ette voi mennä loogiseen mieleenne tai egoonne yrittämään asioiden tajuamista, kun olette vaihtaneet asumaan korkeampaan asetelmaan. 
Menkää Kristus-kehoonne ja Kristus-mielenne johtaa teidät aina rauhaan ja oikeaan toimintaan. 
Rauhasta tuotte Rauhaa. Pääsette siihen Pyhän jumalaisen Feminiinisyyden, Shekinan Empatian, Myötätunnon, Rakkauden ja Hoivan kautta, ja niin tekemällä ankkuroitte Shekina-energiaa maahan. Olemme kaikki kanssanne. Kaikki on Siunattua ja jumalaisessa järjestyksessä!
1663
Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shakinaspeaks.com )
28.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Vain Tee Se
Päällikkö Joseph

Ystävät, teidän täytyy vain olla nykyhetkessä sen sijaan, että yritätte ymmärtää tulevaisuutta. Yksi suurimmista haasteista monilla teistä on pääseminen ulos päästänne. Emme tarkoita hulluksi tulemista, vaan yksinkertaisesti tunteisiinne ja sisäiseen opastukseenne (eli korkeampaan itseenne) luottamista mielenne opastuksen sijasta.

Monia teistä on opetettu varhaislapsuudesta saakka olemaan luottamatta tunteisiinne, missä lapset ovat eksperttejä. Sen sijaan teitä on kehotettu luottamaan vain siihen, mitä teille sanotaan - tavallisesti mitä elämänne "auktoriteetit" sanovat. Nimittäin vanhemmat, opettajat, papit, valtionhallinto jne.

Luottamaan niihin epäilemättä tai kyselemättä. Ja sivuuttamaan sen, joka tietää paremmin - korkeampi itse, sisäinen opastus. Niin teille sanotaan.

Ei siis ole mikään ihme, että hyvin monet teistä tekevät niin, kuin John teki pitkään. Vaikka hän on ollut tietoisesti ja tarkoituksellisesti henkisellä polulla vuosikausia, toisinaan hän palaa takaisin tuohon kiusalliseen vanhaan tapaan laittaa sisäinen opastuksensa sivuun. Sitten hän tutkii mielessään "kaikkia mahdollisia lopputulemia", kuten hän asian ilmaisi. Usein siihen sisältyvät myös ne lopputulemat, joita hän ei halua. Kutsumme sitä peloksi ja huoleksi.

Ystävät, tämä on täysin tuottamatonta. Emme kehota sivuuttamaan ihmismielen merkittäviä voimia. Mutta kehotamme olemaan ottamatta mieltä, älyä, ylimmäksi voimaksi elämässänne. Se ei ole sitä!

Korkeampi itse puhuu teille monin tavoin, usein sisäisen opastuksen välityksellä. Tämä voi olla intuitiota, ennakkoaavistusta, vain jonkin tietämistä tietämättä, miten tietää sen.

Silloin kun saatte tällaista korkeampaa opastusta, tiedätte tämän epäilyksettä siitä, miltä se tuntuu. Se tuntuu aina hyvältä. Se on näin yksinkertaista.

Silloin kun saatte tällaista opastusta ja se tuntuu hyvältä, sen pitäisi olla "lopputulos". Teidän ei tarvitse, Johnin sanoin, analysoida sitä kuoliaaksi.

Unohtakaa analysointi. Unohtakaa korkeamman itsen epäileminen. Vain tehkää se. Mitä tahansa korkeampi itsenne sanookin teille, niin vain tehkää se.


VAIN TEE SE
Heimopäällikkö Josephia kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
1.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Astroalkemiaa

Presidentti Obama sai äskettäin ankaraa arvostelua golfin pelaamisesta, kun Libya - ja kaikki muut kuumat paikat ympäri maailman - olivat tulessa. Teddy Rooseveltin tapaan, joka usein livahti presidentin virkahuoneesta metsästysretkille, arvosteltu presidenttimme tarvitsi hengähdystauon maailman ongelmista.
 
Onko väärin pyrkiä onnellisuuteen, kun toiset kärsivät? Mietin tätä kysymystä, kun laskeuduin illalla Kailua-Konaan pitkään odotetulle Havaijin lomalleni vain kuullakseni, että 8.9 magnitudin maanjäristys oli iskenyt Japanin - ja tsunami oli tulossa minua kohti. Onneksi emäntäni koti oli mäellä turvassa. Mutta ystävämme jotka työskentelevät läheisellä merenranta-alueella, viettivät pari seuraavaa viikkoa seuloen roskaa ja käsitellen tyytymättömiä vieraita, kun minä ostelin kesämekkoja ja uin kilpikonnien kanssa. Katsellessani Japanin synkkiä uutisia lähetin Rukouksia meren poikki - ja yritin edelleen nauttia olostani.
 
Synkronistisesti nappasin ennen lentoani San Diegon lentokentältä Gretchen Rubinin innostavan kirjan "The Happiness Project" (= onnellisuusprojekti). Vuoden aikana kun hän yritti nauttia enemmän elämästä, hän esitti itselleen vaikeita kysymyksiä onnellisuuden luonteesta. Ottaen käytännönläheisiä askelia mielialansa keventämiseksi ja etsien, mikä miellytti häntä eniten, hän sai oivalluksen:  

"Yksi paras tapa tehdä itsestäsi onnellinen on tehdä muista ihmisistä onnellisia - yksi paras tapa tehdä toisista ihmisistä onnellisia on olla itse onnellinen."
 
Rubinin oivallus kuulostaa tutulta kaikille meille, koska kuusi planeettaa on linjassa individualistisessa Oinaassa uudenkuun aikaan 4.3. (klo 16.33 Suomen aikaa). Oinas liittyy kaikin tavoin itsensä miellyttämiseen - kunhan ei vahingoita ketään muuta. 
 Tekemällä itsestään onnellisen lähettää positiivisia "viboja", jotka innostavat ja kohottavat muita. 
Kuitenkin uudenkuun ollessa oppositiossa vakavan Saturnuksen kanssa ja Merkuriuksen alettua juuri perääntyä (30.3.-23.4.), voisimme kohdata esteitä autuutemme seuraamiselle. Saturnus kehottaa meitä ottaman vaarin varoitusmerkeistä, hillitsemään hätiköimistä ja noudattamaan lain kirjainta. Myös kärsimättömän Marsin konjunktio arvaamattoman Uranuksen kanssa uudenkuun aikaan voi kipunoida turhautumista, kärsimättömyyttä tai onnettomuuksia. Varokaa ajamasta liian lujaa, pakottamasta asioita tai tekemästä olettamuksia.
 
Merellinen Neptunus luiskahtaa vetisiin Kaloihin 4.4., mikä korostaa intuitiota ja myötätuntoa, mutta stimuloi myös järjettömiä pelkoja. 

Uimme kartoittamattomilla vesillä seuraavat 14 vuotta, kun myyttinen Neptunus vahvistaa mielikuvitusvoimiamme. 
Sen luotte, minkä kuvittelette - varmistakaa vain, että haluatte sitä. Neptunuksen siirtyminen Kaloihin ja radikaalin Uranuksen siirtyminen hiljattain Oinaaseen stimuloi niin nopeaa muutosta, että voimme tuskin pysyä mukana. Maailmantapahtumat jotka ravistavat perustaamme, tekevät tietä terveemmälle elämälle, mitä eletään lähempänä luontoa. Kuitenkin sellaisten uhkien myötä, kuin säteilyn leijuminen meren yllä, voi olla haastavaa pysyä omassa keskuksessa ja virrassa.
 
Oinas yllyttää meitä olemaan hetkessä, pysymään pienen lapsen optimismissa.  
Tehkää tämän uudenkuun aikaan sellaista, mikä tekee teistä onnellisen. 
Jos epäilette, miettikää, mistä nautitte 10-vuotiaana. Pelatkaa korttia, tehkää jokin taideprojekti tai viekää pyöränne ajelulle. (Varmistakaa vain, että kypärä on päässä!) 
Tai vain rentoutukaa ja antakaa itsenne nauttia pikkuasioista - lemmikkinne tempuista, varhaiskukista puutarhassa, ystävän soitosta. Lippunne onneen on olla sitä, kuka olette nyt.  
HUHTIKUUN TEEMA: OLE OMA ITSESI
Kirjoittanut Simone Butler ( www.astroalchemy.com)
29.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: