WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Oppaat, mittaus ja UUSI ENERGIA


Tobias:
Ja niin se on Rakkaat Ystävät, että perheemme kokoontuu taas. Siirrymme tänä aamuna  (31.12. 1999) hitaasti seuraanne. Olette kutsuneet meidät paikalle. Ihmiset, Henki ja kaikki meidän puolellamme olevat kokoontuvat yhteen luodakseen pyhän tilan. 

Olemme jo aiemmissa tapaamisissamme maininneet, että kun ihminen kutsuu Enkeleitä – kun sulaudumme yhteen –Luomme Pyhän Tilan, Uuden ja ennen näkemättömän Ulottuvuuden ja Energian. 

Ystäväni, se on Uuden Maailman ja Uuden Ihmisen energiaa. Ja se tapahtuu tässä ja nyt.

Seuraavien minuuttien aikana on käynnissä monenlaista Energiadynamiikkaa, ja minä, Tobias, puhun Ystävämme Cauldren (äännetään kaÕool-dra) kautta. 

Samanaikaisesti tulevat paikalle "kutojat" sopeuttaakseen ja tasapainottaakseen energian mahdollisimman hyvään sulautumiseen. Teidän aikakäsityksenne mukaan tähän kuluu muutama minuutti.

Rakkaat ystävät, tänään (31.12.1999) on kyse voimakkain ominaisuuksin varustetusta ihmisten tapahtumasta. Vaikka puhumme vain päivämäärän vaihtumisesta  - vuosituhannesta toiseen siirtymisestä - te tulette ihmisinä todistamaan energian ja symbolien täyttämää tapahtumaa. 

Kun Uusi Vuosituhat Pyyhkäisee Maan Yli, pyydämme Teitä tarkkailemaan mitä tapahtuu. 

Muiden ihmisten reaktiot, jopa koneiden ja laitteiden reaktiot ja itse maan reaktiot – seuratkaa tapahtumia. Tiedämme teidän olevan epäluuloisia tulevan suhteen. Voimme kertoa jo nyt, että ulkoisesti hyvin vähän tulee tapahtumaan, lukuunottamatta muutamia yksittäisiä polariteetteja. Uuden vuosituhannen saapumisen pitäisi kuitenkin kertoa teille, että olette onnistuneet työssänne sopeuttajina, muutoksen tekijöinä ja rauhan ja ykseyden tuojina maan päälle.

Tämä olisi voinut olla kaaoksen ja, kuten aiemmin olemme todenneet, sekasorron aikaa. Iloitkaa täällä tänään, ettei näin ole. Iloitkaa siitä, että sisäisesti on tapahtunut niin paljon, vaikkei se ulkoapäin siltä vaikutakaan. Olette käyneet läpi monia muutoksia, jotta nyt olisi rauhallista ja onnellista pikemmin kuin surullista ja kaoottista. Siinä on tämän päivän merkitys. Siksi me täällä toisella puolella iloitsemme vuosituhannen vaihtuessa. Ja te vielä ihmettelette, miksi kunnioitamme teitä niin paljon.


Meillä on tänään paljon puhuttavaa. Siirrymme hetken päästä eteenpäin. Mutta ensin selitämme hiukan täällä olevaa energiaa. 

Minä, Tobias, olen ollut ihminen. Olen ollut maan päällä monia, monia vuosia sitten. Tosin en aivan viime aikoina, kuten ystävämme Cauldre (kanavoija) muistuttaa meitä. 

Joten kaikki maan päällä tällä hetkellä tapahtuva, kuten Energian Muuntaminen, ei ole minulle niin tuttua. Mutta olemme täällä Rakastamassa ja Tukemassa Teitä. Tobiaksen ja muiden täällä kokoontuvien kautta tuleva Energia on Crimson Councilin. (Huom. Council = Neuvosto). 

Yksinkertaisesti sanottuna Crimson Council on Henkinen Energiaryhmä, joka perustuu opettamiseen. Tähän ryhmään kuuluvat liikkuvat koko Universumissa Oppiakseen Uusia Energioita ja luomistöitä ja opettaakseen sitten muita. 

Tähän liittyy Väritaajuus, jota kutsuisitte Karmiininpunaiseksi (huom. crimson = karmiininpunainen). Crimson Council on tavallaan opettajien ei-elistinen veljeskunta.

Kaikki täällä “sattumalta” olevat, ovat kuuluneet tähän Karmiininpunaiseen Perheeseen. Sillä kuten jokainen Teistä Sydämessään tietää, olette Opettajia. 

Jokainen Teistä on Rakkauden ja Valon Lähettiläs. Jokainen Teistä on työskennellyt kanssamme, ja me kaikki olemme työskennelleet yhdessä Kryon- energian kanssa. Joten kaikki tämä tuntuu teistä tutulta.

Nyt Energiankutojat ovat saaneet ihmisten ja meidän tietoisuutemme sulautettua yhteen. 

Olemme Luoneet Yhdessä Uuden ja Pyhän ulottuvuuden.  
Tällaista ei ole aikaisemmin luotu, mutta tämä tulee olemaan Uuden Energian maailman mallina. 

Maailman, johon tulette tulevaisuudessa siirtymään. Niin tapahtuu, kun Henki ja teidän tietoisuutenne sulautuvat yhteen, ja niiden kerrostumia kasautuu toinen toisensa päälle. 

Siksi Teistä on tuntunut viime aikoina kuin kävelisitte kahden maailman välissä. Nämä kaksi aiemmin erossa ollutta energiaa sulautuvat nyt yhteen. Kuten olemme aiemmissa kanavoinneissa maininneet, tähän saattaa liittyä fyysistä epämukavuutta. Siksi jotkut teistä käyvät läpi ruumiillisia ja biologisia reaktioita. Meneillään on integraatio. 

Jotkut taas kokevat emotionaalista epämukavuutta, lievästi sanottuna, koska Te Itse Sulaudutte Yhteen Kaiken Sen Mitä Olette kanssa. Olkaa Kärsivällisiä Tämän Prosessin Suhteen.

Energiankutojat jättävät nyt tämän tilan, kuten niiden kuuluukin. Nyt seuraa lempikohtamme. Kuten olemme monesti maininneet, sanat eivät ole niin tärkeitä. Luotu Energia on Tärkeää, kuten Hengen kanssa vaihtamanne symbolit. Tämä on Perhetapaaminen Pyhässä ja Turvallisessa tilassa.
 
Pyydämme Sydämestänne lähtevällä luvalla, vain ja ainoastaan luvallanne, saada suorittaa sulautuminen loppuun. 
Pyydämme saada Halata Teitä, Suudella Teitä Poskelle ja Yhdistyä Kanssanne Energisesti. 
Seuraamme liittyy myöhemmin vieraita, jotka esittelemme ajallaan. Mutta nyt pyydämme ystäväämme Cauldrea olemaan hetken hiljaa. Jos Teille sopii ja Annatte Luvan Sydämestänne, Kosketamme Teitä.

(hiljaisuus)


Rakkaat ystävät, puhumme tänään kolmesta viime vuonna tapahtuneesta asiasta.


Ensinnäkin (ei välttämättä kronologisessa järjestyksessä, vaan aiheeseemme liittyen): 
tämän vuoden loppupuolella tapahtui jotakin surullista tässä huoneessa oleville ja monille muillekin valotyöläisille. 
Tämä tapahtuma koski Oppaitanne ja enkeleitänne, jotka ovat olleet välittömässä Energiakentässänne siitä lähtien, kun tulitte maan päälle. 
He olivat aina täyttäneet ympärillänne olevan pyhän tilan ja olleet lähellänne. 
Ehkä he eivät aina pystyneet täyttämään kaikkia inhimillisiä toiveitanne, mutta he täyttivät aina tilan. He olivat paikanpitäjiä ja energianne tasapainottajia. Juuri he toimivat siltana verhon toiselle puolelle ja säilyttivät tasapainon. Kun te olitte keskittynyt ihmisinä olemiseen, he huolehtivat tasapainon säilymisestä Kotiin.

Tämän Vuoden Loppupuolella Enkelinne ja Oppaanne jättivät välittömän Energiakenttänne. Jokainen teistä reagoi tähän eri tavalla. Tunsitte ilman näkyvää syytä suurta menetyksen tunnetta, tyhjyyttä ja yhteyden kadottamista Henkeen. 
Tunsitte, että Paras Ystävänne ja Elämänne Rakkaus oli juuri jättänyt Teidät. Jotkut teistä kokivat tämän kirjaimellisesti. 
Oppaanne jättivät Teidät suunnitelman mukaisesti, jotta voisitte tuoda Todellisen Minänne energian tietoisuuteenne. 
Todellista Minäänne ei enää pidetä eri tietoisuudessa. Ette enää Yhdisty sen kanssa pelkästään syvimmässä meditaation tilassa. Oppaanne lähtivät kuten maan päällä olleet diivatkin lähtivät joitakin vuosia sitten. Oppaanne lähtivät, jotta voisitte integroitua Todellisen Minänne kanssa. Todellinen Minänne ei voinut yhdistyä kanssanne, koska ympärillänne ei ollut tilaa. Kun oppaanne poistuivat, ympärillänne oleva tila tyhjeni. Ja te reagoitte siihen.

Ja nyt tässä Pyhässä tapaamisessa Valotyöläisten kanssa – Valotyöläisten, jotka edustavat Korkeinta järjestystä ja värähtelyä - Oppaanne tulevat takaisin koskettaakseen Teitä ja muistuttaakseen Teille, ettette ole koskaan yksin. 
He tulevat takaisin istuakseen kanssanne Rakastaen ja Tukien Teitä. He tulevat takaisin Rohkaistaakseen Teitä Jatkamaan Matkaanne, vaikka se onkin vaikea.
Jos tunnette nyt Kodin Rakkauden, se johtuu oppaistanne, jotka ovat palanneet hetkeksi läheisyyteenne. He haluavat Teidän tietävän, että vaikka he jättivätkin välittömän energiakenttänne, he eivät lähteneet kokonaan. 
Metaforisesti ilmaistuna he vain jättivät talon, jossa olivat vierailleet jatkuvasti. He jättivät talon teille, jotta voisitte avata sielunne ovet ja ikkunat Todellista Minäänne varten. Tämä oli ensimmäinen tapahtuma. Oppaanne toivottavat Teidät Tervetulleiksi. He jakavat kanssanne Rakkauden ja Siteen, joka on niin vahva, intiimi ja henkilökohtainen.

Toista tämän vuoden tapahtumaa on hiukan vaikea selittää, koska siihen liittyy fysiikkaa, josta tietoisuutenne ei ehkä ole selvillä. Joten täällä olevat Oppaanne auttavat kääntämään teille symboleja, jotta ymmärtäisitte paremmin. 
Tänä vuonna - alkuvuodesta – tapahtui kosmisilla tasoilla jotakin, jolla on vaikutusta ihmisen tai maan tasolla; ei kokonaisuudessaan välittömästi, vaan tietyn ajan kuluessa. 
Universuminne asennettiin toimimaan kaksinaisuuden energialla ja dynamiikalla, "valolla" ja"pimeydellä." Nämä energiaominaisuudet ovat varmuudella löydettävissä maan päältä. Valon ja pimeyden tasapaino – niiden kamppailu keskenään – on ollut tarkoituksenmukaista universumissanne ja planeetallanne. 
On olemassa paljon, paljon suurempi suunnitelma kuin vain seurata, kumpi puoli voittaa. Paljon suurempi suunnitelma. Sydämissänne tiedätte, ettei vain jompi kumpi niistä ole oikeassa. Ne molemmat ovat. 
Universumissanne vallitseva kaksinaisuus oli välttämätöntä ymmärryksen kannalta  (siis jonkin paljon suuremman ymmärryksen kannalta) "toisessa luomistyössä", kuten me sitä kutsumme. Tämä kaksinaisuus ja valon ja pimeyden eroavaisuus, on aiheuttanut monia taisteluita, tuskaa, ja kauheuksia maapallonne historiassa. Mutta se on ollut tarkoituksenmukaista.

Teidän aikakäsityksenne mukaan siis tapahtui jotakin alkuvuodesta. Tapahtuma, jossa Universuminne Energian ydintasolla polariteetit, Valo ja Pimeys, pääsivät yhteisymmärrykseen. 
Ne sopivat palaavansa takaisin yhteen saavutettuaan merkittävän ymmärryksen ja tiedon ikuisuuksia jatkuneista taisteluista ja erosta. Todellisuudessa ne olivat aina olleet yhtä, mutta olivat valinneet esittävänsä peilin kahta puolta. Ne olivat valinneet näin parantaakseen Ykseyttä eron kautta. Ja nyt ne ovat valinneet paluun takaisin yhteen.

Tämän seuraukset eivät vaikuta kaikkeen välittömästi. Kaikki asiat, etenkin Teidän puolellanne Verhoa, ovat edelleenkin erittäin tiukasti kiinni eron jatkumisen todellisuudessa. 
Todellisuus Teidän puolellanne on, että Valon ja Pimeyden välillä vallitsee ero. 
Joten tulette näkemään molempien puolien vaikutukset vielä jonkin aikaa. Mutta haluamme kaikkien teidän valotyöläisten tietävän, että voitte syvimmillä tasoillanne kiinnittyä Ykseyteen. Voitte saavuttaa Ykseyteen palaamisen tunteen. Ystäväni, jokaista Teistä pyydetään tuntemaan Ykseyden Energia ja Auttamaan sen tuomisessa maan päälle.

Jos olette pohtineet tehtäväänne maan päällä ja tunteneet olevanne esimerkkinä muille tai jos olette laskeneet päiviä tietämättä itsekään mihin, niin tietäkää, että aika on tullut. 
Monien maan päällä tapahtuneiden asioiden ansiosta on nyt mahdollista tuoda tänne tätä Ykseyden Energiaa; kaksinaisuutta ei enää ole, Valo ja Pimeys eivät ole erossa toisistaan. 
Meidän puolellamme olevien opettajien avulla Autamme Teitä pääsemään Tietoisuuden Sille Tasolle, jossa voitte tulla tutuksi Valon ja Pimeyden takaisin yhteen sulautumisen kanssa. 
Viemme teidät tuolle matkalle jo tänä viikonloppuna;
tilaan, jossa saatte tietoisen tunteen siitä, miltä tuo sulautuminen tuntuu. Autamme teitä integroimaan sen omaan biologiaanne, tunteisiinne ja mieleenne. Pääsette maistiaisiin, sillä Teitä Tarvitaan Tuomaan Tämä Ykseys Maan Päälle.

Ystäväni, kaikki nämä tapahtumat liittyvät yhteen myös niiden tapahtumien kanssa, joita EI tapahdu tänään. Ystäväni, voitte julistaa tänä iltana (uudenvuodenaattona) tehneenne sen! Te teitte sen! Ihmiskunta on saavuttanut mahtavan etapin!


Kolmas merkittävä tapahtuma osui teidän aikakäsityksenne mukaisesti joulukuun 13. päiväksi. 
Viimeisin kanavointimme käsitteli tätä tapahtumaa. Puhumme siitä nyt hiukan lisää. 
Tuona päivänä, joka oli siis Energinen puolivälietappi vuosien 1987 ja  2012 välillä, suoritettiin tietynlainen arviointi maapallollanne. 
Kuten jo mainitsimme, suurin osa ihmisistä ei tiennyt mittauksesta tai tuntenut sitä. Se oli yksinkertaisesti mittaus, joka toteutettiin verhon tältä puolelta. Mutta se oli merkittävä tapahtuma. Se oli meidän terminologiamme mukaisesti "Kahden Maailman" alku.  
Emme tietenkään tarkoita, että maapallo jakautuisi fyysisesti kahtia. Puhumme tajunnan näkökulmasta.

On ihmisiä, jotka ovat valmiita siirtymään Uuteen Energiaan jo nyt. He ovat valmiita aloittamaan Todellisen Minänsä integroimisen todellisuuteensa. 
On myös niitä, jotka ovat tarkoituksenmukaisesti päättäneet, ettei heidän aikansa ole koittanut vielä. 
Ymmärtäkää, että Jonkun on Jatkettava Tasapainottamista. 
Jos kaikki siirtyisivät samanaikaisesti Uuteen Energiaan, tästä aiheutuisi epätasapainoisuuden tila. 
Joten kunnioittakaa niitä, jotka ovat päättäneet toisin. Ympäri maailmaa sijoittunut pieni valotyöläisten ryhmä on päättänyt ottaa askeleen Uuteen Energiaan. 
Nämä kaksi maailmaa ovat jonkin aikaa olemassa vierekkäin. Kuten olemme jo maininneet, Uuden Energian Maailmassa olevat tulevat olemaan tietoisia energiaominaisuuksistaan, -rakenteistaan ja –dynamiikastaan kuten myös vanhan energian olemassaolosta. Vanhassa energiassa olijat eivät tiedosta jakoa.

Mittauksessa Teidän Sieluiltanne kysyttiin, oletteko valmiita ottamaan askeleen eteenpäin ollaksenne Uuden Energian Maailman pioneereja. 
Maailman, joka sijaitsee vierekkäin vanhan energian kanssa. Teiltä kysyttiin, oletteko valmiita kirjoittamaan menneisyytenne historian uudelleen. 
Tarkoitamme, että tässä elämässänne...  olette määrittäneet tämänkertaisen elämänne parantumisen ajaksi. Sitten vielä ihmettelette, miksi vietätte niin paljon aikaa parantumiseen liittyen ja miksi olette parantajia. 
Tämä elämänne on parantumisen ja ratkaisujen aikaa Teille. Ihmettelette myös, miksi joskus on niin vaikeaa parantua. Luulette jo ylittäneenne esteet ja selvittäneenne tienne, kun yhtäkkiä ilmaantuu uusia vaikeuksia. 
Ystäväni, kyse ei ole pelkästään tämänkertaisen elämänne muuttamisesta, vaan kaikista entisistä elämistänne.

Kuvitelkaa, että seisotte tässä elämässänne keskellä ympyrää. Kuvitelkaa, että kaikissa entisissä elämissänne oli kyse ympyrän keskellä seisomisesta. Jokainen aspektinne seisoo nyt ympyrän sisällä. 
Ne ovat nimittäneet Teidät – ihmisen tässä elämässä - olemaan "ylösnousija" ja "parantuja" kaikkien niiden puolesta. 
Sillä Parantuessanne ja Ylösnoustessanne kirjoitatte Uudelleen Kaikkien Entisten Elämienne Historian. 
Ystäväni, Muutatte Aivan Kirjaimellisesti Entisten Elämienne Lopputulokset. 
Se on kuin elokuvan käsikirjoituksen – traagisen, kyyneleisiin, tuhoon ja vihaan päättyvän elokuvan – viimeisen sivun uudelleen kirjoittamista, jotta Entisen Elämänne Historia Päättyisi Valon ja Pimeän Tasapainon Ymmärrykseen ja Myötätuntoon. 
Tässä elämässänne matkanne ei ole ollut sitä, miksi sitä luulitte. Kyse ei ole ollut työpaikoista eikä edes välttämättä tuntemistanne ihmisistä. 
Matka on ollut menneisyyden parantamista ja oman historianne uudelleen kirjoittamista.

Tulette tänne vuorille tänä erityisenä – hyvin erityisenä – viikonloppuna perhetapaamiseen ja mietitte, mikä on suuntanne täältä poistuessanne. Jotkut teistä luulivat, ettette pääsisi näin pitkälle! Monet teistä ovat väsyneitä ja tuntevat taistelun ja sen jättämät jäljet. 
Mietitte, mikä on suuntanne tämän jälkeen.

Kerromme teille, että Läsnäolonne On Tarkoituksenmukaista. Sitä todistavat monet mittauksen jälkeen viime minuuteilla tehdyt muutokset. 
Jokainen läsnäolija on vapauttanut karmansa, kuten te sitä kutsuisitte. 
Me sanomme sitä historianne uudelleen kirjoittamiseksi. Jokainen tänne tullut on valmis ottamaan seuraavan askeleen. 
Jokainen on viime vuosina käynyt läpi Puhdistautumisen, Vapauttamisen ja Parantumisen Prosessin Päästäkseen Tähän Pisteeseen. 
Valmistautuneet tullakseen opettajiksi. Ollakseen niitä, jotka tuovat Ykseyden Energiaa ja Valon ja Pimeyden Yhtenäisyyttä. 
Jokainen Teistä on Läpikäynyt Ruumiinne, Mielenne ja Henkenne Uuvuttavan Valmistelun Ollakseen Niitä, jotka Opettavat Muille Ihmisille Ykseyttä. 
Niin yksinkertaista se on!

Tietyt Ominaisuudet Yhdistävät Kaikkia Täällä Olevia. 
Viemme Teidät nyt pienelle matkalle. Kun olitte pieniä, kun tulitte tähän maailmaan ihmisinä, toitte mukananne ihmeellisiä piirteitä, joita teitä hoivaavat eivät ymmärtäneet. 
He eivät Ymmärtäneet Energiaanne, sillä se oli Kirkasta ja Erilaista. Oli ilmiselvää, ettette olleet niin kuin muut. Hyvin pienenä Tiesitte Voimastanne ja Asioista, joita Teidän pitäisi Tehdä tämän Elämänne Aikana. 
Tiesitte olevanne kaapista ulos lähtemiseen valmistautuvia Enkeleitä, joita odottivat monet vaikeat kokeet ja kärsimykset ihmisten kuten myös maapallon kannalta. 
Tiesitte, että meneillään oli tärkeä uhkapeli – selviytyisikö maapallo vai ei? Profeetat olivat veikanneet EI. Te toitte Energiaa, jonka tiedettiin auttavan tämän päivän saavuttamisessa.

Kun aloitte kasvaa ja saavutitte 2, 3, 4 vuoden iän ominaisuutenne ja erilaisuutenne tuli ilmiselväksi. 
Unenne lapsina olivat erilaisia.  
Kun makasitte vuoteissanne tai kehdoissanne ja puhuitte Ympärillänne oleville, se oli erilaista. Ystäväni, pelotitte heitä, sillä he eivät ymmärtäneet – olitte erilaisia kuin he. Jotkut vanhemmistanne ja Teitä kasvattavista valitsivat katsomisen toiseen suuntaan. 
Jotkut olivat peloissaan. Joidenkin mielestä oli parasta viedä teidät kirkkoon, sillä he eivät tienneet kuinka käsitellä Teitä kotona. Ja joillakin Teistä oli Rakastavat Vanhemmat, jotka Rohkaisivat Teitä.

Viemme jokaisen paikalla olijan Energisen muistamisen pisteeseen. Jossakin vaiheessa lapsuuttanne – jotkut olivat  3, 4, 5 vuoden ikäisiä, jotkut hiukan vanhempia - valitsitte entistä paksumman verhon unohtaaksenne, piiloutuaksenne ja väliaikaisesti haudataksenne sen osan itsestänne, joka kantoi niin vahvasti Kristus-tietoisuutta tässä elämässä. 
Suostuitte hautaamaan sen hetkeksi, sillä aika ei ollut oikea sen esiin tuomiseksi. Maapallo ei ollut tarkoituksenmukaisessa tilassa. Joten piilotitte sen. Piilotitte sen Rakkaudesta Perheeseenne sekä oman turvallisuutenne vuoksi. 
Ja sitten unohditte piilottaneenne sen. 
Piilotitte piilottamisen muiston. Tuomme jokaisen Teistä takaisin siihen pisteeseen, jota ette välttämättä tietoisesti muista. Pyydämme Teitä yksinkertaisesti tuntemaan tuon Hetken energian, jolloin tunsitte olevan tärkeää sulkea ovi ja elää elämäänne paksun verhon alla unohtaen todellisen minänne. Kaikki tämä oli tarkoituksenmukaista ja tulette ymmärtämään miksi.

Mutta nyt kun Maapallon Tietoisuus Jakautuu Kahdeksi Eri Tietoisuudeksi, ja Te Siirrytte Uuteen, on tarkoituksenmukaista Avata Ovet jälleen ja päästää Voimanne Ulos. 
Ystäväni, ette olleet varttuessanne väärässä. 
Oivalluksenne ja ajatuksenne eivät olleet vääriä. Erilaiset uskomuksenne ja uskomusrakenteenne eivät olleet vääriä. 
Olitte Yksinkertaisesti Valotyöläisiä. Ette olleet väärässä, kun muut valitsivat erilaisen asennoitumisen kuin te. Olitte Yksinkertaisesti Valotyöläisiä. Ette olleet väärässä, kun tunsitte Sydämessänne ja tiesitte mielessänne asioita, joista muilla ei ollut aavistustakaan. 
Ette olleet väärässä. Olitte yksinkertaisesti valotyöläisiä. Tunsitte vain yhteyden Kristusenergiaan, jonka olitte piilottaneet kauan, kauan sitten. Ette olleet väärässä, kun opiskelitte erilaisia taiteita tai kun tunsitte suunnatonta tarvetta olla yksin, erossa muista ihmisistä. Ette olleet väärässä. 
Olitte yksinkertaisesti Valotyöläisiä, jotka tulivat kosketuksiin Kristus-minänsä kanssa. 
Ette olleet väärässä, kun tunsitte vetovoimaa, pitäisikö sanoa erilaisiin ja ainutlaatuisiin elämäntapoihin, uskomuksiin ja näkemyksiin. Ette olleet väärässä. Olitte yksinkertaisesti Valotyöläisiä.

Kaikki Tämä Yhdistyy Tänä Aikana. Pyydämme Teitä jälleen Tarkkailemaan, mitä tapahtuu Uuden Vuosituhannen muutoksen pyyhkäistessä kansakuntanne yli myöhemmin tänä iltana. 
Hengeltä tulevat symbolit tai energia eivät ole tärkeitä. 
Tarkkailette maapallonne tietoisuuden reaktiota tänä päivänä. Tarkkailette. Voitte arvioida maapallonne tietoisuutta tämän päivän tapahtumien perusteella ja ymmärtää asioiden laidan.

Ystäväni, Syvällä Sisimmässänne Tiedätte, että on aika siirtyä Tämän Elämänne Todellisen Tehtävän Pariin. 
Olette kyselleet siitä, valittaneet Hengelle ja Oppaille ja turhautuneet sen vuoksi. Olette nyt siinä ajassa. Tämä ei välttämättä tapahdu yhdessä yössä, mutta tulette näkemään vaikutuksen varsin nopeasti elämässänne. 
Valmistautukaa muutoksiin. Hyväksykää ne. 
Puhumme asiasta lisää tänä viikonloppuna. On aika siirtyä eteenpäin ja olla sitä, mitä todellisuudessa olette. 
On aika tuoda Ykseyden Energia. 
Voi vaikuttaa omituiselta, että asioiden keskeisellä tasolla on tapahtunut ykseys, napojen kohtaaminen, mutta samanaikaisesti maapallo jakautuu kahteen eri tietoisuuteen. Annamme teidän miettiä tätä arvoitusta viikonlopun aikana.

Joten Rakkaat Ystävät, matka on ollut pitkä ja vaikea. Haaste on ollut hämmentävä, turhauttava ja vaikea, sillä kaikki ulkopuolinen on vakuuttanut Teitä tämän asian Hulluudesta. 
Kerromme Teille Yhden asian ennen kuin eroamme tänään. Jokin on saanut Teidät jatkamaan siitä huolimatta, että Teidän on annettu ymmärtää olevanne väärällä tiellä tai mielenvikainen. 
Jokin on saanut Teidät Jatkamaan Kaikesta Huolimatta. Jokin sai Teidät Jatkamaan Kulkemista eteenpäin. 
Tiedättekö, ettei se ollut Henki? 
Eivätkä teidän oppaanne. 
Kerromme Teille sen nyt.  Jos olisimme kertoneet aikaisemmin, olisitte ehkä lopettaneet. 
Kerromme Teille, että se olitte Te Itse sekä Energia, jota edes Henki ei ymmärtänyt tai osannut ennustaa. 
Tämä Energia on Ihmisten Luomaa ja toi Teidät tähän pisteeseen. 
Se tulee olemaan yksi Toisen Luomistyön Ydinenergioista. 
Loitte TOIVON energian. Huolimatta kaksinaisuudesta, vaikeuksista, kamppailusta ja siitä, että todellisuus halusi teidän kääntyvän oikealta polultanne. Loitte ja kannattelitte TOIVON energiaa. TOIVO – vaikeaa kuvailla tuota sanaa. TOIVO. Se ei ole sokeutta eikä turtumusta. Se on tietämistä.

Tässä Toisessa Luomistyössä - uudessa luovassa tapahtumassa, jota todistetaan Universuminne toisissa osissa - on perusenergioita, jotka laitetaan paikoilleen teidän maan päällä tekemänne työn pohjalta. 
Nuo perusenergiat ovat tällä hetkellä 
RAKKAUS, TOTUUS ja TOIVO. 
Ja nämä Perusenergiat Tulevat Teidän Tekemästänne Työstä. 
Ja Te vielä Ihmettelette, Miksi Kokoonnumme Tänään Kunnioittamaan ja Rakastamaan Teitä sekä Pyytämään, että Jatkatte Matkaanne.

Ja niin se on.
Huomautus: Tämä kanavointi annettiin Kryon-valotyöläisten uuteen vuosituhanteen siirtymisen kunniaksi järjestetyssä juhlassa joulukuun 31. päivän aamuna 1999. Kolme päivää kestänyttä juhlaa vietettiin maalaismajassa Nederlandissa, Colorado Rockie-vuorilla. Pieni huone oli tupaten täynnä. Paikalla oli noin 50 valotyöläistä, heidän joukossaan Kryonia kanavoiva Lee Carroll. Tämä kanavointi oli viikonlopun ensimmäinen päätapahtuma.
Kanavointi uudelle vuosituhannelle - Osa I
"Oppaat, mittaus ja uusi energia"
Esitetty valotyöläisten Uusi Vuosituhat-juhlassa
Nederland, Colorado
31.12.1999

Ei kommentteja: