WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kuudes YÖ ja UUSI Aikasykli

Muutos ajassa

Useiden päivien ajan olette kokeneet Uudessa Aikamatriisissa Muutoksia Olemisenne Kaikilla Tasoilla. 

Panette kenties merkille, ettei aika mielessänne ja kehossanne välttämättä vastaa aikaa maan päällä. 

Saatatte kokea ajoittaisia ikuisuusportaaleja - hetkiä jolloin aika näyttää jatkuvan ikuisuuteen - ja välillä pudota kolmannen ulottuvuuden polariteettiin ja havaintoon ajasta, mikä kiihtyy nopeasti.

Tämä vaihtelu on normaalia ja odotettavaa, sillä Planeetan Aika muuttuu Universaalin Ajan Suurempaan Tiedostamiseen. 

Kaikkiin jotka ovat mukana uudella universaalilla aikajanalla, tämä siirtymä vaikuttaa tietoisesti, kun ankkuroidutaan pysyvämmin äärettömään aikaan tai neutraaliin Skalaariaaltomalliin.

Suurimman osan näistä muutoksista saa tapahtumaan astuminen galaktiseen kuudenteen yöhön - Maya-kalenterin dokumentoinnin mukaan
Kuitenkin 11:11:11-Portaali Nopeuttaa Muutosta, mikä tarvitaan Harmonisoitumiseksi Galaktisen Alamaailman ja Aikakoodatun kokemuksen Yhdeksännen Tason Uusiin Taajuuksiin.
Tästä viimeisimmästä muutoksesta on tärkeintä käsittää, että se aikamäärä minkä kanssa toimitte tällä hetkellä, on vain murto-osa siitä reaaliaikakoodista, minkä kanssa toimitte tulevaisuudessa. 
Siksi näytätte suoriutuvan suurista tehtävistä lyhyissä tallennetun ajan jaksoissa päivinä, jolloin olette harmonisoituneet selkeästi uuteen aikajanaan, ja kahlatessanne kolmannen ulottuvuuden polariteettitietoisuudessa aika karkaa teiltä.

Se mitä tapahtuu korkeammalla tasolla, on merkittävää. Mepä selitämme.

Maa ja Aurinko Kiertävät sellaista vauhtia, mikä on vieras maan tiedemiehille tällä hetkellä. Tapahtuu muutosta Auringon kierrossa suhteessa suureen Keskusaurinkoon, mikä muuttaa historian kurssia ja aikaa sellaisena, kuin se tällä hetkellä tunnetaan.
Tämä Aikamuutos Nopeuttaa sitä Tietoisuusmuutosta, mikä alkaa Välittää Uusia Taajuuksia Planeetalle ja sen Ihmisille ja saa aikaan suurta hämmennystä maailman yhteisössä. 
Tämä informaatio on sellaista, että useimmat tiedemiehet sivuuttavat teoriansa ajasta ja avaruudesta, mikä avaa oven laajempiin käsityksiin kuin nykyinen lineaarinen ymmärrys.

Tässä Siirtymässä tapahtuu Energialinkousta, mikä alkaa häiritä maan Sähkömagneettikenttää. Tämä Magneettikenttä on hyvin tärkeä ihmisille, sillä se pitää paikoillaan sitä informaatioulottuvuutta, mikä yhdistää yksittäisen ihmisen ajattelun maailmanlaajuisen tietoisuuden keskeiseen valtavirtaan.
Tämän galaktisen muutoksen seuraamuksia tullaan pitämään taianomaisina. Kuitenkin on hämmennystä sen osalta, miksi maan Magneettikenttä muuttuu. 
Puhutaan napamuutoksista, mutta niin ei ole. Kuitenkin on eräs energiadynamiikkakenttä, mikä muuttaa väliaikaisesti napojen laajuutta. Kun maapallo alkaa olla riippuvainen suuren keskusauringon koko säteilystä, tämä muutos lopulta lopettaa maapallon riippuvuuden solaariauringosta - kuten me tunnemme sen - ja samanaikaisesti nopeuttaa holograafisten todellisuusmatriisien ulottuvuuseroamista.

Todellisuuksien eroaminen

Todellisuuksien eroamisen ennustetusta ajasta on puhuttu henkisissä piireissä ja uuden ajattelun yhteisöissä - kuitenkin se on enimmäkseen käsitetty väärin. Maailmojen eroaminen sellaisena, kuin tulette kokemaan sen, ei ole fyysisen eroaminen, vaan eroaminen tietoisuudessa. Tämä kuitenkin näyttää johtavan jonkinlaiseen erotteluun siinä, että samanmielisten yhteisöt alkavat yhdistyä - tai paremminkin heitä vedetään toisiaan kohti. Kun tämä tapahtuu, ne jotka toimivat uudella aikajanalla - joka säteilee suuresta keskusauringosta - alkavat astua täysin ylösnousseeseen tai Kristus-tietoisuuteen.

Maapallo muuttuu tällä tavalla, jotta se voi tehokkaasti lähettää oikeaa värähtelyä ja suodattaa tietoisuustasoja ryhmissä, joiden tarkoituksena on yhdistyä luomaan uutta maapalloa. Ennen sitä on siirtymäjakso ja uudet galaksikeskeiset tiennäyttäjät, joilla on ylösnoussut tietoisuus ja jotka ovat aktivoineet jumalaisen suunnitelman, johtavat seuraavan tason prikaateja tai heräävien sielujen ryhmiä niiden oikeisiin värähtelypyörteisiin.

Tämä merkitsee monenlaista kokoontumista. Niiden heränneiden, sydänkeskeisten sielujen koontuntumista, jotka yhdistyvät jälleentapaamisen merkeissä fyysisyydessä, mutta he helpottavat myös siirtymää heräävien sielujen seuraavalle aallolle. Se on myös aikaa soturisielujen uuden aallon kokoontumiselle purkamaan vanhentuneiden järjestelmien seuraavaa tasoa sekä monien kaksoissielujen jälleentapaamiselle - joko olemassa olevissa tai uusissa suhteissa. Kummassakin tapauksessa nämä tuntuvat hyvin kestäviltä ja on selvää, että olette yhdistyneet luomaan kosmista rakkauden ja lähdeyhteyden aaltoa, mikä väreilee maailmankaikkeuteen puhtaiden autuusvärähtelyjen kautta.

Uusien lapsien synnyttäminen

11:11:11-portin avulla sekä Maskuliini- ja Feminiinienergikoodien Yhdistämisellä Korkeassa Sydämessä, monille kaksoissieluille tulee aika aktivoida kehittyvän tietoisuuden "pyhä kolmikko" yhdistymällä, lisääntymällä ja synnyttämällä korkeasti kehittyneitä sieluja uuteen galaktiseen aikavyöhykkeeseen. 
Tämä lisääntyminen on tulosta paljon Korkeamman Tason Rakkaudesta ja ne joilla on Uuden Maapallon Sopimus Palvella kasvattamalla lapsi, alkavat nyt täysin harmonisoitua kaikilla tasoilla tämän tiedon kanssa. Tulevina päivinä heillä on myös suurta halua siihen, kun tiedostaminen on alkanut.

Pitäkää mielessä, että niitä jotka ovat sopineet palvelevansa ihmiskuntaa näin, tulee kaikissa muodoissa, ei vain perinteisessä mielessä. Jos olet niitä, joita on kutsuttu osallistumaan uusien lapsien synnyttämiseen tai kasvattamiseen, niin tiedä, että monia ihmeitä asettuu linjaan tekemään mahdottomasta mahdollista.

Niille jotka ovat todennäköisempiä lisääntymään perinteisessä mielessä, tulee apua niiden ei-perinteisten tai vaihtoehtoisten menetelmien kautta, jotka tulevat tietoisuuteenne antamaan lohtua ja opastusta tietoisesta vanhemmuudesta ja siitä, miten Tukea ja Hoitaa näitä Hyvin Kehittyneitä Sieluja sekä Raskauden Aikana että lapsen kasvatuksessa. Joillekin tämä on hyvin ymmärretty ja luonnollinen prosessi, mutta monet tarvitsevat apua ja siksi sitä on käytettävissä.

Haluaisimme myös tuoda tietoon, että ensimmäisen aallon tiennäyttäjät siirtyvät kovasti kaivattuun hengähdystaukoon ja siksi he tarvitsevat vähän hiljaiseloa rentoutumiseen ja itsensä ja toistensa hoivaamiseen ennen harkintaa perheen laajentamisesta. 
Käsittäkää, että jos Teitä kutsutaan vanhemmaksi, jokaisen Kehittyneen Sielun Maailmaan Tuloajoitus on Ainutlaatuinen ja se perustuu tiukkaan perustaan, mitä Uusi Maapallo Tukee.

Tämä ei tarkoita sitä, että Teillä on viivytystä - täysin päinvastoin - Teillä on Aikaa Leikkiä Uuden Maapallon Energioissa, Hallita Täyden Potentiaalinne ilmentäminen Täysin Ruumiillistuneena Sieluna ja Ravita Uuden Elämänne ja Uusien Alkujenne Rikkautta. 
Tähän sanomme: 
pysykää halujenne ja niiden asioiden tasalla, mitkä tuntuvat hyviltä joka hetki, ja tiedätte aina hyvin seuraavan askeleenne.

Uuden maapallon rakentaminen

Haluaisimme nopeasti koskettaa niiden rooleja, jotka alkavat rakentaa Uuden Maan Yhteisöjä ja Rakenteita, ja kertoa jokaiselle Teistä, että Kokoontumisaika on Lähellä.

Seuraavat kuukaudet ovat niille, jotka ovat Uudella Galaktisella Aikajanalla, tapaamista toistensa kanssa ja Valmistautumista Asiantuntijalahjojensa Käyttöönottoon.

Niitä joiden roolina on tehdä Siltaa Uuden Maan Todellisuusrakenteiden ja vanhan toimintatavan rakenteiden välille, tönitään aloittamaan valmistelut ja perustustyö Uusille Valojärjestelmille - suunnitteluvaiheesta aina toteutus- ja rakentamisvaiheeseen saakka. 
Ne joilla on Aktivoituja Sopimuksia, ovat täällä antamassa hoivattuja ideoita ja vallankumouksellisia käsitteitä niille, jotka ovat Valmiita Astumaan Lineaarisen Ajattelun Ulkopuolelle - Kvanttiluomisen Uusiin Tapoihin.

Kun vanhat järjestelmät alkavat murentua nopeammin, Teitä kutsutaan näennäisen satunnaisten tapaamisten ja tapahtumien kautta Jakamaan Ideoitanne ja Säteilyänne niiden kanssa, jotka Tukevat Teitä Pyrkimyksissänne.

Ensimmäisenä on fyysisten väliasemien rakentaminen - välisuunnitelmat olemassa olevien rakenteiden ja järjestelmien kutomiseksi yhdistyneiksi järjestelmiksi, jotka perustuvat kokonaisvaltaisuuteen. 
Tämä aikajakso on parhaimmillaankin hämmentävä ja monet tarvitsevat Henkistä Mestaruuttanne sekä Mestarillisia Taitojanne ottaa käyttöön näitä keskenään riippuvaisia uusia järjestelmiä, kun Maapallo siirtyy Polaarisesta ei-polaariseen elämiseen.

Keskinäinen Yhteys ja Ykseystietoisuus ovat Uuden Maapallon tapa ja se polku, mitä jokaisen sellaisen on seurattava, joka haluaa nousta tilanteen tasalle. 
On vahvoja puolestapuhujia niille kestävän elämisen monille järjestelmille, jotka ovat kypsiä ja valmiita käyttöönottovaiheeseen. Ne Teistä jotka olette odottaneet Vihreää Valoa, Suunnitelmanne toivotetaan pian tervetulleeksi avosylin.

Kannattaa myös mainita, että kestävän kehityksen tapoja on valtavasti erilaisia ja Jokainen Järjestelmäsuunnitelma Riippuu Täysin Sen Kuvitelleista Luojista. 
Kyse ei ole yhtenäistämisen ja samanlaisuuden tulevaisuudesta, vaan äärettömien mahdollisuuksien tulevaisuudesta, mikä perustuu yksinomaan ihmisen mielikuvitukselle. 
Näin Maapallosta tulee viimein Puhtaan Potentiaalin ja Luovan ilmaisun taianomainen sfääri. 
Älkää pelätkö Sydämenne Toiveiden Mahdottomuutta - siellä missä on tahtoa, on myös tapa.

Uuden Maapalloyhteisön Rakkaat jäsenet, meille on ilo työskennellä kanssanne tässä ja olemme valtavan ylpeitä vakaasta päättäväisyydestänne tavata meidät tässä Puhtaiden Mahdollisuuksien Ulottuvuudessa. 
Tiedämme, että työn tekeminen kanssanne näissä pyrkimyksissä on yksi monien elämien palkitsevimmista seikkailuista ja Yhdessä Luomme Harmonian sinne, missä sitä ei ollut, Rakennamme Siltoja sinne, missä oli vain patoja ja Rakkauden Ulkoisen Ilmentymän sinne, missä Se Toivotetaan Tervetulleeksi!

Olemme Plejadien Korkea-arvoinen Neuvosto ja odotamme innolla Tämän Uuden Aikasyklin Kulkemista Teidän, Ikuisuuden Sisariemme ja Veljiemme, Kanssa.

KUUDES YÖ JA UUSI AIKASYKLI
Plejadilaisia kanavoinut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
10.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Ei kommentteja: