WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Kalojen Täysikuu



KALOJEN TÄYDENKUU.
Tarkka aika 19.03.11 klo 21:10
Aslak Larjo

Kalat on eläinratamerkkien viimeinen eli kahdestoista merkki. Se edustaa päätöstä, loppua ja loppuunsaattamista. Jeesus Nasaretilaisen sielun merkki oli Kalat ja Hän oli päättymässä olevan kalojenkauden alkuunpanija 2160 vuotta sitten. Hänet ristiinnaulittiin ja Hän ylösnousi, jotta ihmiskunta mm. ymmärtäisi, että kuoleman ja jälleensyntymän prosessit liittyvät yhteen ja, että tietoisuutemme ja sielumme ovat kuolematattomia.

Pienempiä ja suurempia kuolemia ja jällensyntymiä tapahtuu koko ajan. Kyseessä on alemman luonteemme eli persoonamme ristiinnaulitseminen. Sielumme sen sijaan ylösnousee ja vapautuu. Persoonamme kohtaa vastoinkäymisiä ja vaikeuksia, jotta oivaltaisimme, mikä on hyvä ja oikein. Persoonan on luovuttava, jotta tietoisuus voi nousta ja saada yhteyden kaikkialliseen rakkauteen.

Kaloissa syklit päättyvät ja pintaan nousevat haasteemme ja puutteemme. Meidän toivotaan puhdistavan itsemme, ennen kuin uusi eläinratamerkki-vuosi alkaa Oinaassa. Monet ihmiset, varsinkin ne, joilla on aurinko, myös nousevana, Kaloissa, käyvät läpi tunteitten aallokkoa. Neptunus, alitajunnan hallitsija ja Pluto ovat Kalojen hallitsijoita. Pluto hallitsee syviä psykologisia prosesseja. Ihmisen on kohdattava puutteensa, jotta suurempi viisaus voi kasvaa esiin.

Elämme hyvän ja pahan, onnistumisen ja epäonnistumisen, surun ja onnen, syntymän ja kuoleman maailmassa. Kohtaamme maailman dualistisena. Oppiläksyt liittyvät karmaan ja Kaloissa kohtaamme ne niin, että voimme niitä työstää ja ratkoa. Persoonan on kohdattava menneisyytensä, jotta pääsee niistä eroon.

Kristus ilmensi suurta viisautta sanoissaan: ”Antakaa anteeksi 70x70 kertaa.” Tämä koskee niin itseämme kuin muita. Kristus viittaa siihen, että persoonamme on tietämätön, epätäydellinen ja vajavainen olento. Koska näin on, ihmisen tulee suhtautua myötätunnolla, ymmärryksellä ja anteeksiannolla kaikkeen.

Kristusta kutsutaan Maailman Pelastajaksi ja Kalojen energiaa pelastavaksi voimaksi, joka kutsuu meitä palveluun. Nämä voimat tulevat korkeammilta henkisiltä tasoilta ja ne eivät ainoastaan välitä rakkautta, valoa ja iloa, vaan luovat näitä magneettisia kenttiä ihmisten ympärille. Pelastamme niin itsemme kuin muut silloin, kun onnistumme pääsemään aidosti kontaktiin toisten ihmisten kanssa.

Ihmiskunnan pelastajia ovat ne ihmiset, jotka valavat muihin ihmisiin uskoa. He kunnioittavat ihmisen omaa tahtoa. Pelastaja opettaa erottelukykyä asioiden ja opettajien välillä. Hän tahtoo, että yksilöt ponnistelevat itse.

Kalojen merkki on eräs vihkimyksen merkeistä. Henkinen kehitys on jatkuva prosessi, jossa pienten kuolemien ja jälleensyntymien jatkumossa, entinen itse jätetään tunkeutuessamme vähitellen valon, rakkauden ja voiman lähteelle.

Vihkimys on sisäinen prosessi, jossa tullaan yhdeksi oman sielun kanssa. Se on vapautumista alempien kehojemme hallinnasta. Se on tietoisuudentila, missä kaikki on yhtä.

Kalojen energia kannustaa meitä saattamaan asioita loppuun. Tämä on synteesiin pyrkivä energia. Meitä kannustetaan siirtymään korkeammille tasoille.

Kalojen hallitsijat ovat Neptunus, Pluto ja Jupiter.

Herkules Kalojen urotyössään astui viimeisestä portista viedäkseen työnsä päätökseen ja saavuttaakseen vapauden. Hänen tuli mennä siihen pimeään paikkaan, jossa suuri illuusio oli asettunut valtaistuimelle ja jossa Geryon, kolmipäinen ja kolmikehoinen ja kuusikäsinen hirviö, oli. Laittomasti hirviö viivytti tummanpunaista nautojen laumaa.

Hallitsija neuvoo Herkulesta kutsumaan avukseen Heliosta – aurinkoa. Heliokselta saadun kultaisen maljan kanssa hän saapuu Erytheiaan ja säästää laumaa paimentavan Eurytian hengen ja alkaa ajaa karjaa kohti pyhää kaupunkia. Matkallaan hän kohtaa Geryon-hirviön. Herkules jännittää jousensa ja lennättää nuolen, joka iskeytyy hirviöön. Hirviö kuolee ja tie on selvä. Herkules paimentaa lauman kaupunkiin ja palaa kotiin.

Tässä myytissä hallitsee illuusio. Sitä vangitsee mieli ja halut. Geryon edustaa kolmea alempaa olemuspuolta, menttaalista-, astraalista- ja fyysistä kehoamme. Kaikilla kehoilla on kaksi kättä, joka kuvaa dualistista maailmaa. Vasta kun näemme kaksinaisuuden läpi – pääsemme eroon harhoista ja illuusioista.

Tummanpunainen lauma edustaa ihmisiä, jotka ovat alempien keskusten ja tsakrojen ohjaamia. Herkules itse on voittanut alemman luontonsa. Nyt hän auttaa muita. Helios/ aurinko auttaa häntä, antaen kultaisen maljan, pyhän Graalin, joka kertoo Kristus-energian läsnäolosta Herkuleksess
ASlakLarjo

Neitseenä taas kuultaen loistan.

Sinestä taivaan peilauduin,

sylissä meren antauduin.

Sydämein kaipaus täyttyy,

matkani nään nyt ja oivallan...

ajan tuska vie harhaan....

Lumous elämään lävitsein virtaa,

sen liike on ikuisuuden avain,

arvaan.....

Ei kommentteja: