WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 17. maaliskuuta 2011

TOIVON



Toivon myönteisiä energioita itselleni ja läheisilleni, joiden avulla oivaltaisin, mikä on se tapa, jolla Elämää tulisi muuttaa ehjempään ja tasapainoisempaan suuntaan. 

Kaikkien ongelmien tarkoitus on vain auttaa Minua näkemään oman Elämäni Epätasapaino. 

Kun olen ongelmani Sieluni tasolla Ymmärtänyt ja oivaltanut niin haluan siihen MUUTOKSEN, joka vapauttaa minut omasta HARHASTANI, nämä ongelmat alkavat myös poistua.

Maaplaneetta on tarjonnut minulle (Ihmiskunnalle) kodin, jolla on ollut hyvä kasvaa. Maaplaneetta on kosmoksessa ollut hyvin erikoinen planeetta, hyvin monipuolinen ja kaunis. SE ON EDELLEEN. 

Ympärillämme on hyvin raskaita energioita. Tämä energiakenttä pitää irrottaa MAAN piiristä, sillä se on kuin pilviverho meidän ja Auringon välillä.

Meidän tulee pyytää kevyempiä, kohottavia energioita planeetallemme. 

Jokainen meistä pystyy tuomaan pienen VALON Maaplaneetalle, ja se NÄKYY. Me itse emme sitä ehkä huomaa, mutta VALON Voimat sen kyllä näkevät ja tietävät mikä sen todellinen merkitys on. 

Kun tarpeeksi moni haluaa MUUTOSTA, se tulee. 

Toimikaamme Sisäisen ÄÄNEN johdattamana, ja tuokaamme omalta osaltamme MUUTOSTA kohti VALOA tälle PLANEETALLE, joka on ollut yhteinen kotimme niin pitkään.

Kosmoksesta lähetetään koko ajan korkeampitaajuista energiaa, jonka vastaanottamiseksi meidän täytyy nyt sopeuttaa itsemme uudella tavalla. 

Samoin tulee tehdä MaaPlaneetan. Meidän tulee puhdistaa itsemme sekä fyysisesti että henkisesti kuten MaaPlaneetta tekee koko ajan. 
Minun on opeteltava joka päivä kuuntelemaan omaa kehoani ja omaa mieltäni. Ainoa tapa päästä käsiksi omaan sielunsuunnitelmaan on HILJENTÄÄ oma maallinen pieni mieleni ja yrittää saada oma SISÄINEN ÄÄNENI KUULUVIIN. 

Meidän jokaisen värähtelytason kohottaminen auttaa energisellä tasolla MAAPLANEETTAA kohottamaan omaa värähtelytasoaan.

Me muodostamme yhteisen energisen värähtelykentän, jonka tarkoitus on taata kasvu meidän yhteisellä tiellämme. Kun me kaikki kohotamme värähtelytasoamme, Me autamme toisiamme ja MaaPlaneettaa. 
Jokaiselle tulee aina turvata sellainen kasvuympäristö, joka parhaiten tukee kyseisen yksilön kasvua. Uusien energioiden myötä olemme tulleet vaiheeseen, jossa meidän tulee joko kohottaa omaa värähtelytasoamme saadaksemme vastaanotettua uusia energioita, tai meidän tulee myöntää, että emme vielä pysty vastaanottamaan näitä energioita. 

Jokainen meistä kasvaa omassa tahdissaan, omalla tavallaan, oman vapaan tahtonsa mukaisesti. 

Uusin energioihin siirtyminen ei ole vaikea asia. Meidän tarvitsee vain kuunnella Sisäistä Ääntämme ja katsoa, haluaako meidän  Sisäinen Äänemme kannustaa meitä kulkemaan eteenpäin. 

Tietenkin meidän jokaisen toive ja tahto on ratkaisevan tärkeä meidän oman värähtelytasomme kohottamisen kannalta. Oma todellinen HALU on se, mitä nyt tarvitaan.

Elämän tarkoitus on kasvattaa SIELUA kohti KIRKKAUTTA, jota ihmisen kehossa oleva ei voi täysin ymmärtää ja käsittää.

Olkaamme HYVÄN kanavia ja lähettäkäämme VALOA eteenpäin.

Toivon, että jokainen Teistä Antaa Virrata Kaiken Rakkaudellisen Energian myös Japaniin sekä ÄitiMaalle. 

"Minun kauttani saa Virrata Valoa Kaikkialle Maailmaan ja Erityisesti Japanin alueelle." 
Näin toivon, haluan ! 

Ottakaa ja jatkakaa... 
Ojennan Sinulle Valopallon
Vuoden 2011
Energiat pyyhkivät Ylitsemme ja sanoisinko Lävitsemme aina Alkulähteeltä saakka. Alamme linjautua Maailmankaikkauden Keskusauringon Kanssa, mikä merkitsee sitä, että ensikertaa sitten Universumimme Syklin Alun olemme jälleen Suorassa Yhteydessä Kotiin. Valo pyyhkii lävitsemme Aktivoiden Meissä Pyhää Geometriaa ja Alkuperäistä Hengen koodiamme Voimallisesti.

Se tarkoittaa sitä, että samalla puhdistuvat kaikki inkarnaatiomme niin täällä maassa kuin muissakin ulottuvuuksissa voimallisesti. Ylös voi nousta vanhaa ja vieläkin vanhempaa Energiaa. 
 
Välillä saatat ihmetellä, miksi reagoit johonkin ikäänkuin et olisikaan sitä koskaan oppinut, niin vanhalla tavalla, Sinunhan piti jo osata tämä? 
 
Kyseessä on Puhdistus, jollaisia käymme läpi useita tulevina aikoina. Älä siis turhaan soimaa itseäsi tai kanssaeläjiä, jos joskus sattuu äkkäpäinen päivä. Anna anteeksi, Siunaa ja päästä asiat jatkamaan Matkaansa Valoon.

Toisaalta linkittyminen Maailmankaikkeuden KeskusAuringon kanssa merkitsee sitä, että emme enää ole kykeneviä peittämään itseltämme todellista identiteettiämme, vaan alamme muistaa yhä selvemmin, keitä olemme ja mitä olemme tänne tulleet tekemään. 
 
Voit kokea, että Sinut temmataan ikäänkuin ilmaan. Vielä ei ole mitään järjellistä selitystä, mitä Sinun tulee työksesi tai Harrastukseksi Henkisissä asioissa tehdä, mutta Sydämessä On Tietoisuus, että jotain on kovasti tulossa. 
 
Alat ehkä Nähdä Unia Enemmän ja huomaat, että teet sisäistä työtä enemmän. Näinä aikoina on tavallista, että selväkyvyt avautuvat ja saatat huomata, että käsissä ja jaloissa hikoiluttaa, kuumottaa tai palelee aika paljon. Se on Energian Virtaamista!

Puhdistus näkyy nyt myös Maapallolla. Elämme vielä voimallista aikaa, jolloin Kuljemme Valon lisääntymistä kohti. Vaikka oikeastaan ei ole olemassa hyvää eikä pahaa, on kuitenkin olemassa Valo, joka synnyttää Elämää ja Pimeys, joka saa aikaan toisenlaisen, luopumisen syklin. 
 
Valon lisääntymisen uutta synnyttävä voima saa puhdistumisprosessitkin voimallisesti käyntiin. Voit kuvitella, miten tuhansia vuosia uinunut koneisto hyrähtää hiljalleen käyntiin. Osittain siksi maa järisi myös Japanissa ja saimme lukea monista kriiseistä ympäri maapalloa.
Sitten tänään sain ihan selkeän näyn. Japani on ollut joskus osa Atlantiksen mannerlaattaa (tai järjestelmää). Sen tuhon aikana laatta repesi ja Japani ajautui voimakkaiden vulkaanisten toimintojen kautta nykyiselle paikalleen. Kuitenkin mannerlaattojen väliin jäi ikäänkuin uinumaan paljon Atlantiksen tietoisuutta ja karmallisia asioita.

Nyt näissä järistyksissä sanotaan koko Japanin saaren siirtyneen noin 4 metriä paikoiltaan. Maanjäristys vapautti fyysiselläkin tasolla asioita aina Atlantikselta asti uinuneissakin maan kerroksissa!
 
Japanin edustalta nousee nyt paljon vanhoja asioita Valoon ja Puhdistustyötä tarvitaan paljon. 
 
Vaikka tapahtumat siellä paikan päällä ovat olleet järkyttäviä, on niillä jo saatu aikaan maailmanlaajuisesti hyviä asioita. Esimerkiksi täällä meillä ollaan alettu yhä vahvemmin epäillä ydinvoimalan rakentamista, kun on huomattu, että haavoittuessaan ydinvoimasta löytyy katastrofin aineksia. 
 
Toisaalta Henkisellä Tasolla Ihmiset ovat havahtuneet ja heränneet miettimään syvempiä asioita, kuin koskaan. Japanin katastrofi sai koko maailman miettimään materialistisiin elämänarvoihin nojaavaa turvallisuuden tunnetta. 
 
Voiko sittenkin olla, että olisi vielä jotain syvempää, mistä voi saada elämään täyttymyksen?

Voit edelleen siis kokea hyvin ristiriitaisia tunnelmia, mikäli työskentelet sisäisillä tasoilla koko maapallon hyväksi. 
 
Rakkaudentähdessä teemme edelleen ylimääräisiä meditaatioita maailman asioiden hyväksi. Nyt Valoa tarvitaan paljon! 
 
Valolla saamme myös aikaan sen, että oma mielialamme pysyy kirkkaana. 
 
Etukäteen ei kannata alkaa huolehtia mahdollisia lisämullistuksia tulevina vuosina. Mitä taipuisampia ja virtaavampia kykenemme itse olemaan Valon Vuodatuksissa, sitä helpommalla voimme sopeutua ja ottaa vastaan tietoisuuden kohottamista. 
 
Mehän tiesimme, että muutoksia ja näkyviäkin asioita on odotettavissa. Voimme sisäisillä tasoilla työskennellä sen eteen, ettei maapallolla tule suurta katastrofia vaan tällaiset pienemmät tapahtumat saavat meidät muuttamaan kurssia. 
 
Kun Virtautamme Valoa näihin tapahtumiin edestautamme samalla ihmiskunnan Sydäntietoisuuden Syvenemistä ja nopeutamme sekä helpotamme Ylösnousemus Prosessia.

2 kommenttia:

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kiitos tästä Tähtisilmä sekä myös aiemmin tänään laittamistasi teksteistä. Valoisaa viikonloppua :)

SeijaTuulikki kirjoitti...

Samoin Sinulle Runotslon Sari:)

Lähetetään kaikki Valoa Japaniin!