WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Aalloilla kelluminen


Rakkaat, on aika vakauttaa painolastinne ja pysyä täysin tasapainossa. 
Tehkää tästä aikomuksenne joka hetkessä riippumatta siitä, mitkä aallot haastavat vakautenne. 
Tasapainottukaa siinä Valossa, mitä tiedätte olevanne - olkaa suuremmassa olemuksessanne niin, ettei mikään järisytä Teitä. 
Hengittäkää tähän tilaan niin usein, kuin ajattelette sitä. Muistaen tietysti, että silloin kun aaltoja tulee, useimmiten unohdatte sen - siis harjoitelkaa. 
Pysykää valppaana niin kuin keho, joka ui meren aalloilla. 
Valmistautukaa niiden tulemiseen, pysykää vahvana, hengittäkää syvään ja antautukaa! Pysyen koko ajan luottavaisena siitä, että syöksähdätte ulos valtavan ja riemullisen kokemuksen jälkeen - vain valmiina tekemään sen uudestaan!

Tuntekaa suuren olemuksenne keskus tietäen, että se on hyvin paljon suurempi kuin fyysinen kehonne - mutta aloittakaa fyysisestä kehostanne, koska siinä kokemuksenne on tällä erää lähimpänä. Sulkekaa silmänne ja etsikää keskuksenne. Tiedätte täsmälleen, missä se on - pyhässä sydänkeskuksessanne, aivan sydämen taka- ja alapuolella. On hyvin helppoa hengittää sinne. (Pankaa merkille, miten lähellä se on tahtoanne!)


Ja säteilkää nyt kuin hämähäkki verkossaan hienoisia ankkurilinjoja tästä keskuksesta kaikkialle fyysiseen olemukseenne aurakenttänne munassa (reunana käsivarsienne pituus). 


Sitokaa nuo linjat munanne sisällä ja varmistakaa ne sinne. Taas kerran hämähäkin tapaan varmistakaa verkkonne ympyrät - jatkuvasti Laajentuvia Valorenkaita Keskuksesta Ulospäin. 
On monia moniulotteisia verkkoja, mutta vain yksi "litteä" verkko, kun monia linjoja yhdistyy toisiinsa. Valakaa nyt koko monisyistä verkkoanne säteilevän loistavalla ja kirkkaalla valolla. Hengittäkää ja pitäkää tasapainonne siinä.

Huomatkaa se rauha, tasapaino ja yhteys, minkä löydätte siitä. Muistakaa tämä valoverkko suojatussa valomunassanne niin usein, kuin tarvitsee - ja erityisesti tarvittaessa! Ylläpitäkää rauha ja tasapaino - vaikka mikä olisi. 
Älkää antako minkään, mikä tulee suojatun valomunanne ulkopuolelta, syöstä teitä aaltoihin. Jatkakaa niillä kulkemista valmistautuneena, vahvana ja luottaen siihen, että kaikki hyvin. 
Tämän lisäksi sitokaa itsenne Äiti Maan rakkauteen ja Isä Taivaan luottamukseen ja kaikki tulee olemaan hyvin. 
Tämä on Monien elämien kellumista, joten on tärkeää, että pysytte keskittyneenä, tasapainossa, maadoittuneena ja kuitenkin pystytte leikkimään aalloissa!

Ilmaiskaa tahdoksenne tasapaino, kun sallitte itsenne kokea tätä monien elämienne kellumista, sillä ette halua nyt pelätä, olla rajoittunut tai epäröidä. Olkaa aulis. Olkaa seikkailunhaluinen. Olkaa joustava. Olkaa leikkisä. 
Aalloissa leikkiminen rannalla ei ole jäykkyyden, rajoittuneisuuden tai minkään muun ajattelemisen aikaa. Antaa palaa! 
Ja pysykää vahvassa, selkeässä ja Valontäyteisessä keskuksessanne koko ajan - tietäen, että kaikki on hyvin.

Aaltoja on tulossa!

Sisäinen valoneuvosto

AALLOILLA KELLUMINEN

Sisäistä valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch ( www.heartlight.ca)

2.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: