WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Selityksiä ja Tekosyitä / Sielun tarkoitus


Sieluni sijaintipaikka ei ole määrätyssä kohdassa vaan kaikkialla Elämäni sisällä ja sen ulkopuolella myös. Sieluni on niin laaja käsite, etten sitä saata edes ymmärtää.

Sieluni on kuolematon. Mitä siis tarkoittaa Kuolematon Sielu? 

Se on asia, jonka kautta Elämäni jatkuu ja jatkuu ja jatkuu Elämästäni toiseen ja elinpaikoistani toiseen. Elämänkaareni aikana olen Elänyt erilaisilla planeetoilla, olen tarvinnut Sielua, jonka kautta Elämäni vaihtelut paikasta toiseen ovat mahdollisia. Sieluni on siis sama Sielu alusta loppuun asti. Sieluni on kerännyt suuren määrän viisautta kaikkien näiden Elämieni aikana. Kaiken aikaa pitää Sieluni minusta huolta kaiken sen viisauden avulla, jonka on Elämältäni ja eri kokemuksista kerännyt.

Uskonko enemmän Sieluni Sanomaan vai Järkeni kahleisiin?

Sieluni, eli tunteeni ja tunnetilani, jotka Sieluni saavat aikaiseksi, ovat eri asia kuin järkeilyni ja järkeni kautta tulevat  kahleeni.

Järkeni johdattaa minua aina Tietämätömyyteni olotiloihin. Mitä enemmän järkeilen, sitä aremmaksi tulen päätösteni suhteen. Mitä pidemmälle järkeilen, sitä sekaisemmaksi tai monimutkaisemmaksi päätöksentekoni tulevat. Järkeilyni kautta ja avulla saavutan vain sekavuuteni ja epävarmuuteni tilan olla varma ja vakuuttunut omista ajatuksistani. Kun ensin tarkastelen asiaa, saan Ymmärryksen, että järkeilyni ei ole Sieluni sanomaa vaan kokonaan jotakin muuta. 

Se on pahani aikaansaamaa sekaannusta omassa Elämässäni. 

Mistä epävarmuuteni perusta tulee ja on lähtöisin?

Kun oikein tarkasti ajattelen, Paha saa sen aikaiseksi. Kun opin luopumaan järkeilystäni ja otan tilalle tunteeni ja tunnetilani, jotka siis Sieluni sanomasta ovat lähtöisin, en silloin voi erehtyä aikaansaamistani päätöksistä. Aina kun  tunnetilani on sellainen, että sen tunne Sieluni Syövereissä asti, tiedän sen olevan ainoan oikean päätökseni ja ratkaisuni itse asioihini, joita Elämäni kautta teen ja toteutan, oppiakseni asioita Oikealla ja Hyvällä Tavalla. Silloin Tunnetilani minulle kertoo, Mikä On Oikein ja Mikä Väärin.

Kun tunnen Epävarmuutta, onko se silloin Oikein?

Kun tunnen, mikäli tunnen, Innostusta ja Luottamusta asioitteni ratkaisemista kohtaan, onko silloin Sieluni Sanoma minulle tullut niin tutuksi, että sitä voin ja saan seurata. ON!

Elämäni suurin ja vaikein Haaste on MINÄ ITSE! Vain avautumalla itselleni kaiken rehellisyyteni ja avoimuuteni ja uskoni ja luottamukseni Voimin, tulen huomaamaan, miten paljon Elämässäni on vielä selityksiä ja tekosyitä olemassa. 

tämä on pohdintaani Soile Raunio ´n kirjojen siivittämänä 

SIELUN TARKOITUS

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)

14.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minulta kysyttiin yhtenä päivänä, miksei henkisestä kehittymisestä ole kirjoitettu kirjoja. Tämän päivän maailmassanne on kirjoja tästä aiheesta, mutta monia kirjoja ei lueta, koska Itse tekee parhaansa estääkseen teitä lukemasta niitä.


Sielun tarkoitus on kasvaa maan päällä. Sielu on elänyt monia inkarnaatioita ja tekee työtä vapautuakseen kiinnittymisestä, haluista ja ahneudesta - kaikista niistä tunnesiteistä, jotka sitovat teitä maatasolle. Kyse on luottamuksesta, kyse on uskosta, kyse on antautumisesta suuremmalle voimalle. Kyllä, kyse on Itsestä irtipäästämisestä. Korkeampi itse johtaa teitä aina turvallisesti ja - voin sanoa - parempaan elämään ja parempiin olosuhteisiin. Se ei halua teidän elävän negatiivisesti. Se ei myöskään kontrolloi, mutta se ehdottaa korkeampaa tietä.


Korkeammalla itsellä on kaikki vastaukset, mutta Itse pysyy jatkuvasti tiellä. Sielun tarkoitus on voittaa Itse niin, että voidaan kokea Jumalan täydellisen rakkauden rauhaa ja tyyneyttä kaiken sen osalta, mitä teidän on ilmennettävä. Ei ole kamppailua, ei pelkoa, ei halua - vain tieto siitä, että kaikki mitä tarvitsette, tulee. Usein se ilmentyy suurempana määränä, kuin haluatte.


Tämän tekeminen ei ole helppoa ja polku on kivinen ja kova. Ne jotka tekevät sen, löytävät upean elämäntavan. He myös tietävät, ettei ole enää inkarnaatioita ja että heidän aikansa maatasolla on loppu.


Maitreya

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: