WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 21. huhtikuuta 2011

Suomen Pyhät Paikat ja Voimasolmut

Halti-tunturi
Pihtsusköngäs
Enontekiö
Kallioparta, Inari-järvi
Saana-tunturi
Ukkosaari
Vasarainen


Pohjois- ja etelänapa ovat merkittäviä portaaleja.

SUOMEN PYHÄT PAIKAT JA VOIMASOLMUT  

Kirjoittanut James Tyberonn ( www.earth-keeper.com)

Uutiskirjeestä 20.4.2011


Halti-Tunturi


Haltitunturilla, Käsivarren erämaa-alueella, Suomen ja Norjan rajalla sijaitsee Suomen korkein kohta. Tuo piste on tunturin rinteessä, 1324 m merenpinnan yläpuolella, Norjan ja Suomen välisellä rajapyykillä 303B.

Haltitunturin huippu 1328 m korkeudella on Norjan puolella. Korkein kokonaan Suomessa oleva tunturinhuippu on nelisen kilometriä idempänä sijaitseva Ritnicohkka 1317 m merenpinnasta.

Halti sijaitsee noin 55 km:n päässä Kilpisjärven kylästä, ja sinne pääsee yhteispohjoismaista Kalottireittiä pitkin. 

Kilpisjärvi
Kilpisjärvi Suomen puoleiselta rannalta nähtynä.
Saana-Tunturi Kuva Tuomo Virtanen
Tuomo Virtanen
Saana

Saanatunturi kohoaa uljaana Kilpisjärven kylän vieressä. Korkeutta tällä erikoisennäköisellä tunturilla on 1029 m. Saanalle pääsee kiipeämään Kilpisjärven Retkeilykeskuksesta lähtevää polkua pitkin. Myös Saanan ympäri on polku ja talvisin sinne vedetään latuja.
Pihtsusköngäs - putous
Pihtsusköngäs-putous
Pihtsusköngäs-putous sijaitsee yhteispohjoismaisen Kalottireitin varrella ja se on 17 m korkea. Matkaa Kilpisjärveltä putoukselle on noin 45 km.

Ukonsaari
Ukonsaari Inarijärven länsipäässä on vesistön tunnetuin saari. Suositun nähtävyyden siitä tekee Ukonkivi, joka on aiemmin toiminut saamelaisten pyhänä paikkana. Saarella on korkeutta noin 30 metriä, leveyttä 50 metriä ja pituutta 100 metriä. Kesällä Ukonsaarelle kulkee päivittäin laivaristeily Inarin kirkonkylältä.
Inarijärvi on Suomen kolmanneksi suurin ja toiseksi syvin järvi. Sen leveys on 50 ja pituus 80 kilometriä. Suurin syvyys on 92 metriä. Järven vesimäärä voisi peittää Suomen viiden senttimetrin paksuisena patjana. Rantaviivaa on yhteensä 3 308 kilometriä ja saaria 3 318. Inarijärven vedet laskevat itäpuolella sijaitsevan Luusuan kautta Paatsjokeen ja edelleen Jäämereen.
Vasarainen ?
 
Voimasolmut ovat syklisiä

Pyörreportaalirakennelmat ovat dynaamisia. Ne ovat syklisiä ja jatkuvasti muuttuvia ja ne muuttuvat niiden tarpeiden mukaisesti, mitä maapallolla ja ihmiskunnalla on ylläpitääkseen tasapainon, laajentumisen ja kohtalon suuremman luomishallinnan mikro- ja makrotasolla.

Mestarit, planeetan voimakeskusten välillä on jatkuvaa kommunikointia, molemminpuolista muuttumista. Lisäkuvauksena kerromme teille, että maan kosmiset voimasolmut määrittelee suuressa määrin mineralogia niiden ylä- ja alapuolella.

Pyörreportaalikokonaisuudet ovat tonaali-energeettisten liikkeiden verkosto, jotka on yhdistetty sinfonioiksi eikä hiljaisuus erota niitä. Ne limittävät ja reunustavat toisiaan ytimekkäinä aaltoina ja selvinä syklisinä kausina, samalla tavalla kuin luonto esittää teille vuodenaikoja. Vastaavasti tällaiset pyörreportaalikokonaisuudet toimivat toistuvissa sykleissä, planeetan kristalli-sähköisen dynamiikan ja ihmiskunnan valomääräedellytysten mukaisesti.
Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn ( www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 31.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Pohjois- ja Etelänapa
Kartta

Ei kommentteja: