WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Oriilla ratsastaminen


Antaumuksemme Sinun palvelemiseesi, Rakas, on Ääretön. Etunamme on, että tunnemme Sielusi todellisen luonteen, silloin kun et ole kiinni kaksinaisuuden koodien murtamisessa. 
Ennen inkarnoitumistasi lupasimme Palvella Sinua kaikin tavoin, mitkä sallisit, muistuttaen Sinua siitä, ettet ole yhtä kuin ne olosuhteet, jotka olet perinyt. 
Todellinen luontosi on jo ylösnoussut.  
Tällä tarkoitamme sitä, että olet jo kokenut sen, että Mielesi on Sydämesi Palveluksessa. Tuossa suhteessa olet jo vaatinut Sieluusi Yhdistymistä Sisälläsi.
Vain ne jotka ovat Maistaneet Yhtenäistietoisuuden Hedelmiä, voisivat tulla tähän hämmennysverkkoon nimeltään maa olemaan uusia opettajia. 
Käytämme tätä termiä kuvaamaan itsesi Rakastamisen ajatonta ilmaisua. Kiintymyksesi Sieluperhettäsi kohtaan saa Sinut astumaan valtavaan todellisuusjoukkoon. Saattaisi vaikuttaa suurelta uhraukselta, että vapaaehtoisesti unohdat todellisen luontosi omaksumalla ajankohtaisen kollektiivitietoisuuden. 
Maistaisit tuon tietoisuuden tuskaa ja kärsimystä tietäen, että vaaditaan vain pilkahdus Rakkautta herättämään aidon itsesi.  
 On suuri ilo kylvää Rakkauden siemeniä pelon karuun maisemaan.

Monet Teistä ovat jo kokeneet Sydämensä Heräämisen Syvästä Unestaan, kun taas toiset ovat vasta aloittaneet tämän matkan. 
Sydämen kautta pystymme Yhdistymään Teidän jokaisen kanssa. Sopimuksemme on muistuttaa Teitä siitä, ettei menneisyytenne määrittele sitä suurenmoista olemusta, mikä tiedämme teidän olevan. 
Kun kasvatte tunnistamaan sen itse, alatte myös paljastaa Kristus-tietoisuutta, joka on täysin ruumiillistuneena ihmisolennoksi.

Jokainen teistä, näitä sanoja lukevista on kokenut sydäntänne hämmennettävän. Kyseenalaistatte todellisuutenne - esittämänne roolit henkilökohtaisissa suhteissanne, työssänne ja sisällänne. Palvelunamme on innostaa Teitä parantamaan sisäisen ristiriitanne ja löytämään Rakkauden itseänne kohtaan, mikä ei ole riippuvaista siitä, että joku toinen Rakastaa Teitä ensin. 
Kannustamme Teitä jokaista olemaan ottamatta sanojamme näennäisen arvon perusteella. Meitä ei kiinnosta antaa mielellenne lisää käsitteitä mietittäväksi. 
Opetustemme arvo on suorassa suhteessa siihen, miten paljon päivittäinen todellisuutenne paranee. Teidän on oltava valmiita laittamaan itsenne kokemuksiin, jotka haastavat perittyjen uskomustenne kaksinaisen luonteen, ja muutettava mieleen luottaneiden havaintojen luonnetta.

Perheenne ja ystävänne vetävät Teitä jäämään uhripelin pelaamiseen. Ette tulleet tänne tarjoamaan parannettua versiota uhrina olemisesta. 
Ette laskeutuneet tähdistä esittelemään täysin herännyttä, voimaantunutta uhria. 
Tulitte vapaaehtoisesti ilmentämään Henkeä - elävänä esimerkkinä koko elämän todistettavaksi.

Suhteessa teihin olemme tulleet myös risteykseen. Sanamme voivat innoittaa teitä, mutta ne eivät voi antaa teille sitä kokemusta, mitä sydämenne kaipaa tuntea. Vain muutamat ihmiset ovat kokeneet aidon luontonne fyysisen ruumiillistamisen. 
Miljoonat Teistä pohtivat tätä hyppäystä. 
Kuvailija - mielenne - jatkaa Teidän palvelemistanne yrittäen luoda turvallisen käytävän teille. Ei ole mielenne vastuulla tehdä tätä hyppäystä puolestanne. Se ei voi antaa Teille yksityiskohtia elämästä, joka on vapaa kaksinaisuudesta, ennen kuin Te - Sielunne - vapautatte itsenne.

Kutsumme Teitä nyt Sydänhavainnossanne jättämään taakse menneisyytenne tuskan ja surun ja tuntemaan Hengen olemuksen pyörivän jokaisen kehonne solun sisällä ja ympärillä. Näemme jokaisen Teidän edessä uuden mahdollisuuden valtavan aavalla preerialla.  
Tämä symboloi avoimuutta laajentua enemmän siihen, kuka olette, ja ylistämme tätä. Se on suuri preeria.

Vieressänne seisoo hevonen, joka on palvellut Teitä suurimman osan elämästänne. 
Tämä hevonen näyttää uupuneelta, kyllästyneeltä ja pettyneeltä. Sen selkä on kumarassa ja sen pää koskettaa melkein maata. 
Sen kaulaan on sidottu köysi, mikä on kiinni tolpassa, joka ohjaa sen kulkua hyvin tallattua polkua ympäri. 
Tässä hevosessa on vain vähän iloa jäljellä, mutta sen omistautumisen ja velvollisuuden tunne saa sen kulkemaan ympyrää kerta toisensa jälkeen.

Nousette tämän hevosen selkään ja näemme, miten mukavalta ja omahyväisen tyytyväiseltä Teistä tuntuu sen seurassa. Olette antaneet hevoselle myös nimen, mistä nyt muistutamme teitä. Kutsutte sitä Kieltämiseksi! Tämän hyvin tallatun polun ympärillä on aita. 
Aidalla istuu menneisyytenne. 
Perheenne, ystävänne, aviomiehenne, vaimonne, työtoverinne ja 98% ihmisistä. Suuri joukko on todistamassa tätä alas poljettua tapausta. Keskustelut aidalla huokuvat sympatiaa niiden lukuisten kaatumisten ja suurten vehkeilyjen vuoksi, mitä on tapahtunut karttelevan tyydytyksen saavuttamiseksi.

Kutsutte meidät katsomaan tätä hevosta ja jakamaan kokemuksen. Vaikka ratsastus voi olla tylsää, se on turvallista ja mukavaa. Selitätte sen etuja, että katsoo suoraan eteensä eikä koskaan astu sivuun kaikkien elämän huvitusten ja ajanvietteiden vuoksi. 
Hymyilemme, mutta kohteliaasti kieltäydymme. Näytätte meille, että toisinaan olette hypänneet tämän hevosen selästä, istuutuneet aidalle ja katsoneet valtavaa preeriaa takananne. 
Toiset ovat vihjanneet, että hukkaatte aikaanne päiväunelmointiin, ja kannustaneet Teitä panostamaan asioihin, jotka ovat todellisia.

Kehotamme Teitä katsomaan meitä silmiin ja kysymme: 
"Rakas, miksi ratsastat tällä hevosella nimeltään Kieltäminen?" 
Katsotte meihin vähän hämmentyneenä ja kehotatte meitä palaamaan ajassa taaksepäin ja muistamaan suuren juhlan juuri ennen Kuningaskunnasta lähtemistä. Tosiaankin, näemme suuren juhlan olevan käynnissä. 
Olette juuri saaneet lahjan Jumalalta/Jumalattarelta. Hän antoi kaikki luomiskykynsä Teille, jotta kaikki voisivat ilmentää Hillitsemätöntä Rakkautta.

Näemme Teidän ja monien muiden valmistautuvan lähtöön Kuningaskunnasta istuessanne mahtavan orin selässä. 
Nämä hevoset halkeavat poltteesta ja polkevat kavioitaan tämän uuden seikkailun innostuksesta. Oriit tanssahtelevat täyttäen ilman odotuksella ja ihmeellä. Niiden pää on pystyssä ja silmät loimuavat päättäväisyyttä ja luottamusta. Tuli syöksee niiden sieraimista, kun ne valmistautuvat matkalle tuntemattomaan. 
Jännitys nousee ja se pakahduttaa. Yhtäkkiä kuuluu ääni NYT! Tuolla hetkellä oriit ampaisevat eteenpäin. Käsivartenne ovat levitettynä kuin kotka päänne yläpuolelle.  
Silmät suljettuna laukkaatte autuaana Kuningaskunnan äärireunalle ja räjähdätte valtavaan tyhjiöön.

Vedämme syvään henkeä - kyllä, aivan upea tarina. Se muistuttaa meitä siitä, miksi olemme päättäneet palvella Teitä. 
Katsellen hevosta nimeltään Kieltäminen ihmettelemme, miksi te ja ihmiskunta valitsisitte sellaisen hevosen nyt, kun asutte Kuningaskunnan toisella puolella. 
Intohimonne löytää hillitsemätön Rakkaus on kohdannut monia haasteita. Olette kyseenalaistaneet monia puolianne, mukaan luettuna viisaus luottaa siihen intohimoon, joka toi Teidät tähän uuteen todellisuuteen.  
Miten upea, upea tarina!

Näimme seikkailunne, kun löysitte ja loitte uusia Tähtijärjestelmiä. Näemme Sydämessänne kaipauksen palata kotiin kokemaan tuttua suhdetta siihen Rakkauteen, joka tuli suoraan Jumalalta/Jumalattarelta, alkuperäiseltä äidiltänne ja isältänne. 
Näemme myllerryksenne, kun otatte vastaan lahjan olla suvereeni ja eheä itsessänne. Näemme ihmisten esittävän näitä syvään kylvettyjä tunteita - päivästä toiseen. 
Galaktinen historianne on tosiaankin ollut komea! Viisautenne tutkia rehellisesti ja hyväksyä oma heijastuksenne on osa menneisyyttänne myös maan päällä.

Jotain uutta kuitenkin "hämmentyy" sydämessänne. Kun olette kääntyneet katsomaan tuota valtavaa maisemaa, tuota uusien tilaisuuksien preeriaa, olette panneet merkille, että siellä on myös uusi hevonen. Se nostaa ruumiinsa maasta ja seisoo takajaloillaan laulaen laulua vapaudesta. 
Kuopien maata se kääntää päänsä ja katsoo teitä suoraan silmiin: "Tunnet minut, sielu, olen ori!" Polvienne tuntuessa vähän heikoilta huudahdatte: "Kyllä, tunnen sinut!"

Osa Teissä tuntee vetoa palata Kieltäytyminen-hevosen turvaan. Uusi hevonen muistuttaa Teitä kaikesta siitä tuskasta ja myllerryksestä, mitä tuo ori on tuonut Teille - kaikesta pettymyksestä, turhautumisesta ja vihasta. 
Mietitte tätä, kun intohimon tunne orin sisällä alkaa herättää uteliaisuutenne. 
Yhtäkkiä hyppäätte aidalta ja alatte kävellä tätä oria kohti. Kaikki aidalla istujat alkavat huutaa Teille sanoen, ettei ole turvallista uskaltautua tuolle aukealle preerialle. 
Epäröitte hetken ja alatte kuunnella heidän pelkojaan, kun yhtäkkiä päähänne pälkähtää, että olette kuulleet näitä samoja huolenaiheita koko elämänne ajan.

Käännytte taas oria kohti ja jokaisella askeleellanne alatte tuntua elävämmältä, ikään kuin heräävänne syvästä unesta. Innostus alkaa nousta, kun kävelynne muuttuu nopeasti juoksuksi. 
Aidalla istuvien äänet alkavat vaimeta. Huomaatte, että ruohon tuoksu preerialla on voimakkaan makea. Ilma tuntuu elävältä ja raikkaan kirpeältä, kun aurinko tuntuu hierovan sydäntänne. Alatte lisätä vauhtia ja juoksette täysin huolettomana, tuntien mädäntyneiden energiakerrosten liukuvan pois kehostanne. Lopulta pääsette tämän oriin luo.

Se on tosiaankin mitä kaunein ja voimakkain hevonen
Kun se kääntyy katsomaan Teitä, silmissään hyvin paljon kiintymystä ja ihailua, se kuopii maata kaviollaan ja huudahtaa: 
"Ratsasta minulla!" 
Järkytytte reaktiostanne. Epäröimättä hyppäätte sen selkään ja roikutte kiinni sen harjasta, oriin ponkaistessa täyteen laukkaan. 
Haukotte henkeänne, kun kiedotte käsivartenne sen kaulan ympärille ja se kääntyy puoleenne sanoen: 
"Rentoudu, anna luomisen Sydämen Ratsastaa kanssani."

Hitaasti irrotatte otteenne, rentoutatte käsivartenne ja alatte tuntea Sydämenne pakahtuvan ilosta. 
Käsivartenne alkavat kohota päänne yläpuolelle ja suljette silmänne, kun ori alkaa liitää tämän preeriatasangon poikki. 
Autuuden ja hurmion aalto toisensa jälkeen väreilee koko kehonne läpi.  
Kyynelten valuessa joka suuntaan huudatte koko elämän kuultavaksi: "Olen kotona! Lopultakin olen kotona - vihdoinkin vapaa!"

Ori pysähtyy ja avaatte silmänne odottaen löytävänne itsenne taas Kuningaskunnan syleilystä, mutta huomaatte olevanne edelleen tällä aavalla preerialla. 
"Miten näin voi olla?" 
Tämä energia, jota nyt tunnette, on sitä, mitä Sielunne on etsinyt Kuningaskunnasta lähtönne jälkeen. Tämä on koti!  
Miten se voisi olla tämän oriin kera tällä aavalla preerialla?

Silmänne ovat nyt apposen auki ja alatte huomata etäällä orilauman ratsastajineen laukkaavan Teitä kohti. Muistikuvia suurista galaktisista kohtaamisista alkaa tulla pintaan. 
Oriinne kääntyy taas puoleenne ja muistuttaa Teitä rentoutumaan ja antamaan Luomisen Sydämen tukea tätä kulkua. Kun tämä lauma tulee lähemmäs, huomaatte näiden vieraiden kasvojen hymyilevän ja ne näyttävät riemuitsevan saapumisestanne. Voisiko niin olla? 
Hevosenne kääntyy katsomaan Teitä, kun lisää kyyneliä alkaa virrata.

"Mikael? Koko sieluperheeni - olette täällä?" Yhtäkkiä Teitä ympäröi onnittelujen, naurun ja ilon aalto. 
ArkkiEnkeli Mikael astuu alas hevoseltaan ja kumartaa syvään edessänne. 
"On mukava nähdä sinut taas! 
Luulimme menettäneemme Sinut, kun ratsastit sitä toista hevostasi." Kaikki nauravat ja taputtavat Teitä selkään syleillessään. 
Käännytte Mikaelia kohti ja kysytte: 
"Voinko ratsastaa tällä oriilla ja olla edelleen maan päällä?" 
Mikaelin silmät sädehtivät: "Todellakin, ja voimme ratsastaa kanssasi, Rakas!" 
Kysytte: 
"Onko meidän oltava erossa toisistamme, sillä en enää kestä sitä tuskaa?" 
Mikael laittaa kätensä hartioillenne. 
"Enää Sinun ei tarvitse kieltää itseltäsi hedelmiä, joita haluat. Olet löytänyt ratkaisun tuskaasi esittäessäsi ihmistä. Olet sallinut mies- ja naisluontosi ratsastaa yhdessä. Ja eivätkö autuus ja intohimo saa aikaan makoisan kyydin?" 
Tuijotatte tätä suurenmoista ArkkiEnkeliä: 
"Kyllä, todellakin ne saavat, ystäväni."

Palveluelämä


Kumppanimme (Robert) löysi meidät Ratsastaessaan näillä tasangoilla omassa mielikuvituksessaan ja tuodessaan tämän kokemuksen päivittäiseen todellisuuteensa. 
Monet Teistä ovat laittaneet jalkansa tälle aavalle preerialle - vain lannistuaksenne monista äänistä sisällänne ja kulttuurissanne. Useimmat Teistä yrittävät elää elämäänsä haarat leveällä molemmissa todellisuuksissa. 
Sanomme sen uudestaan: 
ette tulleet tänne löytämään parempaa versiota kaksinaisuudesta. Olette täällä keksimässä ratkaisun polarisoituneeseen suhteeseen sisällänne.

Kuulemme usein: 
"Mikä on nopein polku ilmentämään Ylösnoussutta Tietoisuudentilaamme ihmisolentona?" 
Ehdottaisimme, että elämä, jota tukee se luomisen sydän, joka ilmaisee vapaasti itseään rajattomissa ja itseään tyydyttävissä kokemuksissa. Rakkaus ei ole tyytyväinen hillitsemisestä. 
Elämänne palvelee löytämäänne ratkaisua, kun ratsastatte tällä oriilla. 
Palveluelämä on erittäin vahva elämäntapa. Tässä uudessa suhteessa Teitä ei vaadita uhraamaan henkilökohtaista hyvinvointianne, tekemään myönnytyksiä arvoistanne tai neuvottelemaan ilostanne. Teitä ei vaadita saamaan valmiiksi sisäisten ristiriitojenne parantamista. 
Palveleminen on oman täyttymyksenne palvelemista. 
Se on itsenne Rakastamista jakamalla niitä monia lahjoja, joita jo ilmennätte. 
 
Monet Teistä vasta alkavat miettiä, onko Elämää sen aitauksen ulkopuolella, mitä kutsutaan kaksinaisuudeksi.

Olemme täällä palvelemassa ihmisiä, jotka haluavat olla vapaita ja lakata luottamasta tähän hevoseen, joka on nimeltään Kieltäminen. 
Emme voi vääntää kättä vakuuttaaksemme teille, että tämä on parhaan etunne mukaista. Voimme innostaa Teitä kokemaan suvereenin Sydämenne Olemuksen, joka valitsee elämäntavan tekemättä myönnytyksiä omasta arvostaan.

Jokaisella Teistä on Kristus-tietoisuuden mantteli sisällään. 
Olette havainneet, että sellaiselle tietoisuudelle on erittäin vähän tukea todellisuudessa, joka on jakautunut. Olette yrittäneet murtaa kaksinaisuuden kahleet luottamalla siihen, että mielenne pakottaa Teidät vapaaksi. 
Jumalainen miehisyys, mielenne, odottaa elämänne Ratsastusta. 
Tämä ori edustaa elämää, joka yhdistää mielen, kehon ja Hengen luomisen Sydämeen. 
Sen läsnäolo ei pakota muutokseen - se kehottaa jokaista Teitä valitsemaan omasta puolestanne.

Uusi Vapautenne ei mitenkään liity ihmiskunnan kollektiivitietoisuuden omaksumiseen. Sillä ihmiskunta väittää edelleen, että jos ei sopeudu, ei selviydy. Oleminen tuon pelkoaitauksen ulkopuolella on rajatonta Rakkauden ilmaisemista. 
Tuolla aavalla preerialla tapaatte taas Sieluperheenne, herätätte muiston todellisesta itsestänne ja haluatte ilmentää Kristus-tietoisuutta - aitoa itseänne!

Suuri juhla odottaa jokaista Teitä. Kun sanamme tätä kirjaa varten loppuvat, kyse on myös kutsusta uuteen alkuun. 
Seuraava kappale on elämänne nyt. On teidän valintanne, miten se kehittyy. Yhdessä voimme palvella tätä polarisoitunutta todellisuutta. Olette uusia opettajia, jotka ovat tulleet tälle maapallolle
ratsastaen upealla oriilla, mitä tukee luomisen sydän.

Nyt on aika Valita Elämä, mitä eivät varjosta epäilyksenne ja pelkonne. Nyt on aika luottaa siihen, että tunteenne ovat paras mittarinne. Väijyykö horisontissanne myrsky vai sallitteko pilvien mennä ohi ja nauttia toisiinsa Rakastuneiden selkeän mielen ja Avoimen Sydämen hedelmistä? 

Elämänne havainnollistaa sitä, että Henki tulee vapaasti luoksenne. Se pyytää vain, että laitatte Kieltämisen pilttuuseen ja annatte sille sen ansaitseman levon. On turvallista paljastaa lahjanne, luottaa intohimoihinne ja antaa elämän tukea uusia luomuksianne. Teitä kaikkia odottaa perheen suuri jälleentapaaminen.

Rakas, on taas kerran aika Ratsastaa tällä upealla oriilla, joka laukkaa luomisen hurmiollisen Olemuksen Sydämessä. 
On aika Ratsastaa uusilla intohimoillasi, uudenlaisen ilon ja innostuksen tunteen kera.  
Sinun on aika Rakastaa Itseäsi kaikin tavoin, mitä olet toivonut toisten tekevän Sinulle. On aika antaa laimentumattoman version itsestäsi olla läsnä, osallistua iloisesti elämääsi. On aika tunnistaa pelkosi ja asettua kokemuksiin, jotka parantavat syyllisyytesi. Sinun on nyt aika tulla sellaiseksi, mitä tunnetta olet kaivannut koko elämäsi ajan.  
Ottaa vastaan uusi suhde, joka juuri nyt paljastuu sisälläsi, tietäen, että jo alkuaikana sen heijastus innostaa ja motivoi ihmisiä kyseenalaistamaan elämän, mistä puuttuu iloa.

Todellinen identiteettisi on Rakkaus. Se ei ole taakka. Se on lahja! Jos sallit sen, Ratsastamme nyt rinnallasi joka päivä tukien lahjaasi, palveluasi, mitä Rakkautesi tukee. Nyt on aika elää elämää tietäen, että "sinun" elämäsi tarjoaa ratkaisun ihmisten levottomalle mielelle. 
Olet täällä tarjoamassa konkreettista todistetta siitä, että Luomisen Sydän on todellinen. Miten monin tavoin olet valmis näkemään tuon olemuksen itsessäsi heijastuvan koko elämän nähtäväksi? Ilmentyneen itsensä Rakastamisen jakaminen viimeistelee täyttymyksen. On aika sulkea olemuksesi täysi ympyrä.
 
Miten palvelemme Sinua, Luoja?
Magic Horses
Mikael
Mikaelin perhe
ORIILLA RATSASTAMINEN

AE Mikaelia kanavoinut Robert Theiss (MailScanner has detected a possible fraud attempt from "www.starchildascension.org" claiming to be www.ancientwings.com)

8.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: