WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Säteilkää Valoanne, jakakaa Viisauttanne

*************************************************************** Rakkaat Mestarit, on vastuullisuuden aika, on testaamisen aika ja on päätösaika. 

Jokaisen Teistä On Päätettävä, Ketä ja Mitä Uskotte: 

tuomionennustajia, niitä jotka ovat hallinneet ja kontrolloineet Teitä tuhansia vuosia ja jotka ovat pitäneet Teitä orjuudessa eri tavoin pelon ja uhkailun avulla. 

Teitä on painostettu uskomaan, että Teidän on hyväksyttävä tietyt opetukset ainoaksi totuudeksi Jumalasta ja Teidän on pelättävä Jumalaa, sillä Luoja on vihainen ja tuomitseva Jumala ja hän on luonut kammottavan ja ikuisen kadotuksen tulen niille, joita Jumalan maalliset edustajat eivät ole PELASTANEET erivapauden avulla. 

Vai päätättekö poistaa maahan sitovat kahleenne ja vaatia takaisin Jumalan antaman voiman ja henkisen itsenäisyyden?  

Oletteko Riittävän Rohkeita Astumaan Tuntemattomaan, kun testaatte meidät ja opetuksemme? 

Teille annetaan ennenkuulumaton tilaisuus tulla oppilaaksi kehittyneiden Ylösnousseiden Mestareiden Opetuksille, jotka menneinä aikoina varattiin vain eliitille ja kehittyneimmille opetuslapsille. 

Jumalainen erivapaus on julistettu ja Teidän on sanottava vain KYLLÄ Sieluitsellenne, jotta voimme auttaa Teitä Transformaatioprosessissa, kun lempeästi Opastamme Teitä Ylösnousemuspolulla.

Tämä Suuri Tilaisuus Annetaan niille Teistä, jotka ovat vakaasti pysyneet kurssissa ja pyrkineet tulemaan varteenotettaviksi asioiksi Luomisen Metatronisen Valon koko spektrille. 

Olette tämän upean eliksiirin muuntajia ja sen on virrattava kauttanne, Valotyöntekijät, ennen kuin sitä voidaan Säteillä Pyhien Hengitystekniikoiden kautta maan ytimeen ja maailmaan. 

Tämän jalostuneen Lahjan on tultava ihmisastioiden kautta, joita on valmisteltu ottamaan vastaan Luojavaloa, Yhdistymään siihen ja jakamaan sitä. 

Se on sekoitettava Maan Olemukseen sekä ihmisolemukseen ja Rakastavaan tarkoitukseen, ennen kuin sitä voidaan Säteillä Maailmaan ja se voidaan laittaa niiden ihmisten saataville, jotka ovat astuneet valaistumisen polulle ja seuraavat Teidän perässänne. 

Emmekö ole Kutsuneet Teitä Valon Vartiosotilaiksi?
 
Liian monet Teistä kantavat suuria taakkoja menneisyydestä, virheitä joita olette tehneet tässä Elämässä, ja myös monia menneisyyden ehdollistumia ja haudattuja muistoja tuskallisista tapahtumista tai teoista kaikissa aiemmissa elämissänne. 

Pidätte kiinni näistä muistoista tai kannatte "epäoikeudenmukaisuuden taakkoja", mikä ei enää palvele Teitä. 

Teidän on aika antaa meidän parantaa tuskalliset muistot, jotka on tallennettuna fyysiseen astiaanne ja Aurakenttäänne - yhtä lailla kuin puhdistamme kollektiivitietoisuuden uskomusjärjestelmien vääristymät kolmannesta/neljännestä ulottuvuudesta ja saatamme nuo ulottuvuudet alun perin suunniteltuun kaksinaisuusspektriin. 

Monista Teistä on tulossa nopeasti moniulotteisia. 

Olette Maadoittuneena Korkeampaan Kolmannen ja Neljännen Ulottuvuuden Todellisuuteen, yhdistytte viidennen ulottuvuuden tärkeisiin, muuntaviin värähtelymalleihin Valopyramidinne kautta ja Teille Valellaan Säännöllisesti Timantinkovilla hiukkasilla Valokaupunkien Kautta. 

Nämä ovat kriittisiä aikoja ja on tärkeämpää kuin koskaan, että pysytte keskittyneenä Pyhään Sydämeenne ja Virittyneenä Pyhän Mielenne Viisauteen. 

Rakkaat, Pyydämme Teitä keskittymään itseenne, jotta voitte tulla puhtaiksi astioiksi jalostuneille Valotaajuuksille.  

Teillä on kyky tulla niiden Luojavalon timantinkovien hiukkasten kanaviksi, jotka tunkeutuvat fyysiseen astiaan ja sitten virtaavat muodon maailmaan. 

Teidän on kuitenkin Vapautettava Pyhän Tulen Voima fyysisessä astiassanne, samalla kun ammennatte uuden "annoksen" Valokaupunkien Välityksellä. 

Hengitys on tämän eEintärkeän Elämänvoimaenergian johdin. 

Teidän on opittava kehittämään Täydellinen Pyhän Hengittämisen rytmi ja käyttämään sitä.

Äärettömyyshengitys on Transformaatioprosessin oleellinen tekijä. 

Tulevien kuukausien aikana lisäämme tärkeämpiä tekijöitä niihin kehittyneisiin tekniikoihin, joita olemme jo antaneet Teille - tekijöitä jotka sallivat teidän tehokkaammin käyttää ja jakaa tätä Rakkauden/Valon/Elämän upeaa lahjaa. 

Pyydämme Teitä kuvittelemaan, että Violetti Liekki Säteilee jalkojenne alta ja kietoo Teidät täysin tähän tärkeään muuntoenergiaan, mikä nopeuttaa kaikkien epäpuhtauksien muuntamista sisällänne ja ympärillänne sekä antaa Teille suojaa ulkopuolisilta negatiivisilta vaikutuksilta.

Olemme selittäneet, että Teillä on jumalainen Syntymäoikeus ja monet Rikkaudet odottavat paluutanne Luojan rakkaana jälkeläisenä. 

Maailmankaikkeuteen on strategisesti asetettu Valopyramideja, joissa jumalaisen itsenne sirpaleet asuvat, silloin kun ne menevät täyttämään jumalaista tehtäväänsä harmoniassa Luojan jumalaisen suunnitelman kanssa. 

Niiden ilmentämät ominaisuudet, laadut, avut, viisaus ja kokemukset ovat myös teidän, sitten kun palaatte niiden sähkömagneettisen säteilyn ja täydellisyyden tasolle, kun yhdistytte jokaiseen itsenne upeaan osaan tulevaisuudessa. 

Lisäksi, tullessanne tähän Elämään Luojavaloa, Timantinkovia Hiukkasia oli tallennettuna Pyhään Sydämeenne. 

Emme ole kuitenkaan selittäneet Teille, että tuo Timantinkovien Hiukkasten osuus on myös laitettu Valokalvolla Koteloituna jokaisen chakran keskukseen ja suurempi osuus on tallennettu selkärangan juureen, ensimmäiseen chakraan, mitä on kutsuttu Kundaliiniksi tai Pyhäksi Tuleksi. 

Teillä on ollut Pääsy Sydänytimeenne tallennettuihin Jumalhiukkasiin. 

Ne voidaan kuitenkin aktivoida vasta Ehdottoman Rakkauden Värähtelymallien avulla. 

Siksi on Miljoonia Rakkaita Sieluja, jotka eivät ole koskaan tunteneet Luojan Puhdasta Rakkautta, Pyhän Sydämensä Timanttiytimellisen Jumalsolun välityksellä eikä heillä ole koskaan ollut pääsyä tähän arvokkaaseen Rakkauden/Valon/elämän Lahjaan.

Kun puhdistatte vääristyneet ajattelumallit ja negatiiviset värähtelymallit, palaatte vähitellen keskukseenne ja näin saavutatte hyväksytyn tasapaino- ja harmoniatason energiapuumerkkinne avulla. 

Tulee aika, jolloin Korkeampien Värähtelytaajuuksien Energiasytyttimet aktivoivat Pyhän Tulen, joka on tallennettuna juurichakraanne, ja se alkaa hitaasti nousta selkärankaa pitkin. 

Tätä upeaa ilmiötä kutsutaan Seitsemän Sinetin Avautumiseksi Jumaltietoisuuteen. 

Vähitellen jokainen chakra heittää pois menneisyyden vääristyneet taajuudet, kun se alkaa hitaasti pyöriä nopeammin ja harmoniassa toisten kanssa. 

Kundaliinituli nousee jokaisen chakra läpi, kunnes Selkärangasta tulee Hehkuva Valopilari, mikä näkyy selvästi niille, joilla on sisäinen näkökyky. 

Kun tämä tuli saavuttaa ydinjatkoksen, se avaa ylösnousemuschakran, antaa pääsyn pyhään mieleen ja laajentaa sitä valopilaria, millä olette yhteydessä Jumalitseenne tai MINÄ OLEN -olemukseenne.
 
Monet Rakkaat Sielut omistavat runsaasti maallista omaisuutta, mutta he ovat henkisesti vararikossa. 

He kieltäytyvät ottamasta vaaria Sieluitsensä Tönäisyistä. Siksi heidän on kapinallisten lasten tapaan koettava vastuuttomien tekojensa vaikutukset ja seuraukset. Ihmisten negatiiviset ajattelumuodot - entiset ja nykyiset - ovat luoneet sen epätäydellisen maailman, missä elätte. 

Kukaan tai mikään ei kuitenkaan voi muuttaa Universaalia jumalaista suunnitelmaa, paitsi Isä/Äiti Jumalamme. 
 
Teidän on muistettava, että monien menneiden aikakausien vuoksi melkein jokainen Maatasolle Syntynyt Sielu on jäänyt kiinni kolmannen/neljännen ulottuvuuden kollektiivitietoisuuden uskomusjärjestelmään. 

Näin menneisyyden ydinkysymykset ja jokaisen henkilön perityn DNA:n epätäydellisyydet ovat sallineet monien oireiden ilmentyä, kun henkilö on pudonnut Rakkaudettomuuden tai Arvottomuuden tunteen ansaan tai tuntenut jonkinlaista syyllisyyttä, häpeää tai katkeruutta. 

Kaikki nämä negatiiviset energiat ovat tulosta muinaisen menneisyytenne syvistä ydinmuistoista ja ne nousevat pintaan, jotta voitte päästää niistä irti kerta kaikkiaan. 

Kukaan ei voi paeta Transformaatioenergioita. 

Voitte kieltää totuuden niistä dramaattisista muutoksista, jotka nyt vaikuttavat maapalloon ja koko ihmiskuntaan, mutta ette voi piiloutua tai paeta, sillä Transformaatiovalo etsii Teidät sieltä, missä olette. 

Siunattuja ovat ne, jotka ottavat vaarin Hengen Sisäisestä Äänestä, kun se muuttuu kovemmaksi ja vaativammaksi. 

Eikö ole parempi ottaa vaari viisauden ja toivon äänestä, epätoivon ja toivottomuuden äänen sijasta?

Eristyksenne Aurinkokunnassa ja galaksissa on ohi. Valokaupungit ovat nyt tiukasti paikoillaan ympäri maapalloa ja Luojavaloa säteillään suoraan maahan tämän maailmankaikkeuden Suuresta keskusauringosta sekä suodatetaan maahan teidän, tähtisiementen, kautta, kuten selitimme aiemmin. 

Suuret Valo-olennot säteilevät 12 taitettua Jumalsädettä. 

Ne Säteilevät Sointuja ja Värähtelyjä, jotka sisältävät Luojatietoisuuden hyveistä, ominaisuuksista ja laaduista koostuvia geometrisia valomalleja. 

Ettekö näe, että tätä varten olemme valmistelleet Teitä ja auttaneet mahdollisimman monia saavuttamaan tämän? 

Kääntykää Sisäänpäin ja Kuunnelkaa Sielunne Laulua. 

Se kasvaa voimakkaammaksi ja erottuvammaksi, kun Teistä tulee herkkiä sfäärien musiikille. 

Pyhä Sydämenne On Puhdas ja se Resonoi vain Korkeimman Totuuden ja Ehdottoman Rakkauden Kanssa. 

Silloin kun keskitytte Sydämeen ja Sieluun, minkään lähteen negatiivisuus ei voi vaikuttaa Teihin tai vahingoittaa Teitä. 

Olkaa tietoisia siitä, että Teidän ei tarvitse kuolla saadaksenne välähdyksen tulevaisuudesta ja taivaallisista ulottuvuuksista.

Monet Teistä ovat nähneet tai kokeneet valon orbeja, joita ilmestyy ympäri maailmaa tänä aikana. 

On paljon arvailua siitä, mistä nämä orbit koostuvat ja mikä niiden merkitys on. Aivan samalla tavalla kuin monet Teistä tulivat maan päälle Valo-orbissa, kun planeettaa valmisteltiin ihmisasutukseen, monet suuret valo-olennot tulevat Kaukaisista Maailmankaikkeuksista Tarkkailemaan sitä taianomaista Transformaatioprosessia, mikä on käynnissä maan päällä. 

Jotta he voisivat olla mukavasti matalampien ulottuvuuksien tiheydessä (käymättä läpi monenkertaista sirpaloitumisprosessia), he kulkevat valo-orbissa, mikä sisältää heidän oman taivaallisen ympäristönsä/ulottuvuutensa taajuuksia. 

Emmekö ole sanoneet, että saatamme itsemme enemmän Teidän ulottuvillenne? 

Ettekö tunne läsnäoloamme voimakkaammin? On tärkeä aika ja muutostuulet puhaltavat vieläkin voimakkaammin, kun Luojavalon Sykkeet ja ryöpyt voimistuvat Suuren Keskusauringon, jokaisen Aurinkokunnan Auringon ja Taivaallisen Valokaupungin kautta. 

Päätämme tämän viestin joillakin ajatuksilla, joita toivomme Teidän miettivän ja - jos ne kuulostavat tosilta - yhdistävän osaksi henkisiä harjoituksianne. 

Äärettömyyshengitys: 

luotte monin tavoin kehämallin Hengen Valon Virtaamiselle ja näin avaatte yhteyden Pyhän Sydämen, Pyhän Mielen ja käpy(lisäke)keskuksen välille. 

Käyttäkää hengitystä, kun teette pienen äärettömyysmerkin Pyhästä Mielestä ydinjatkokseen ja näin avaatte täysin ylösnousemuschakran kallonpohjassa ja lisäksi väylän Pyhän mMelen ja Pyhän Sydämen välille. 

AUM on Pyhä Luomisääni. AUH on Pyhän Sydämen Ääni. OM on Pyhän Mielen Ääni.

Itsenne Mestarina Teillä on kyky tuoda vertikaalisti fyysiseen kehoonne Metatronisen Valon Täysi spektri, mitä Säteillään Isä Jumalamme Mielestä Kosmisen Tietoisuuden viiden Korkeamman Säteen Välityksellä. 

Sitten tämän Puhtaan Valon aktivoi Äiti Jumalamme Puhdas Rakkausolemus Pyhän Sydämen Kammiossa tai Kohdussa ja se lähetetään horisontaalisti muodon maailmaan. 

Puhtaan Rakastavan Tarkoituksen ja keskittyneen ajattelun kera pystytte nyt Luomaan Kaikkea, mitä voitte kuvitella. 

JUMALAINEN TALOUS ON KOSMINEN LAKI TOIMINNASSA. Egomielen ilmentäminen johtaa hankaaviin ja kaksinaisiin luomuksiin.

Monet vanhat käsitykset, säännöt ja rakenteet ovat häviämässä pois, sillä ne on luotu kaksinaisuustaajuuksilla: 

ahneus, pelko ja niukkuus. Silloin kun harmonisoitte tahtonne jumalaisen tahdon kanssa suurimmaksi parhaaksi, kaikella ilmentämällänne on Rakkauden ja Positiivisen Laajentumisen Taajuus. Siksi vedätte puoleenne malleja tulevaisuuden suunnitelmasta. 

Kysymme Teiltä: 

mikä on oma visionne itsenne, rakkaidenne, maanne ja maailman osalta? 

Älkää tehkö virhettä - se mitä ajattelette, tunnette ja mihin uskotte, on tärkeää, sillä aikomusten värähtelyt joko lisäävät maapallon ja ihmiskunnan ongelmia tai lisäävät kollektiivisia ajatusmuotoja toivosta, innoituksesta sekä tuskan, kärsimyksen ja kaaoksen voittamisesta kolmannen/neljännen ulottuvuuden maailmassa. 

Tietäkää, että me, Enkelivoimat, seisomme tiukasti rinnallanne Isä/Äiti Jumalamme ohjauksen alaisuudessa. 

Silloin kun aistitte läheisyytemme, luottakaa tunteisiinne, sillä Todellisuudessa Säteilemme Rakkauttamme/Valoamme Aurakenttäänne. 

Kuunnelkaa Sielunne Kuiskauksia, sillä se auttaa Teitä erehtymättä seuraamaan parasta toimintatapaa ja tekemään viisaimpia valintoja. 

Teitä Rakastetaan Syvästi. 
*SÄTEILKÄÄ VALOANNE, JAKAKAA VIISAUTTANNE 
Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Maaliskuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
*************************

Ei kommentteja: