WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 30. huhtikuuta 2011

IHMEEN JA TAIAN PÄIVÄT


Rakkaat ystävät,

Tulen tänään puhumaan kanssanne niistä intensiivisistä Energioista, jotka ympäröivät jokaista Teitä - Valotyötekijöitä ja muita ihmisiä maan päällä. 
Jokaiselle Teistä tapahtuu monia ihmeellisiä asioita. 
Sisäisen näkö- ja kuulokykynne Lahja on Avautumassa. Näette ja kuulette asioita, jotka eivät ole ennen olleet ulottuvillanne. 
Alatte nähdä oppaitanne, opettajianne ja Enkeleitä, kun he ympäröivät Teitä. Olette Astumassa niiden jumalaisten Lahjojen Vastaanottamisjaksoon, jotka ovat Oikeutetusti Vaadittavissanne. 
Te jotka luette näitä sanoja, olette ansainneet oikeuden vaatia Henkilahjanne. Nämä Lahjat saadaksenne, Rakkaat Ystävät, Teidän on käännyttävä Sisäänpäin Hiljaisuudessa, Rentona ja Sydän Avoimena. Siellä, Kultaisessa Sydämessänne, Lahjanne Paljastuvat Teille. Sallikaa näiden Lahjojen ilmentyä ajan kuluessa Sisällänne ja Kauttanne.

Tämä on Isä/Äiti Jumalan erityisjärjestely kaikille Jumalan tyttärille ja pojille, jotta voitte auttaa enemmän veljiänne ja sisarianne maan päällä. 
Voidaksenne tehdä tämän, Teidän on palautettava muistiin, mitä tulitte antamaan. Henkilahjanne ilmentyvät juuri oikealla ajoituksella jokaisella Teistä, siinä paikassa missä nyt olette. 
Monet Teistä ovat huomanneet jumalaisen opastuksen ja synkronismin toimivan elämässänne. 
Monia ihmeellisiä asioita tapahtuu Teille ja Hyväksenne. 
Tämä on ihmeiden ja taian päivien alkua. 
Kultainen Aika ilmentyy ja jokainen Teistä Auttaa sen tuomisessa ja ankkuroimisessa tiukasti maan päälle. 
Olette niitä, jotka Luovat Uuden Maailmanne tai paremminkin luovat uudelleen uuden maailmanne, sillä kaikki muutetaan, kaikki on epävarmuuden tilassa, mitä jotkut ovat sanoneet kaaokseksi. 
Se merkitsee Valon Tulemista, Rakkaat Ystävät.

Jokaiselle Valotyöntekijälle annetaan nyt kaikki mahdollisuudet laittautua turvalliseen tilanteeseen, niin etteivät häiritsevät kysymykset estä Teitä keskittymästä edessänne olevina päivinä. 
Painopisteenänne on edelleen toimiminen Majakkana ja Kosmisen Valon Ankkurina, ylläpitäen Tasapainon ja Sisäisen Rauhan riippumatta siitä, mitä maailmassa ympärillänne tapahtuu, sillä jokainen Teistä tietää tehtävänsä ja olette Sitoutuneet Auttamaan Tällä Tavalla. 
Tuntekaa ja ilmaiskaa edelleen kiitollisuutta joka päivä, tuntien iloa ja kohonnutta mielialaa, sillä kun teette näin, nämä tunteet laajenevat maailmaan ympärillänne ja auttavat voimaannuttamaan ympärillänne olevia. Tämä tietysti tapahtuu Eetteritasoilla eivätkä ympärillänne olevat näe tai tunnista lahjaanne heille. Sielutasolla he ovat silti hyvin kiitollisia.

Pian tapahtuu suuri herätyssoitto koko ihmiskunnalle maan päällä. Monia paljastuksia näyttää tulevan esiin Valonnopeudella ja niin tosiaankin on ja tulee olemaan. Kaikki Sielut maan päällä janoavat positiivista muutosta ja voivat tuntea sen ilmapiirissä ympärillään, ja tässä Te, Valotyöntekijät, autatte joka päivä. 
Pelkkä läsnäolonne nykyisessä asemassanne elävöittää ilmapiiriä ympärillänne positiivisella värähtelytaajuudella. 
En sano tätä hivelläkseni egoanne, vaan Korkeampien Tasojen Tosiasiana. Olette kaikki Upeita Valo- ja Rakkausolentoja, jotka ovat inkarnoituneet maan päälle Auttamaan sitä ja sen Asukkaita Siirtymässä Korkeampiin Ulottuvuuksiin. 
Vakuutamme Teille, että vaikka kaikki näyttääkin kaaokselta, toteutuksessa on itse asiassa järjestetty suunnitelma. Olette sekä aloitteentekijöitä että todistajia näille jännittäville muutoksille, joita nyt tapahtuu planeetallanne. Rakkautta ja Iloa on ilmassa!

Jatkakaa jatkamista, Rakkaat Ystävät, jatkakaa avautumista opastukselle, inspiraatiolle ja tietämykselle, mikä paljastuu jokaisessa Teissä. Teette kaikki Yhteistyötä Korkeammilla Tasoilla. 
Siksi Elämässänne tapahtuu tällä hetkellä niin paljon ihmeellistä ja kiistämätöntä synkronismia. Olkaa Ilossa, Rakkaat Ystävät!

Olen Kwan Yin.

IHMEEN JA TAIAN PÄIVÄT

Kwan Yinia kanavoinut Marlene Swetlishoff (lightworkes.org)
23.10.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine





Kysymys:

Rakkaat Mestarit, olette maininneet, että Lähde päätti saada jotain muuta kuin täydellisen suuruutensa, ja sitten se alkoi murtaa paloja Sielujen luomiseksi. Voisitteko selittää, miksi näin on ja ketä se hyödyttää? 
Luullakseni hyötykäsite on maallinen, mutta olen hämmentynyt Lähteen tarpeesta tai halusta tehdä tätä lainkaan. Kun nämä Sielut on Luotu, niiden on käytävä läpi pitkä inkarnoitumismatka oppituntien oppimiseksi - vain tullakseen lopulta taas yhdeksi sen Lähteen kanssa, mistä ne ovat peräisin. 
Jos koko juttuna on palata alkuperäiseen tilaan Lähteen kanssa, miksi emme pysyneet sen osana? Onko tämä Lähteen tapa ilmaista itseään? Jos on, niin mikä sitä pakottaa siihen? Onko tämä kierto yksinkertaisesti Lähteen luonne? Kiitos paljon kaikesta viisaudesta, mitä päätätte jakaa.

Vastaus:
Lähde ei päättänyt saada jotain muuta kuin oman täydellisen suuruutensa, vaan saavuttaa lisää viisautta omasta luonteestaan, jotta se voisi paremmin arvostaa omaa täydellistä olemustaan.

Olet oikeassa siinä, että hyötykäsite on tuomitseva useimmissa tapauksissa, mutta tässä sitä voidaan käyttää arvostamaan lisäystä siihen tietopohjaan, mikä Lähteellä jo on. Lähde tietysti hyötyi tässä tapauksessa, mutta niin hyötyi jokainen Lähteen osakin.

Lähteellä ei ollut mitään tarvetta tähän tietoon, ainoastaan uteliaisuus siitä, miten sen osat käyttäytyisivät tilanteessa, mikä oli vähemmän täydellinen ja itse asiassa negatiivinen verrattuna ehdottoman rakkauden positiiviseen energiaan. Koska Lähde ei ollut ollut missään muussa kuin jatkuvassa positiivisessa energiassa, se saattoi nyt kokea jotain, mitä ei ollut ollut aiemmin, kuin se päätti luoda tämän uuden maailman.

Jokainen Sielu tekee oman valintansa siitä, osallistuuko se tähän kokeiluun vai pysyykö Kotona ja toimii oppaana toisille osallistujille.  
Jokainen pysyy aina kiinteästi osana Lähdettä. Haasteena on nähdä, miten paljon todellista olemusta voi muistaa ja paljastaa ollessaan vielä ihmiskehossa.

2 kommenttia:

Leenamarketta kirjoitti...

Kiitos vierailustasi, hyvää vappua.

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos Sinulle :)