WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 29. huhtikuuta 2011

VIISINKERTAISEN LIEKIN ANKKUROIMINEN ASTRAALIKEHOON


Ottakaa huomioon, että tämän tiedon lukeminen vaikuttaa teihin. Te yhdistytte energeettisesti kanavoivaan olentoon ja teissä käynnistyy samanlainen prosessi. Ei ole aivan samanlaista olla läsnä mestarin kanavoinnissa, mutta vaikutukset ovat kuitenkin aivan yhtä voimakkaat. Älkää välittäkö liikaa kanavoinnin aikana osallistujille annetuista aikatekijöistä. Te käytte saman läpi sopusoinnussa oman Jumalaisen suunnitelmanne, ajoituksenne ja tarkoituksenne kanssa.

Minä olen Kuthumi ja saavun luoksenne Rakkauden ja Viisauden Säteiden ympäröimänä ter*vehtiäkseni jokaista Teistä ja tuodakseni jokaiselle Teille Laajenemisen, elinvoiman, viat*to*muuden ja synkronisuuden siunaukset tänä aikana... Tervehdys Rakastetut. 

Suuri ilo ja mieli*hyvä Sydämissämme kokoonnumme kanssanne tänä päivänä pitäen Teitä vakaasti Kristuksen Sydämessä ja Turvallisesti Jumalan käsissä.

Valon Veljet ja Sisaret, Teidän läsnäolonne Kristuksen Sydämessä tänä päivänä auttaa Teitä yhdistymään Kosmisesti valmistettuun Verkkoon, joka tulee ankkuroimaan peruschakraanne uuden ymmärryksen tason siitä, mitä luominen yhdessä Äiti-Isä Jumalan kanssa todella tarkoit*taa, ja miten juhlamenojen, rituaalien ja taian avulla luodaan perustus yltäkyl*läisyyteen rakentuvalle elämälle.

Tämän Verkon tarkoitus on varmistaa, että Teidän ilmentämisenprosessianne ei ohjaa vain eloonjäämisvaisto vaan ennemminkin kukoistamisvaisto Äiti-Isä Luojan luomisessa. 


Saint Germain avustaa Teitä jokaista tekemään toimintakelvottomaksi kaiken sen, mitä Teidän 4-ulotteisen kehonne chakrajärjestelmässä vielä on jäljellä sellaista, mikä mahdollistaa Teitä ylläpitämään mitä tahansa rajoittuneen tietoisuuden muotoa, joka koskee Teidän kykyänne käyttää hyväksenne voimaluontoanne luodaksenne Äiti-Isä Jumalan kanssa elämää, joka tuo Teille Rauhan, Tasapainon ja Seesteisyyden Kokemuksen.

Alkakaamme siten, että jokainen Teistä sulkee silmänsä ja tulee tietoiseksi hengityksestään. Hengittäkää syvään ja asettautukaa miellyttävästi istuimellenne. Uloshengityksen aikana sallikaa kehonne vapauttaa mielessänne pitämänne jännitykset, huolet ja kiihtyneisyyden. Seuraavan syvän sisäänhengityksen aikana Pyytäkää Parantavaa Enkeliänne Auttamaan Teitä keskittymään essenssinne totuuteen. Hengittäkää ulos ja rentoutukaa. Jatkakaa hengittämistä syvään sisään ja ulos. Jatkakaa huomionne keskittämistä sisäisen totuutenne essenssin kes*kukseen, ja niin tehdessänne pyytäkää, että energiaanne pidetään täydellisesti Äiti-Isä-Jumalan Valon Keskuksessa

Minä lähden nyt ja teen tietä Saint Germainille joka jatkaa Teidän kanssanne. Rakkautta ja Siunauksia, Rakastetut. Minä olen Kuthumi, Adonai.
 
Minä olen Saint Germain. Tervehdys ja tervetuloa.

Tänään tarjoan Teille jokaiselle mahtavan mahdollisuuden toivottaa tervetulleeksi Omaan Kehoonne Korkeamman Värähtelyn Valon, tarkoituksena luoda uusi vaurauden energia*järjestelmä. 


Me olemme seuranneet monia sieluja, joilla on suuria vaikeuksia fyysisissä ke*hoissaan. Tämä vaikeus ilmenee rajallisena energiana ravita itsen ja tunnejärjestelmien voi*maa. Se rajoittaa sielun kykyä luoda ja uskoa omaan kykyynsä luoda sitä, mitä Äiti-Isä Jumala on luonut yhteydessä sielunne korkeimman tahdon kanssa.

Tämän päivän vihkimyksen tarkoitus on lisätä enenevässä määrin planeettanne epätoivoisesti tarvitsevia ilmentämisen energioita. Ihmiskuntaa on rajoitettu monien syklien ajan, minkä seurauksena on syntynyt hyvin syvällinen tarve tuoda tämä uuden elämän yltäkylläisyyden lähde Maa-planeetalle.

Valotyöntekijät ovat elintärkeitä energiajärjestelmiä, ja teidän luvallanne teidän energia*järjestelmäänne tullaan käyttämään hyväksi tämän valon ankkuroimisessa ja teitä tullaan käyttämään energian kanavointiväylinä. Tämä elinvoiman ja energian kanavointi ravitsee kaikkia elämänjärjestelmiä Maa-planeetan päällä. Tänään me tuemme kaikkia teitä yhdisty*mään kaikkiin tietoisuudentasoihinne, joihin nykyään vaikuttaa alempi 4. ulottuvuuden astraali*keho yhdessä 5. ulottuvuuden korkeamman värähtelytaajuuden henkisen kehon kanssa.

On tärkeää, että me teemme tämän ja siten mahdollistamme täydellisen alemman astraalitason irrottamisen, jotta teidän ilmentämisen kykynne tulisivat täysin Jumalaisten seremonioiden, rituaalien ja taian valoon. Jollei Teidän Itsenne ole täysin tässä korkeammassa tietoisuudessa, huomaatte ilmentämisen kykynne yhä estyneeksi alempitaajuisen pelkoprosessin vuoksi, johon te olette ehdollistuneet viimeisten kahden ja puolen vuosituhannen aikana.

Ennen tätä aika*jaksoa on ollut aikoja, jotka ovat myös vaikuttaneet teidän kykyynne luottaa omiin lahjoihinne ja työkaluihin, joita olette tuoneet inkarnaatioonne ja jotka hallitsitte joitakin ajanjaksoja sitten. Siksi me aloitamme vihkimyksenne aktivoimalla tietoisuuden tasolla Viisin*kertaisen Liekin ja syötämme sitä Teidän neljännen ulottuvuuden astraalikehoonne, ja käytämme tätä liekkiä hajottamaan yhteydet, irrottaen teidät kollektiivisen tietoisuuden peloista, puutteesta, nälkiin*tymisestä ja tukahduttamisesta. Tämä vahvistaa entuudestaan tei*dän hallitsemianne ominaisuuksia, jotka auttavat teitä kohottamaan edelleen värähtelyänne ja tietoisuuttanne kohti vauraustietoisuutta.

Asettakaa kämmenpohjanne vastakkain, liittäen yhteen vasemman ja oikean kätenne chakrat. Asettakaa kätenne syliinne samaan linjaan sakraalichakranne kanssa. Tulkaa tietoisiksi miten vedätte henkeä keuhkoihinne ja miten hengitätte ilman ulos keuhkoistanne. Keskittykää hengittämään syvään sisään, ja syvään ulos. Kuvitelkaa kehonne rentoutuvan, tulevan hiljai*seksi, rauhoittuvan. Tuntekaa kehossanne vallitseva hiljaisuus.

Nähkää edessänne samanlainen hahmo kuin te itse olette. Käyttämällä mielikuvitustanne, katsokaa tätä luomaanne olentoa ja nähkää miten se on suora heijastus Teistä itsestänne juuri tällä hetkellä...

Nähkää itsenne Kultaisen Energiakehän Ympäröimänä. Sulkekaa luomanne hahmo tähän Kultaiseen Energiaan. Kutsukaa kaikkia SuojelusEnkeleitänne, kaikkia Oppaitanne. 


Pyydä ArkkiEnkeli Mikaelia luomaan Kristallinen Suojakilpi Ympärillesi. Kutsu avuksi ja täy*dellisesti läsnäolevaksi keitä tahansa muita Oppaita tai Enkeleitä, joihin olet henkilö*kohtaisesti yhteydessä ja joiden toivot olevan tänään läsnä kanssasi.

Päättäkää vakaasti, että kaikki nämä energiat suojelevat teitä kaikilla tietoisuuden tasoilla, kaikilla alitajunnan tasoilla ja kaikilla tiedostamattomilla tasoilla. Pyydä suojeluksesi laajenevan moniulotteisuuteen. Pyydä suojauksesi laajenevan kaikkiin rinnakkaisiin ja vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Tee mihin tunnet tarvetta varmistaaksesi että voit luottaa ilmentämääsi suojaukseen. Tuntevatko kaikki nyt itsensä täysin turvallisiksi suojauksessaan? (hyväksymisen mutinaa)

Edetkäämme nyt 4. ulottuvuuden astraalitasolle. Visualisoikaa energiaportaalien aukenevan meidän kuljettaessamme teidän energiaanne 4. ulottuvuuden alemmalle astraalitasolle. On elintärkeää, että energiayhteytenne arkkienkeli Mikaeliin säilyy. Pitäkää positiivista valoa yllä sydämissänne. Pitäkää mielessänne kuvaa onnen ja ilon ajasta. Tuntekaa ilo ja rakkaus sydämissänne ja kehossanne.

Tuntekaa tämän ilon ja rakkauden suodattuvan kehojenne läpi ja heijastuvan alemmalle astraalitasolle, jossa nyt olette. Tämä on pimeyden taso. Tämä on taso, johon kaikki ihmis*kunnan pelot on kerätty yhteen, ja ne muodostavat "pahuuden" maailman, kuten monet kris*tityt sitä kutsuvat. Tähän viitataan helvetistä puhuttaessa. Tuodessamme teidät tähän ulottu*vuuteen tarkoituksenamme on, että te voitte ankkuroida viisinkertaisen vapautuksen liekin 4. ulottuvuuden astraalikehoonne.


Aloittakaa näkemällä miten VIOLETTI LIEKKI syttyy silmienne eteen. Nyt teidän on päätettävä mihin asetatte tämän viisikertaisen violetin säteen liekin omassa kehossanne. Heijastakaa se 4. ulottuvuuden astraalikehoonne ja sallikaa violetin liekin viisinkertaisen värähtelyn värähdellä teidän 4-ulotteisen kehonne läpi. Tämä violetti liekki vapauttaa kaikki henkisen itsenne puolet ja luo teille tästä ominaisuudesta paljon tietoisemman käsityksen.

Viisinkertainen värähtely takaa näiden henkisten valo-ominaisuuksien ankkuroitumisen teidän olemuksenne sisäiselle solutasolle, teidän olemuksenne sisällä fyysiselle, emotionaaliselle ja mentaaliselle tasolle. Violetti liekki palaa harhakuvien harsojen läpi, jotka ovat hallinneet ja ohjanneet mitä tahansa uskomusjärjestelmää tai ehdollistettua käyttäytymistä, joka on ilmen*tynyt rajoittuneena käyttäytymisenä, asenteina tai uskomuksina teistä itsestänne, Äiti-Isä Jumalasta tai maailmasta sinänsä.

Toistakaa sydämessänne ja mielessänne, että tämä on sitä mitä tämä violetti liekki tekee. Se vapauttaa teidät rajoittuneesta tietoisuudesta. Toista se sellaisin sanoin, jotka tuntuvat sinusta itsestäsi mielekkäiltä ja oikeilta...

Keskittykää siihen kohtaan, mihin olette asettaneet violetin liekin 4-ulotteisessa kehossanne ja kuvitelkaa liekin palavan tämän energian lävitse. Käyttäkää mielikuvitustanne ja luokaa vapautuksen seremonia...

Teidän on nyt päätettävä millä haluaisitte korvata sen mitä vapautitte. Harkitkaa, tuntekaa, aavistelkaa mikäli teidän täytyy, mutta valitkaa jotain millä haluatte korvata sen mitä vapau*titte. Sen täytyy olla kotoisin valon värähtelyistä, sillä tulette viemään sen 5. ulottuvuuteen. Valitkaa viisaasti...


Siirtäkää huomiotanne ja kuvitelkaa SINISEN LIEKIN ilmestyvän silmienne eteen. Tämä sininen liekki vapauttaa teidän aidon äänenne, se on liekki joka luo uuden polun, jonka avulla te voitte ilmaista luovuuttanne. Valitkaa nyt mihin asetatte tämän liekin ja sallikaa sen viisinkertaisen värähtelyn kaikua 4-ulotteisen astraalikehonne läpi...

Tämä sininen liekki mahdollistaa teidän aidon rohkeuden äänenne ankkuroitumisen. Se auttaa itsenne korkeampia olemuspuolia luottavaisesti ja menestyksekkäästi yhdistymään korkeam*man viisauden viesteihin, joita on tarkoitus välittää toisille mitä tahansa valitsemaanne vies*tintä*välinettä käyttäen. Kuvitelkaa sinisen liekin viisinkertainen värähtelyn huuhtoutuvan teidän kehonne läpi rantaan lainehtivan lempeän aallon lailla...

Viisinkertaisen säteen värähtely irrottaa teidät kollektiivisen tietoisuuden pelkovärähtelyistä, jotka ovat syntyneet kiinnittymisestä uskomukseen, että on parempi puhua harhojen kuin totuuden sanoja. Tämä aalto vapauttaa t


eidät kaikista sopimuksista, joihin olette olleet sidot*tuina tämän elämänne aikana, jotka ovat seurausta totuuden väärinpuhumisesta minä tahansa nykyisen tai menneen elämänne aikana. Teidät vapautetaan kaikista väärän kommuni*kaation seurauksena syntyneistä negatiivisuuden värähtelyistä. Teillä on nyt mahdollisuus avata ener*gianne toivottamaan chakrojenne kautta tervetulleeksi kaiken tämän Uuden Rak*kauden. Sallikaa sen tulla Sisäänne, Yhdistykää siihen, hengittäkää sitä ja syleilkää sitä uutena itsenne osana...

Mikäli yhä tunnette jotakin jääneen loukkuun mihin tahansa chakraanne, tai mielenne tai sydä*menne osiin, ottaa se ja ojentakaa se ArkkiEnkeli Mikaelille. Hän käyttää Sinistä Liekkiä sen hajottamiseen.

Minä, Saint Germain, seison edessänne ja pyydän Teitä jakamaan kanssamme, Omassa Sydämessänne, sen millä haluatte korvata sen, minkä chakroistanne vapautitte. Te tiedätte, mitä värähtelyjä Te vedätte puoleenne. Valitkaa viisaasti...

Jokainen lausumanne sana on kuin taikasauva. Harvat ymmärtävät puhutun sanan voimaa. Sen vuoksi monet ovat tietämättömiä siitä mitä heidän kylvämänsä sanat luovat. Jokainen käy*männe keskustelu luo todellisuuden. Mikäli ihminen jatkuvasti käyttää negatiivisia ja har*haisia sanoja, hän luo vaihtoehtoisen olemassaolon todellisuuden ja hänen sanomansa käy to*teen. Teidän helvetillinen maailmanne on tulosta kaikista näistä teoista. Valitkaa sananne huo*lella.

Vahvistakaa mielikuvaanne, että viisinkertaisen aallon värähtely ja sininen liekki ovat vapaut*taneet teidät puhumaan totuuttanne. Kutsuessanne esiin aitoa, kaiken sen ääntä mitä te olette, vahvistakaa itsellenne että näiden totuuden sanojen ilmaiseminen on kaikissa tilanteissa turvallista. Vahvistakaa että totuuden puhuminen on turvallista juuri siinä muodossa kuin valitsette, sillä nyt sille on oikea aika. Te olette välikappaleita, joiden kautta valon viestin*tuojat voivat kommunikoida...

Hengittäkää syvälle kehoonne tätä Sinistä Valoa. Kuvitelkaa sen asettautuvan kehonne lihaksiin ja elimiin. Rentoutukaa sen rauhalliseen energiaan...

Siirtykäämme eteenpäin ja kuvitelkaamme HOPEISEN LIEKIN ilmestyvän silmienne eteen. Se on Sisäisen Äidin, Jumalattaren valo. Se on teidän universuminne sisaruus. Kuvitelkaa sen aktivoivan viisinkertaisen värähtelyn ja asettakaa se 4-ulotteisessa astraalikehossanne paik*kaan minne se opastetaan laittamaan.

Tämä värähtely panee alkuun kaikkien niiden negatiivisten värähtelyjen vapauttamisen, mistä olette pitäneet kiinni; kaikkien ehdollistumien, joita olette liittäneet uskomusjärjestelmäänne, kaiken mikä juontuu kauas feminiinisen prinsiipin ja Jumalattaren alkuperäiseen väärin*käyttöön ja hyväksikäyttöön. Sen viisin**kertai*nen värähtely tunkeutuu kaikkiin puolustusmekanismienne energiatiivistymiin, jotka estävät teitä olemasta täydellisessä rauhassa ja koske*tuksessa feminiinisiin prinsiippeihinne - sisäiseen äitiin, ulkoiseen äitiin ja kaikkiin oman Jumalattarenne olemuspuoliin...

Nähkää hopeisen värähtelyn liikkuvan kaikkiin suuntiin irrottaen teidät kollektiivisesta pelko*tietoisuudesta ja Pyhän Äidin pyhyyden huomiotta jättämisestä. Tuntekaa olevanne täysin vapaita kaikista jäljistä, olosuhteista, tietoisuudesta, joka sitoo teitä millään tietoisella, ali*tajuisella tai tiedostamattomalla tasolla uskomukseen, että Jumalatar on luonnoltaan pimeä, heikko, arvoton tai rajoittunut.

Käyttäkää viisauttanne valitessanne nyt mitä haluatte sen sijaan...

Tämä värähtely avaa Energianne ottamaan vastaan enemmän siunauksia ja heijastuneita valon vahvistuksia luonnon valtakunnista. Kuvitelkaa itsenne kokonaisuudessanne reagoivan tämän energian vastaanottamiseen, näihin siunauksiin ja luonnon ihmeisiin, jotka opastavat teitä rak*kau*den ihmeen, elämän ihmeen ja totuuden ilmentämisen sekä vapautumisen voima*sere*monian ja rituaalinkautta kulkemiseen.

Joka kerran kun ihminen vapauttaa itsestään minkä tahansa heikentävän asenteen tai uskomus*järjestelmän, hänelle paljastuu kokonaan uusi maailma. Tämän maailman mahdol*lisuudet ovat yltäkylläiset. Teidän tehtävänne on uskaltautua noihin mahdollisuuksiin ja ottaa ne omak*senne. Eläkää niitä, ilmaiskaa niitä, jatkakaa uuden synnyttämistä. Mahdollisuudet ovat rajat*tomat. Ihminen ei voi lakata kasvamasta. Uskaltautukaa Jumalattaren valoon ja löydätte itsen*ne uudesta maailmasta.

Nähkää Hopeisen Valon täyttävän kehonne sekä 4. ulottuvuuden astraalikehonne. Hajottakaa kaikki takertumisenne, kaikki rajoituksenne, jotka estävät teitä olemasta täysin ja kokonaan yhtä Äiti Jumalattaren ja hänen kaikkien olemuspuolensa kanssa...

KULTAINEN LIEKKI ilmestyy nyt silmienne eteen. Se on Isä Jumalan valo. Sen energia lämmittää sieluanne, suojelee teitä ja opastaa teitä uuden tietoisuuden uuteen maahan. Kuvitelkaa sen viisinkertaisen värähtelyn liikkuvan lävitsenne ja asettuvan minne haluatte...

Asettamalla tämän liekin 4-ulotteiseen astraalikehoonne se vapauttaa nyt teidän koko chakra*järjestelmänne astraalimaailman tihentymistä. Teidän on otettava viimeinen askel vapautuak*senne helvetistä. Olette uskaltautumassa Kultaisen Ajan sydämeen; ajan jossa Äiti-Isä-Jumala ilmenee ja paljastaa itsensä teille kaiken luomanne kautta. Tämän liekin värähtelyihin yhdis*tyminen sallii kaikkien aistienne reagoida niihin värähtelyihin, joita Luomisen suuri jumal*olento on teihin ohjelmoinut.

Te muistatte alkuperäisen valon ohjelman, jota kannoitte ennen astraalitason luomista. Nyt te lataatte suurella nopeudella Kultaisen tietoisuuden mallia, jota Isä Jumala heijastaa teille jokaiselle. Tämä tapahtuu ja jatkaa todellistumistaan Teidän sydänchakrojenne keskuksessa. Kaikki mihin te tulette yhdistymään maanpäällisen elämänne jäljellä olevina päivinä, tapahtuu teidän sydänchakranne kautta. Uuden maailman perustukset ovat paikoillaan planeettanne eetterisessä kehossa. Te olette ankkurointijärjestelmiä ja ankkuroitte sydäntenne kautta.

Toivottakaa tämä uusi värähtely tervetulleeksi, tämä Teille nyt uusi värähtely, jonka toki hallitsette ja johon Teillä on jumalainen oikeus. Se on kaiken korkeammasta värähtely*taa*juudesta, korkeammasta viisaudesta ja tiedoista koskaan ruumiillistamanne tietoisuuden kultainen kopio. Hengittäkää sitä sisään. Ottakaa se omaksenne. Sallikaa itsenne luottaa Juma*lan viisau*den opastavan teitä. Hyväksykää Isä Jumalan viisaus sisimmässänne ja ympärillänne. Antakaa Isä Jumalan viisaudelle lupa heijastaa itseään teihin kaikessa kokemassanne. Vakuuttakaa, että tarpeenne pelätä Jumalaa on pyyhitty pois ja täysin kultaisen liekin loppuunkuluttama ja muuntama...

Toivottakaa tervetulleeksi Jumalitsenne tieto, viisaus ja voima. Katsokaa sitä ja ottakaa se omak*senne. Kultaisen liekin ja sen viisinkertaisen heijastuksen lopputuloksena on, että planeettanne maskuliiniset voimat siirtyvät totuuteen, ja missä tahansa tätä energiaa väärinkäytetään se tulee murenemaan. Taikavoimien väärinkäyttäjät, seremonioiden ja ritu*aalien pyhyyttä muita kontrolloidakseen ja manipuloidakseen käyttäneet kaatuvat ja paljas*tuvat koko maailman sitä todistaessa.

Tämän seuraaminen on elintärkeää, sillä se laukaisee luottamuksen, uskon, rakkauden ja toi*von perustamisen uudelleen kollektiivisen tietoisuuden sydämiin. Tämä on silta Kultaiseen aikaan, jonka on perustuksia myöten rakennettava (koska se on silta). Vuodesta 2010 alkaen, vuodesta 2010 vuoteen 2012 siltaprojekti saattaa itsensä valmiiksi, ja ihmiskunnan sielujen ja koko tietoisuuden värähtelyn kohoamisen on määrä ylittää silta 5. ulottuvuuden olemuksena 21. joulukuuta 2012 mennessä. Joka kerta tällaisen kohoamisen tapahtuessa te lisäätte plane*taarista tietoisuuttanne ja tuette tätä siltaprojektia.

Te luotte tämän itsessänne, sillä on elintärkeää että kaikki saattavat loppuun tämän prosessin voidaksenne jatkaa valon lähettiläinä, edustajina ja Äiti-Isä Jumalamme viestinviejinä. Teidän sillanrakennusprosessinne kuitenkin tulee päättymään 2008 loppuun mennessä, jolloin olette kohottaneet monet tietoisuutenne olemuspuolet ja värähtelyt 12. ulottuvuuteen.

On tärkeää että Teidän kaltaisenne Valotyöntekijät Ylläpitävät tätä 12. ulottuvuuden värähtelyä kollektiivista tietoisuutta varten ja tuovat lisävaloa planeetalle helpottamaan minkä tahansa sielun matkaa, joka vielä voi olla helvetin harhakuvan kahleissa. Te olette niitä, jotka tulevat kävelemään monien muiden valotyöntekijöiden joukossa, jotka hallitsevat voimaseremonian ja rituaalin ymmärtämisen ja ymmärtävät että henkisenä olemisessa on kyse Äiti-Isä Jumalan kunnioittamisen rituaalista kaikkea olevaista kohtaan.

Te olette niitä, jotka aktivoivat totuuden mallit jotka paljastavat kaikille, että kaikki mikä ei ruumiillista Äiti-Isä Jumalan heijastusta, on vain harhakuvan hologrammi eikä sitä ole ole*massa. Te tulette paljastamaan maailmalle mistä harhakuvat muodostuvat. Meidän on ollut välttämätöntä tuoda teidän kaltaisianne olentoja tälle sisäiselle itsenne ymmärryksen ja vapautumisen syvälliselle tasolle.

Sillä lopun ihmiskunnasta ymmärtäessä harhakuvien voiman tulee syntymään paniikki. Monet tulevat putoamaan polvilleen tuskasta heidän ymmärtäessään kuinka suuren osan elämästään he ovat käyttäneet harhakuviin. He tulevat huomaamaan että koko ajan heidän pelkoon panos*tamisensa ollut tanssia paholaisen kanssa, jota uskonto on edistänyt. Tästä edistämisestä tul*laan tekemään loppu, ja te tulette huomaamaan että Äiti-Isä Jumalan ja Utopian vision on ollut koko ajan olemassa, mutta teidän ja maanpäällisen Taivaan välille pimeyden työn*tekijöiden luo*ma savuverho, harhakuvien harso, on ollut pelon illuusio.

Nyt Te Valotyöntekijät olette juoksemassa kujanjuoksua, ja Te poistatte kerralla ja pysyvästi tämän ristiriidan, harhakuvien harson, pimeyden vedet, helvetin. Teille annetaan tosi näky. Te ansaitsette sen. Valotyöntekijät, teidän tehtävänne viisinkertaisen liekin vihittyinä on tehdä toisille sieluille tiettäväksi miten voimakkaita harhakuvat ovat.

Ja juostessanne kujan*juoksuanne te näytätte toisille miten selviytyä esteistä ja siirtyä niiden ylitse. Te ja kaikki muut, jotka löytävät nämä sanat, tulevat kokemaan ilmaisun vapautus*armeija todellisen merkityksen. Teidän henkilökohtainen vapautumisenne sulauttaa teidät arkki*enkeleiden ja kohonneiden mestareiden ulottuvuuksiin, jotka edustavat korkeinta vapau*tuksen hierarkiaa.

Valon Galaktinen liitto on seurannut teitä kuluneiden 36 kuukauden aikana; te olette ansain*neet oikeutenne kävellä helvetin läpi kultaisessa valopallossa ilman että sen tiiviys tai sen tuhon**liekki koskettaa teitä. Te olette Valontuojia, Uuden aamunkoiton tuojia pimeydessä kamp*paileville sieluille.

Saattaaksemme tämän loppuun täydellistymisen VALKOINEN LIEKKI ilmestyy Teidän silmienne eteen. Tämä liekki tuhoaa kaiken, missä pieninkään harhakuvan värähtely ruumiillistuu. Hen*git*täkää tätä liekkiä olemuksenne jokaiselle tasolle. Laajentakaa sitä, levittäkää sitä, heijastakaa sitä jokaiseen ulottuvuuteen josta olette tietoinen, ja myös niihin ulottuvuuksin, joista ette ole tietoisia...

Tämä Valkoinen Liekki on ilmestyksen Valkoinen Liekki. Valkoinen kyyhkynen edustaa val*koista liekkiä. Aina todistaessanne valkoisen kyyhkysen läsnäoloa minä, Saint Germain, olen läs*nä muistuttamassa teitä voimastanne valon johtajana, teidän Äiti-Isä Jumalan mallin kanssa*luojan voimastanne. Tämän symbolin tarkoituksena on muistuttaa teitä pysymään lujina valon polullanne ja vakuuttamaan, että te olette Maanpäällisen taivaan luojia.

Te kanssaluotte kaikkien maailman veljienne ja sisarienne kanssa. Te luotte uuden maailman, korkeampien värähtelyjen maailmaan. Tämä valkea liekki ja sen viisinkertainen värähtely tekee jokaisen ihmisolennon jokaisen olemuspuolen halukkaaksi syleilemään elämää tässä ulottuvuudessa. Halutkaa nyt siksi, itsenne vuoksi, että jokainen Teistä haluaa tulla suljetuksi Äiti-Isä Jumalan Valon Syliin ja että kaikki minkä haluatte vapauttaa tulee hajoamaan... ja halutkaa että se korvataan Äiti-Isä Jumalan Jumalaisella Valolla.

Tämänpäiväisen vihkimyksenne seurauksenne auranne saa uuden rakenteen ja värin. Aurakenttänne uloimmalla kehällä Äiti-Isä Jumalamme kirkkaan valkoisesta valosta tulee väri, joka pitää pysyvästi sisällään auranne muut värähtelyt. Teidän värinne tulevat muut*tumaan teidän kasvaessanne, mutta valkoinen valo aurakentässänne ei koskaan katoa. Sen värähtely jatkaa laajenemistaan ja kohoamistaan. Se kohottaa muassaan teidän tietoisuuttanne noustessaan spiraalimaisesti ylöspäin .

Te kaikki olette vastaanottaneet korkeampien ulottuvuuksien värähtelyjä. Olkaa tietoisia, että tämän seurauksena monet teistä voivat havaita lisääntyvää vaikeutta olla negatiivisuuden ja tiheyden vaikutuspiirissä. Mikä tahansa energia, joka ei tue tai sisällä korkeita värähtelyjä, aiheuttaa epämukavuutta. Tietäkää kuitenkin, että olettepa missä tahansa, riippumatta niistä värähtelyistä joille te altistutte, valkoinen valo teidän auranne ulommaisessa kerroksessa suo*jelee teitä aina. Tämä valo koodautuu jokaiseen paikkaan, jossa te käytte ja se aloittaa auto*maattisesti tuon alueen energiavärähtelyjen muuttumisen ja varmistaa muutosprosessin.

Pohtikaa jonkin aikaa mitä te haluatte luoda, ja miten haluatte sen luoda.Sillä ei ole väliä mihin se liittyy. Tärkeintä on se mikä juuri nyt on kaikkein tärkeintä teidän sydämissänne...

Lopuksi nähkää 4-ulotteinen astraalikehonne täynnä valkoista valoa. Kuvitelkaa tämän valkoisen valon muuntavan pois tätä kehoa. Kun näin tapahtuu, 4-ulotteinen astraalinen pahuuden ja pimeyden taso häviää teidän ympäriltänne ja te löydätte itsenne korkeammissa valon maail*moissa. Sallikaan muistonne näistä paikoista luoda kuvan omaan mieleenne.

Katsokaa ympärillenne. Katsokaa kauneutta. Tämä on Teidän muistonne näistä hienon*hienoista kor*keammista ulottuvuuksista. Teidän mielikuvituksenne on Teidän muistinne toisista, unohtamistanne maailmoista. Teille on opetettu että mielikuvitus on harhakuvien työkalu. Itse asiassa teidän mielikuvituksenne on muisti kaikista muista maailmoista, joissa olette olleet osal*lisena, maailmoista joista olette saapuneet ja joihin yhdistytte.

Teidän tietoisuutenne liittyy koko ajan muuntuneisiin tiloihin. Teidän on saavutettava ymmärrys siitä miten voitte tulla tietoisiksi omien kykyjenne voimasta ja että te ette ole rajoittuneita kolmiulotteiseen maailmaan. Teillä on pääsy muihin maailmoihin! Mitä tietoi*sempia te olette siitä mihin energiaanne käytätte, sitä enemmän te voitte valjastaa käyttöönne sen voimaa ja kasvattaa kykyänne kanssaluoda.

Minä, Saint Germain, parantavien enkelienne, suojelusoppaidenne, taivaallisten mestarienne ja mestarioppaidenne avustuksella, koen teidän tänään läpikäymänne vihkimyksen ja tunnen teidän energianne korkeammissa ulottuvuuksissa, tiheyden kollektiivisen astraalitason tuolla puolen. Nyt on vain teidän henkilökohtaisesta valinnastanne kiinni haluatteko palata takaisin helvettiin. Te voitte mennä takaisin 4. ulottuvuuden astraalitasolle. Te voitte tehdä näin valit*semalla panostavanne energianne pelkoon, rajoituksiin, huolehtimiseen, pelon, tuskan ja kivun kuvien loitsimiseen. Tämä alunperinkin loi helvetin. Näin te voitte luoda sen uudelleen.

Me vahvistamme, että tänään luotu malli on ankkuroitu Teidän Sydänchakraanne. Minä, Saint Germain, toivotan Teidät kaikki tervetulleiksi valon maailmaan, jossa voitte ottaa paikkanne minun kohoamisistuimellani. Täällä tulen jatkamaan teidän opettamistanne ja opastamistanne. Olen luonut jokaiselle teille valo-ohjelman. Tämä erityinen ohjelma on yhdistetty teidän nykyiseen jumaluuden polkuunne ja se tulee paljastumaan ajallaan.

Te voitte kutsua minun opastustani ja apuani milloin sitä tarvitsette. Te olette viisinkertaisen liekin ankkureita omassa perhe-elämässänne. Te ankkuroitte sen ystävienne ja tuttavienne elinpiiriin ja siihen aineelliseen ympäristöön johon kuulutte. Te olette luoneet luonnolle mah*dol*lisuuden olla vuorovaikutuksessa kanssanne tavalla jota ette ole ennen kokeneet. 
Eläinten valtakunta on myös tietoisempi Teidän energioistanne tämän uuden värähtelyn ansiosta. On todennäköistä että te näette enemmän, Te tunnette enemmän ja tulette kuulemaan enemmän siitä mitä luonnon valtakunnassa tapahtuu ja miten eläinten valtakunta kommunikoi.
 
The Lion


Deadly African Elephant
 
Kaikki Elämän Valtakunnat ovat osa Elämän seremoniaa. Ihmiskunta on menettänyt kosketuksensa elämän juhlistamisen tärkeyteen ja sen tiedostamiseen, että elämä on kiitoksen ja luo*misen juhla, nautinnon juhla. 
Jokainen tuleva ja ohi menevä jakso tuo muassaan uusia ener*gioita, ja päättyessään se vie mennessään vanhat energiat. 
Kevät- ja syyspäivänseisaukset ovat hyvin voimakkaita juhlan, seremonioiden ja rituaalien aikoja.

Kaikkein tärkein tämän elämän rituaali on henkinen matka, sillä se on jatkuva Äiti-Isä Jumalamme läsnäoloon yhdistymisen rituaali. 
On olemassa yksi elämänohje ja se on: "Tee mitä haluat, mutta muita vahingoittamatta." 
 
Kysy itseltäsi mihin tekosi johtavat, kuka niistä kärsii? Aiheuttavatko ne harmia sinulle vai muille? 
Jos ne eivät vahingoita ketään, harjoitat Hengen rituaalia. Harkintakyky on erittäin tärkeää henkisyyttä harjoittaessasi, sillä on ymmärrettävä että luomisen lakeja on olemassa - Teidän maailmanne lakeja, Teidän Aurinkokuntanne, Kosmoksen ja Universumin Lakeja.

Edelleen Te ymmärrätte miten kaikki on yhtä, miten kaikki on luotu. 
Nyt tapahtuvat suuret muutokset ovat muutoksia ihmiskunnan värähtelyissä suhteessa eläinkunnan ja luonnon väräh*telyihin ja siihen miten ihmiskunta suhtautuu toisiin ihmisolentoihin. Tämä on voimallista puhdistumisen ja myrkyistä vapautumisen aikaa. Kuten olen sanonut, kaikille paljastetaan ne, jotka ovat käyttäneet valtaansa väärin, jotka eivät ole tukeneet eivätkä antaneet luvatulla tavalla.

Tämä tulee voimaannuttamaan ihmisiä ja he ymmärtävät että ulkoiseen lähteeseen luottamisen harhakuva on aiheuttanut heidän kyvyttömyytensä kanssaluoda. Tämän ymmärtäminen kään*tää voiman suunnan ja antaa tuon voiman ihmiskunnalle kääntyä sisimpäänsä ja yhdistyä sisäisiin valon ja voiman lähteisiin ja luoda yhdessä Äiti-Isä Jumalansa kanssa ja liittyä yhteen voimakkaina yhteisöinä luodakseen kaiken tarvittavan.

Tämä itse asiassa heijastuu tämänhetkisissä New Orleansin tapahtumissa. Muut tämänkaltaiset tragediat tuovat lisää vapautumista, enemmän vapautta pimeyden voimista, jotka ovat sitoneet ryhmäsieluja vääriin uskomuksiin, väärään turvallisuuteen, ja heidät tullaan vapauttamaan sisäi*sen voimansa löytämiseksi.  
Muistakaa miten Yksi Voimakas Olento, joka yhdistää voi*mansa toisten voimakkaiden Valo-olentojen kanssa, luo Jumalan vapautusarmeijan, ja Teidän maailmastanne tulee todellakin Vapaa Maailma. Juuri nyt se ei ole vapaa.

Yrittäkää joka päivä harjoittaa Äiti-Isä Jumalan luomakunnan tervehtimisrituaalia. Toivottakaa nämä luomukset mukaan Teidän energiaanne ja pyytäkää niitä luomaan yhdessä Teidän kans*sanne. 
Luonnon Valtakunnan voima, eläinkunnan ja mineraalikunnan voimat kasvattavat Teidän henkilökohtaista vahvuuttanne ja kykyjänne. Luodakseen mestarin on tiedettävä miten käyttää kaikkia Jumalan kykyjä, kaikkia käsillä olevia ainesosia tehdäkseen luomuksestaan täydellisen. Luottamalla vain mieleen tai tunteisiin luomuksista tulee hauraita ja puutteellisia ominaisuuksien ja ainesosien osalta.

Teidän voimanne vahvistuu tullessanne täysin tietoiseksi kaikesta ympärillänne olevasta, luonnosta kaikissa muodoissaan. 
Teidän Vahvistunut Voimanne Vahvistaa luomakunnan voimaa, joka tunnetaan eläiminä, kasveina, mineraaleina, yrtteinä, hyönteisinä - kaikkena. 
Se vahvistaa elämänvoimaa Maan päällä. Se luo uudelleen Maan mineraaleja, jotka elvyttävät elinvoimaa ja elämää Teidän nauttimaanne ruokaa varten. 
 
Se elvyttää eläinten käyttämän ravinnon elämää ja elinvoimaa.

Se synnyttää Elämää Teidän maailmanne vesissä. Se kääntää päinvastaiseksi myrkkyjen vaikutuksen Teidän vesiinne, ruokaanne, mieleenne ja sydämiinne, sekä astraalitason mata*lampien värähtelyjen negatiivisen vaikutuksen Teidän maailmaanne. Sen myrkky tullaan poistamaan. Te olette sen myrkyn vastamyrkky ja jokainen, jota te kosketatte, joka muistaa totuuden kuten me olemme laukaisseet totuuden muiston Teissä tänä päivänä, tulee vasta*myrkyksi.
 
Minulle on ollut kunnia olla Teidän kanssanne ja välittää viesti Teidän muistinne vapaut*tamiseksi. Olen vienyt Teidät tänään vain kertauskurssille. 
On aina Teidän tahtonne ja toiveenne tuletteko käyttämään sitä vai ette. 
Kunnioittakaa elämää juhlamenona; toisin sanoen, Pyhä Teon Rakkauden Säteily elähdyttää Teidän Sieluanne, Värähtelyänne.

Mitä voimakkaampia Te olette, sitä suurempi on parantamisen ja muutoksen aikaansaamisen voimanne.
 
Valo, johon Te olette liittyneet, muodostuu Valoksi Toisille. 
Valon on levittävä sen ankkuroituessa kaikkeen muuhun. Valoa ei voida rajoittaa ja pitää yhdessä paikassa. Sille on aina on olemassa keino itsensä paljastamiseksi, ja niin se tekeekin. Kaksi ja puolituhatta vuotta sitten jotkut yrittävät sammuttaa Valon.

Te kadotitte Valonne, Te ette kadottaneet Sieluanne, Te ette menettäneet Rohkeuttanne, Te ette menettäneet sitkeyttänne tuoda Äiti-Isä Jumalamme Valoa Maan Päälle. 
Ja kaikki Te vannoitte että varmistatte että todellinen valon viesti kaiverretaan jokaiseen Äiti Maan kehon hiekan*jyväseen.

Ja täällä Te olette. Te kaikki ette muista suostuneenne tähän, mutta täällä Te olette, ja te olette Sotilaita Valon polulla. Te ette enää ole sotilaita pelon polulla. Juhlikaa elämän juhlaa. Juhlikaa luomisen rituaalia, joka toi Teidät takaisin, joka ilmenee uusina elämänmuotoina ja elämän*muotoina, jotka Te olette synnyttäneet toisten ihmisten muodossa; se on parantavien modaliteettien, luovuuden projekti kantaa Jumalan perintö tulevaisuuteen. Se on tuonut Kultaisen Ajan takaisin Elämään.

Katsokaapa, Te todistatte että Valoa ja Totuutta ei voida tuhota. Kerran vallinnut Kultainen aika on palannut ja se on entistä voimakkaampi. Te olette vahvempia, Te olette Viisaampia, Te olette Mestareita ja minä tiedän Teidän muistavan sen.

Varatkaa aikaa kaikkien elämän olemuspuolien tarkastelemiseen ja sen mitä ne antavat Teille ja mitä ne poistavat. Valitkaa hetki päivästä ja Äiti Maan kierrossa rituaalien tekemiseen, juhlis*taaksenne seremonioin, kiittääksenne elämän ihmeestä, kiittääksenne paranemisesta, sillä kohtaamanne esteet ovat todellisuudessa olleet siunauksia valepuvussa. Teidän tehtävänne on riisua naamio.

Ei tarvitse mennä kirkkoon harjoittamaan rituaalia tai seremoniaa, kiittämään Jumalaa tai olemaan vuorovaikutuksessa Jumalan kanssa. Se on asettanut rajoituksen Sielun kyvylle kommunikoida Äiti-Isä Jumalamme kanssa. Teidän rituaalinne voi kestää minuutin missä tahansa, milloin tahansa. 
Liittykää yhteen toisten Sielujen kanssa viettääksenne seremoniaa. 
Kiittä*kää kaikesta mitä kehonne käy läpi. Kiittäkää kaikesta mitä Maa käy läpi ja kun*nioittakaa elämän rituaalia. Tehkää siitä pyhä juhlameno. Olenko tehnyt asiani kaikille selväksi?

Minun on aika lähteä, vaikka energeettisesti olenkin aina läsnä ja kanssanne. Minä toistan, on ollut kunnia olla teidän kanssanne tänään. Minä pidän Teidän Viisinkertaisen Liekkinne voimak*kaana. Muistakaa Valkoisen Liekin Sinetöineen Teidän Energianne ja ylläpitävän niitä Korkeam*missa Värähtelyissä. Te ette enää ole alemman astraalimaailman uhreja. Minä olen Saint Germain ja Siunaan Teitä. Hyvästi.
 
Minä olen Kuthumi ja palaan tässä vaiheessa. Tervehdys, rakastetut. Onko teillä mitään kysymyksiä, joissa voin auttaa siinä mistä Saint Germain keskusteli kanssanne?
 
(Kysymykset ja vastaukset)
 
Rakastetut, on aika lopettaa tämä lähetys. Teidän Energianne siirtyvät takaisin Kolmanteen Ulottuvuuteen ja täydellinen Viisinkertaisen Liekin Maadoitusprosessi Teidän aineellisiin kehoihinne on saatettu valmiiksi. 
Siksi me syleilemme jokaista Teistä siinä voimassa ja valossa, joka Te olette ja olette milloinkaan olleet tai koskaan tulette olemaan. Me tuemme jokaista Teistä ja opastamme Teitä Totuuden Polulla sekä Siunaamme Teitä Sisäisellä Voimalla, Rohkeudella, Kärsivällisyydellä ja Sinnikkyydellä, Luottamuksella ja kaikilla muilla tarvit*semillanne Valon Ominaisuuksilla, jotta Te ymmärrätte kulkureittinne kohti täydellisyyttä.

Luottakaa moniin näkymättömiin käsiin, jotka kannattavat Teitä, ja tietäkää ettette koskaan, milloinkaan kulje ettekä tule kulkemaan yksin, sillä me olemme kaikki yhtä ja teidän kans*sanne kaikin tavoin.
Loistakoon Äiti-Isä Jumalamme Valo Kirkkaana kulkemallanne polulla ja olkoon jokainen askeleenne varma ja olkoon kaikki aina hyvin Teidän maailmassanne. Minä olen Kuthumi, Rakkauden ja Viisauden Kultaisen Säteen Cohan ja Minä tervehdin sekä Siunaan Teitä Rakkaudessa. Adonai.

Adonai.

Suomennos Sara ja Matti

Mestari Kuthumi ja Saint Germain

VIISINKERTAISEN LIEKIN ANKKUROIMINEN ASTRAALIKEHOON
Kanavoinut Michelle Eloff
Johannesburgissa Etelä-Afrikassa 12. syyskuuta 2005

 
Huomatkaa, että vaikka tämä tieto kanavoitiin minulle jo 2005, se julkaistaan ensimmäisen kerran vasta nyt. Kuthumi ja St. Germain ilmaisivat tämän tiedon olevan erittäin ajankohtaista tänä aikana. Nauttikaa!

Tätä tietoa saa jakaa toisille lähteille sillä ehdolla, että mitään tietoa ei muuteta tai jätetä pois tai käytetä rahan ansaitsemiseksi ja että tämän tiedon lähde mainitaan. Kiitän Patti Goerdelia tämän kanavoinnin kirjaamisesta.


Käykää www.thelightweaver.co.za -sivuilla mikäli haluatte tietää lisää Michellestä ja The Lightweaver´stä.

Ei kommentteja: