WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Korkeamman Itsen Rooli Kanavoinnissa


Tämän päivän aiheena on Korkeamman Itsen Rooli Kanavoinnissa. 

Te kaikki kanavoitte jollain tietoisuustasolla ja luultavimmin kanavoimanne Energia on Korkeampi Itsenne, koska se on lähimpänä kehoanne. Erotan Korkeamman Itsenne alemmasta itsestänne taimaasidonnaisesta itsestänne, mikä on vain mielikuvituksenne keksintöä, harhakuva mitä näyttelette tässä ulottuvuudessa.

Ole totuudessa

Korkeampi Itse on sitä, mitä Todellisuudessa Olette. Teeskentelette vain Olevanne Kolmannen Ulottuvuuden Olento, koska haluatte kokea jinin ja jangin kaikesta - takaa, edestä, ylhäältä, alhaalta, sisältä, ulkoa - kaikista niistä asioista joita olette keksineet tehdäksenne tämän matkan.
Korkeammalla Itsellänne ei ole mitään käsitystä jin/jang-matkasta eikä se halua pelata sillä areenalla. Kuitenkin se tietää, mitä te teette täällä ja mitä oppitunteja haluatte saada, ja se tarjoaa opastustaan noilla alueilla.

Useimmissa tapauksissa kuin käytte keskustelua mielessänne, puhutte luultavasti Korkeamman Itsenne Kanssa. Saadaksenne keskittyneemmän keskustelun Korkeamman Itsen Kanssa tehkää se viiden minuutin meditointi, josta välittäjäni puhui yhdessä näistä tilaisuuksista. 
Tuossa meditaatiossa Menette Verhojen Läpi Kosmokseen, missä näette toisen planeetan, järjestelmän tai ulottuvuuden olentoja. Meditoinnin jälkeen kirjoitatte "automaattisesti" sen, mitä tulee mieleenne. Lopulta Korkeampi Itse tulee läpi ja kirjoitatte, mitä se sanoo.

Teidän on oltava Totuudessa Kommunikoidaksenne Korkeamman Itsenne  kanssa. 
Jos Kysytte Korkeammalta Itseltä, miten saada rahaa, se ehkä sanoo Teille: 
"Miksi et mene töihin ja tee työtä saadaksesi palkankorotuksen?" 
'
Ette halua kuulla tätä, koska ette halua tehdä työtä rahanne eteen. Menisitte mieluummin Las Vegasiin voittamaan rahaa. 
Jos kerrotte Korkeammalle Itselle: 
"Aion mennä Las Vegasiin uhkapelaamaan", se sanoo: "Mene vaan ja pelaa, koska en välitä. 
En edes halua kuulla siitä", tai se voi sanoa:

"Haluan Sinun voittavan Vegasissa". Ja menette Vegasiin,
käytätte kaikki rahanne ja tulette takaisin persaukisena.
Toisin sanoen, kun esitätte Korkeammalle Itselle kysymyksiä, mihin tiedätte vastauksen, tai ette halua mukaan Korkeampaa Totuutta, se Sulkeutuu.

Korkeampi Itsenne haluaa puhua siitä, mitä Te ette tiedä. Niinpä silloin kun esitätte  kysymyksen Korkeammalle ja se vastaa:

"Toisena päivänä, toisena aikana. Minulla on nyt kiire",
tiedätte, että Teillä on jo vastaus kysymykseenne.

Harjoitelkaa Työskentelemistä Korkeamman Itsenne kanssa. Kykenette pääsemään informaatioon, mikä ei muuten olisi käytettävissänne.

Voitte oppia, mitä raha todella on, miten saada sitä lisää ja miten työskennellä sen kanssa. Näin saatte enemmän rahaa, kuin voisitte mitenkään uneksia. Silloin kun todella tunnette rahan, Teidät valmistellaan saamaan sitä - joko työpaikan tai jonkin muun keinon kautta.

Korkeampi Itse ja Matkanne

Korkeampi Itse valitsee, mistä se haluaa puhua. 

Sanotte:

"No, miksi meillä sitten on Korkeampi Itse?" 

Teillä on Korkeampi Itse Auttamassa Teitä tekemään Matkaanne Korkeimman Totuuden Valossa. Korkeampi Itsenne on fiksumpi kuin Te ja se tuntee vain Totuuden, mikä
tässä tapauksessa on Rakkaus. 

Teidän on Annettava Korkeammalle Itselle syy puhua kanssanne. 

Jos Annatte Korkeammalle Itselle syyn toimia omasta puolestaan, niin saatte voimallisia vastauksia.

Pääsette Matkanne Ytimeen. Jokaisella on tässä ulottuvuudessa matka tehtävänä elämän jokaisella alueella. 

Yksi matkoistanne on Luottaa Korkeampaan Itseenne. Korkeampi Itse on Yllänne kuin peitto ja se tietää kaiken, mitä Teidän täytyy tietää tehdäksenne matkanne Korkeimmassa Valossa. 

Se tietää, mistä matkassanne on kyse. Onko Teillä Rohkeutta Avautua ja Puhua Korkeamman iIsenne Kanssa? 

Kysykää siltä jostain tilanteesta, kuunnelkaa sen totuus, sitten automaattikirjoittakaa se ja tehkää "viisi tai viisikymmentä" -matka.*

Korkeampi Itse ei tee matkaa puolestanne, mutta se Opastaa Teitä matkallanne. Useimmat Teistä eivät halua kuulla sitä, että Teidän on tehtävä matka, koska ette halua tehdä työtä. 

No, mitä luulette tekevänne täällä? Teette työtä joka päivän joka hetki. 

Sanotte:

"No, entä nukkumisaikamme, mestari Kirael?" 

No, teette silti työtä, koska Teidän ei tarvitse nukkua. 

Kolmannen ulottuvuuden kehonne tarvitsee unta. Työstätte matkaanne unitilassa. 

Kanavoikaa Korkeampaa Itseänne, Korkeampaa Olemustanne. 

Se on hyvä aloittamisenergia. Tiedätte, milloin kuulette Korkeammasta Itsestänne, koska saatte etäisen tunteen ja mietitte: 

"Mitä se oikein puhuu? Siinä ei ole minusta järkeä." 

Tehkää "viisi tai viisikymmentä" ja selvittäkää, mistä se
puhuu. Tehkää se, mitä täytyy, saattaaksenne matkan loppuun.

Opittuanne kommunikoimaan tehokkaasti Korkeamman Itsenne kanssa, voitte jatkaa Enkeleidenne, Oppaidenne ja vaikka Valaiden Kanavointiin. 

Hyvin monia Energioita toisista ulottuvuuksista on ympärillänne. Silloin kun Avaudutte Kanavoimaan, Avaudutte Totuuteen ja nämä Energiat odottavat kutsuanne yhdistyä niihin.

Pelosta Rakkauteen

Kysymys: 

Selittäisitkö Matkaa Pelosta Rakkauteen?

Kirael: 

Matka Pelosta Rakkauteen on Tärkein osa mitä tahansa matkaa, mitä teette tällä tietoisuustasolla. Silloin kun olitte äitinne kohdussa, tunsitte Rakkauden ja kaikki oli hyvin. Rakastitte päivän joka minuuttia ja sekuntia, mutta teillä oli tämä ohjelma tai matka, mitkä Teidän oli esitettävä tässä ulottuvuudessa. 

Niinpä ensimmäinen ja suurin pelkokokemuksenne oli, kun tulitte äitinne synnytyskanavan läpi, veditte ensimmäisen kerran henkeä ja aloititte ihmisenä olemisen matkan. 

Siitä hetkestä saakka olette tehneet Matkaa Pelosta Rakkauteen.

Tunnette pelon vasemmassa aivopuoliskossanne, mikä muistaa kaiken menneisyydestä ja sitten heijastaa sen tulevaisuuteen. Olette sitten 2-vuotias tai 200-vuotias, kaikki todellisuudessanne nähdään ja koetaan vasemman aivopuoliskon kautta. Silloin kun saatte ajatuksen tehdä jotain, menette vasempaan aivopuoliskoon tarkistamaan tilanteen.

Se ehkä sanoo: 

"Älä herranjumala tee sitä, ei, älä tee sitä." 

Sitten se menee tulevaisuuteen ja keksii tarinan, koska tulevaisuutta ei todellisuudessa ole olemassa.

Käyttäkää meditointia selvittääksenne, mitä haluatte ja miten saavutatte sen. Silloin kun olitte vain päivän vanha, meditoitte.

Kyllä, meditoitte, kun olitte vauva. Siksi vauvat nukkuvat niin paljon. Uni on niille turvallinen tila meditoida. Ne nukkuvat kaiken päivää, koska ne ymmärtävät tämän meditointimatkan. 

Kahden päivän vanhana kysyitte: 

"Miksi olen tehnyt tämän itselleni?" Korkeampi Itse Antoi Teille vastauksen. 

Se ehkä sanoi: 

"Tulit tänne, koska et ole koskaan tajunnut, miten tehdään rahan kanssa, mitä tahansa. Niinpä kamppailet niin pitkään, kun haluat kamppailla." 

Kahden päivän vanhana kuulette kaikkia näitä asioita Korkeammalta Itseltänne ja Kysytte:

"Täytyykö minun kamppailla rahan kanssa?" "Juuri niin,
kamppailet rahan kanssa." 

Sitten teistä tulee 40-vuotias ja yritätte vieläkin keksiä, mitä tehdä rahan kanssa. Saatatte olla lähes 50-vuotias, ennen kuin ymmärrätte rahaa ja olette oppineet, että salaisuus oli matkassa, "viidessä tai viidessäkymmenessä". Matka on aina painopisteenä.

Kun vanhenette ja vanhenette, tunnette enemmän ja enemmän pelkoa ja unohdatte, miten meditoidaan. Teidän ei tarvitse oppia meditoimaan.

Osaatte jo meditoida. Teidän on vain muistettava, miten se tapahtuu.

Harjoitelkaa siis meditointia ja lopulta meditoitte joka tilaisuuden tullen. Meditointinne aikana saatte vastauksen ja sitten Teidän on Tehtävä Matka. 

Matkassa on aina kyse siirtymisestä Pelosta Rakkauteen ja kun Opitte Rakastamaan, Löydätte Totuuden, koska Rakkaus on Totuus ja Totuus on Rakkautta.

Sitten kun ette enää tunne Pelkoa, ette enää usko sitä
keneltäkään. 

Jos joku tulee taaksenne ja sanoo: "Pöö",

käännytte ympäri, kohtaatte tuon ihmisen ja sanotte: 

"En ota enää pöötä keneltäkään. Olen totuudessa." 

Elätte Sydämestänne ja Tiedätte, ettei mikään ulkopuolellanne voi vahingoittaa teitä. Olette Rakkaudessa. Se on Matka.

Kanavointimatka

Kysymys: 

Mikä on maksimitotuustaso, mikä voidaan antaa kanavalle?

Kirael: 

Tässä ulottuvuudessa on seitsemän totuus- tai tietoisuustasoa ja kaikessa on neljä tasoa. Jokaisella noista tasoista on seitsemän totuus/tietoisuustasoa. Olette siis tekemisissä 7x4 tason tai 28 tason kanssa. 2+8=10, mikä on 1 ja lemurialaisessa numerologiassani se on Jumalan Valo, totuuden korkein taso. 

Esim. henkisessä alkemiassa on neljä mestaruustasoa: 

musta, valkoinen, punainen ja kulta. Jokaisella väritasolla on seitsemän muuta väritasoa, joista kukin edustaa eri totuutta tai eri tietoisuutta.

Kanavointiin liittyen silloin kun saavutatte sen totuustason, mitä kutsun välittäjäksi**, tämä kolmannen ulottuvuuden matka häviää ja välittäjäosanne peittää sen, mitä ihmiskehonne ymmärtää.
 
Tällä tasolla olette tekemisissä kaikkien neljän kehon kanssa ja jokaisessa neljässä kenossa koette seitsemän totuustasoa. Taas kerran, 7x4=28, mikä on Jumalan valo. Tuotte läpi informaation korkeinta tasoa.

Kysymys: Miten tiedän, että vastaanottamani informaatio on
korkeammasta itsestäni?

Kirael: 

Opettele erottamaan kolmannen ulottuvuuden osasi Korkeammasta Tietoisuudestasi. 

Kolmannen ulottuvuuden osasi vain varaa tilaa täällä. Korkeampi Itse tulee Enkelien, Keijujen, Oppaiden ja
Vartioiden kanssa - kaiken kanssa mikä on eri todellisuuden osana.

Kun aluksi kanavoitte, luultavasti Yhdistytte Korkeampaan Itseen, koska se on lähimpänä kehoanne, kuten sanoin aiemmin. Korkeampi Itse on suojelemassa ihmisosaa parhaan kykynsä mukaisesti. 

Jos tiedät, milloin Korkeampi Itse on Ohjaksissa ja esität sille oikean kysymyksen, saat oikean vastauksen. 

Jos saat sellaisen kommentin kuin

"Miksi vaivaat minua tällaisella asialla? Tee matkaasi",
niin tiedät, että sinulla on ollut vastaus koko ajan.

Korkeampi Itse haluaa vastata vain siihen, mitä et muista tai
ymmärrä. Jos siis saat vastauksen, mitä et ymmärrä, se tulee
luultavasti Korkeammalta Itseltäsi. 

Älä sivuuta vastausta, koska et Ymmärrä sitä. Sen sijaan tee "viisi tai viisikymmentä" ja selvitä, mitä vastaus merkitsee. 

Et tiedä paljonkaan. Et tiedä E

roa Rakkauden ja Pelon välillä, mutta tiedät, että voit oppia eron puhumalla Korkeamman Itsesi kanssa.

Kysymys: 

Selittäisitkö, miten luottaa siihen, mitä kommunikoimme
Korkeamman Itsen kanssa tällä Kanavointimatkalla?

Kirael: 

Miten Opit Luottamaan, että kyse on Korkeammasta iIsestä? On tärkeää tietää, milloin informaatio on hyvää. Tiedosta siis,
että vasen aivopuolisko ei ole mukana korkeamman itsen matkalla.

Tiedät, ettei kyse ole Korkeammasta Itsestä, jos kuulet paljon
historiaa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia tai jos Energia keksii Sinulle Tarinan. Siinä tapauksessa kyse on vasemmasta aivopuoliskostasi ja egosi kertoo Sinulle valheen.

Korkeampi Itse on Yhteydessä oikeaan aivopuoliskoon. Tiedätte, milloin olette astuneet oikeaan aivopuoliskoon, koska saatte vähän kuplivan tunteen rintaanne tai menette kananlihalle. Jos tunnette sen Pienen Valonkipinän, joka se on Korkeampi Itsenne, esiin tuomanne
informaatio tulee Sydämestä, Rakkauden Vihreästä Valosta. Tämä merkitsee sitä, että olette menneet sen ulko- ja yläpuolelle, mitä tiedätte, kolmannen ulottuvuuden prosessin ulkopuolelle ja olette hyvin ylpeä itsestänne. Tuo tunne on totuutenne, mikä tulee olemuksenne pintaan. Luottakaa siihen. Oikea aivopuoliskonne on paljon fiksumpi kuin vasen. Oikea aivopuoliskonne tietää kaiken. Jotkut sanovat sen olevan puppua tai hullua, koska se haluaa Teidän kävelevän veden pinnalla tai lentävän. Se ei ole hullua. Oikea aivopuoliskonne tietää, että voitte lentää ja kävellä veden pinnalla.

Harjoitelkaa tietoisesti siirtymistä vasemmasta aivopuoliskosta
oikeaan. Sanon tietoisesti, koska Voitte Nähdä sSelunne Silmin informaatiosiirtymän tapahtumisen. Aivoissa on keskellä väylä, mikä erottaa oikean ja vasemman aivopuoliskon, ja voitte nähdä informaatiota siirrettävän sitä pitkin vasemmalta puolelta oikealle.

Luottakaa, että Korkeampi Itse on Tietoinen siitä. Sitten
"puristakaa" se tulemaan matkaanne. 

Harjoitellaanpa tätä nyt. Jakakaa jokin ajatus kanssani. Pitäkää sitä vasemmassa aivopuoliskossanne sekunnin ja sitten nähkää sen siirtyvän oikeaan aivopuoliskoon. Jos tunsitte epävarmuutta, se johtuu siitä, että oikealla aivopuoliskolla ei ole samaa kykyä laskea/arvioida kuin
vasemmalla. Oikea aivopuolisko ei ole kolmannen ulottuvuuden prosessori. Se prosessoi neljännen ulottuvuuden tasolla ja sen yläpuolella.

Siirrätte siis informaatiota ja tunnistatte sen matkan, jonka
halusitte, koska Teistä Tuntuu Hyvältä. Teistä tuntuu suloiselta ja lämpimältä ja seuraava vasempaan aivopuoliskoon tuleva ajatuksenne on: 

"Okei, nyt ole kanava. Kanavoi sitä, kanavoi sitä nyt",
ja kanavoitte oikeaan aivopuoliskoonne. Ensimmäiseksi kuulette:
"Mitä oikein teet? Palaa takaisin vasempaan aivopuoliskoosi. 

En tiedä, mitä teet täällä kanssani." Siinä Korkeampi Itsenne
puhuu Teille. Antakaa Korkeamman Itsenne tietää, että olette siellä tietoisesti. Kysykää sitten kysymyksenne ja olkaa tietoinen vastauksesta, kun se tulee. Vasemman aivopuoliskon liittäminen oikeaan on matkanne suurin osuus, koska Teidän on opittava työskentelemään vasemman aivopuoliskon kanssa ollessanne oikeassa aivopuoliskossa.

Luultavasti teidän kannattaa kirjoittaa kuulemanne muistiin parill ensi kerralla, koska se on liian voimallista muistettavaksenne muuten.

Korkeammat Energiat ja Välittäjänä toimiminen

Kysymys: 

Näen informaatiosivuja Silmieni edessä joka aamu herätessä. Kun saan tällaisen informaatioylikuorman, miten prosessoin informaation täysin, vai pitäisikö minun luottaa siihen, että Korkeampi Itseni tuo informaation esiin oikeaan aikaan?

Kirael: 

Silloin kun menette oikeaan aivopuoliskoon puhumaan Korkeamman Itsen kanssa, se on niin innostunut siitä, että kuuntelette sitä, että se voi lähettää enemmän informaatiota, kuin pystytte käsittelemään. Korkeampi Itse on nero - se on henki oikeassa aviopuoliskossanne. Jos informaatiota tulee liian nopeasti tai jos ette pysty ymmärtämään sitä ja tunnette olevanne hukassa, voitte aina pyytää Korkeampaa Itseä peruuttamaan vähän. 

Vain sanokaa:

"Minun on ymmärrettävä, mitä sanot. Peruuta vähän."

Korkeampi Itsenne peruuttaa, kunnes informaatio on Ymmärtämällänne Tasolla. Korkeampi Itse hidastaa niin paljon, kun on tarvetta, vaikka ihan kolmannen ulottuvuuden lähelle saakka, jos haluatte olla siinä.

Korkeampi Itsesi puhuu Teille usein, mutta koska olette vasemmassa aivopuoliskossanne, ette tavallisesti kuuntele. 

Korkeampi Itsesi kysyy:

"Miksi et kuuntele minua!" 

Jos harjoittelette informaation siirtämistä vasemmasta aivopuoliskosta oikeaan etupuoliskoon, Korkeampi Itse Näkee yhtäkkiä Energiasiirron ja tulee ns. juhlaan mukaan.

Kysymys: 

Onko tällä hetkellä ulottuvillani kanavoitavaksi muita Energioita kuin Korkeampi Itse?

Kirael: Tiedät jo vastauksen, koska olet esittänyt minulle tämän kysymyksen. 

Sinulla on pari kaunista seitsemännen ja kuudennen tason enkeliä ja yksi kahdeksannen tason enkeli. Kahdeksannen tason enkeli on kerubi, valtaistuinenkeli. Enkeleitä on kaikkialla ympärilläsi.

Se kertoo minulla kaksi asiaa. Ensinnäkin, olet Enkeli. Olet ollut Enkeli hyvin pitkään, mutta tulit tänne maatasolle löytämään asioita, kuten ihmissuhteita, rahaa ja kaikkia muita hauskoja asioita, joita koetaan täällä. Kaikki Enkelit ympärilläsi haluavat puhua kanssasi.

Pyydä Korkeampaa Itseäsi Auttamaan Yhdistymisessä Enkeleidesi kanssa ja varmista, että määrittelet haluavasi puhua Enkeleille yksi kerrallaan. Sinun täytyy automaattikirjoittaa kuulemasi. Sinun tapauksessasi Enkelit kysyvät Sinulta, miksi et ole enemmän välittäjä. Tämä johtuu siitä, että eräs ArkkiEnkeli, joka on kanssasi, on valinnut Sinut välittäjäkseen. 

Olet ollut tämä ArkkiEnkeli aiemmin. Se on yksi suurista ja feminiininen. En voi kertoa Sinulle, kuka se on, koska sinun on keksittävä se itse. Se haluaa tulla tälle matkalle ja puhua tämän maaulottuvuuden ihmisille Muutoksesta. Tämä ArkkiEnkeli tietää Muutoksesta yhtä paljon kuin minä ja se on paljon. Ihmiset janoavat tätä informaatiota ja voit antaa sitä heille. Melko pian menet Neljänteen Valoon, missä otat
johtajaroolin. Informaatio mitä saat tältä ArkkiEnkeliltä, on
hyödyllistä Sinulle.

Kysymys: 

Mikä on minulle paras tapa tulla välittäjäksi?

Kirael: 

Olet jo välittäjä, muttet tässä Elämässä. Olet ollut välittäjä muissa elämissä. Olet aina ollut välittäjä ja nyt on aika taas herättää tuo energia. Jos et tee sitä, "kolmen pimeyden päivän"*** ollessa käsillä menet Muutoksesta läpi miettien, mitä tapahtui ja vietät noin kolme, neljä vuotta uudessa muuttaen Energiaa ja yrittäen saada välitystoimintasi raiteilleen.

Aloita nyt käymällä läpi kanavointiprosessia. Sinulla on nyt tietty totuustekijä järjestelmässäsi. Se on erittäin voimakas, mutta aina silloin tällöin näemme Sinun tekevän jotain, mistä tiedät, ettei se ole oikein. Puhdista se ja valmistaudu tähän matkaan. Voit Aloittaa Korkeamman Itsesi Kanavoinnilla tähän ulottuvuuteen ja siirtyä sitten välittäjäksi. Olit välittäjä ennen tätä elämää ja olet välittäjä tämän elämän jälkeen. Jos pääset tälle välittäjämatkalle nyt, jos heräät välittäjäksi ennen
Suurta muutosta, se on täydellistä. Miksi odottaa? Tee se nyt.

Kysymys: 

Noin puoli vuotta sitten ollessani unessa keho värisi yhtäkkiä voimakkaasti ja heräsin. Värinä loppui ja muutaman minuutin päästä alkoi taas. Voisitko valaista vähän, mitä silloin tapahtui?

Kirael: 

Tuona yönä puoli vuotta sitten pystyit näkemään itsesi ja
jäit jumiin tuohon värähtelyyn, tuohon malliin. Tuntemasi fyysinen värinä oli itse asiassa eroamistasi ja irtautumista kehosta. Toisin sanoen, kehosi värähteli, koska olit kehosi ulkopuolella ja yritit nähdä ihmisitsesi ja Jumalvalosi samanaikaisesti. Aistisi tajusivat, mitä teit. Kun seuraavan kerran lähdet kehostasi, katso taaksepäin siihen ja sitten kun palaat, katso, mitä tarkastelit kehon ulkopuolella. Tulet Katsomaan Korkeampaa Itseäsi. Se on kaikki, minkä osana koskaan haluaisit olla.

Valmistautuminen Muutokseen

Kysymys: 

Mitä on Yltäkylläisyys ja miten se sopii yhteen kanavoinnin  kanssa?

Kirael: 

Yltäkylläisyys on Totuus. Kaikenlaisen Yltäkylläisyyden  hankkimiseksi Teidän on tahdottava, että pysytte totuudessa. 
Joku sanoi juuri: 
"En voi kuluttaa yltäkylläisyyttä, mestari Kirael." Kyllä, voit. Olette yltäkylläisiä luonteeltanne ja voitte käyttää tuota luontoa saadaksenne mitä tahansa, mitä tarvitsette, myös rahaa.

Kanavana tai välittäjänä yltäkylläisyytenne lepää valmiudessanne tarjota lahjaanne kansalle. Älkää kanavoiko sen rahan vuoksi, mitä se voi tuoda Teille. Tehkää sitä, koska Teillä on jotain jaettavaa ihmisten kanssa - Kenties Totuus, mikä tekee heidän matkansa paremmaksi. Ihmiset antavat Teille kovalla työllä ansaitsemaansa rahaa tuon totuuden kertomisesta. Raha virtaa valmiudestanne jakaa lahjaanne.

Kysymys: 
Mitä roolia raha esittää tieteellisissä löydöissä?
Mikä on paras tapa kerätä tieteellistä tietoa muuttuvassa
Energiassa?

Kirael:
Tiedemiehenä on oltava rahaa matkansa ylläpitämiseksi.
Kuitenkin Energianne palvelee paremmin matkan henkisen alkemian puolella. Henkiseen alkemiaan liittyy suuremman valomäärän päästäminen matkaanne ja "viiden tai viidenkymmenen" tekeminen, kun siirrytte Pelosta Rakkauteen. 
Muutoksen tiedemies pyrkii tekemään tieteellisiä löytöjä, koska hän haluaa auttaa ihmiskuntaa, ei koska hän haluaa tehdä miljoona dollaria. Sanotaanpa, että teette työtä fotonienergian kanssa bensan korvaamiseksi autossa.

Sanotte ehkä: 
"Okei, jos saan tämän matkan tehtyä, minulla on bensan korvaaja, mitä voin myydä kaikille. Saan maailman kaikki rahat." 
Luultavasti tämä on ensimmäinen asia, missä Teidän on palattava maan pinnalle. Olkaa tarkkana siitä, missä painopisteenne on. Tieteessä painopisteenne pitäisi olla siinä, mitä Teidän täytyy tietää kanssaihmistenne elämän parantamiseksi. Se itsessään on yltäkylläisyyttä. Rahallinen yltäkylläisyys mikä tulee uudesta keksinnöstä, on vain kakun kuorrutusta.

Mistä saatte etsimänne informaation? 
Avatkaa Rakkautenne ja Astukaa  Meditointimatkaanne. 
Jos haluatte tieteellistä informaatiota Muutostavarten, teidän on mentävä tämän ulottuvuuden, tämän kolmannen ulottuvuuden, ulkopuolelle saadaksenne opastusta. Tämä ulottuvuus on valmis. Se on tulossa loppuunsa. 
Melko pian Astutte Neljänteen Valoon, mutta siihen saakka teidän on käytettävä meditointia, kanavointia tai välittäjän taitoja saadaksenne luotettavaa tietoa matkastanne.

Silloin kun olette Yhteydessä Opastukseenne, voitte
automaattikirjoittaa, kanavoida tai toimia välittäjänä.

Miten moni ihminen meditoi joka päivä, kaksi tai kolme kertaa
päivässä? Ei kovin moni. Mitä tahansa haluattekin suorittaa,
meditointi on yksi tapa löytää matkanne todellinen painopiste.
Silloin kun saavutatte korkeamman itsenne meditoinnin kautta, se voi
kertoa teille, mitä teidän on tarkoitus tehdä. Sen jälkeen teidän
on luotettava korkeampaan itseenne ja tehtävä matkaa. 
Tiedätte vastauksen ennen kysymyksen esittämistä. Joskus Teidän on kuitenkin päästävä tämän kehon ulkopuolelle saadaksenne vastauksen. Silloin pyydätte Korkeammalta iIseltänne Opastusta.

Ette ole rajoittuneita Kommunikoimaan Korkeamman iIsenne Kanssa. 
Se on  vain Helpoin Energia Saavuttaa, koska se on lähimpänä kehoanne.

Voitte puhua myös Enkelien, Oppaiden tai Suojelijoiden Kanssa.

Kertokaa niille, mitä haluatte ja miksi. Jos syynne yhdistyä
opastukseen on korkeinta valoa, he alkavat työskennellä kanssanne välittömästi ja syöttää informaatiota teille vähän kerrassaan.

Olette Hyvin Voimakkaita ja Teillä on kaikki vastaukset.

Kysymys: Jos jokainen olisi kanava, kuka kuuntelisi?

Kirael: 
Jos jokainen olisi kanava tai välittäjä, ketään ei olisi
kuuntelemassa, koska kaikki tietäisivät kaiken, ennen kuin se
sanotaan. 
Ette olisi myöskään kolmannessa ulottuvuudessa. Olisitte
taas Jumalluojan maailmassa ja odottaisitte jotain muuta tehtävää.

Tässä Ulottuvuudessa tietyt ihmiset ovat aina haluttomia kanavoimaan, mutta he ovat riittävän tietoisia ymmärtääkseen, että te olette kanava. 
Siihen saakka kun ihmiset ovat vähemmän tietoisia mutta valmiita oppimaan, he kuuntelevat kanavointianne.

Teillä on fyysinen keho tässä Ulottuvuudessa ja Se on Tietyllä  Tietoisuustasolla. Kanavana tai välittäjänä voitte mennä viidenteen, kuudenteen, seitsemänteen ulottuvuuteen ja sen ylikin. 
Jos menette kysymään keskivertoihmiseltä, mitä kanavointi on, hän ei tiedä. 
Henkilö saattaisi myös ajatella, että puhutte televisiokanavasta. 
Useimmat ihmiset sanoisivat vain: "Mistä oikein puhut? Oletko menettänyt järkesi?" 
He ovat edelleen melko hyvin verhottuja. 
Te olette vähemmän verhottuja, joten voin puhua Teille tästä.

On tärkeää, että kanavat ja välittäjät saavuttavat tämän
maailman Nuoret Sielut. 
Näette Nuoria Sieluja uutisissa - ryöstämässä, pettämässä ja tappamassa ihmisiä. Nuoret Sielut eivät tiedä, miten päästään sen pelon läpi, mikä on Energisoituna tähän matkaan tällä hetkellä. Informaatio minkä  voitte jakaa kanavoinnin ja välittäjänä toimimisen kautta, Auttaa Nuoria Sieluja Pääsemään Läpi Pelostaan.

Lopputoteamus

Jos haluatte kanavoida, menkää tämän Matkan Ulkopuolelle, Valoon Yläpuolellanne. 
Etsimänne informaatio on ajatusjärjestelmässänne.

Menkää Korkeampaan Itseen ja Esittäkää sille Kysymys, mistä se  innostuu. Se kertoo Teille, mistä Elämänmatkassanne on kyse.

Muistakaa, että tässä Ulottuvuudessa On Seitsemän Totuuskerrosta.

Tämä merkitsee sitä, että tässä nauhoitetussa tilaisuudessa on seitsemän kerrosta. Olkaa kanavia, olkaa välittäjiä ja tietoisia kaikista totuuden seitsemästä tasosta. 
Voitte auttaa tämän maailman Transformoimisessa sen informaation avulla, mikä on käyttävissänne kanavina tai välittäjinä. 
Meditoikaa ja tehkää "viisi tai  viisikymmentä". Pian olette matkalla Keskustelemaan Korkeamman Itsenne Kanssa ja sieltä voitte mennä minne tahansa.

Hyvää illan jatkoa.

* "Viisi tai viisikymmentä" on mestari Kiraelin tapa sanoa:
"Tehkää matka riippumatta siitä, miten kauan se kestää."

** Mestari Kirael tekee eron kanavan ja välittäjän välillä. Hän
sanoo, että kanava on Tietoinen Väylä Energialle, minkä hän tuoläpi. 
Toisaalta taas välittäjä jättää tietoisuutensa sivuun ja antaa Hengen Käyttää Fyysistä Kehoaan Kommunikoimiseen
ihmismaailman kanssa.

*** Mestari Kirael viittaa aikaan, jolloin maapallo siirtyy
fotonivyöhykkeeseen. Valohiukkaset ovat niin tiiviitä, että
vaikuttaa pimeälle.
meditation

KORKEAMMAN ITSEN ROOLI KANAVOINNISSA
Mestari Kiraelia kanavoinut Kahu Fred Sterling (www.kirael.com) Vuodelta 2009 Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: