WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 30. toukokuuta 2011

EGOITSE JA JUMALITSE OVAT YHTÄ


Kanavoinut Valkoinen piikkiaralia (lightworkers.org)
30.10.2009

Tervetuloa Rakkaat Sisaret ja Veljet.

Haluaisin jakaa joitain näkemyksiä Korkeammalta Itseltä pyrkimyksenä taakkanne keventäminen.

Rakkaat Valotyötekijät, haluaisin kertoa Teille valaisevia asioita joskus tuskallisesta Sielun Etsintämatkastanne. 

Koska aina kyselette ja pyritte Löytämään Totuuden ja merkityksen maalliselle olemassaolollenne, haluaisin korostaa, Rakkaat Ystävät, että Jumalitsenne on ollut kanssanne syntymästä saakka jokaisessa inkarnaatiossa. 

Tämä Jumalitse on kipinä Suuresta Lähteestä, mikä on kaikki Energia, kaikki Rakkaus, kaikki Tieto ja mikä on jokaisessa Säikeessä, minkä näette maan päällä ja sen ulkopuolella.

Tämä Kantamanne Jumalkipinä Vartioi ja Opastaa Teitä, on kanssanne jokaisessa Onnen ja Surun hetkellä - myös vähemmän hyvinä aikoina, jolloin koette pimeimpiä hetkiänne. 

Nämä elämän ja itsenne puolet, joita koette jokaisessa inkarnaatiossa, ovat kaikki Jumalitsen ja Suuren lähteen osia. Kyllä! Tähän sisältyvät kaikki ne kammottavat asiat, joita tapahtuu kaikkialla maailmassa. 

Vaikeaa uskoa, mutta kuitenkin tämä kaikki tapahtuu Jumallähteen Valvovan Silmän Alla.
Tämä tuo minut siihen viestiin, Rakkaat Valotyöntekijät, että egoitsenne ja Jumalitsenne ovat yhtä. 

Teidän ehkä täytyy antaa tämän olla tietoisuudessanne jonkin aikaa, jotta oivallatte sen. Miten Jumalitse kokee kaikki nämä fyysiset kokemukset ilman egoa ja fyysistä kehoa?

Ego ja fyysinen keho ovat vain työkaluja Jumalitsen tiettyjen olemuspuolien kokemiselle. 

Ja kyllä, Jumalitse oli kanssanne, kun olitte juovuksissa viime viikolla ja myös silloin, kun kirositte toiselle ajajalle tai myös silloin kun varastitte jotain, mitä todella tarvitsitte eikä Teillä ollut varaa siihen. Jumalitse tiesi, miten kaikki nämä tapahtumat vaikuttivat Teihin ja miten rankaisette itseänne katuen.

Nyt kun Nousette Korkeampaan Ulottuvuuteen kaikkien näiden tiheiden fyysisten kokemusten jälkeen, Jumalitsen on aika tulla Selväksi Ääneksi Elämässänne, tulla esiin ja johtaa Teidät tähän Korkeampaan Ulottuvuuteen. Jumalitse tuntee Teidät läpikotaisin. Se on Kärsivällinen, kun hitaasti päästätte irti vanhasta elämäntavasta. 

Olkaa vakuuttuneita siitä, että egoitse tai persoonanne on jatkossakin paikalla ja jatkaa elämänne elämistä, mutta nyt paljon paremmin tiedostaen sen, missä olette olleet ja minne olette menossa.

Nauttikaa Elämästänne, Rakkaat Valotyöntekijät. Jumalitsen etsintä on ohi. 

Katsokaa itseänne uudella asenteella ja muistakaa aina antaa itsellenne paljon Rohkaisua ja Rakkautta, kun näyttelette tässä Jumalnäytelmässä maan päällä ja Olette siinä Rakastettu Osa.

Julkaistu Rakkauden, Rauhan ja Siunausten kera Valotyöntekijäperheelleni,
Valkoinen piikkiaralia.
EGOITSE JA JUMALITSE OVAT YHTÄ
Kanavoinut Valkoinen piikkiaralia (lightworkers.org)
30.10.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Ego ja Sielu  

Ego on viimeinen este Sinun ja sen välillä mitä todella olet. Ego on haamu jonka polariteetti loi sisääsi salliakseen sinun kokea polariteetin. Ego on osa sinua 3D maailmassa mutta se ei ole todellinen sinä. Se on kuin vaatteet jotka laitat päällesi kun menet toisten eteen. Hyvin harvat ihmiset haluaisivat ja kykenisivät kulkemaan kantamatta vaatteita. Sitä ego on. Ulkomuotoa. Vaatteita.

Kun antaudut, kun menet tyhjyyteen, olemattomuuteen, et kanna mitään. Sinusta tulee ei mitään. Luovut kaikesta mitä koskaan olit. Tyhjenet. Sinusta ei jää mitään jäljelle. Ei mitään. Vain sinä. Tyhjyys on kokemus joka on tehty vanhan Sinän, egon, jättämiseksi, sillä se ei palvele Sinua enää. Se on tehnyt tehtävänsä polariteetissä. Ego kuolee.

Ja Kaunis Sielusi ottaa sen paikan.

On kaunista alkaa kokea elämää Maassa Sieluna. Joka hetkellä on merkitys. Loistat. Sinusta tulee niin paljon enemmän niin monella tavalla. Ego oli alkusoitto, voimien tanssi sisälläsi, antamaan Sinun kokea se mitä tulit Maan päälle kokemaan. Kun olet kokenut kaiken sen mitä Sielusi suunnitelmaan kuuluikin, ego kuolee, se katoaa kokemustesi kirjoon ja uudet värit korvaavat sen, Sielusi, uuden sinäsi tason värit.

Ilo, vapaus rauha ... olla sielu Maan päällä. Katsella maailmaa silmiesi kautta, olla elossa Maassa. Sielusi rakastaa. Sielu on rakkaus. Tunne sielusi.

Tulit tähän elämään tullaksesi uudeksi sinäksi, sielun sinäksi, Uuden Maan luojaksi. Vanha on täyttänyt tarkoituksensa ja sinun on aika astua ulos kotelostasi ja tulla tietoiseksi siivistäsi. Osaat lentää.

Levitä siis siipesi nyt. Tunne voimasi. Nyt-hetki on uusi, hetki johon olet valmistautunut läpi niin monen elämän kokemusten. Nyt-hetki on hauras. Luota. Ole se sinä jonka tulit tänne kokemaan, tässä elämässä. Nosta olemuksesi olemaan se kuka olet. Olet enkeli, luoja ja paljon paljon muuta. Tunne se.

Olemme mukanasi. Lukemattomat Enkelit koskettavat energiaasi auttaaksesi Sinua kaikin tavoin miten vain voimme. Vanha Maa on koettu, Uusi Maa odottaa luojiaan. Tule Yhdeksi joksi tulit tänne tulemaan. Ole se sinä joka todella olet. Lennä. Loista. Ole.

Olla ihminen tähän aikaan on jotain suunnatonta. Irtautuminen egosta on ihme. Sinä olet ihme. Lennä ... korkealle ... lennä kanssamme ... olet turvassa ... luota siipiisi.

Elämän kokemiseen egon ohjaamana ihmisenä on ollut verhoja verhon ja verhon perään. Nyt verhot on nostettu niin että voit kokea elämää Maassa Sieluna. Se on totta. Luota. Olet valmis nyt. a_flyaway
Viestiä saa jakaa vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin. Rakkautta kaikille!

Ei kommentteja: