WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 5. toukokuuta 2011

SALAISUUTENA ON LÄSNÄOLEMINEN


Huomautus lukijalle: 
Ilmaise tahdoksesi, että olet kanavoinnin nyt-hetkessä ja että oma energiasi yhdistyy paikalla olleeseen ryhmään.

On ihanaa olla Grazissa tänä iltana, tänä myrskyisenä iltana. Ilmassa on paljon Energiaa, ilmassa on paljon muutosta, sillä täysin Uusi Maailma Siintää, täysin Uusi Maailma odottaa koittamistaan ja Henkimaailma Auttaa Tässä. 

Sallikaa hengen tulla huoneeseen, täyttää tämä huone. Ja sallikaa Rakkauden Tulla, sillä on Paljon Rakkautta. Rakkaat Ystävät, Henkioppaat jotka ovat Teitä lähimpänä, ovat kanssanne tänä iltana. 

Sallikaa heidän olla lähellänne, sallikaa heidän olla kanssanne.  

Täysin Uusi Maailma Koittaa, Maailma joka on luotu Puhtaasta Rakkaudesta.

Kun teette työtä, sisäistä työtänne, alatte vapauttaa itseänne. 

On paljon pelkoa taloudesta ja siitä, miten tämä kaikki selviää, mutta Rakkaat Ystävät, älkää huolehtiko! 

Jos tunnette huolta, niin antakaa tuon tunteen tulla ja mennä. 

Sillä seuraavien muutaman kuukauden ajan Teidät haastetaan astumaan pois pelkopohjaisesta todellisuudesta eikä astuminen Rakkauspohjaiseen todellisuuteen ole helppoa. 

Salaisuutena on pysyä läsnä, tietää, että kaikki on ok tässä hetkessä, sillä liiketoiminnan nykyinen tekotapa romahtaa ja etiikka otetaan mukaan, niin että siitä tulee reilumpi ja rehellisempi maailma.

Tiedämme, että tähän liittyy suurta huolta. Tässä maailmassa on suurta tasapainottomuutta ja näyttää siltä, että talousvalta siirtyy itään päin. 

Mutta Teidän on tiedettävä, että olette tietoisia ihmisiä ja Teistä on tulossa tietoisempia ja tietoisempia, sillä useimmista Teistä on tullut riippuvaisia itsenne työstämisestä, jos voimme käyttää sanaa "riippuvainen". 

Monet Teistä tuntevat Suurta Rakkautta ja intohimoa sisäistä työtänne kohtaan ja Rakkaat Ystävät, sisäinen työnne kantaa kohta hedelmää. 

Kuten sanomme, Uusi Maailma Siintää, mutta niin siintää uusi myös Teille, sillä kun päästätte irti ongelmistanne ja negatiivisista energioistanne, Rakkaus ottaa paikkansa - Rakkaus Ottaa Paikkansa.
 
Planeetat siirtyvät erityisasetelmaan, jolloin vanha maailma romahtaa täysin ja Uusi Maailma Ottaa sen paikan. Sitä voidaan kuvata kuolemaksi ja uudestisyntymäksi. Sillä ne teistä jotka ovat saavuttaneet Sielunsa syvyydet, alkavat Oivaltaa Uuden Maailman. 

Rakkaat Ystävät, Teitä kunnioitetaan syvästi siitä työstä, mitä teette, ja Teitä Rakastetaan Ehdottomasti ilman mitään syytä.

Pyydämme teitä sulkemaan silmänne ja laittamaan jalkanne lattialle. 

Sallikaa Itsenne Yhdistyä Äiti Maan Sydämeen. Tuntekaa tämä yhteys Äiti Maan Sydämeen ja Antakaa Rakkauden Virrata Äiti Maan Sydämestä jalkapohjiinne. 

Antakaa Energioiden virrata jalkojen läpi reisiin ja chakrojen läpi. Antakaa sen kulkea spiraalina kaikkien chakrojenne läpi ja mennä ulos Kruunuchakrastanne Yhdistyen Suuren Keskusauringon Sydämeen.

Tulkaa kosketuksiin niiden tunteiden kanssa, joita on kehossanne.
 

Antakaa tunteiden tulla ja mennä, sillä uusi maailma tulee teihin tunteiden kautta. 

Antakaa tunteiden tulla ja mennä ja Sallikaa Yhteys Suuren Keskusauringon Sydämestä Kruunuchakranne Kautta. 

Taas kerran sallikaa tämän Energian virrata Kruunuchakranne läpi ja kaikkien muiden chakrojen läpi. Vain tarkkailkaa Energiavirtaa ja antakaa sen virrata ulos juurichakrastanne ja yhdistyä Äiti Maan Sydämeen.
 
Sallikaa Sydämenne Laajentua

avautua ja yhdistyä henkilöön, joka istuu vieressänne, takananne ja edessänne. 

Vain sallikaa Sydämenne Laajentua ja vain Sallikaa Rakkauden alkavan Virrata. Antakaa Rakkauden alkaa Laajentua. Antakaa Rakkauden Virrata sinne, minne sen täytyy virrata - aivan kuin joki.  

Antakaa Rakkauden Virrata.

Rakkaat Ystävät, yksi tärkeimmistä asioista on, että Rakastatte Itseänne.
 

Teidän tehtävänne on antaa itsellenne Anteeksi se, mitä Täytyy Antaa Anteeksi, ja Antaa Rakkauden Virrata. 

Sanomme aina näissä kanavoinneissa: 

antakaa tunteiden tulla ja mennä. 

Milloin olette istuneet joen penkereellä ja sanoneet: 

antaa joen virrata, antaa virtauksen tulla ja mennä? 

Sitä ei koskaan tapahdu, koska joki virtaa aina. Mitä se siis on sisällänne, mikä estää Rakkautta virtaamasta, mistä olemme jatkuvasti sanoneet: 

antakaa tunteiden tulla ja mennä. 

Syy tähän on haavoittunut sisäinen lapsi, esi-isänne. Nyt on aika parantaa esi-isienne haavat, ja Rakkaat Ystävät, tuomme uusia parantumismenetelmiä, jotka lisäävät parantumisvauhtia ja sallivat Rakkauden virrata paljon helpommin. 

Ja aloitamme tänä iltana Kryonin Seitsemän Taianomaisen Parannusenergian Kanssa.

Ensimmäisenä on vastuuenergia

Avautukaa siis VastuuEnergioille, sillä vastuu ei ole sitä, miltä se näyttää. Kun avaudutte VastuuEnergioille, sallitte vastausten ongelmiinne tulla. 

Ja henki tuo Teille vastaukset - ei 99% kerroista vaan 100% kerroista - aina, aina, aina poikkeuksetta. 

Hyväksykää siis vastuu ja sallikaa VastuuEnergioiden virrata Kruunuchakran kautta Kehoonne, ja kun nämä kauniit Energiat tulevat sisään, ne Energiat on päästettävä irti, jotka eivät tue VastuuEnergioita. 

Ne vapauttavat negatiivisia tunteita, joten se on ehdottoman sopivaa, mitä tahansa tunnettekin, kun päästätte sisään Vastuuenergiat.

Sama pätee ajatuksiin. 

Jos teillä on edelleen negatiivisia ajatuksia, kun päästätte sisään vastuuenergioita, se on ehdottoman sopivaa. Antakaa siis tunteiden tulla ja mennä. 

Antakaa ajatusten tulla ja mennä. Sallikaa enemmän ja enemmän vastuuta virrata kehonne läpi. Olette kaikki Valovärähtelyä ja -energiaa ja Vastuuenergia on yksi taajuus, joten kun päästätte vastuutaajuuden kehoonne, se vapauttaa toisia taajuuksia, jotka eivät tue tätä. 

Antakaa siis tunteiden tulla ja mennä.
 
Seuraavana on anteeksipyyntöenergia.
 

Kun päästätte AnteeksipyyntöEnergioita kehoonne, Teistä tulee vastaanottavampi ja vastaanottavampi Rakkauden ja Anteeksiannon Energioille. Sallikaa tämän AnteeksipyyntöEnergian virrata kehonne läpi ja vajotkaa vain syvemmälle ja syvemmälle kehoonne. Sallikaa AnteeksipyyntöEnergian virrata kehonne läpi. 

Sallikaa AnteeksipyyntöEnergia tehdäksenne kehostanne pehmeän ja lempeän. 

Sallikaa kaiken ulkoisen melun viedä Teidät syvemmälle ja syvemmälle ja syvemmälle. Vajotkaa syvemmälle ja syvemmälle ja syvemmälle kehoonne ja sallikaa hengen tuoda Teille se, mitä teidän tarvitsee Pyytää Anteeksi Itseltänne.

Yksi syy voisi olla se, että olette valinneet hyvin, hyvin vaikean elämän. Saattaa olla vanhempien varhainen kuolema, sisaruksen kuoleminen tai vaikeita traumoja työstettävänä. 

Tämä voi saada aikaan erittäin vihaisen Sisäisen lapsen - ainakin Sisäisen lapsenne vihaisia osia - ja tämä voi saada Teidät suuttumaan Sisäiselle lapsellenne - ja Sisäinen lapsenne on vihainen Teille. 

Saattaa olla sisäinen ristiriita sisäisen aikuisen ja sisäisen lapsen välillä.

Sallikaa siis AnteeksipyyntöEnergian virrata Teidän ja kaikkien osienne läpi

jotka voisivat olla vihaisia sisäiselle lapsellenne. Tämä on vastuun ottamista Sisäisestä Lapsestanne, ja Teidän tehtävänne on täyttyä AnteeksipyyntöEnergiasta, jotta Sisäinen Lapsenne voi nähdä, että jotain muuttuu sisällänne, että voitte murtaa tämän "pattitilanteen" sisällänne. 

Samaan aikaan antakaa tunteiden tulla ja mennä. Sallikaa tämän umpikujan sisällänne muuttua.

Seuraavana on anteeksiantoenergia

Ensinnäkin, on todella tärkeää Antaa Anteeksi itsellenne kaikki vaikeudet, mitä olette luoneet elämäänne. 

Usein huonot päätökset vaikuttavat koko elämän. Sallikaa AnteeksiantoEnergian virrata kehonne läpi ja Antakaa Anteeksi itsellenne. 

Taas kerran vain tarkkailkaa tunteitanne ja antakaa tunteiden tulla ja mennä. 

Antakaa ajatusten tulla ja mennä. Sallikaa anteeksiantoenergian virrata koko kehonne läpi. Antakaa hengen tuoda Teille se, mitä Teidän on Annettava Anteeksi. Taas kerran antakaa tunteiden tulla ja mennä.

Seuraavana on RakkausEnergia,
 

joten sallikaa RakkausEnergian virrata kehonne lävitse ja sallikaa itsenne täyttyä Rakkaudesta. Antakaa Rakkauden tulla ja mennä. Mitä enemmän annatte Rakkautta tulla, sitä enemmästä voitte päästää irti. Vain sallikaa Rakkauden tulla ja mennä, sillä Rakkaudessa kiinniroikkuminen muuttaa Rakkauden pilaantuneeksi. 

Antakaa Rakkauden tulla ja mennä - sallikaa Rakkaudesta tulla joki. Sallikaa jatkuva Rakkausvirta, mutta ennen kaikkea rakkaus kuuluu teille. Ja taas kerran, kun Rakkautta tulee sisään, ne energiat vapautuvat, jotka eivät tue Rakkautta.  

Sallikaa Rakkauden virrata kehonne lävitse ja Rakkaus parantaa kaiken rappeutumisen. 

Antakaa Rakkauden virrata sinne, minne sen tarvitsee virrata.

Seuraavana on antautumisenergia,
 

mikä merkitsee tilanteen luovuttamista. Mikä tahansa ongelma tai kysymys onkin, vain luovuttakaa se - luovuttakaa se jumaluudelle, sillä jumaluus ratkaisee ongelman. Mikä tahansa käyttäytyminen ei toimi teillä, luovuttakaa se. Mitä tahansa ongelmia teillä on, luovuttakaa ne. Nämä käyttäytymismallit pitävät Teitä erillään Jumalasta. 

Taas kerran siis antakaa tunteiden tulla ja mennä. Yksi erittäin tärkeä asia tällä henkisellä polulla on se, että sisäinen äitinne Rakastaa sisäistä isäänne ja jos tuolla alueella on ongelmia, luovuttakaa ongelmat. Antakaa tunteiden tulla ja mennä.

Seuraavana on kiitollisuusenergia

Taas kerran sallikaa kiitollisuuden virrata kehonne läpi ja täyttää Teidät Rakkaudella ja Armolla. Mitä enemmän kiitollisuutta ja armoa kehossanne on, sitä enemmän olette harmoniassa jumaluuden kanssa. 

Antakaa siis kiitollisuuden virrata kehonne läpi ja antakaa tunteiden tulla ja mennä. 

Kun olette täynnä kiitollisuutta ja armoa, kuljette tuota mystistä polkua taivaan ja maan välillä maailmankaikkeuden taikalapsena, taikaolentona. 

Taas kerran antakaa tunteiden tulla ja mennä, sillä kun kiitollisuutta tulee kehoonne, se vapautuu, mikä ei tue kiitollisuutta.

Viimeisenä on irtipäästämisenergia.
 

Se on kuin puu, joka päästää syksyllä lehdistään irti, sillä lehdet eivät enää palvele puuta talvella, joten päästäkää irti siitä, mikä ei enää palvele Teitä. 

Taas kerran antakaa tunteiden tulla ja mennä ja tietäkää, että asioissa roikkuminen on kaiken kärsimyksenne ydin. Sallikaa itsenne virrata elämänne syklien mukana. Vain irtipäästäminen voi luoda tilaa vastaanottamiselle. Kun siis päästätte irti, antakaa uuden tulla, antakaa unelmienne toteutua ja antakaa niiden asioiden mennä, joita ette enää voi elää. Antakaa niiden mennä. Lakatkaa katsomasta menneisyyteen, tulkaa nykyisyyteen ja ylläpitäkää tilanne.

Sillä Rakkaat Ystävät, Uusi Maailma tulee ja tarvitsette tilaa uudelle maailmalle. Olette niitä, jotka tuovat uuden maailman. 

Kuljette ensimmäisinä ja saatte ensimmäisinä uuden maailman - maailman missä luotte todellisuutenne Puhtaasti Rakkauden avulla, paljon kauniimman ja avaramman maailman, jossa on paljon Rakkautta ja täydellinen säätila. Alatte luoda Puhtaan RakkausEnergian avulla sitä, mistä uneksitte. Rakkaat Ystävät, annetaanpa siis Rakkauskirkon ovien avautua taas kerran.

Kryon on lähdössä. Menkää turvallisesti ja Jumalan Siunausta. Pitäkää huolta itsestänne.
Kryonia kanavoinut David Brown (www.kryon.org.za )
6.5.2009 Graz, Itävalta
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: