WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 17. toukokuuta 2011

JUMALAISEN IHMISEN TARKOITUKSESTA

Anna aikaa itsellesi etsiä sitä sisältäsi
Olen Rafael, Parantumisen ja Muodonmuutoksen Enkeli, ja on ilo ja kunnia olla täällä kanssanne taas kerran. Energiassa on ollut niin monia muutoksia ja vaihdoksia, että jokainen kerta on erilainen kokoontuessamme yhteen tällä tavoin.

Tänä päivänä esitetty kysymys on: 


miten jumalainen ihminen  määrittelee tai edes löytää elämäntarkoituksensa. Tässä asiassa on eri kerroksia ja aloitan tänään sanomalla, että Energia sen uskomuksen taustalla, että Elämällänne on tarkoitus, on yksi niistä.


On monia, jotka ovat tulleet tänne maapallolle ja joiden olemisella  täällä ei todellisuudessa ole muuta tarkoitusta kuin itse Elämän Kokeminen, Tiheydessä ja Kaksinaisuuden Maailmassa Eläminen. Ei mitään sen enempää tai vähempää. 
Heille on tyydyttävää kulkea elämäänsä päivästä toiseen koskaan kuvittelematta, että olisi jotain muuta kuin se, mitä he näkevät ympärillään, koskaan astumatta jalallaan sen pienen ihmislaatikon ulkopuolelle, missä he Elävät Elämäänsä. 
Tämä pieni kokemus, tämä Keskittyneen Elämän Kokemus on heidän Elämänsä Koko Tarkoitus. Tässä ei ole mitään väärää ja näillä ihmisillä, jotka Elävät Elämänsä todellakin astumatta siihen tietoisuuteen ja tiedostamiseen, mille monet ihmiset nyt avautuvat, on oman roolinsa esitettävänä Kaikkeudessa, sillä mitään ei koskaan menetetä tai mikään ei koskaan ole merkityksetöntä.


Tiedätte, että olette täällä nauttimassa kokemisesta ja
löytämisestä, ja intohimonne kokeminen on se, mikä tuo syvyyttä ja merkitystä ihmiskokemukseen.


Niille jotka nyt Heräävät ja niille jotka ovat jo Tiedostaneet  paljon elämässään tähän mennessä, sen Tarkoitus, mitä he kokevat, mitä he näkevät ja mitä he Tuntevat joka Hetki, on Tärkeää. Sillä tämä Antaa Merkityksen jumalaiselle ihmiselle ja tiedon, että olette täällä syystä ja että fyysisessä Elämässänne on muutakin kuin se, mitä havaitsette ihmisen aisteilla.

Ja näin pääsemme kysymykseen, jota monet miettivät: 


miten löytää  se, mitä he ovat täällä maan päällä tekemässä, saamassa aikaan tai pelkästään kokemassa. Sillä monet tuntevat jotain puuttuvan, kokemuksessaan ikään kuin reiän, jossa varmaakin jotain upeaa ja suurta pitäisi heitä varten olla. Tämä on sellainen Energian tai Olemisen alue, mihin tietoiset ihmiset pyrkivät asettamaan tarkoituksensa maan päällä olemisesta. Ja tähän paikkaan kuuluu intohimo.


Tämä on itse asiassa erittäin yksinkertaista, Ystäväni. Jumalainen  intohimonne ja sen kokeminen kaikin tavoin on perustarkoitus olemiseenne tällä maan päällä muodossa ja sitä käytätte esittäessänne tämän kysymyksen. Tiedätte, että olette täällä nauttimassa kokemuksesta ja löytämisestä ja että intohimonne kokeminen tuo syvyyttä ja merkitystä ihmiskokemukseen.


Miten siis löydätte tarkoituksenne, joka on intohimonne? 
Sanon  Sinulle nyt, Ystäväni, että jos et anna itsellesi aikaa olla itsesi kanssa, vain itsesi kanssa, istuen hiljaa, kuunnellen ja tuntien, kamppailet tämän asian kanssa enemmän, kuin voit mitenkään kuvitella!


Jumalaisen ihmisen vastaukset tulevat hiljaa Olemisesta, Itsensä  Kanssa Olemisesta. Ja tässä yhteiskunnassa, joka on lisääntyvässä määrin kiireinen ja jatkuvaa yritystä täyttää kaikki aika näyttääkseen muista uutteralta, tunnolliselta ja kunnioitettavalta, on vähemmän ja vähemmän aikaa omistettavaksi sisäiselle itselle, mikä nyt huutaa tulemista kuulluksi!


Ette voi löytää tarkoituksenne ja intohimoanne ja oivaltaa niitä,  jos ette anna itsellenne aikaa etsiä sitä sisältänne!


Pyydän Teitä käyttämään hetken Tunnustellaksenne tätä Energiaa,  sillä sitä on täällä paljon. Maailmanne on liian kiireinen toisinaan, ja fyysinen kehonne voi kärsiä Sielunne rinnalla, mikä kaipaa intohimonne ilmaisemista aivan yhtä paljon kuin tekin!  
Sillä löytämällä tarkoituksenne, oivaltamalla intohimonne toteutatte oman sielunne polkua.


Aloittaaksemme alusta, istukaa hiljaa itseksenne ja kuvitelkaa, ettei  ole mitään aikarajoja, ei mitään paikkaa, missä Teidän täytyy olla eikä mitään, mitä Teidän täytyy tehdä. Tässä turvallisessa ja hiljaisessa tilassa Teillä on kaikki jumalainen aika, mitä koskaan tarvitsette. Ja tässä kauniissa tilassa huomaatte myös, että Teillä on kaikki tarvitsemanne Rauhakin, sillä Rauha on yksi niistä asioista, jota eniten puuttuu kiireisestä maailmastanne.


Rauhan ja hiljaisuuden tilassa, päästäkää kaikesta irti -
riippumatta siitä mitä mielenne teille sanoo. Päästäkää irti
ulkoisen maailman vaatimuksista ja hengittäkää syvään siirtäen hitaasti huomionne hengitykseen ja täysin läsnä olemiseen kehossanne.


Alkakaa tässä tilassa kuvitella, mitä haluaisitte tehdä
elämässänne, jos teillä ei olisi mitään rajoituksia. Kuvitelkaa,
että teillä on kaikki yltäkylläisyys, mitä haluatte, ja elämänne
voi olla mitä tahansa, mitä päätätte sen olevan. 
Tässä tilassa voitte nyt yksinkertaisesti kysyä itseltänne: 

"Mitä tekisin?
Miten ilmaisisin jumalaista olemustani elämässä?"

Mitä täydellisessä maailmassa tekisitte ennen kaikkia muita asioita?

Mikä tuo teille suurinta iloa ja tyydytystä?

Mitä enemmän pystytte päästämään irti ulkoisesta maailmastanne,  mikä on kooste muiden tarpeista ja haluista, sitä enemmän pysytte siirtymään Syvälle Sisäänne Etsimään omaa Sieluitseänne ja sitten kuuntelemaan, mitä sillä on Teille sanottavana. 

Sallikaa itsenne tuntea tulevia Energioita, tuntemaan ne ilman pelkoa ja arvostelua. Sillä silloin kun alatte arvostella itseänne ja omaksutte uskomuksen, että on jotain, mitä teidän "pitäisi" tehdä tai "täytyy" tehdä, niin astutte kokonaan sen jumalaisen energiavirran ulkopuolelle, joka tulee tässä tilassa suoraan itsestänne.


Mitä tekisitte täydellisessä maailmassa ennen kaikkea muuta? 

Mikä  tuo Teille suurinta iloa ja tyydytystä? 
Antakaa itsenne tuoda nämä ajatukset ja unelmat nykytilaanne ja tutkia niitä. Sillä nämä ovat Sielunne tarkoituksen perusta, ystäväni. Nämä ovat ohjeita sellaisen elämän elämiseksi, joka on todella sitä, mitä tulitte tänne kokemaan.


Ja ystäväni, mielenne saattaa hypätä mukaan tässä ja antaa Teille  äärettömästi syitä, miksi Teidän ei pitäisi tehdä sitä tai
tätä, ja tämä on hyvä aika vain käskeä mielenne pois tieltä.
Päästätte irti ajattelusta, ja tässä tilassa on paljon tärkeämpää yhdistyä sen sijaan Sydämeenne. Käskekää mieltänne jättämään Teidät Rauhaan tänä aikana ja se tekee sen, sillä olette jumalainen mestari, jota pitää kunnioittaa.


Tutkikaa Sydämenne Energioita ja katsokaa, mitä siellä Teille on.  Sallikaa itsenne tuoda esiin kaikki Energiat, jotka tuntuvat teistä intohimoisilta, mikä tahansa niiden muoto tai olemus onkin. 

Ja sitten Ystäväni, sitten vain leikitelkää näiden kuvien ja tunteiden kanssa. Ja kun huomaatte yhden, joka täyttää Sydämenne Ilolla, joka tuo Teille Energiahuuhtelun, niin ne ovat jumalaisia tarkoituksianne Tässä Elämässä.


Käytän tässä monikkoa sanasta "tarkoitus" kuvaamaan  sitä, että on enemmän kuin yksi jumalainen tarkoitus, sillä Elämä on täynnä ilmaisumuotoja. Ja kun päätätte kurssista, jonka otatte, seikkailusta, johon ryhdytte, tietäkää vain, ettei tämä ole koko elämää varten. Ja koska tahansa voitte tehdä toisen valinnan, sillä kyse on vain kokemuksesta ja kyse on vain siitä, mikä tuo Teille iloa ja tyydytystä.  

Ja jos tämä vaihtelee hetkestä toiseen, olkaa rauhassa senkin osalta. Sillä ette ole täällä vastaamassa jollekin korkeammalle olennolle, joka kertoo Teille, että voitte kokea vain tätä tai tuota. Olette täällä löytämässä sen, mikä tuo Teille iloa, ja sitten kokemassa sen täydesti fyysisessä olemassaolossa.


Olette täällä selvittämässä, tutkimassa, oppimassa ja  löytämässä, mikä on Korkein iIlmaisumuotonne. 
Olkaa Rauhassa, Ystäväni, sillä pärjäätte suurenmoisesti!

Olen ArkkiEnkeli Rafael ja on taas kerran ollut ilo jakaa tämä aika kanssanne.

 

Joka kerta tuntiessanne olevanne eksyksissä tai epävarmoja, viekää itsenne pois toisten Energioista ja hengittäkää sisään omia Energioitanne. Sillä te olette perusta elämällenne eikä ole ketään muuta kuin Oma Sielunne, joka voi tuoda enemmän lohtua ja tietoa Teille.
lue vielä
Olemme valmiita.
Arkkienkeli Rafaelia kanavoinut Jeane R. Pothier (lightworkers.org)
Syyskuu 2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Läsnäolevassa hetkessä ON KAIKKI.
Kuka Olen tässä Hetkessä.
Olen UNiversumille kuin Vesipisara Valtamerelle.
Vesipisaralla on ominaisuudet kuin Valtamerellä.
Jumalalla ja minulla on samat ominaisuudet ja mahdollisuudet -
näen Jumalan, Kaikkeuden Osana Itseäni.
MInä, Hengen Kaikkialla Läsnä Olevana Kipinänä.
Ei ole AIKAA.
Korkeampi Itseni on viritettynä kaikkiin eri inkarnaatioihin,
jotka tapahtuvat samanaikaisesti.


" Ei ole sellaista kuin mennyt Elämä!
Sen sijaan, olette NYT-Elämässä,
sillä kaikki nämä ilmaisumuodot menevät Kristalliverkkoon."
Kryon

Olette sitten opettaja tai oppilas, tiedätte jo kaiken! Ei ole kerrassaan mitään, mihin Teillä ei ole jo pääsyä. Teillä ei ole ehkä täysin tietoista tajuntaa kaikesta, mitä jo tiedätte. Mutta se mitä Sielutasolla Tiedätte, on ääretöntä.
Heimopäällikkö Joseph

Ei kommentteja: