WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Sen ymmärtäminen, keitä Te olette OSA 1



Lee:


Tämä puhtaaksikirjoitettu kanavointi annettiin Granadassa, Espanjassa hyvin edistyneelle ryhmälle. Tämä on ensimmäinen osa aiheesta, joka on yksi hämmentävimmistä metafysiikan piirteistä… järjestelmästä ja siitä, miten se voi toimia. Eikö todellakaan ole "sattumia"? Miltä Jumalan kasvot näyttävät? Missä Jumala on? Tämä kanavointi on esitelmä Hengen ja ihmiskunnan todellisuuden välisistä eroista. Toinen osa on vähän käytännöllisempi ja se kertoo siitä, mitä koko kuvalla tehdään, ja antaa esimerkkejä.


Tämä viesti on kanavoitu uudelleen [Kryon ja Lee] ja siihen on tehty lisäyksiä selkeämmän ymmärrettävyyden aikaansaamiseksi. Monta kertaa ulkomaisissa tilaisuuksissa esitetään Kryonin hyvin perusinformaatiota, mutta suurelta osin tunteiden kautta välitettynä, mitä kirjoitetut sanat eivät pysty paljastamaan.


Suora kanavointi esitettiin tulkattuna englannista espanjaan ja se on hyvin kummallista alkuperäisestä tekstistä luettuna. Siinä on monia lyhyitä englanninkielisiä lauseita ja se on katkonaista (koska ette voi kuulla tulkkia). Paremman luettavuuden ja ymmärrettävyyden aikaansaamiseksi tekstiä on editoitu ja tehty siitä virtaavampaa. Lisäksi Kryon on laajentanut tekstiä sisältämään sitä selkeyttä, joka on läsnä vain kanavointitapahtumassa. Nauti tästä parannetusta viestistä, joka annettiin Granadassa, Espanjassa 18.8.2007.


--------------------------


Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tämä on turvallinen paikka, ja ennen kuin aloitamme opetuksen, haluan ilmoittaa, että tämä on turvallinen, turvallinen paikka. Jos päättäisit Avata Sydämesi Tänään, mikään negatiivinen asia ei kiinnity Sinuun. Istut perheen kanssa, joten anna tämän paikan Energian Virrata Itseesi, niin että Sinulle annetaan Ymmärrystä, sillä se mitä haluamme kertoa, on monimutkaista. Olen ohjeistanut kumppanilleni, että tämä kirjoitetaan puhtaaksi ja että nämä kaksi päivää yhdessä muodostavat yhden opetuksen. Tämä on edistynyttä opetusta edistyneelle ryhmälle. Tämä annetaan sellaisten valotyöntekijöiden edessä, jotka ovat valmiita kuulemaan näitä asioita. Se on totta, että tämä on ydininformaatiota, mutta se on edistynyttä ydininformaatiota. Sillä alamme luoda sarjaa tästä järjestelmästä ja siitä, miten se toimii.


Väärinymmärretyin Jumalan ominaisuus on se, miten ihminen työskentelee Hengen kanssa. Tämä on turhautumisen ydin, ja hyvin usein valotyöntekijät tuntevat olevansa jumissa. He eivät ymmärrä kommunikointijärjestelmää tai sitä, mitä tehdä seuraavaksi. He eivät todellisuudessa edes tiedä sitä, keitä ovat! Siinä he istuvat odottamassa jotain näkymätöntä sellaisesta paikasta, jonka he kyseenalaistavat. Jumalan järjestelmä on nimittäin tällainen. Järjestelmä on yhteensopimaton kanssanne, koska olette 3D:ssä. Niinpä haluamme antaa tämän. Tässä ensimmäisessä osassa eli tänään haluamme puhua järjestelmän fysiikasta - hämmennyksestä. Selitämme, mitä se on. Seuraavassa osassa eli huomenna selitämme sitä, miten toimitte tämän järjestelmän kanssa, ja annamme esimerkkejä. Nämä ovat sen vuoksi kaksi erillistä opetusta, joita pitäisi pitää yhtenä. Jumalan järjestelmä - se on monimutkainen.


Jumalan järjestelmä


Aloitetaanpa alusta. Niiden ihmisten mukaan, jotka pitävät kirjaa näistä asioista, 85% tai enemmän tämän planeetan ihmisistä kuuluu jonkinlaiseen uskomusjärjestelmään, joka etsii Jumalaa - 85%. Riippumatta sijaintipaikastaan tällä planeetalla he uskovat Jumalaan. Sitä tapahtuu monin eri tavoin, monissa eri järjestöissä. Se on ylivoimaista, että tällä planeetalla tosiaankin on jotain enemmän kuin te itse, eikö niin? Voitaisiin siis sanoa, että on todiste siitä, että koko planeetta tai suurin osa siitä on mukana Jumalan etsinnässä omalla tavallaan.


Siinä onkin iso kysymys: "Miksi välittäisitte tästä asiasta?" Pelkäättekö Jumalaa? Ei. Ihmiset eivät etsi Jumalaa pelosta. Ihmiset haluavat tietää, mistä siinä on kyse. Se on intuitiivista ihmisen käyttäytymistä. Heti kun ihminen pystyy siihen, hän lähtee etsimään. Siunattu on se ihminen, joka etsii Jumalaa omalla tavallaan. Vaikka hän päätyisikin johonkin rakennukseen laulamaan lauluja tai palvomaan ihmisen tekemiä oppijärjestelmiä. Hänen taiteensa ja myötätuntonsa ovat tosiaankin Jumalan etsinnässä. Eipä tuomita sisarianne ja veljiänne tästä, sillä heillä on Jumalan Rakkaus Teidän laillanne.


Sitten ovat loput Teistä - ne jotka löytäisivät itsensä tällaisesta paikasta, esoteerisesta paikasta katsomassa itseenne sanoen: "On oltava muutakin kuin jokin oppijärjestelmä." Tästä tekee vaikeaa se, että menette matkalle sen ulottuvuutenne, todellisuutenne, ymmärryksenne ja mukavuusalueenne ulkopuolelle, mikä on 3D.


Ensimmäiset esittämänne kysymykset ovat siis näitä: 
"Kuka minä olen? Kuka minä olen maailmankaikkeuden laajuudessa? Mitä minun pitäisi tehdä? Ja miten minun pitäisi tehdä sitä? Mistä aloitan?" 
Nämä ovat hyviä kysymyksiä, mutta jokainen niistä on vaikea. Sillä vastaus jokaiseen niistä on vastaus, jota ette voi erotella logiikalla, mutta haluatte tehdä sen. Sillä olette kolmen ulottuvuuden olentoja, jotka olettavat todellisuutenne olevan Jumalan todellisuutta. Totuus kuitenkin on se, että menette etsimään itsenne osaa moniulotteisesti. Siksi mihinkään näistä kysymyksistä ei todellisuudessa vastata teitä tyydyttävällä tavalla ja hyvin monet teistä turhautuvat… etsiessään Jumalaa 3D-puitteissa.

On useita tapoja, joilla voin asettaa tämän näyttämön, joten tässä viestissä esittelen pienen olennon. 
Se on muurahainen ja tälle muurahaiselle on annettu tehtävä. Kaikki muut muurahaiset haluavat tämän muurahaisen menevän etsimään Jumalan kasvoja, ja intuitiivisesti ne tietävät, että Jumalan kasvot ovat eräässä paikassa. Niinpä muurahainen lähtee ja aloittaa matkansa. Se löytää itsensä suuresta maalauksesta, joka on yhtä suuri kuin seinä. Tosiaankin, tässä maalauksessa on Jumalan kasvot, ja ne ovat kauniit. Värit ovat elävät, kasvot iloiset ja se on niin todellinen, että sen päälle voisi melkein kiivetä… muttei muurahaisella ole siitä mitään aavistusta. Se tietää vain kulkiessaan askeleesta toiseen, että sen jalkojen alla on paljon väriä. Ja riippumatta siitä miten paljon muurahainen kulkee tällä kuvalla, sillä ei ole aavistustakaan siitä, miltä Jumalan kasvot näyttävät. Muurahainen on liian pieni näkemään yleiskuvaa ja se jatkaa vain palapelin paljon havaitsemista.

Niinpä se menee takaisin ja kertoo muille muurahaisille: 
"Kuljin ja kuljin. Kosketin Jumalan kasvoja, mutta se on vain väriä. Mutta jos kulkee tarpeeksi pitkään, väri muuttuu toiseksi." Siksi todellisuus Jumalan kasvoista näille muurahaisille on jatkuvasti vaihtuva väri.  
Muurahainen ei voi mitenkään nähdä suurempaa kuvaa, eihän? Ihmiset ovat samanlaisia, sillä he käsittävät Jumalan osana kolmiulotteista näkymäänsä ja tekevät siitä olettamuksia. 
Tässä on tärkeä kohta: 

Jumala ei ole teidän aikakehyksessänne. "Kryon, aivan! Tiedämme sen. Tiedämme, että Jumala on ajaton. Tiedämme sen, mitä olet opettanut vuosia." Niinpä sanon teille, miksi sitten ette käyttäydy niin, kuin ymmärtäisitte? Sillä kun pyydätte jotain, olette hyvin pettyneitä, kun se ei tapahdu teidän aikakehyksessänne! Monet teistä naputtavat jalkaansa ja odottavat sen paketin toimittamista, minkä olette tilanneet Jumalalta. Luulette, että Jumalalla on teidän kellonne, eikö niin? Mutta ei ole. Jos ei ole, niin mitä teette tällä tiedolla? Miten saatte tähän koskaan järkeä? Puhumme siitä huomenna.

Luulette Jumalan jopa näyttävän teiltä! Olemme sanoneet tämän aiemminkin. Ihmiset ovat maalanneet kuvan Jumalasta ihmisenä. Enkelit ovat pyhimpiä, kuviteltavissa olevia olentoja, jotka tulevat ja menevät taianomaisessa, moniulotteisessa muodossaan, mutta kuitenkin te maalaatte heidät 2D:ssä! Annatte heille ihon ja siivet, annatte heille nimen ja sanotte: "Tämä on enkeli ja se näyttää Jumalalta." Ei, ei se näytä - se näyttää teiltä!


Sitten on Valotyöntekijöitä, jotka sanovat: 


"No, tiedämme enemmän. Tiedämme, ettei Jumala näytä ihmiseltä." Voi, todellako? Näyttäkää minulle sitten maalaus siitä, miltä luulette Jumalan näyttävän. Niitä on erittäin harvoja, koska ette voi maalata moniulotteista olentoa. Luulette Jumalan olevan lineaarinen, koko sen tavan, jolla käsittelette järjestelmää. 

Sanotte: "Olen sairas. Menen erääseen paikkaan, jossa minut parannetaan. Sitten lähden." Voi, miten lineaarista Teiltä. 
Ettekö ymmärrä, että Teidän on uitava energiassa Hengen kanssa? Ettekö ymmärrä, että tämän lineaarisuuden sijasta teidän on kurkotettava koskettamaan Jumalan kasvoja? Miltä tämä kuulostaisi? 
"Minulla on Sisälläni parannus, jota ehkä tarvitsen, jos sairastun. Se parantaa sairauteni, ennen kuin ilmennän sen, joten en koskaan sairastu." 

Saatatte sanoa: "Mitä? Siinä ei ole järkeä. Auta meitä tässä, Kryon!" Tosiaankin, teen parhaani. Mutta teidän on heitettävä pois ajatus siitä, että Jumalan on kaltaisenne ja elää 3D:ssä laillanne. Teidän todellisuutenne ei ole Jumalan todellisuutta.

Missä Jumala on?


Täällä istutte kysymässä: "Missä Jumala on?" Minulla on vastaus ja se on "ei". Ei ole mitään Jumalan paikkaa. Kysymys on mahdoton. Ja te sanotte: "No, siihen on pakko olla vastus, missä Jumala on! Olemme kuulleet Jumalan asuvan taivaassa. Siellä on kullalla reunustettuja katuja ja asuinsijoja." Tai kenties ajattelette esoteerisesti, että Jumala asuu siellä, mitä kutsutte suureksi keskusauringoksi? No, mikään näistä asioista ei ole oikein. Sillä ensimmäinen vastaus on vain toisinto 3D-kaupungistanne. Toinen ilmaus, suuri keskusaurinko, on paikan vertauskuva. Se on vertauskuva jokaisen olemassa olevan atomin keskuksesta. Jumala ei ole jossain paikassa, koska paikan käsitettä ei voi olla kvanttitilassa.


Tässä toinen esimerkki "paikan" poissaolemisesta. Planeettanne selvänäkijät menevät jonnekin ja yrittävät yhdistyä kuolleisiin, sillä ihmisaivot sanovat: "Nämä ihmiset ovat poissa." Tämä on siksi, että Sieluenergia on lakannut olemasta lineaarisessa ajassa. Ihmiset uskovat, että sieluenergia on mennyt jonnekin… johonkin paikkaan. Siksi selvänäkijä, joka käyttää kolmen ulottuvuuden havaintoaan, menee tuohon paikkaan ja tuo "lähteneen ihmisen sieluenergian". Hän saa viestin ja tuo sen mukanaan, ja kaikki ovat innoissaan ja vaikuttuneita.


Minäpä kerron, mitä todellisuudessa tapahtui. Lähtenyt Sielu ei mennyt minnekään! Sillä Sieluenergia on nyt moniulotteisessa tilassa, jossa ei ole mennyttä tai tulevaa. 
Verhon toisella puolella ei ole aikaa. Miten voi olla menneisyyttä, kun ei ole aikaa?
Olemme keskustelleet aiemmin, että jokainen tämän planeetan Sieluenergia jättää jäämän maan päälle. Tämä monimutkaistuu ja kerron siitä teille hetken kuluttua. Mutta ajatelkaa hetki - elämänne tällä hetkellä leimataan tämän planeetan kristalliverkkoon ikuisiksi ajoiksi. Ikuisiksi ajoiksi! Tilanteen on oltava niin, sillä maapallon värähtely on kumulaatio, kaikkien sen päällä olevien olentojen summa.
Silloin kun fyysinen kehonne lähtee, lähtönne ei vähennä kristalliverkkoa, sillä energia, joka teillä on tänä päivänä, on leimattu, ja se pysyy täällä. Silloin kun selvänäkijä menee ottamaan yhteyttä lähteneeseen, hän puhuu yksinkertaisesti jäämällä verkossa. Hän ei puhu lähteneelle sielulle jossain muualla. Sen sijaan hän puhuu sille Sieluenergialle, joka jäi tänne.

Mutta koska selvänäkijä on 3D:stä, hän sanoo: "Kyllä, mutta menin jonnekin muualle." Tulevaisuuden tai menneisyyden käsitettä ei ole verhon toisella puolella. Myös ilmaisu "verhon toisella puolella" on väärä. Tiedättekö, minne menette meditoidessanne? Kosketatte pyhää verkkoa, joka on aina läsnä. Matkaatte atomirakenteen keskukseen. Siirrytte kvanttitilaan maailmankaikkeuden kanssa ja kosketatte Jumalan kasvoja. Tämä on edistynyttä tietoa, koska se koettelee logiikkanne rakennetta.


Sitten on niitä, jotka sanovat: "Jumala on vastuussa", eivätkä ymmärrä ollenkaan, miten järjestelmä toimii. Nämä ovat niitä, jotka sanovat Jumalan olevan vastuussa kaikesta, mitä tällä planeetalla tapahtuu eivätkä taaskaan ymmärrä järjestelmää. Minäpä kysyn teiltä jotain. 
Näyttääkö tosiaankin siltä, että Jumala on vastuussa kaikesta? Useimmille ihmisille henkisen todellisuuden järjestelmässä on oltava valtahierarkia ja Jumalan on oltava sen huipulla. Todellinen järjestelmä on kuitenkin tämä: 
Jumala ei ole vastuussa mistään! Sen sijaan ne ihmisolennot vaikuttavat asioihin, jotka löytävät Jumalan itsestään, jotka heräävät valoon ja antavat tämän Jumalan valon näkyä lävitseen. Siksi ihmisolento on vastuussa tästä planeetasta! Mitä enemmän avaatte tätä ovea ja ymmärrätte tätä järjestelmää, sitä enemmän Valoa tällä planeetalla on.

Kaikkialla on ulottuvuushämmennystä. Pyydätte ennustetta ja profeetta menee verhon toiselle puolelle katsomaan, mitä tulevaisuus pitää sisällään maapallon varalle. Ja hän näkee kaaosta! Asiat muuttuvat jatkuvasti niiden 3D-silmien mukaan, jotka katsovat moniulotteiseen tyhjiöön. Siellä ei ole mitään kolmen ulottuvuuden logiikkaa ja se näyttää hölynpölyltä. 
Kuitenkin profeetan on saatava siitä jotain tolkkua, eikö vain? 
Lisätäänpä siis tämä palapelin pala muurahaiselle: 
Yhtäkkiä muurahainen on taas jättimäisen kuvan päällä, Jumalan kasvot vaan muuttuvat edelleen. Sitten muurahainen tulee takaisin ja kertoo toisille muurahaisille: 
"Se on vieläkin hämmentävämpää kuin ajattelin! Istuin paikallani huolehtien omista asioistani ja siten värit alkoivat muuttua jalkojeni alla!" 
Toiset muurahaiset eivät ymmärrä tätä.

Lisätäänpä nyt toinen ulottuvuus tähän Jumalan kasvomaalaukseen. Tehdäänpä siitä kolmiulotteinen maalaus kaksiulotteisen sijasta. Yhtäkkiä muurahainen kiipeää nyt värikukkuloille, jotka muuttuvat! Ja muurahainen sanoo:
"Nämä Jumalan kasvot ovat hyvin hämmentävät, sillä nyt on vaihtuvavärisiä kukkuloita, muttei vieläkään Jumalan kasvoja."
Ongelma on sama, kuin josta olen puhunut aiemmin. Kun menette moniulotteiseen tilaan, siellä ei ole mitään sellaista, joka näyttää siltä, mitä haluatte nähdä tai mitä teidät on harjaannutettu näkemään elämänkokemuksessanne. Siksi ei ole mitään logiikkaa tai selvää havaintoa. Siksi teette päätelmiä kolmessa ulottuvuudessa perustuen siihen, mikä elämänkokemuksenne on, muttei mitkään noista päätelmistä ole tarkkoja, sillä ne vain heijastavat teidän todellisuuttanne, ei Jumalan.

Tuossa moniulotteisessa tilassa on tämän planeetan tulevaisuus, jossa on edustettuna kaikki mahdollisuudet. Kuvitelkaa sitä kaaosta, niiden tulevien mahdollisuuksien näennäistä kaaosta, jonka ovat luoneet kaikkien planeetan ihmisten päätökset. Kaikki mitä saattaisitte tehdä… yhdessä paikassa! Se ei kuitenkaan ole paikka. 
Kerroin Teille, että tämä olisi edistynyttä. Valmistelen Teitä ymmärtämään sitä, miten järjestelmä toimii kanssanne, ja sen suurta kauneutta. Voi, se on kaunista! Se on nimittäin kaaosta vain teille. Meille se on kaunista ihastuttavien, järjestyksessä olevien säikeidensä kera. Enkä ole vielä alkuunkaan päässyt hämmästyttävään osaan.

[Naurua]


Jaa, ehkä minun täytyisi kertoa Teille, keitä olette? No, osa Teitä on kolmessa ulottuvuudessa ja kutsutte sitä ihmiseksi. Tämä on osanne. Ette ole siinä kokonaisuudessaan. Siinä on vain se osa, jonka luulette itseksenne, sillä tätä osaa ajattelette kokonaiseksi ja eheäksi 3D:ssä. Tämä osa herää aamulla, katsoo peiliin ja näkee olevansa taas päivän vanhempi. Tämä osa etsii aina Jumalaa maalauksesta kuin tuo muurahainen, muttei näe koskaan suurta kuvaa tai suurta kysymystä.


Minäpä kerron Teille vähän siitä, keitä olette [ja lisää tästä tulevassa kanavoinnissa]. Silloin kun tulette tälle planeetalle, tapahtuu energiatalletus Akaasisiin tiedostoihin. On eräs järjestely, joka alkaa kristalliverkosta, jotta kaikki tekemänne tulee osaksi Gaiaa. On myös upea osanne, jota olette kutsuneet Korkeammaksi Itseksi. Tämä on Sielunne Henkinen vanhempi. Olen jo kuvannut kolme osaa, kuitenkaan ette ole tietoisia kuin peilissä olevasta. Voi, tästä tulee vieläkin monimutkaisempaa.


Joka kerta tullessanne tälle planeetalle esittämään yhtä fyysistä ilmiasua teillä on sama korkeampi itse sieluvanhempana. Minäpä selitän. Korkeampi itsenne tietää kaiken, kuka olette olleet… planetaarisen 3D-historianne. Koska tämä osanne oli paikalla niissä kaikissa! Voi, tästä tulee vieläkin monimutkaisempaa - tässä moniulotteisessa mahdollisuuksien järjestelmässä toisella puolella verhoakin on osianne auttamassa teitä. On oltava. Miettikää sitä. 
Tämä selittää kanssaluomisen järjestelmän. Miten voitte kanssaluoda tällä planeetalla, kun teissä on vain yksi osa? 
Ettekö ymmärrä, että jos olette osa asioiden toimintatavan koneistoa, Teidän on oltava todellisuudessa monena koneen osana. Ette voi olla yksi osa pyytämässä toisia osia auttamaan Teitä. Katsokaahan, tämä on vanhaa oppijärjestelmää ettekä kanssaloisi mitään. Olette monia energioita yhteistyössä luodaksenne synkronismia.

No niin, sovelletaanpa tätä taas muurahaiseen. Muurahainen menee kuvalle, värit muuttuvat, pinnanmuodostus jatkaa muuttumistaan ja muurahainen on turhautunut. Se on nyt luovuttanut, sillä se on nähnyt liikaa saadakseen siihen järkeä. Se kohtasi itsensä! 
Se sanoo nyt: "Nämä Jumalan kasvot eivät ole ainoastaan epätavalliset, muuttuvat ja liikkuvat, vaan kaikkialla minne menen, kohtaan itseni! Jollain tapaa minä olen Jumalan kasvot." Aivan! Tätä on järjestelmä.

No niin, tässä on todellakin jotain järjestystä, mutta en ole vielä antanut teille kaikkia hämmentäviä osia. Osianne ei ole ainoastaan tässä moniulotteisessa kaaoskeitossa, vaan on myös kysymys siitä, kuka olitte aiemmin maan päällä. Se mitä kutsutaan Akaasisiksi tiedostoiksi, on tiedosto menneistä elämistänne. Se on 3D:ssä, aivan kuin tekin. Minulla on täällä lemurialaisia, ja he ymmärtävät, mistä puhun. 
Miten monta kertaa olet ollut maan päällä, lemurialainen?
Shamaani, löydät itsesi tänään istumasta tuolilla parantajana. Niin kiinnostunut olet verkon energian parantamisesta! Ja miten monta kertaa maan päällä luulet vaatineen päästä tähän paikkaan? 50 kertaa? 100 kertaa? Enemmän? Ja jos voisin esitellä sinulle sen, kuka olit ennen, miltä sinusta tuntuisi? Ja mikä itsesi, jonka luulit menneeksi, haluaisit olla?

No, minulla on hämmentävämpiä uutisia… jotain mitä olemme opettanet nyt muutamia vuosia: 
Ei ole sellaista asiaa kuin Mennyt Elämä! Sen sijaan olette nyt-elämässä, sillä kerroin Teille juuri, että kaikki nämä ilmaisumuodot menevät Kristalliverkkoon. 

Tämä merkitsee sitä, että kun saavutte tälle planeetalle (kuka tahansa oletkin) moniulotteisessa tilassa, kaikki nämä elämät ovat aktiivisena verkossa. Ja järjestelmä toimii niin, että ne kaikki virtaavat suoraan DNA:hanne, kun pääsette tänne!  

Sisällänne on jokainen olento, jota väitätte olleen. Se tekee Teistä niin erilaisia verrattuna toisiin.

Siunattu on se ihmisolento, joka sallii Sydämensä Avautuvan ja Akaasian purkavan ulos hänen nähtäväkseen sen työn, mitä nämä elämät ovat tehneet yhdessä nykyisen kanssa. 
Hän näkee vanhat Sielut ja menneisyytensä sukulinjan. Hän näkee Sielukumppaninsa, koska heidän leimansa on täällä ikuisesti. Tämä järjestelmä on kaunis, mutta Teistä se näyttää hämmentävältä.

Huomenna kerromme Teille, miten tähän saadaan jotain järkeä. Siksi nämä kaksi kanavointia pitäisi kuunnella parina. Olette suurenmoisia tällä planeetalla. Olen juuri antanut Teille tietoa, että joka kerta ollessanne täällä jätätte jotain taaksenne. Kerroin teille, että teillä on useita osia sen verhon toisella puolella, jota kutsutte moniulotteisuudeksi.


Jotkut Teistä tunnustelevat tätä innokkaasti ja sanotte: 
"No, nämä toiset osani ovat oppaitani, kun olen täällä." Olette oikeassa! Jotkut teistä ovat hyvin virittyneitä tähän. 
Sanotte: "Enkeleitä on kanssani." Taas oikein, mutta meillä on teille uutisia: SINÄ olet itsesi kanssa! Tämän vuoksi yhteys Henkeen tuntuu niin hyvältä, ymmärrättekö? 
Se on eräänlainen jälleentapaaminen, jos sallitte sen. 
Kuitenkin olisi niitä, jotka sanoisivat: "En pidä tästä. En pidä ajatuksesta 'minä itseni kanssa'. Haluan jotain suurempaa. Haluan jotain hyvin tärkeää ja suurta olemaan kanssani." Voi, se on jotain tärkeää! Jumalan osa, joka olette, ikuinen olento, joka olette, Jumalan kehittynyt olento, joka olette. Tämä energia vaatii Teitä ymmärtämään monia näitä hämmentäviä asioita moniosaisesta, suurenmoisesta olemuksestanne.

Menneitä ovat ne päivät, jolloin tulette tällaiseen rakennukseen ja toivotte, että Jumalalla on jotain teille. Tilanne on tätä parempi! Nyt tulette rakennukseen ja löydätte oman mestaruutenne ja oivallatte, keitä perhe on, kuka ilmentäjä todellisuudessa on, ja alatte harjoitella itsenne oivaltamista. Järjestelmä on olemassa teitä varten, ja se on kaunis… täynnä lauluja. "Laulu" on ainoa sana, jota voin käyttää. Silloin kun nautitte musiikista täällä maan päällä, se täyttää usein Sydämenne. Ajattelette sitä olevan vain tällä puolella, eikö vain? No, ajatelkaa uudestaan! Voi, minulla on musiikkia teille, ja kun näette minut uudestaan, soinnut soivat, kuorot laulavat ja te puhkeatte valossa laulaman Jumalan kasvoista, joiden osa olette. Ette voi nimittäin sille mitään. 
Laulatte ilosta ja täytytte ilosta. Jumalan Rakkaus ei ole täynnä sääntöjä. Se on Kryonin viesti. Jumalan Rakkaus on täynnä ykseyttä ja myötätuntoa.

Olen Kryon ja olen puhunut kumppanini kautta 18 vuotta. Enkä ole koskaan sanonut kenellekään ihmiselle, että olen ainoa Lähde, jota heidän pitäisi kuunnella, sillä Jumalan osia on kaikkialla. 
On niitä, jotka tulevat ihmiskanavien läpi hyvin monissa paikoissa syvällisen tiedon kera, miespuolisia ja naispuolisia. Liittäkää tiedot yhteen. Yhdistäkää nämä viestit ja saakaa laajempi viesti. Älkää laittako rajoja kunkin ympärille sanoen: "Älä mene katsomaan toista viestiä." Kuunnelkaa. Jos joku kanava joskus sanoo teille noin - joskus sanoo teille noin - lähtekää pois! Sillä siinä ei Jumala puhu. Jumala olette te, perhe, ja se on avoin kaikille ja tarvitsette toisianne tällä tavoin. Tämä on aina ollut viestini ja tulee aina olemaan.

Olisi hyvä aika parantumiseen, eikö vain? Kuka siis alkaa ymmärtää, kuka todella olette? Mitä jos olisitte tänä iltana se, joka parantaa itsensä? Onko tämä liian suurta? Sallisitteko sen? Täytyykö teidän tosiaankin pyytää Jumalaa siihen? Tuntuuko teistä paremmalta pyytää Kryonia siihen?  
Koska minulla ei ole teidän parannustanne. Minulla on vastaus, muttei minulla ole parannusta. 
Ymmärrättekö? Voitteko mennä sisäänne ja alkaa nähdä majesteettisuutenne?

"Se on liian vaikeaa, Kryon, aivan liian vaikeaa. Tulisin mieluummin johonkin paikkaan ja jokin korkeampi voima parantaisi minut." Niin tulisittekin! Tämä on vastaus, jota ihmiset eivät ymmärrä. Parantuminen on osa sitä Jumalan järjestelmää, jonka te ihmisinä luotte. Tämä pyhä järjestelmä on osanne ja valmis antamaan teille sen parannuksen, mitä varten tulitte. Ottakaa siis mestaruutenne. Ymmärtäkää, että olette osa tätä maapalloa ja tätä järjestelmää.


[Tauko]


Voin vain kehottaa teitä näkemään tämän valon. En voi henkilökohtaisesti koskettaa Sydäntänne. En voi laittaa aivojanne ajattelemaan tavalla, joka on erilainen, kuin millä haluatte ajatella.


Tämä on nimittäin turvallinen paikka. Kyllä, tällä on Enkeleitä - kauniita Enkeleitä. Heillä ei ole ihoa ja siipiä kuten teillä; heillä on nimet, joita lauletaan valossa. Heissä on osia siitä, mitä kutsutte sukulinjaksenne. Jotkut heistä edustavat niitä, joita olette Rakastaneet ja jotka olette menettäneet tällä planeetalla. He ovat täällä. 
Epäilettekö tosiaankin sitä? Kehotan teitä haistamaan heitä. Tiedätte, millaisia he ovat, koska olette viettäneet vuosia heidän kanssaan. Tunnette siis heidän olemuksensa. Antakaa heidän henkilökohtaisen olemuksensa leijua ylitsenne. Kuunnelkaa heidän sydämensä tunteita omallanne. Sillä jos se on totta, mitä kerroin teille tänään, niin te kuljette heidän kanssaan joka päivä moniulotteisessa tilassa. 
Uskotteko?

Antakaa heidän nyt katsoa Teitä ja sanoa: 
"Hyvin toimittu, lapseni. Olemme Sinusta Ylpeitä." Emme sanoisi näitä asioita, jos ne eivät olisi totta. Onko tämä liian suurta osaksenne? No, on vielä lisää. Tämä jatkuu huomenna…

Ja niin se on.

Sen ymmärtäminen, keitä Te olette OSA 2
kuka-sina-todella-olet

Kryon
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (http://www.kryon.com)
18.8.2007 Granada, Espanja
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


JÄRJESTELMÄ, OSA 1 - SEN YMMÄRTÄMINEN, KEITÄ TE OLETTE
- valotyöntekijän käsikirjan oppitunti neljä

Ei kommentteja: