WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Vuoden 2010 tarkastelua


VUODEN 2010 TARKASTELUA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (
www.kryon.com)
11.12.2010 Dallas, Teksas
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.


Aina silloin tällöin Kryon antaa tiivistelmän vuodesta, jonka juuri olemme käyneet läpi. Kun kuljemme kohti vuotta 2012, galaktisen harmonisoitumisen keskikohtaa, se oli hyvä kuulla. Odotahan, kunnes kuulet, mitä Kryon kehotti odottamaan innolla vuoden 2011 talvella … ai, olet jos siinä? :)


Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Dallasissa, Teksasissa joulukuussa 2010.


***********


Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Tämä viesti on tosiaankin verhon siltä puolelta, mikä on kotinne. Luova energia teissä on läsnä täällä tänä iltana, mutta kolmannessa ulottuvuudessa, missä olette, näette vain miehen tuolissa edustavan enkelienergiaa, jolla on kummallinen nimi, nimi joka on 11 [Kryonin numerologiaa] ja joka näyttää puhuvan teille todellisuutenne toiselta puolelta. Mitä siis kolmannen ulottuvuuden mieli tekee sillä? Näettekö edessänne kenties verhon? Näettekö edessänne miehen, joka kurkistaa sisään? Onko teillä kenties ajatus kerrostuneesta olemassaolosta, missä te olette yhdessä paikassa ja Kryon on toisessa? Minäpä annan teille kvanttinäkemyksen, sillä näytän puhuvan teille miehen läpi, jolla on mikrofoni. En kuitenkaan tule sieltä, sillä olen portalissa, mitä kutsutaan ihmisolennoksi - kuitenkin olen kaikkialla.


Jos kuulette minut selvästi ja tarkasti ja jos kolmas kieli on täällä valmiina, niin on kommunikointimahdollisuus. Korkeamman itsen portaali avautuu sen luovan energian salliessa, mikä olette te, mikä on teissä, mikä osa teitä ja kuuluu teille. Se on sen ydin, mitä kutsutaan Jumalaksi, ja sieltä minä tulen. En ole erillään teistä. Olen teissä. Ja siellä tuo kommunikointiportaali on, on aina ollut ja tulee aina olemaan. Kyse ei ole siitä, mikä tulee huoneen edessä tuolista ja audiojärjestelmästä ihmisäänenä. Kutsumme siis teitä kvanttikokemukseen - eli sellaiseen mikä on kolmen ulottuvuuden ulkopuolella. Kuunnelkaa ja vahvistakaa se sisältä. Voitteko tehdä sen?


Voi, rakas ystävä, puhumme iättömälle yleisölle - emme vain huoneessa oleville, vaan myös niille jotka kuuntelevat ja lukevat. Aiomme esitellä teille sellaista, mitä Henki pitää omalla kvanttitavallaan vuoden 2010 tarkasteluna. Tämä on yksi viimeisistä julkisista kanavoinneista tänä vuonna. On siis sopivaa antaa nyt tarkastelu siitä, mitä on tapahtunut tähän mennessä, ja teen sen aivan hetken kuluttua.


Henki näkee asiat eri tavalla kuin te, joten annamme kummankin puolen. Annamme kolmannen ulottuvuuden näkökulman ja sitten annamme kvanttinäkökulman. Kvanttitilassa ei ole sitä lineaarista todellisuutta, mikä teillä on. Se mitä teette lineaarisuudessa, kello mitä seuraatte, ei ole Hengen järjestelmä. Siksi summatessamme vuoden se saattaa olla erilaista, kuin odotatte, sillä emme ajattele asioita teidän aikakehyksessänne.


Kumppanini puhuu usein energian numerologiapuolesta ja hän opettaa tätä. Numerot sisältävät energiakommunikointia. Toisin sanoen, ne kommunikoivat viestin. Ne evät "tee" mitään yhtään sen enempää kuin kirjakaan. Kun luette kirjaa, se on vain mustetta ja paperia, mutta usein itkette tai sydämenlyöntinne nopeutuu. Sanoisitteko silloin, että musteessa ja paperissa on energiaa? Ei. Kyse on kommunikoinnista, johon vihjataan kirjan kielessä. Numeroiden kieli on samanlaista. Se on yksi vanhimmista tieteistä tällä planeetalla ja sitä on käytetty tuhansia vuosia monin tavoin.


Ajankohtaisin ja yksinkertaisin tapa on se, mitä olen kehottanut kumppaniani käyttämään. Se kehitettiin Muinais-Tiibetissä, sillä siellä planeetan kundaliini-energia asui 13000 vuotta. Intiasta ja Tiibetistä tuli paikka, missä oli enemmän myötätuntoa ja missä oli korkeampaa koulutusta ja enemmän shamanistisia energioita kuin missään muualla tällä planeetalla. On siis loogista, että teille esitellään numerologia, jonka he kehittivät, ja siinä muodossa, minkä kanssa he työskentelivät. Se voi olla monimutkaista, mutta olen kehottanut kumppanini yksinkertaistamaan sitä, jotta se on ymmärrettävää.


Käytämme siis yksinkertaista numerologiaa tarkastellaksemme numeroa, joka on 2010. Kun vuoden numerot lasketaan yhteen, saadaan kolme. Kolme määritellään numerologiassa katalyyttienergiaksi. Niinpä aina silloin kun "kolmen" energia on jossain, minkä haluatte määritellä, se edustaa katalyyttiä. Siksi voitaisiin sanoa, että 2010 oli katalyyttivuosi. Koska tämä numero kiertää säännöllistä numerokehää, kun vuodet lineaarisesti kuluvat, se on ollut täällä aiemminkin. Mutta energia missä olette nyt ja olette olleet viime aikoina, korostaa kaikkea esoteerista ja paljon siitä mitä parhaillaan tapahtuu tällä planeetalla, voidaan nähdä selkeämmin, jos tarkastellaan näitä muinaisia energiajärjestelmiä.


Kemiassa katalyytti on lisäreaktio, minkä aine saa aikaan, kun se tulee kontaktiin toisen aineen kanssa. Usein alkuperäiseen aineeseen ei kuitenkaan vaikuteta ja se vain muuttaa toista. Tai se voi aivan hyvin tuoda kaksi asiaa yhteen kolmannen asian luomiseksi. Jos 2010 on katalyyttienergiaa, kyse ei ole todellisuudessa niinkään paljon muutoksesta kuin muutosjärjestelystä. Voitaisiin sanoa, että se on muutoksen edesauttaja. Muistakaa tässä oppitunnissa, ettei Henki ole lineaarinen. Niinpä muutokset jotka katalyyttivuosi saisi aikaan, eivät välttämättä tapahtuisi luomisvuotena. Siksi jokin mitä tapahtuu tai on tapahtunut 2010, kestää ja työntää energioita sen yli vuoteen 2011.


Ennen kuin tarkastelemme, mitä on tapahtunut katalyyttivuonna, tutkitaanpa, miten usein vuosi "kolme" on. Otetaan sitten myös erilleen kaksi ja yksi nähdäksenne, mitä nuo energiat ovat, jotta voisitte ymmärtää kommunikoinnin, mitä niillä on teille.


Milloin viimeksi teillä oli katalyyttivuosi? Niille teistä jotka laskevat, se oli 2001. Ja muistatteko, mitä tapahtui 2001? Tässä kulttuurissa olevilta kysyn: loiko se mahdollisen muutosenergian siitä eteenpäin? Ja vaikuttiko se viime vuosikymmenen tai enemmän? Vastaus on "kyllä". Vuodella 2010 on siis samanlainen energiamahdollisuus. Se ei välttämättä merkitse, että täytyy olla joku kansainvälinen tragedia jonkin aloittamiseksi. Se ei myöskään aina merkitse, että negatiiviset asiat luovat tulevaisuutta. Kyse on vain energiakatalyytistä ja ihmiset antavat katalyytin siinä, mitä he tekevät.


Muistakaa, että Henki näkee asiat eri tavalla kuin te. Puhutaanpa siis teidän maallenne. Mitä näette täällä? Huoneessa on elefantti, kun kumppanini istuu täällä. Vuosi on ollut kamala taloudellenne ja sillä on mahdollisuus luoda paljon ahdistusta. Luottamus on täysin loppunut pankkitoimintaan, vakuutusjärjestelmään ja investointiprosessiin. Niinpä taloudellinen instrumenttinne, mitä kutsutaan dollariksi, putoaa hitaasti kansainvälisten rahajärjestelmien edessä. Devalvoitte dollarin tosiasiassa [riippumatta tietoisesta toiminnasta], eikö vain? Kymmenen vuotta sitten kerroimme teille, että näin olisi. Monet huomauttivat Kryonille, ettei USA koskaan tekisi sitä vapaaehtoisesti. Sen ei tarvinnut. Vapaasti kelluva maailmantalous teki sen puolestanne.


Mutta amerikkalaiselle ihmiselle se näyttää kamalalta, koska kamppailette tämän kanssa ja kysytte ehkä: "Menetänkö kotini" Tai joidenkin teidän tapauksessa: "Miksi menetin kotini? Paraneeko tämä tilanne koskaan, mistä tässä on kyse, mitä olen tehnyt ansaitakseni sellaista?" Tämä on siis ihmisen kolmiulotteinen näkökulma vuodesta 2010 ja haluan kertoa sinulle, ihmisolento, mikä meidän näkökulmamme on. Siitä ei ole kovin monta vuotta, kun kerroimme tämän olevan mahdollista. Sanoimme teille, että oli suuri mahdollisuus, että jotkut maanne suurimmista yrityksistä kaatuisivat.* Ja sitten kerroimme teille: "… ja ensimmäiseksi romahtaa vakuutusala."** Ja voitte löytää nuo sanomamme asiat Kryonin julkaistuista töistä.


Nämä olivat vain mahdollisuuksia, jokainen niistä. Ei ole mitään tulevaisuuden ennustamista eikä Henki tiedä, mitä ihmiset tekevät. Mutta suurien mahdollisuuksien tapauksessa usein toteutatte ne ja niistä tulee todellisuuttanne. Jotkut ovat kysyneet, miten saatoimme ennustaa talousasioita, koska ne eivät ole henkisiä asioita. Minäpä kerron teille, miten saatoimme tehdä tämän ja mitä se merkitsee. Annan teille käsityksen tulevaisuuden kanavoinneista, joissa annamme teille tulevia mahdollisuuksia.


Yli 200 vuotta tämä maa on toiminut samalla tavalla ja samalla järjestelmällä. Voi, olette jatkuvasti muuttaneet vähän sääntöjä, mutta periaatteessa se oli sama ja perustui ahneudelle. Se oli järjestelmä, missä hitaasi varakkaista tuli varakkaampia ja köyhistä köyhempiä. Tämä ei ole tuomitsemista, se on vain fakta. Se toimi vanhassa energiassa ja se oli silti hyvä järjestelmä, sillä myös keskellä olevilla oli hyvä elämä - parempi kuin muissa maissa. Mutta yhtäkkiä, rakas ihminen, katsotte uutta energiaa, mikä ei yksinkertaisesti pysty ylläpitämään vanhoja tapoja - myös talouden perusteiden on muututtava. Siksi vanhalle energialle rakennetut rahoitusjärjestelmät romahtivat. Uusi tietoisuus ei tukisi niitä ja ne romahtivat. Menneisyyden virheet tulivat esiin summattavaksi yhteen lamassa, kuten sitä kutsutaan.


Ihminen sanoo: "Mikä katastrofi", mutta Henki sanoo: "Onneksi olkoon, sillä uudistatte sen sääntöjä, mitä haluatte. Teette päätöksiä sen laatikon ulkopuolella, mitä maassanne on aina ennen tehty." Se mitä teette tästä eteenpäin, on katalyytti, kolme. Mihin viette sitä? Millaiselta uusi järjestelmä näyttää, sitten kun toivutte (minkä teette)? Dollari tulee takaisin. Tämä maa voi muuttaa rahoitusjärjestelmät, poliittiset järjestelmät ja itse kapitalismimallin melkein yhdessä yössä. Se on yksi harvoista maista, joka voi, ja ainoa yhtä suuri joka voi. Minkä uuden mallin siis aiotte esitellä maapallolle seuraavaksi? Miten olisi järjestelmä, mikä toimii vilpittömämmin suurien rahojen osalta? Tätä tapahtuu.


Olisi niitä, jotka istuisivat täällä ja näkisivät vain puolityhjän lasin, koska he laskevat kaikki negatiiviset asiat eivätkä ymmärrä, mistä tässä uudessa energiassa on kyse, tai eivät ymmärrä Hengen perusteluja. Pohjois-Amerikka on aina ollut malli yhtenäisyydestä. Olette aina olleet malli suuremmasta vilpittömyydestä hallinnossa. Ja nyt olette taas kerran muuttaneet asioiden toimintatapaa. Miten moni teistä voi istua uudenvuoden aattona ja rohkeasti sanoa: "Kiitos Jumala lamasta. Kiitos, Henki, että laitoit meidät myllyyn, koska mitä tahansa teemmekin, kyse on katalyyttivuodesta ja se asettaa näyttämön elpymiselle ja vahvuudelle"?


Vuosi 2010 edusti kahta ja yhtä yhdessä. Jos niitä ei lasketa yhteen [kuten numerologiassa tehdään koko energian saamiseksi], ne kertovat silti tarinan, sillä kaksi edustaa kaksinaisuutta. Tämä on "kahden" energia tiibetiläisessä kielessä. Kaksinaisuus on enkelin ja biologian yhdistelmä - ihmisolennon pääominaisuudet. Kun istutte tuolilla kuuntelemassa tätä tai kuuntelemassa tai lukemassa, ytimessänne on kaksinaisuuden energia. Pystyttekö löytämään Luojan sisältänne vai ette? Voitte mennä mihin tahansa haluamaanne suuntaan. Voitte luoda pahoja asioita, jos haluatte. Voitte luoda jumalaisia asioita, jos haluatte. Tämä on ihminen. Se on ihmisen voima. Vapaa valinta on teidän ja on aina ollut. Se on kaksinaisuutta.


Katsokaa nyt "yhtä" "kahden" vieressä. Teemme tämän, koska numerot vaikuttavat toisiinsa suhdenumerologiassa, kuten sitä kutsuisimme. Ne ovat samassa yhtälössä tai samassa paketissa joka edustaa vuotta, joten ne vaikuttavat toisiinsa. Mitä yksi merkitsee? Se merkitsee uusia alkuja. Katsokaa vuotta 2001. Ette unohda sitä, ettehän? Se muutti kaiken. Se oli uusi alku sille, miten tämä maa kohteli uhkia turvallisuudelle ja matkustamiselle. Tämä "yksi" on kuitenkin erilainen. Tämä on rahoitusjärjestelmien uusi alku maassanne, ison rahan rakenteessa.


Olette kirjaimellisesti keksimässä USA:n uudestaan. Näette mullistusten jatkuvan politiikassa, kun sahaatte edestakaisin siinä, mitä päätätte haluta niiltä, jotka pyrkivät johtamaan teitä. Muuten, he ovat kaikki edelleen juuttuneet vanhaan energiaan. Kaikki. Katsokaa hallituksessanne olevien keski-ikää ja näette ongelman, sillä senioreista tulee neuvoantajia, myös nuorelle presidentille. Saattaa viedä hyvinkin aikaa, ennen kun teillä on pääosa nuorempia naisia ja miehiä sellaisen vaikutuksen aikaansaamiseksi, mitä etsitte.


Kyse on vain ajasta siinä käsitteellisessä tietoisuudessa, että ihmiset ratkaisevat ulottuvuusongelmat, joita ei ole koskaan ennen ollut. "Kryon, kierrät kehää. Mitä tarkoitat?" Olkaa kärsivällisiä. Kaikki asiat muuttuvat. Mutta kun nuoria ihmisiä tulee ylös portaita ja heistä alkaa tulla johtajianne, alatte nähdä ratkaisuja, joita olette aina etsineet, jotka ovat loogisia ja siinä on järkeä. Silloin ihmettelette, miksi ratkaisujen löytäminen vei niin kauan.


Henki siis näkee laman positiivisena muutoksena suuntaan, mikä on yhteismitallista sen energian kanssa, joka on muuttumassa tällä planeetalla. Siksi se oli odotettavissa. Kuitenkin monet teistä turhautuvat poliittiseen ja taloudelliseen prosessiin ja sanotte: "Näyttää siltä, että sahaamme vain edestakaisin ja edestakaisin eikä mitään saada koskaan tehtyä." Te puhutte kolmiulotteisista asioista - kehot, lait, tapahtumat ja punaiset ja siniset osavaltiot. Me puhumme energiasta. Maapallolle laitettu energia on pysyvää. Eli kaikki se mitä talletatte ja mikä on viisasta, pysyy täällä ja rakennatte sille. Ette menetä sitä seuraavalla kierroksella. "Kryon, kierrät edelleen kehää." Jotkut teistä tajuavat tilanteen. Hitaasti luotte sen, mitä aiotte.


Henki näkee ihmiskunnan sukupolvien päähän. Tarkastelemme usein ihmistietoisuutta 60 vuoden jaksoissa. Teille se on vähän reilut kaksi sukupolvea. Vanhassa energiassa asioiden muuttaminen kestää niin pitkään. Annan teille syyn - koska kyse on energiasta, minkä aikuiset kertovat lapsilleen ja sitten se mitä nämä lapset kertovat omille lapsilleen, luo pysyvän muutoksen. Kaksi sukupolvea. Sen se ainoastaan vie. Henki siis tarkastelee, mitä ihmisille on tapahtunut, käyttäen tuota tietoisuusmallia.


Gaia


Puhutaanpa ihmiskunnasta. "Miten se pärjää?", kysytte ehkä. No, katsotaanpa Gaiaa ensin, koska täytyy tarkastella Gaian energiaa tutkittaessa ihmiskuntaa, koska ne ovat yhteydessä. Katsottaessa siis suuresta pieneen, mitä Gaia on tehnyt vuonna 2010 parantaakseen sitä, mitä te olette luoneet?


Olemme kertoneet teille, että edessänne on säähaasteita. Kerroimme teille sen 21 vuotta sitten! Taas kerran, näemme asiat paljon pidemmissä jaksoissa kuin te. Ihminen on lyhytnäköinen. Teillä on vain yksi elämä tarkastellaksenne jaksoja, jotka ovat paljon pidempiä kuin yksi elämä. (Tulevassa kanavoinnissa annan teille opettavaisen tarinan sateenkaarihuoneesta ymmärtääksenne tämän.) Jotkut teistä sanovat: "No, maapallo muuttuu niin nopeasti, että jotain on oltava pielessä. Mitä Gaia tekee meille tänä päivänä?" Nämä sanat tulevat hyvin kolmiulotteisesta ajatteluprosessista, mikä laskeskelee, että on oltava jotain vialla joka kerta, kun lasi on puolillaan. No, lasi on juuri siinä kohtaa, missä sanoimme sen olevan - aikataulun mukaisesti.


Syy siihen miksi ennustimme säätilan muuttuvan, on, että käytte läpi vesikiertoa, mistä olemme kertoneet teille aiemmin. Tämä on aihe, mitä annetaan pitkään tuolistani, sillä kun aika etenee, tulee selvemmäksi, että tätä tosiaankin tapahtuu. Säätila mikä teillä parhaillaan on, saa lopulta aikaan suurta viilentymistä planeetalla. Se on tapahtunut aiemmin. Kyse on vesikierrosta, mikä käsittää monia maan elämiä, eikä tieteenne näe sitä niin, koska se on uusi sille. Teillä on nyt instrumentteja tämän kierron tallentamiseen ja kahden seuraavan sukupolven aikana näette sen kauneuden. Se on virkistävä kierto ja se vaikuttaa elämään maan päällä.


Ensimmäisenä tapahtuu niin, että jää sulaa osittain huipuilta pohjoisessa ja etelässä - ei kaikki, mutta suuri osa. Tämä saa aikaan vesitason, mikä saa merenpinnan nousemaan muutaman tuuman, ja tämä linjaa planeetan veden painon uudestaan. Tämä jakaa painoa navoilta [jääkeskittymät ylä- ja alaosassa] tasaisemmaksi maan kuorelle. Tämä uudelleenjakautuminen työntää sitten kuorta uudella tavalla, mikä aiheuttaa maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia.


Teillä on ollut tätä jonkin verran tänä vuonna, eikö vain? Sitten olisi niitä, jotka katsovat maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia ja sanovat: "Olemme tehneet jotain kamalaa. Gaia rankaisee meitä." Lasi on puolillaan, eikö vain? Ihmiset vain eivät ymmärrä, että maa sopeutuu tässä ihmistietoisuuteen.


No niin, tämä vesikierto on tapahtumassa ennen aikojaan! Olette edistäneet sen ajoitusta, koska olette edistäneet itse aikaa. Niinpä kysyn niiltä vanhoilta sieluilta, jotka ovat edessäni ja jotka lukevat ja kuuntelevat: ettekö ole tunteneet ajan "lisääntyvän"? Se nopeutuu! Kun kolmiulotteiset kellonne tikittävät saman ajan, moniulotteiset kellot teissä kulkevat hyvin nopeasti. Ja Gaia on osa ulottuvuuskelloa - se kiihdyttää kanssanne, eikö vain? Voisitte siis sanoa (ja olisitte oikeassa), että ihmiset ovat muuttaneet säätilaa!


Niinpä se mitä olette kutsuneet maapallon lämpenemiseksi, on aivan päinvastaista. Lopulta näette sen maapallon viilenemisenä. Katsokaa ensi vuonna [2011], mitä tapahtuu talveenne liittyen, sillä tuo kierto on täällä. Vain huvin vuoksi kulkekaa katua pitkin, kun sataa lunta enemmän kuin pitäisi ja huutakaa: "Maapallo lämpenee, maapallo lämpenee!" [Naurua]


Tätä siis tapahtuu Gaialle ja kerromme teille, että se mitä tapahtuu seuraavaksi Gaialle, riippuu teistä, rakas ihminen.


Minäpä kerron teille, mitä tieteenne on viimeksi tuottanut. Löytö on tällainen: se on aina odottanut teidän näkevän ja löytävän sen, mutta teille se on uutta. Kun paljastan tämän, muistatteko kuitenkaan, että puhuin siitä?


Tiedemiehet voivat nyt mitata planeetan magnetismia hetkittäin. Se mitä kutsuttaisiin maaverkon magneettivirtaukseksi, vaihtelee voimakkuudeltaan. Se ei myöskään ole vakio paikasta toiseen. Kaikkeen tähän on syynsä, mutta ensimmäistä kertaa avaruudessa ja maan pinnalla teillä on tapa mitata tuota virtausvaihtelua hetkestä toiseen.


Menneisyydessä pystyitte mittaamaan sitä vain muutaman kuukauden välein. Se oli riittävän hyvä, mutta moderneilla menetelmillä voitte nyt mitata sitä reaaliaikaisesti ja yhtäkkiä paljastui löytö. Kenties ette tienneet tätä ja siksi teidän tarvitsi kuulla tai lukea tämä? Sillä se on merkittävää informaatiota ja hyvin paljon se tapa, millaisen kerroimme ihmiskunnan ja Gaian suhteen olevan.


Tieteenne on havainnut nuo vaihtelut magneettivirtauksessa eli että magneettikentän voimakkuus menee ylös ja alas ihmistapahtumien myötä! Hengittäkää. Ajatelkaa sitä. Se näki, että silloin kun suuri määrä ihmisiä lähti planeetalta kerralla, se muutti magnetismia! Silloin kun planeetalla oli myötätuntoa surussa kärsiviä kohtaan, se muuttui! Silloin kun oli riemua, koska jotain juhlittavaa tapahtui, se muuttui! Se on uskomaton ja synkronistinen piirre ja täysin odottamaton ja huomattava. Maan magneettiverkko muuttuu siitä riippuen, mitä ihmisille tapahtuu.


Mitä se kertoo teille ihmiskunnan energiasta? Se muuttaa planeetan fysiikkaa. Älkää kysykö Gaialta, mitä tulee tapahtumaan. Sen sijaan kysykää ihmiskunnan tietoisuudelta, mitä tulee tapahtumaan. Ja kerron teille, että se mitä näette tapahtuvan tällä hetkellä ihmiskunnalle, on tavoitteessa ja aikataulussa, eikä tällaista ole tapahtunut koskaan ennen maapallon historiassa. Ette ole koskaan ennen nopeuttaneet aikaa, kuitenkin kerroimme teille sen olevan mahdollista yli 21 vuotta sitten.


Tämä kaikki on osa muinaista profetiaa planeetan kundaliinin liikkumisesta. Tämä Gaian sydänchakraenergia on lähtenyt Tiibetistä ja Intiasta ja liikkuu tällä hetkellä maapallon pohjalle, matkallaan Peruun ja Chileen ja Patagoniaan. Kyse on planeetan energian valmistumisesta. Se on kaikki osa elintärkeää liikettä ja siitä Inkat puhuivat profetioissaan, siitä Mayat puhuivat profetioissaan ja myös Pohjois-Amerikan Lakotat.


Henki näkee asiat eri tavalla kuin te. Te toimitte lineaarisessa aikakehyksessä ja Henki ei toimi. Silloin kun ajattelette näkevänne tragediaa, surua ja kuolemaa, teidän on ymmärrettävä niiden sielujen "päällyste", jotka tulivat kera mahdollisuuden, että se tapahtuisi. Koska niin kirjoitettiin, ennen kuin ne syntyivät, että näitä asioita voisi tapahtua matkalla rauhalliselle maapallolle.


Kuusikymmentä vuotta sitten, viimeisen suuren sotanne lopussa, neljän futuristin ryhmä Euroopassa sanoi: "Miten voimme estää tätä tapahtumasta koskaan enää? Päädymme aina kukistamaan toisiamme. Satojen ja satojen vuosien ajan olemme tehneet vain sitä - kokoamme armeijoita ja kukistamme toisiamme." Niinpä he kylvivät sen siemenet, mikä on tänä päivänä Euroopan unioni. Heillä oli tavoite. He sanoivat: "Mitä jos rakentaisimme jotain sellaista kuin USA - yksi valuutta, ryhmä maita, joista tulisi valtioita ilman rajoja, ja kutsuisimme sitä Euroopan unioniksi?" He tekivät suuri niin ja se vei 60 vuotta. Nyt heidän valuuttansa on vahva ja tuo ajatus toimi. Voi, on kysymyksiä, ongelmia ja arvoituksia, mutta ne ratkaistaan, kun niitä tulee.


Mutta rakkaat ystävät, haluan teidän katsovan yleiskuvaa. Silloin kun laitatte asioita yhteen ja yhdistätte ne, se luo sellaista, mikä on vakaata uudessa energiassa. Silloin kun erotatte asioita, luotte asioita, jotka ovat epävakaita. Tulee aika, jolloin tällä planeetalla on viisi ja vain viisi valuuttaa. Ne edustavat päämantereita, jotka ovat laittaneet asioita yhteen eurooppalaisten tapaan. Tällä hetkellä on toinen ryhmä, mikä tekee sitä Etelä-Amerikassa. Heillä on visio. "Mitä jos voisimme laittaa kaikki maat yhteen ilman rajoja ja olisi vain yksi valuutta - tämä kaikki kahdessa sukupolvessa. Meillä olisi paljon suurempi taloudellinen vaikutusvalta maailmassa." He tarkastelevat USA:n ja Euroopan unionin mallia. Afrikka tekee sen myös lopulta, 50 vuodessa. Eurooppalaiset tiesivät, mitä he tekivät, sillä tämän yhtenäisyyden tulos on tämä: maat jotka ovat riippuvaisia toisistaan kaupallisesti, eivät ala sotia toisiaan vastaan. Alatteko nähdä kuvan rauhallisesta maapallosta ja miksi se olisi rauhallinen?


Tällaisen rauhan luominen vie vain kaksi sukupolvea. Silloin kun vanhemmat käskevät lapsiaan vihaamaan toista kulttuuria, he jatkavat ikuisuuksiin vanhaa energiaa. Olen sanonut tämän aiemmin teille Pohjois-Amerikassa. Katsokaa niitä vihollisia, joita vastaan taistelitte Toisessa maailmansodassa - edustettuja maita, vihaa, ahdistusta, kuolemaa, kidutusta ja nöyryytystä, mitä isovanhempanne ja myös joidenkin teidän vanhempanne näkivät. Katsokaa noita samoja aiempia vihollisia tänä päivänä. Ne ovat kauppakumppanejanne! Yksi niistä on niin liittoutunut kanssanne, että he tekevät kaikki laitteet taloihinne ja autot, joilla ajatte! Se vei vain 60 vuotta - vihasta kumppaneiksi.


Tulkaa siis kanssani Lähi-itään ja nähkää erilainen skenaario, kuin missä vanhemmat opettavat lapsiaan vihaamaan toisia. He ovat tehneet sitä 1000 vuotta. Ymmärrättekö, mitä sanon teille? Vie vain kaksi sukupolvea sen kaiken mitätöiminen. Se mitä pidätte ratkaisemattomana ongelmana, voidaan ratkaista lyhyessä ajassa - ja maapallon nuoret ihmiset tekevät sen.


Ympäri Lähi-itää on nuorten ihmisten ryhmiä, jotka alkavat ymmärtää separatismin hulluuden. He eivät aio vihata niitä, joita heidän vanhempansa käskivät vihaamaan, ja kuten olemme sanoneet aiemmin, heitä on paljon Iranissa. Tulette näkemään muutoksen. Tietoisuusmuutos synnyttää sen. Se on mahdollisuus edessänne.


Ihmisolento


No niin, puhutaanpa henkilökohtaisesti teistä. Näen yleiskatsauksen kaikista elämistänne, akaasian mikä on sisällänne ja niiden energian, jotka jonottivat ollakseen täällä tänä aikana. Tässä on energiamuutos, mikä edustaa galaktista harmonisoitumista. Kuitenkin näemme sen eri tavalla kuin te. Olette enemmän kuin ihmisiä, jotka kulkevat maan päällä oppitunneilla. Olette energiakatalyytteja. Joka paikka missä kosketatte maata valaistuneen tilan kera, pysyy muuttuneena. Ja olemme sanoneet tämän aiemmin. On kvanttiprosessi, joka tapahtuu myös molekyylitasolla DNA-kentässänne. Se on vuorovaikutuksessa planeetan kristalliverkon kanssa. Läsnäolonne tässä elämässä muuttaa Gaiaa. Vanhat sielut ovat tämän prosessin eturintamaa ja alle puoli prosenttia ihmisrodusta liittyy siihen, mitä olette tehneet vaikuttaaksenne pysyvään muutokseen tällä planeetalla, tietoisuusmuutokseen mikä on ennustettu vuodelle 2012.


Seitsemäntoista vuotta olette olleet sen asetelman energiassa, jonka keskipiste on 2012, sillä kyse on 36 vuoden prosessista. Teillä on vielä 19 vuotta kuljettavana. Siitä mitä teette seuraavat 19 vuotta, tulee malli tulevaisuudelle. Olette saamassa päätökseen sen, mitä varten tulitte. Tämä on vuoden 2010 yhteenveto. Päätökseensaaminen.


Olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan, joten mitä teille on seuraavaksi? Tässä on lupaus Hengeltä: syventykää niihin asioihin, jotka ovat moniulotteisia. Luottakaa, että se näkymätön, mitä kutsutaan uskoksi, vie teidät paikkoihin, jotka ovat täynnä ilmentämistä henkilökohtaiseen elämäänne. Olkaa kärsivällisiä ja odottakaa synkronismia, mitä ette vielä voi kuvitella. Haluatte kontrolloida sitä, kuitenkaan ette voi ja asiat joita ette voi kontrolloida, aiheuttavat teille ahdistusta. Olkaa siis rauhassa niiden asioiden osalta, joita ette voi kontrolloida, ja ymmärtäkää, että Hengen järjestelmä on selväpiirteinen ja sillä on vain teidät mielessä.


Tässä on uusi toimintamalli. Kun kuljette tämän planeetan vaikeuksien läpi, enää teillä ei ole kärsimystä ja sotaa. Enää teillä ei tarvitse olla tietoisuutta, missä odotatte huonoja asioita tapahtuvan teille. Virratkaa muutosten myötä. Käyttäkää intuitiota kulkeaksenne oikealle tai vasemmalle. Jos planeetan säätilamuutokset jatkuvasti tulvivat kotiinne, saattaa olla kiva idea muuttaa. Ihminen sanoo kuitenkin: "No, tulva on vain kerran sadassa vuodessa." Ai, niinkö? Odottakaa ensi vuoteen. Alatte nähdä uuden säämallin. Muuttakaa sen myötä. Ole joustava, ihmisolento. Ymmärtäkää, mitä on tekeillä. Olette muuttaneet planeettaa tietoisuudellanne. Olkaa nyt osa muutosta. Työskennelkää sen kanssa. Ymmärtäkää sitä. Juhlikaa sitä. Liikkukaa sen mukana.


Tässä on tämän päivän viesti. Vuoden 2010 yhteenveto löytää vanhat sielut raiteilta, nokka kohti lisämuutoksia. Onneksi olkoon! Ja millainen ensi vuosi on? No, katsokaa vuotta 2011. Katsotaanpa "kahta", mikä on kaksinaisuus, "yhtätoista" vasten, mikä on mestarinumero. Yksitoista merkitsee valaistumista. Yhteen laskettaessa saadaan neljä. Puhutaanpa "neljästä". Se edustaa vakautta, maapalloa, maan ja kaikkien asioiden kunnioittamista Gaialla. Se on vihje tulevista asioista, jotka jatkavat tämän planeetan muuttamista vielä uuteen, korkeampaan värähtelyyn. Ette voi kieltää sitä. Olette siinä. Tunnette sen. Elätte sitä. Enää se ei ole huuhaata, kun kaikki ovat tietoisia siitä.


Tämä on siis tämä päivän viesti kuultavaksenne taas kerran. Kaksikymmentäyksi vuotta sitten monet ajattelivat kaiken olevan spekulointia, kun he lukivat Kryon-kirjoja. Tänään se on todellisuuttanne. Mitä mahtavat tämän päivän spekuloinnit tuoda teille 20 vuodessa? [Kryon hymyilee]


Annettu rakkaudessa tänä päivänä. Ja niin se on.


Kryon


*Marraskuu 2002, Kryon-kirja 10, sivu 152

**Joulukuu 2007, nettiaudio [ www.kryon.com/financial] 28 minuutin kohdalla

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: