WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 17. helmikuuta 2011

Ympyränlaki ja Kolmionlaki

Arkkienkeli Mikael


Ole turvallisella mielellä!

Olet erityisten siunausten kohteena tällä hetkellä: Arkkienkeli Mikael on luonasi auttamassa ja suojelemassa Sinua. Pyydä hänen läsnäoloaan aina, kun pelkäät tai tunnet olevasi turvaton ja eksyksissä, etkä tiedä mihin suuntaan kulkea. Arkkienkeli Mikael huolehtii kaikkien niiden ihmisten elämäntarkoituksen ja elämäntehtävän löytämisestä, jotka haluavat ilmentää todellista olemustaan. Hän antaa sinulle myös Rohkeutta ja kannustaa sinua kulkemaan omaa polkuasi, omalla tavallasi. Arkkienkeli Mikael suojelee pyynnöstämme myös omaisuuttamme ja kotiamme, sekä meille rakkaita ihmisiä kielteisiltä energioilta.
 
Rakkaat mestarit, olette eläneet epätodellisessa maailmassa - harhamaailmassa, jossa totuutta on vääristelty, muutettu ja myös poistettu, jotta on voitu ottaa pois Jumalan antamat voimamme ja pitää teitä vankina pelon, kamppailun ja puutteen todellisuudessa.

Luojan Mestarisuunnitelma tätä Universumia varten on tallennettuna Pyhään Mieleenne ja Avain Aikakausien Viisauteen ja Kykyyn taas kerran tulla Mestarikanssaluojaksi Maatasolle on tallennettuna Pyhään Sydämeenne. 

Siksi olemme korostaneet hyvin usein sen merkitystä, että poistatte suojaavan kilven, jonka asetitte solaarisydänkeskuksenne päälle aioneita sitten, jotta te ette tuntisi niin paljon tunneahdistusta. 

Ette tiedostaneet sitä, että tekemällä tämän himmensitte kovasti säteilyänne, sillä myös jumalaisen Luojavalon sisään- ja ulosvirtaus Pyhässä Sydänkeskuksessanne väheni kovasti. 

Sen jälkeen Teillä oli vain Peruselämävoiman Puolispektri, minkä kanssa työskennellä. Kolminkertainen Liekkinne ei voinut enää Roihuta. Siksi myös ilmentämisen Kanssaluomiskykynne vähenivät ja näin alkoi kamppailu, jotta voisitte yhdistyä jumalaisesti annettuihin ominaisuuksiinne ja lahjoihinne ja käyttää niitä.

Olette nyt suuressa peruuttamis-, korjaamis- ja laajentumisaikakaudessa, jolloin teille annetaan tilaisuus harmonisoida kaikki negatiivisuus, mitä olette henkilökohtaisesti luoneet, sekä ne epäoikeudenmukaisuudet, joita teille on pakotettu. 

Olemme selittäneet, että silloin kun Te, Tähtisiemenet, aloititte matkanne suureen tyhjiöön ja ilmentämättömään Universumiin, tehtiin seikkaperäinen suunnitelma polusta takaisin jalostuneen Valon Ulottuvuuksiin ja laitettiin odottamaan, kunnes olisi tarkoituksenmukainen aika ja tietyt olosuhteet. 

Tuo aika on tullut ja suunnitelma aktivoitiin 1980-luvun alkupuolella maan aikaa. Kuten tiedätte, ihmiskunnan ja maapallon jokainen elämänvaihe on radikaalisti muuttunut viimeisten 30 vuoden aikana. 

Rakkaat, tiedostakaa, että se mitä on tapahtunut lähimenneisyydessä, on vasta alkua vielä suuremmille muutoksille ja pyrimme antamaan teille tekniikoita, kehittynyttä informaatiota ja opetusta ja kaikki mahdollisuudet kulkea muutosaalloilla helposti ja sujuvasti.

Olemme selittäneet lyhyesti useilla tavoilla, miten jakauduitte jumalaisen "minä olen" -olemuksenne pienemmiksi osiksi, mikä valmisteli teitä aina vain tiheämpien ja matalampien taajuuksien sekä alempien ulottuvuuksien galaksien, aurinkokuntien ja planeettojen luomiseen. 

Olemme myös puhuneet, miten jumaluutenne jokainen sirpale sitten jakautui Kahdeksi Valonkipinäksi - toinen kera feminiiniominaisuuksien ja toinen kera maskuliinipiirteiden. 

Jokainen näistä syvällisistä jakautumisista tehtiin pienessä Valopyramidissa, joka luotiin erityisesti tuota tarkoitusta varten. 

Mestarisuunnitelma oli idioottivarma, sillä joka kerta jakaessanne olemuksenne jätitte Eteerisen Kopion odottamaan jälleenyhdistymisaikaa yhteen Pikkupyramidiin. Näitä henkilökohtaisia Pyramideja on ripoteltuna ympäri Universumia jokaiseen ulottuvuuteen ja moniin aliulottuvuuksiin.

Isä/Äiti Jumalamme, Elohim/Muodon rakentajat ja Arkkienkelit ovat luoneet eläviä Valopyramideja jokaiselle luomistasolle, jotta voisitte saada pääsyn Elämän Rakennuspalikoihin.

Nämä elämän antavat muodot antavat pääsyn valotaajuuksiin, jotka ovat välttämättömiä transformaatiokomponentteja, jotta te ihmisolentoina voitte palata korkeamman tietoisuuden tilaan - jumalaiseen tilaanne.

Olette yhdistymässä moniin osiinne, jotka sijaitsevat Viidennen Ulottuvuuden monilla tasoilla, ja jotkut Teistä ovat yhdistyneet myös Kuudennen Ulottuvuuden olemuksenne Sirpaleeseen tai Pariin. 

Silloin kun puhumme Sielun Yhdistymisestä, kyse ei ole vain yksittäisestä tapahtumasta.  

Kyse on jatkuvan, ihmeellisen ja monimutkaisen prosessin alusta, missä joka kerta kun energiapuumerkkinne saavuttaa tietyn taajuuden, yhdistytte johonkin sielunne/korkeamman itsenne korkeampaan osaan. 

Pyramidi joka sisältää tuon osanne eetterikopion, siirtyy harmoniaan valopilarinne kanssa, mikä on yhteytenne "minä olen" -olemukseenne/Jumalitseenne, ja asteittain tuon sirpaleen olemus yhdistyy sieluitsenne kanssa pyhässä sydänkeskuksessanne. Silloin kun saavutatte Jumaltietoisuuden tietyn tason, prosessi nopeutuu kovasti ja aika kunkin sieluyhdistymisenne välillä lyhenee dramaattisesti.

Ympyränlaki on käynnistetty tässä universumissa ja tämän suuren Ylimmän luojan siemenajatuksen energiavaikutus toimii nyt täydellä teholla. 

Tämän luomisvaiheen laajentumisaika on tullut loppuun ja jakson nykyvaiheeseen sisältyy, että Luoja lähettää olemuksensa yhdistymään kaikkeen, mitä on luotu tämän tietyn laajentumisjakson aikana. Kyse on kaikkien tasapainoisten, ilmennettyjen luomissubstanssien yhdistymisestä, jotta Ylin Luoja, Kaikkeuden Jumalat ja Jumalattaret sekä kaikki Suuret Valo-olennot voivat tietää ja kokea kaiken, mitä he ovat luoneet. 

Olette kuulleet monta kertaa sanonnan "niin ylhäällä kuin alhaalla" ja tämä on tärkeä totuus muistettavaksi. 

Aivan kuin te olette ottamassa takaisin kaikki jumaluutenne osat, sama jälleenyhdistymisprosessi on tapahtumassa Ylimmästä Luojalähteestä ulospäin.

Informaatio mitä olemme antaneet auttamaan Kanssaluomiskykyjenne takaisinottamisessa, on Mikrokosminen kopio luovasta prosessista Kaikkeudessa. 

Ensin teidän on saavutettava kyky ammentaa tämän Universumin metatronisen valon/elämänvoiman koko spektriä nimeltään timantinkovat hiukkaset, joita säteillään Elämänvirtaan Isä/Äiti Jumalamme Sydänytimestä. Siihen voi päästä, kun Energiapuumerkkinne on viritetty Neljännen Ulottuvuuden keskivaiheille tai korkeammalle.

Hyödyntääksenne tätä jumalaista lahjaa teidän on ymmärrettävä ja sovellettava ilmentämisen Universaaleja Lakeja ja teidän on Aktivoitava Valon Timantinkovat hiukkaset puhtaalla aikomuksellanne, ennen kuin tämä Valo-olemus voidaan aktivoida ja se voi virrata ulos maailmaan. 

Tämän prosessin nopeuttamiseksi on tärkeää, että olette luoneet oman henkilökohtaisen Luojapyörän tai Elämänkukkakehän ympärillenne ja olette täyttäneet sen huolellisesti suurella suunnitelmallanne tulevaisuudesta. 

Se jälkeen kun olette äärettömyyshengityksen kautta keskittäneet aikomuksenne ja tarkoitukselliset toimenne, ilmentämisprosessi nopeutuu kovasti aineellisessa maailmassa.

Luomisaaltoilu ei lopu koskaan. On hiljaisen pisteen tauko, silloin kun Siemenajatuksia muodostetaan ja yhdistetään ja Elämänolemus aktivoituu Luojan Sydämessä ja mielessä ja jokaisella luomistasolla - aina teihin saakka, ihmiskanssaluojina maaplaneetalla. 

Tämä suoritetaan valelemalla tai aktivoimalla Siemenajatuksia Rakkaudella. Siemenajatukset hengitetään sitten tyhjiöön ilmennettäväksi muodon maailmaan. Tämä prosessi jatkuu jokaisen suuren syklin läpi, kunnes paluu- tai jälleenyhdistymisprosessin on aika alkaa. Koko luominen on yhdistymässä jumalaisen Valon Suureksi Luojaympyräksi ja odottaa seuraavaa suurta hiljaisen pisteen taukoa ja seuraavaa merkittävää laajentumisjaksoa. 

Tämä prosessi toistuu uudestaan ja uudestaan luomisen joka tasolla tässä universumissa.

Olette keskellä Kosmista jälleenyhdistymisprosessia, urheat ystäväni, ja kehitytte määrättynä aikana tavalla tai toisella. 

Teidän on oltava tietoisia, että tämä transformaatioprosessi on pitkä ja monimutkainen jakso.

Se voi kuitenkin olla upea matka, jos käytätte hyödyksenne ne viisausopetukset ja työkalut, joita tarjoamme teille. 

Ympyränlaki toteaa, että jokaisen Luovan Pyrkimyksen on alettava tahdon/voiman hiljaisesta pisteestä, Luojan/kanssaluojan ydinolemuksesta.

Kolmionlaki on toinen tärkeä luomisen komponentti.

Teille on raamatusta tuttu kolminaisuuskäsite "Isä, Poika ja Pyhä Henki",

mikä on todellisuudessa Jumalan maskuliinipuoli, jumalaisen tahdon/voiman ensimmäinen säde ja Pyhä Henki on Jumalan äitiosa, mitä on valeltu Isä Jumalan mielen siemenajatuksilla, timantinkovilla hiukkasilla. 

Siemenajatukset aktivoidaan sitten Rakkauden/Viisauden toisella Säteellä Äiti Jumalan Sydänytimessä ja sitten ne lähetetään Universumiin Elämänvirran välityksellä Aurinkojen (pojat ja tyttäret) käytettäväksi kolmannen Säteen laatujen, ominaisuuksien ja piirteiden kautta, maailmojen ja upeiden asioiden luomiseksi loputtomasti.

Kolminaisuus on ollut ajava Voima tässä Universumissa. 
Arkkienkeli Metatron, Lordi Melchizedek ja Minä, Arkkienkeli Mikael, muodostamme tietoisuuskolminaisuuden Universaalilla tasolla. 

Me kannamme ja säteilemme Isä/Äiti Jumalamme jumalaisen Valon, jumalaisen viisauden ja jumalaisen tahdon piirteitä ja laatuja tähän Universumiin. 

Tietoisuuskolminaisuus on tärkeä Luovan Prosessin tekijä, sillä on käytettävä kolmen voimakkaan Jumalsäteen ominaisuuksia, laatuja ja piirteitä, jos haluaa tulla menestyksekkääksi ja tehokkaaksi muodon kanssaluojaksi millä tahansa luomistasolla.

Te, Tähtisiemenet, olette liittyneet moniin ryhmiin, pieniin ja suuriin, ympäri Universumia ja olette hyväksyneet erityistehtäviä, mitkä oli tarkoitus toteuttaa ryhmänä eri paikoissa ja tiettyinä aikoina. 

Olemme maininneet aiemmin, että teidät on 
koodattu aika- tai tapahtumalaukaisimilla Timanttiytimellisessä Jumalsolussanne ja ne on aktivoitu tai aktivoidaan erityiseen aikaan tai silloin kun suuren suunnitelman tietyn osa oli määrä käynnistyä. 

Olette olleet osana monissa Kolminaisuussoluissa, mitkä muodostuivat Korkeimman järjestyksen erityistehtävistä. Nämä Kolmikot koostuvat tavallisesti läheisistä Sielunkumppaneista tai Sieluista, joilla on ollut yhdessä monia erityistehtäviä menneisyydessä ja jotka tulevat yhteen myös tulevaisuudessa. 

Kolmen, yhdeksän ja kahdentoista ryhmiä yhdistyy useammin ja useammin näinä jälleenyhdistymisaikoina ja tätä tapahtuu vielä useammin tulevaisuudessa.

Oletko valmis laajentamaan visiosi yksityisen pikkumaailmasi tai mikrokosmisen todellisuutesi yli? 

Oletko valmis ja halukas hyväksymään sen totuuden, että vaikutat jossain mielessä kaikkiin ja kaikkeen Universumissa ja että kaikki maan päällä ja kaikissa muissa Ulottuvuuksissa vaikuttaa myös sinuun? 

Kysymme teiltä jokaiselta: oletko valmis käyttämään niitä ihmeellisiä lahjoja, jotka ovat jumalainen syntymäoikeutesi? 

Mikä on perintösi ihmiskunnalle ja maailmalle? 

Kurkottakaa Tähtiin, Rakkaat, sillä siinä ei ole mitään rajoja, mitä voitte ilmentää, silloin kun visionne ovat harmoniassa Jumalan suunnitelman kanssa ja kaiken suurimmaksi parhaaksi.

Kutsukaa meitä ja autamme teitä päätöksenne vahvistamisessa. Tietäkää, että olemme aina lähellä innostamassa, opastamassa ja suojelemassa teitä ja säteilemässä teille Isä/Äiti Jumalamme Rakkautta.

Olen arkkienkeli Mikael.
YMPYRÄNLAKI JA KOLMIONLAKI
 
Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Lokakuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: