WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Miten Jumala toimii ihmiskunnan kanssa

Pertti Vierikko maalaus Kiitos!

KRYON MANHATTANILLA 2007: MITEN JUMALA TOIMII IHMISKUNNAN KANSSA

Lee:

Kryon antaa taas Manhattanilla viestin, joka puhuu tavoista, joilla Jumala toimii ihmiskunnan kanssa. Miksei Jumala tule alas oikaisemaan tätä sotkua? Jos Jumala todella olisi olemassa, hän tekisi niin. Jotkut sanovat jopa Jumalan olevan kuollut, koska vaikuttaa olevan vain huonoja ja vielä huonompia uutisia. Vastaus ei ole uusi, mutta kenties teidän pitäisi lukea (tai kuulla) se uudestaan?


Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä selkeämmän ymmärrettävyyden aikaansaamiseksi. Usein yleisötapahtumassa kommunikoidaan energiaa, mitä kirjoitetuilla sivuilla ei ole. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Manhattanin keskustassa maaliskuun alussa 2007.


Tervehdys, rakkaat ystävät, minä olen Kryon Magneettipalvelusta.


Mahdotonta! 

Jotkut sanoisivat, että sellaista ei voisi tapahtua, että te kokoontuisitte tällaiseen paikkaan, ihmisolento istuisi tuolissa ja sisään tulisi energioita verhon toiselta puolelta. No, en odota teidän uskovan tätä. Miksi ette uskomisen sijaan koe todistetta siitä?  

Miksi ette sen sijaan tunne sitä Rakkautta, jota virtaa tähän suloiseen, suloiseen paikkaan? Miksi ette sanojen sijasta kunnioita sitä tosiasiaa, että Jumala on täällä? 

 Ja jos ette näinä muutamina opetuksen ja selityksen hetkinä kuule mitään muuta kuin musiikkia [säveltäjä Robert Coxon säestää kanavointia] ja täällä istuvan ihmisolennon jaarittelua, kenties todellakin täytytte Hengestä ja tiedätte tämän olevan totta. Antaisitteko tämän tapahtua? Voisitteko lopettaa uskomisen siinä määrin, että sallisitte veljen, sisaren puhua Sydämellenne tänään? Tekisittekö niin?

Näin suoloisessa ja turvallisessa paikassa voitte ajatella mitä tahansa ajatuksia, mitä haluatte, ja luopua peloista, antaa niiden pudota ja tulla lakaistuiksi pois, hävitä. Tästä tässä paikassa on tänään kyse - niilläkin jotka eivät usko, että jotain kanavoinnin kaltaista voisi tapahtua. Epäilijä, olisiko siis OK, että Jumalan rakkaus tulisi tänne sisään? Kenties koskettamaan sydäntäsi? Tiedämme, keitä täällä on. Me odotimme tulevaksi niitä, jotka täällä ovat, niitäkin jotka sanovat: "En tiennyt olevani tulossa", tai "Olen tullut jonkun toisen kanssa". Kerron sinulle, ettei ole mikään vahinko, että istut tuolissa, rakas ihmisolento. Ei mikään vahinko todellakaan. Sillä Jumala tuntee sen, mitä kannat sisälläsi - tarpeesi, halusi, turhautumasi.


Ihmisolennot eivät ymmärrä sitä, että teillä oleva henkinen varustus on valmiina lähtöön. Synnyitte kaksinaisuuteen, kuten kumppanini on puhunut teille juuri tänään. Teidät saatettiin tälle planeetalle pimeässä energiassa, energiassa joka on todellisuudessa ennakkoasetelmaltaan teitä vastaan. Se ei auta teitä löytämään Jumalaa tai havaitsemaan sisäistä jumaluutta. Se ei auta teitä näkemään moniulotteisuutta. Ja hyvin monet teistä sanovat: "No, en tiedä mitä tehdä. Miten voin saada jotain tapahtumaan elämässäni? En todellakaan tajua sitä. Missä Jumala on?"


Sanon tämän siis sinulle, rakas ihmisolento, sanon sen uudestaan, niin kauan kuin kumppani pystyy henkäisemään sen ulos. 

Ylösnousemukseen on yksi askel ja se on ensimmäinen askel. Ihmisolennon on istuttava alas ja annettava puhdas tahdonilmaisunsa puhuen vain omalle korkeammalle itselleen ja sanottava: "Rakas Jumala, kerro minulle, mitä minun tarvitsee tietää. Olen valmis aloittamaan prosessin." Eikä sinun tarvitse edes tietää, mikä prosessi on! Se on tahdonilmaus jonkin monitahoisen alkamiseksi tietämättä mitään siitä, miten. 

Älä yritä ylianalysoida sitä, mitä sinun täytyy seuraavaksi tehdä. Miten olisi vain istuminen täällä ja itsesi rakastaminen? Mitä siitä sanot? Rakasta itseäsi! Onko sinulla rohkeutta uskoa, että ehkäpä olet taivaan olento? Olet aina ollut ja tulet aina olemaan. Onko sinulla sitä rohkeutta? Onko liian uskomatonta ajatella, että olet ikuinen?

Et ole täällä vain pientä hetkeä, ihmisolento, olet täällä ikuisesti! Ja tällä planeetalla kuljeskelet, kunnes elämäsi on ohi. Se on piilossa oleva tosiasia, rakas ihminen… täysin piilossa oleva. Sinulta vaaditaan sen ymmärtämistä, että tarvitaan puhdasta luottamusta, joka luo niin voimakkaan uskoenergian, että jonain päivänä ihmettelet, miten teit sen. Sinun tarvitsee vain työntää tuota ovea ja kaikki ne DNA-kerrokset, joista kumppanini puhuu, alkavat sinulla aktivoitua siinä järjestyksessä, kuin niiden pitäisikin. Matka ei ehkä ole yksinkertainen, mutta ovi sen aloittamiseen on tämä.


Pimeän ja valon tarkastelua


Aiomme puhua taas kerran pimeästä ja valosta. Se on vähän samaa, mitä olemme sanoneet teidän Yhdistyneiksi kansakunniksi kutsumassanne [Lee oli YK:ssa viikkoa aiemmin ja kanavoi Kryonia]. Teen tämän tarkastelun päästäkseni alkuun. Sitten vaihdan vaihdetta ja siirryn johonkin muuhun. Mutta haluan teidän kuulevan tämän: On hyvin paljon väärinymmärrystä siitä, kuka Jumala on, ja miten Henki työskentelee ihmiskunnan kanssa… hyvin paljon väärinymmärrystä.


Mytologia saisi teidät uskomaan, että Jumala istuu jollain alustalla katsellen teitä, vetäen ja työntäen asioita. On ajatus, että Jumala on niin voimakas, että hän pystyy tekemään mitä tahansa maan päällä ja usein tekeekin. Eikö tämä lopulta olekin sitä, mitä teille on opetettu?


Siksi olisi niitä, jotka parkuisivat sanoen: "Jumala, miksi et paranna tätä planeettaa? Katso kamppailua, surua, kuolemaa, onnettomuutta ja uskomatonta surua - äitien ja isien, lapsien…voi, miksi et tule alas oikaisemaan tätä sotkua?" Ja sitten on niitä, jotka sanovat: "Se että asiat ovat tällaisessa myllerryksessä, on todiste siitä, ettei ole mitään Jumalaa. Jumala ei koskaan sallisi tämän tapahtuvan." Mutta ette tiedä, miten Jumala työskentelee ihmiskunnan kanssa, ja jos ymmärtäisitte sen, elämänne muuttuisi. Jos todella ymmärtäisitte, käsittäisitte lopultakin, miten sovitte Jumalan kuvaan. Ja niinpä aion kertoa teille vielä kerran ja ehkäpä yllätänkin teidät jollain uudella.


Tässä on tämän kokeen oletus: 

Jumala voi tehdä työtä vain niiden ihmiskunnan osien kanssa, jotka sallivat valon vapaan valinnan. Ovi jonka läpi Jumala kulkee, on ovi, jonka ihmisten korkeampi itse avaa. Tämä muuttaa pimeän ja valon tasapainoa tällä planeetalla, ja Henki pystyy työskentelemään ainoastaan noiden valokohtien kanssa, noiden ihmisolentojen kautta, jotka värähtelevät korkeammalla tasolla.

Siksi vapaa valinta on pyhä. 


Nämä ovat säännöt, ja jos planeetta päättäisi sammuttaa valon ja mennä pimeyteen, Jumala perääntyisi. Näin asia on, ja olette tienneet tämän ja työskennelleet sen kanssa aioneita. Se on kaksinaisuutenne. Tulitte tuntemaan sen sielunne intuitiivisella tasolla. Siksi kannustus tuon oven avaamista Jumalalle, on kannustusta valon päästämiseksi sisään, ja puhumme tästä ihan hetken kuluttua, sillä tiedän puhuvani kehässä.

Minäpä kerron teille tämän. Jumala voi työskennellä vain teillä olevan valon kanssa, mutta menneinä 20 vuotena jotain merkittävää on tapahtunut, ja se on, että itse valo on muuttunut. Se on voimakkaampaa nyt ja kirkkaampaa kuin se oli. Vaikka teillä olisikin siis sama määrä ihmisiä säteilemässä valoa, tuo valo on voimakkaampi. Se ulottuu kauemmas ja vaikuttaa suurempaan määrään asioita. Ja tämä, rakkaat ystävät, on uuden ajan määritelmä, ja te tunnette sen, eikö niin?


Mitä ajattelitte, kun maailmanloppua ei tullutkaan? Mitä ajattelitte mayojen informaatiosta koskien vuotta 2012? Ettekö näe tekeillä olevia muutoksia? Ettekö pysty tuntemaan energian muuttuvan allanne? Ettekö ole tietoisia siitä, että Merkuriuksen perääntyminen on rankempaa nyt kuin viime kerralla tapahtuessaan? Miten monet teistä tunsivat sen? [Se tapahtui juuri.] Olette herkempiä nyt teitä ympäröivien planeettojen värähtelymuutoksille kuin koskaan ennen, koska tämä planeetta on enemmän kuin koskaan ennen synkronissa itse aurinkokunnan kanssa, ja te olette sen osa. Olemme kertoneet teille magnetismista. Olemme kertoneet teille säätilasta. Vuodesta 1989 lähtien olemme puhuneet teille tietoisuusmuutoksesta. Olemme kertoneet teille lapsista. Ja kaikkea tätä tapahtuu edessänne.


Valo tällä planeetalla on kirkkaampaa kuin se on ollut. Se mitä näette tänä päivänä Lähi-idässä, kuten te sitä kutsuisitte, johtuu siitä, että valo on kirkkaampi. Ja voisitte ehkä sanoa: "Ei vaikuta ollenkaan siltä, että siellä olisi valoa. Miten siellä näkemässämme voi olla yhtään valoa - kaikessa kuolemassa… vihassa?" Minäpä sanon teille vielä kerran: Silloin kun valo alkaa säteillä hyvin kirkkaasti, se valaisee asioita, jotka ovat aina olleet pimeässä. Silloin maapallo voi nähdä sen selvemmin. Ja juuri näiden asioiden katsominen muuttaa niitä. Tosiaankin, tämä planeetta on nyt jumissa, se ei ainoastaan kiistele, vaan sillä on arvoitus siitä, miten ratkaista jotain sellaista, mitä se ei tiennyt edes olevankaan viisi tai kuusi vuotta sitten.
 
Valo on kirkas. Se näyttää työstettävät asiat, eikö vain? Ja tiettyjä asioita saattaa olla epämiellyttävää nähdä ja katsoa - ihmisiä ja ihmisiä, jotka valitsevat pimeän ja valon valintansa mukaisesti.  

Ne alueet, joihin nyt loistetaan valoa, eivät olisi koskaan muuttuneet, jollei valoa olisi ollut. Taas tuhat vuotta olisi kulunut eikä mikään olisi muuttunut.

Ei teillä ole sellaisia aikoja käytettävänä, Valotyöntekijä. Sillä tämä planeetta on kulkemassa kohti taas yhtä aaltoa, energiasyöttöä, joka kirjaimellisesti tulee värisyttämään Kristalliverkkoa tavalla, jollaista ei ole nähty vähintään 1000 vuoteen. Silloin kun valo loistaa pimeille alueille, ne jotka haluavat pysyä pimeässä, reagoivat ikävästi… ne rimpuilevat vastaan ja tekevät, mitä tahansa vaaditaankin, yrittäessään säilyttää pimeyden. Sellaista ihmiskunnan kaksinaisuus on.


On sellaisia tuleviin sukupolviin suunniteltuja ominaisuuksia, jotka vain lemurialaiset ovat tunteneet. Olette siirtymävaiheessa ja tiedätte sen. Ja antakaa siis meidän vielä kerran kertoa teille yksikertaisimmalla tavalla, mihin pystymme, vertauskuvan majakasta… miten te liitytte siihen mukaan ja mitä voitte tehdä.


Takaisin vertauskuvaan majakasta


Kuvitelkaa majakka. Se on ankkuroitu rannalle ja se loistaa valoa opastaakseen laivoja mereltä turvallisesti satamaan. Se varoittaa vaarallisista vuorovesistä ja korkeista kareista, ja siellä se loistaa. On periaatteessa kolmenlaisia ihmisiä, jotka näkevät tämän valon tai sitten eivät. Ja puhumme tästä vielä kerran ja muutamme sitä vain vähän viime kerrasta [YK:ssa].


Ensimmäisen tyyppinen ihminen on laivassaan, mutta komentosillassa ei ole ikkunoita. Itse asiassa ne on laudoitettu umpeen. Hän ei näe majakkaa. Hän ei usko tarvitsevansa sitä, koska hän luulee tietävänsä kaiken valosta. Hänellä on siitä kertovia kirjoja. Hänellä on karttansa. Hänellä on kaikki työkalut. Hän ei tarvitse tuota uutta valoa, joka loistaa niin eri tavalla. Hän on siis laudoittanut ikkunansa ja hän aikoo ohjata sen mytologian ja historiatiedon perusteella, jota hänellä on ja jota hän on käyttänyt aiemmin. Siinä kaikki mitä hän tarvitsee… kysykää vaikka.


Toisen tyyppinen ihminen sanoo: "No, minulla on mytologia, karttani ja kompassi ja aion tehdä saman kuin tuo ensimmäinen laiva, mutta saatan joutua vaikeuksiin, joten minulla on kaihtimet, jotka voin nopeasti tarvittaessa nostaa. Silloin katson Uutta Valoa. Näin minulla on perusasiat kunnossa."


Sitten on kolmannen tyyppinen laiva, joka sanoo: "Tarvitsen todellakin tuota valoa! Aion ottaa lasinkin pois ohjaamostani. Minun täytyy tuntea tuo valo. Haluan hengittää sitä sisään. Aion seurata tuota valoa."


Palataanpa nyt takaisin hetkeksi ja analysoidaan muutamia näistä asioista ja niiden merkityksestä. Jotkut teistä ovat huomanneet, että asioiden toimintatapa on muuttunut. Se tuntuu erilaiselta, kuin uimiselta vastavirtaan, jotkut ovat sanoneet. Meditaatio vaikuttaa erilaiselta, ja asiat eivät toimi aivan samalla tavalla kuin ennen. Yritys saada runsautta elämäänsä on kuin keijukaisten nappaamista niiden kulkiessa ohi, jotkut sanovat. Henkinen todellisuus ei toimi samalla tavalla kuin ennen. Rauhaa on vaikeaa saavuttaa.


Tilanne ei ole sama kuin ennen, koska muutitte tämän planeetan todellisuutta vuonna 1987. Todellisuus ei nimittäin sovi yhteen teidän entisten karttojenne kanssa. Tämä on turvallinen paikka, joten voimme puhua siitä. Ihminen joka laudoittaa komentosiltansa ja sanoo: "Minulla on karttoja, minulla on perinteitä, minulla on mytologia", ei usko minkään muuttuneen. Tämä tapahtuu siihen saakka, kunnes hän päätyy karille eikä ole enää puhumassa asiasta. Hän on järkyttynyt, kun kartat eivät toimi enää.


Nekin ihmiset, jotka käyttävät valoa ollessaan vaikeuksissa, ovat järkyttyneitä, koska hekin ovat karilla silloin, kun oivaltavat olevansa vaikeuksissa. He eivät edes ymmärrä, mitä henkinen myrsky on. Vuorovedet ovat erilaisia, karit ovat siirtyneet ja valokin on muuttunut… jopa satama on eri paikassa!


Tämän haluan kertoa teille asiasta: Kaikkia näitä ihmisiä, jotka yrittävät navigoida näillä kolmenlaisilla ominaisuuksilla, rakastetaan tasavertaisesti. He ovat perhettä ja Jumala kunnioittaa heitä. Kuitenkin enemmistö heistä räpiköi. Ei tämä merkitse sitä, että he kuolevat karille. Tämä vain merkitsee sitä, että heidän elämässään on kiviä, aivan kuin on aina ollutkin, ja heille on vaikeampaa avata komentosiltansa ja lopulta nähdä, missä valo on. Ja olemme sanoneet tämän aiemmin: 90% maapallon väestöstä kuuluu näihin kahteen ensimmäiseen ryhmään. Voitte katsoa heitä ja nähdä vaikeuksia, surua, tuskaa ja draamaa heidän elämässään.


Entä sinä? Et olisi täällä tai lukisi tätä, ellei sinulla olisi jotain näkemystä siitä, mitä valo on, ethän? Istuisitko näissä tuoleissa kuuntelemassa tätä tai lukemassa, jos niin ei olisi? Kuuntelija joka ei ole täällä, lukija, minäpä kysyn sinulta tätä: Miksi kuuntelet tai luet tätä? Mistä valinnassasi on kyse? Luuletko, ettei Jumala näe sinua? Se ei tapahdu samassa aikakehyksessä kuin niillä, joille vaikutan puhuvan juuri nyt. Teitä on tuhansia, jotka ette ole parhaillaan täällä 3D:ssä. Kuitenkin tiedän juuri nyt, keitä te olette. On teidän nyt-hetkenne, eikö vain?


Mikä näistä kolmesta laivasta sinä olet? 

Oletko jo henkilökohtaisessa elämässäsi havainnut, millaista on työntää tuota ovea ja päästää Jumala sisään? Vai oletko laudoittanut sen umpeen ja puhut Jumalalle termeilläsi… vanhan energian termeilläsi? Ja jos tämä olet sinä, elämä on vaikeaa, eikö olekin? Oletko pohtinut, miksi se on niin vaikeaa? Eikö olisikin mukavaa pudottaa nuo taakat? Tämä on perusopetus ja sitä on tarkasteltu monin, monin tavoin viesteissäni hyvin pitkään.

Kuitenkin taas kerran kerron sinulle, että yksi niistä asioita, jotka tapahtuvat seuratessasi tuota valoa, on se, että sielustasi asiat ovat hyvin.  

Saat rauhan siellä, missä ei ole rauhaa… Alat olla tuomitsematta. Sinulla alkaa olla myötätuntoa heitä kohtaan, joista kerran et edes välittänyt.  

Yhtäkkiä myös punnitset mielessäsi niitä poliittisia asioita, joita et olisi uskonut tai edes kuunnellut… koska olet tasapainoisempi ja pystyt kuulemaan molempia puolia. Et ole enää yksipuolinen. Nyt vähintäänkin kuuntelet ja ymmärrät niitä, joita ennen kritisoit.

Kerron sinulle tämän, rakas ihmisolento, että valon tälle planeetalle luovat ne, jotka ovat ottaneet pois ikkunaluukut.
 
Kerron teille lisää tästä hetken kuluttua. Miten on henkilökohtaisen elämäsi laita? Mitä haluaisit oppia tästä päivästä… olemisesta tässä turvallisessa paikassa? Haluaisitko ottaa vähän tätä energiaa, tätä enkelisuloa kotiin mukaasi? Haluan kertoa sinulle jotain, josta et ole ehkä tietoinen. Toit juuri tätä energiaa mukanasi, kun tulit, et vain ollut aktivoinut sitä. Tämä erikoisenergia ei ole Kryon. Se on sen sisaren tai veljen energiaa, joka sinä olet. Tunnet nyt korkeamman itsen, et Kryonia. Jokaisella teistä on se. Se on tosiaan niin syvällistä… kuka ihmisolento todellisuudessa on.

Entä ne jotka tulivat parantumista varten? Minäpä puhun tästä ihan hetken. Huoneessa olevat parantajat, te tiedätte, että ette paranna ketään. Sen sijaan tasapainotatte heidät. Ja on ihmisolennon tehtävä katsoa tuota tasapainoa ja tehdä sillä, mitä haluaa. Jotkut parantuvat ja jotkut eivät, ja joillakin tapahtuu ihmeitä ja joillakin ei. Te kaikki tiedätte sen. Ja mikä tekee eron heidän välilleen, sen joka lähtee parantuneena ja sen joka ei? 

Minä kerron: "Hän joka päättää laudoittaa komentosiltansa ja sanoo: "No, kuljen vain sen mukaan, minkä tiedän", ei koskaan saa todellista parannusta. Kuitenkin hän joka avoimesti sanoo: "Haluan kokea sisäisen valon", ymmärtää asioiden muuttuneen, ja että ihmisen suhde Jumalaan on muuttunut. Tämä ihminen sanoo: "Haluan valon, jota en ole vielä kokenut. En halua huolehtia enää. Haluan kyetä lähtemään tästä paikasta ilman, että ahdistus kalvaa. En halua kantaa huolta rahasta, ihmissuhteista tai työstä. Haluan antaa maailmankaikkeuden runsautta ympärilläni oleville.  

Haluan heidän katsovan minua ja sanovan: "Sinussa on todella jotain erilaista."

Kenties sinä sanot näin tänään? Jos niin on, tulit oikeaan paikkaan! Kuuntelija ja lukija, tulit oikeaan paikkaan. Tämä on sinua varten. Miksi et istuisi täällä hetken aikaa ja todella omaksuisi sitä, mitä sanon. Sinulla on sisälläsi jumaluus. Se on kuin purkki, joka odottaa vapaan valintasi avaamista. Ja jos et avaa sitä, ei tule mitään ratkaisuja. Voi, ei mitään pahaa tapahdu. Tapahtuu vain niin, että aallot heittelevät tuota purkkia kuten on tapahtunut koko elämäsi ajan. Mutta kun avaat tuon purkin, se jumaluus tulee ulos, joka sinä olet, ja alat todellisen kommunikoinnin Hengen kanssa ja saat viisautta hallita aaltoja.


Hengen voima on täysin riippuvainen ihmisistä


Minäpä kerron teille taas kerran: 

Olette vastuussa tämän uuden energian aalloista, ja entiseen on suuri ero. Olette vastuussa omasta kohtalostanne, omasta draamastanne tai draamattomuudestanne, jos niin päätätte… omasta surustanne tai parantumisestanne. 

Paljastus on selvä ja se on tämä: Jumala ei voi tehdä mitään ilman, että ihmiset avaavat oven valon esiintulolle. On kyse enemmästä kuin vain vapaasta tahdosta. Kerromme teille, että työntäessänne tuota ovea, jotta voitte auttaa itseänne tällä planeetalla, tapahtuu niin, että verhon toiselta puolelta työnnetään takaisin. Ja valo menee tuosta verhonraosta ja siitä tulee maapallon valoa… osa jonka kautta Jumala näyttäytyy ja toimii.

Haluatteko tietää, kuka Jumala on tällä planeetalla. 

Se on yhdistelmä niistä Valotyötekijöistä, jotka istuvat täällä kuuntelemassa ja jotka lukevat tätä, ja jotka antavat valon loistaa tuosta ovesta planeetalle. Ja tämä on ainoa kulkuneuvo, joka Jumalalla on tämän planeetan muuttamiseen. 

Miltä tämä saa teistä tuntumaan? 

Jumala ei siis istu valtaistuimella, leiki ihmisten kanssa ja sekoita valoa ja pimeyttä. Sen sijaan Jumala odottaa maapallon valopisteiden, Valotyöntekijöiden, vapaata valintaa avata ovensa.

Silloin kun avaatte tuon puhtaan tahdonilmaisun oven, valoa virtaa ulos… ja se on maapallon valoa, ainoaa valoa jota Jumala voi käyttää. 

Alle puolen prosentin teistä täytyy tehdä tämä valinta, että maapallonrauha toteutuu.  

Kerron teille taas kerran, että kantamanne Valo on paljon voimakkaampaa kuin mikään pimeys tällä planeetalla. Se on aktiivista. Ei ole pimeyttä, kun on vähänkin valoa. Oletteko huomanneet? Koko pimeyden käsite häviää, kun yksi tulitikku raapaistaan. Tämä on teidän voimanne päästää Jumala maan päälle.

Puhutaanpa nyt ilmeisestä. Edessänne on kanavoitu viesti. Mikä antaa Hengelle kyvyn tulla tähän paikkaan puhumaan vapaasti teille näistä asioista? Mikä sallii Hengen liikkua tämän paikan läpi koskettamaan teitä ja sydäntänne? Tämä johtuu siitä, että istumalla täällä Manhattaniksi kutsumassanne paikassa olette avanneet oven. Se on pieni portaali, mutta luvallanne, valiten vapaasti kuuntelevanne Hengen sanoja, sallitte valoa kaadettavan planeetallenne. 

Oven ollessa avoin valo loistaa kirkkaasti. Ja jos haluatte pitää tuon oven auki, se on helppoa. Älkää vain sulkeko sydäntänne. Älkää antako pelon hallita tekemisiänne… älkää pelätkö Jumalan Rakkautta.

Aion nyt puhutella niitä, jotka istuvat edessäni. Voi, veljet ja sisaret, tiedän taaskin, keitä te olette. Tiedän, mitä olette käyneet läpi, ja tiedän, mitä parhaillaan käytte läpi. Edustan Kryonia, ryhmää jonka olette tunteneet monilla eri nimillä ja kielillä aikojen kuluessa. Olen tämän planeetan auttaja. Seison syntymänne ja kuolemanne portilla. Minut tunnetaan monilla nimillä. Rakastan joka tapauksessa ihmiskuntaa. Eikö olisi hyvä aika muuttaa omaa uskomustanne? Voisiko tämä olla totta? Voisiko tämä tapahtua? Kannattaako tätä tutkailla omassa sydämessään?


On niitä, jotka ovat tulleet parantumista varten, eivätkä he edes tiedä siitä tänä päivänä. Lasken, että teitä on neljä, jotka lähtevät erilaisina kuin tulivat. Tiedän, keitä te olette. Sen takia ilmestyitte paikalle. Nyt teitä on viisi.


Ja niin, Valotyöntekijä, voitko juhlia heitä, jotka ovat tänään parantuneet? Voitko sanoa pehmeästi itsellesi, hiljaa mielessäsi: "Kiitos, Henki, että rakastat meitä niin paljon". Minä sanon tämän: Ihmisolennot, kiitos myötätunnostanne, että sallitte näiden joukossanne olevien löytää tämän viisauden, jota varten he tulivat. Viisi parantumista, eivätkä ne kaikki ole fyysisiä. Joidenkin sydän on parantunut. Täällä on tapahtunut myös "menneisyyden parantumista". Tiedän, kuka olet, rakas ihminen. Ja kerron sinulle, että sinun ei tarvitse enää herätä ahdistukseen, koska Jumala on kanssasi. Ne joita olette rakastaneet ja jotka olette menettäneet, kulkevat täällä käytäviä pitkin. Kuitenkaan monet teistä eivät edes tiedä sitä. Mekanismi on mahtava ettekä te edes tiedä sitä. Olette rajoittuneita näkökyvyltänne, mutta ette siinä, mitä voitte tuntea, tai kantamanne viisauden osalta.


Ja niin se on, että tänä iltana olen tullut taas kerran mukanani tietoa pimeydestä ja valosta. Niin on taas kerran, että olen tullut paljastamaan, miten Jumala toimii ihmiskunnan kanssa. Ja niin se on, että olen taas kerran tullut pesemään jalkasi ja kertomaan sinulle, että tulen näkemään sinut uudestaan. Ja kun sen teen, puhumme tästä päivästä ja sekoitamme energiat keskenään, kuten olemme tehneet niin monta kertaa aiemminkin, lemurialainen.


Ja niin se on.


Kryon
Kryon-henkiolentoa kanavoinut Lee Carroll (http://www.kryon.com)
10.3.2007 New York City, NY
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 

Pekka Ervast  

Ei kommentteja: