WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 7. helmikuuta 2011

Tutustuminen Aurinkologokseenne

Heliosta kanavoinut Michelle Coutant ( www.transformingradiance.com)

23.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Mitä ovat vastuusi aurinkologoksena?

Hei, rakkaat ystävät.

Se on hyvä kysymys, koska monet eivät tunne asemaani aurinkologoksenanne. Aurinkologoksena olen viettänyt monta vuosituhatta valmistautuen tähän vastuuseen. Se on asema, mikä on tärkein aurinkokuntanne tasapainon ylläpitämisessä. On universaalin energian hienovarainen tasapaino. Tämä tasapaino on täysin vireessä Jumallähteeseen, elämän ylläpitämisessä jokaisella planeetalla, kaikkein elämänmuotojen tasapainon ylläpitämisessä jokaisessa planeetta-asemassa ja suhteessa aurinkokuntaanne galaksissanne ja universumissanne.

On paljon tehtävää tämän tasapainon ylläpitämisen valvomisessa. Se on ikään kun laivan ohjaamista ja opastamista elämän merillä - kurssia säädetään ja ylläpidetään suunnassa pysymiseksi. Nämä säädöt liittyvät suoraan aurinkokuntanne hyvinvointiin ja ne tehdään suhteessa astrologisiin kappaleisiin, jotka vaikuttavat omasta asemastaan, kaunana paljaan silmänne ja instrumenttienne ulottuvilta. Monet näistä vaikutuksista aurinkokunnassanne kumpuavat Jumalasta ja Jumallähde ohjaa minua, kun teen säätöjäni.

Kaikilla planeetoillanne on todella elämää. Kun rakas maapallonne palaa oikeutettuun asemaansa taivaissa, teistä tulee tietoisia tästä elämästä, kun elätte värähtelyissä, jotka ovat välttämättömiä varmistamaan elämä toisilla planeetoilla. Kolmannessa ulottuvuudessanne ja käytössänne olevilla instrumenteilla planeettanne näyttävät elottomilta. Rakkaat, tämä on kolmannen ulottuvuuden harhaa.

Kysymys: Mitä ovat Vestan vastuut ja miten teette Vestan kanssa yhteistyötä?

Vesta ja minä teemme yhteistyötä täysin harmoniassa ja tasapainossa ylläpitääksemme aurinkokuntanne hyvinvoinnin ja terveyden. Vesta on toisten planeettojen, planeettalogoksen yhteistyökumppani, kun minä ylläpidän aurinkokuntanne energisen terveyden hienovireistä tasapainoa. Olemme täysin harmoniassa kaiken elämän kanssa aurinkokunnassanne ja teemme työtä täysin vireessä sen ylösnousemusprosessiin kanssa, minkä osa olette.

Voitaisiin sanoa, että Vesta ja minä olemme aurinkokuntanne tervetuliaiskomitea, kun maan ulkopuoliset tulevat käymään ja tarkkailemaan. Pidämme yllä kommunikointiyhteyttä vierailijoiden kanssa, jotka haluavat tulla tarkkailemaan maailmaanne ja planeettoja aurinkokunnassanne. Voisitte kutsua meitä yhteiskunnalliseksi komiteaksi ja tieteelliseksi tutkimuskomiteaksi, koska monet haluavat tulla aurinkokuntaanne näinä ennenkuulumattomina aikoina.

Kysymys: Selittäisitkö eteerisen auringon suhdetta fyysiseen aurinkoon?

Aurinkologoksena minä ja Vesta asumme eteerisessä auringossanne, joka on aivan sen maallisen aurinkonne takana, minkä näette ulottuvuudestanne. Nämä "yksiköt" ovat erillisiä, kuitenkin ne ovat yhtä - aivan kuin eetterikehonne on erillään ja kuitenkin yhtä ja virittyneenä teihin ja fyysiseen, mentaali- ja tunnekehoonne. Eteerinen aurinko on aurinkonne henkikeho. Se ei ole kuuma, se on kylmä ja rauhoittava. Koska kaikki ohjeet tulevat minulle ja Vestalle Jumallähteestä, teemme säätöjä ja hiontoja sallimaan näiden Jumallähteen ajatusmuotojen ilmaisemisen auringon fyysisessä kehossa - aivan kuin ajatusmuodot ilmaistaan ensin eetterikehossanne ja sitten fyysisessä kehossanne.

Kysymys: Onko auringossa yhteisöjä tai kaupunkeja?

Eetteriauringossa on suuri ja mahtava yhteisö - kultavaloyhteisöjä. Yhteisömme ovat aivan yhtä kiinteitä meille, kuin omanne ovat teidän ulottuvuudessanne. Sisätasoilla treenataan paljon niitä, jotka teistä haluavat tulla uniaikana oppimaan ja laajentamaan tietoisuuttanne planeettatason ulkopuolelle. Teissä ei ole kovin monia, jotka käyttävät hyödykseen tämän jumalaisen palvelun, mitä tarjotaan teille. Määrä on kuitenkin kasvussa. Pidämme myös solaariylösnousemuspaikkaa kaikille, jotka päättävät vierailla.

Meillä on parantumiskammioita, jotka auttavat teitä yhdistymisessä avainkoodeihin, tulikoodeihin ja pyhään geometriaan, mikä auttaa teitä, kun kohotatte tietoisuuttanne. Tämä pyhä informaatio annetaan teille valopakettien lataamisena. Voitte pyytää saada istua parannuskammiossa ja saatte näitä latauksia. Nämä aurinkovärähtelyt antavat ainutlaatuisen parantumiskokemuksen. Jokainen ylösnousemuspaikka jossa vierailette, antaa ainutlaatuisia värähtelyjä, jotka on suunniteltu saattamaan teidät tasapainoon ja harmoniaan integroidusti.

Teidän, rakkaat ystävät, on tehtävä irtipäästämistyö ja päästettävä irti kaikesta, mikä ei enää palvele teitä planeettatasolla, ja teissä on niitä, jotka pystyvät aloittamaan kaiken sen värähtelyn irtipäästämisen, mikä ei enää palvele teitä solaaritasolla. Teitä valvotaan niin, että te ette saa ylikuormaa, ja pyydämme teitä vaatimaan henkilökohtaisen voimanne ja pyytämään yhdistymistä korkeampiin värähtelyihin sujuvasti ja vaivattomasti, jotta te ette koe ylikuormaa ja jää jälkeen henkisellä polullanne.

Rakas Isä/Äiti Jumalanne ja korkeampien ulottuvuuksien suuret olennot antavat teille kaikki tarvittavat työkalut auttamaan, kun ylösnousette, ja taivaan komppania täällä auttaa teitä opastein ja ohjein näiden työkalujen käyttämisessä. Olemme täällä kanssanne rakastaen ja tukien. Kutsukaa meitä.

Olen Helios
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: