WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ihmismajakan suodattimet

Unto Heinonen kuvannut tämän KIITOS!


Tervehdys, rakkaat ystävät, minä olen Kryon Magneettipalvelusta.

On niitä jotka sanoisivat: ”No, mitä tuo tervehdys tarkalleen ottaen tarkoittaa?” Ja nyt kaikkien näiden vuosien jälkeen kenties joku teistä tietää, kuka minä oikeasti olen? Vaikka tämän planeetan magneettisäädöt on jo saatu valmiiksi teidän muutostanne varten, minä palvelen edelleen ihmiskuntaa - DNA:nne magnetismin sisällä. Minä pysyn aina ”magneettimestarina”.

Annetaan tämän huoneen asteittain täyttyä siihen pisteeseen saakka, että te voitte tuntea sen kuumenevan. Seurueeksi kutsuttu olentojoukko on joka kerta erilainen. Se on täynnä tuntemianne olentoja, oppaita ja niitä, joita te kutsuisitte vierellänne seisoviksi enkeliolennoiksi.

Esoteerisin asia - itse kanavoinniksi kuvailemamme tapahtuman lisäksi - on ehdotus, että tämä kokoontuminen on jälleentapaaminen, joka menee kaikkien uskomuksienne yläpuolelle. Ja jokainen teidän kanssanne yhdistyvä voi koskettaa teitä henkilökohtaisesti. 

Se on mahdollista, koska te sallitte sen henkisellä sydämellänne.  

No niin, minä kysyn sinulta ihminen 3D:ssä, haluatko sinä jäädä tällä kertaa olemaan kanssamme yhdessä näiksi muutamiksi minuuteiksi? Miten 3D:tä sinä haluat olla? Tämä on nimittäin turvallinen paikka. Täällä on turvallista antaa asioiden tapahtua. Sinun on turvallista ajatella asioita, joita et kenties aiemmin sallinut itsesi ajattelevan… myös 3D:n ulkopuolisia asioita.

Miten monet ihmisolennot itse asiassa istuvat alas ja kysyvät itseltään: ”Onko minun täällä olemiseeni jokin syy?” 

Voi, ei siksi että sinä olet vaikeuksissa, ei siksi että sinulla on ehkä ongelmia tai haasteita. Tämä on sen sijaan siunattu kysymys. Sitä kunnioitetaan, että ihmisolento nauttii täysin elämänjuhlasta ja kuitenkin sanoo: ”Onko siihen jokin syy, että minä olen täällä ja tässä paikassa?”

Sen vuoksi Kryon on täällä. Oivalsitteko tämän? Sen vuoksi tämä kanavointi tapahtuu. Sen vuoksi minä tulin antamaan teille nämä sanat - yksi kerrallaan lineaarisesti - ja kanavoinnit… yksi kerrallaan kumppanini elämän jatkuessa.

Teidän DNA:ssanne on jumalaisia työkaluja ja myös syvällistä jumaluutta. On olemassa tarkoitus ja suunnitelma, ja te olette paikassa, missä te voitte tehdä jotain maalle ympärillänne, vaikka te ette tietäisikään siitä. Mutta te tunnette sen, eikö vain? Tuntuuko teistä siltä, että te olette täällä jostain syystä?

Seurue on melkein asettunut tänne. Jotkut teistä tuntevat sen tämän ohjeistuksen aikana, te tunnette heidän painautuvan teitä vasten. Jotkut teistä, jotka ovat näkijöitä, näkevät täällä näyttämöllä olevan valon ja tietävät jotain olevan tekeillä, 3D:ssä ilmeisen lisäksi. He ehkä näkevät kumppanini muuttuvan, sillä hän aina tekee sen niitä varten, jotka valitsevat sen näkevänsä.

Ryhmän näkijät pystyvät myös todentamaan ja näkemään muutoksen ja värit, jotka ovat aina täällä, rakkaat ystävät, koska se heijastaa sillä tavalla lahjakkaiden moniulotteista puolta. On taas aika puhua ihmisolennon jumaluudesta, mutta uudella tavalla.

Ihmisen suodattimet

Tämän päivän opetus on mahtava viesti, mutta myös syvällinen - viesti, joka kirjoitetaan puhtaaksi ja me annamme sille nimen: ”Mitä te aiotte tehdä suodattimillenne?” Tiesittekö, että energian, jumaluuden, valon ja ajatuksen välittäjinä te suodatatte ne kaikki, niiden lähtiessä teistä ulos?

Kaikkien näiden vuosien aikana antamamme tiedon lähtökohta on ollut tämä: vertauskuvallisesti valotyötekijä lähettää valoa. Tämä pysyvä vertauskuva laajenee myös 3D-kuvaksi fyysisestä majakasta rannalla. Se julistaa, ettei majakoita koskaan rakenneta turvalliseen paikkaan. Ne lähettävät valoa sieluille, joiden tarvitsee nähdä se, ja auttavat laivojen ohjaamisessa sataman turvaan. Muutamien täytyy vaikuttaa moniin, ja ne ovat vakaita kuin kallio. Siksi monet teistä ovat todellakin tämän planeetan henkisiä majakoita näinä vaikeina muutoksen aikoina.

Teitä on yhteisöissä kaikkialla maailmassa. Teillä on valotyön sisaria ja veljiä maissa, joissa te ette koskaan käy, joiden kieli ja tavat olisivat teille vieraita. Kuitenkin teidän valonne on samanlaista kuin heidänkin - jumalainen ja selkeä olemus, joka vaikuttaa ihmiskuntaa ympäröivään pimeyteen ja antaa vaihtoehtoja kaikissa kulttuureissa.

Teitä on kaikkiaan kolme ryhmää juuri nyt, ja minä näen teidät kaikki. On lukijakunta, nyt-hetken kuulijakunta [tilaisuuteen osallistujat] ja tuleva kuulijakunta [nauhoitusten kuuntelijat]. Minäpä puhuttelen lukijoita. Tämän on hyvin kallisarvoista aikaa. Te joko todella ymmärrätte tämän viestin tai sitten ette, mutta olkaa kilttejä ja lukekaa se ja tuntekaa sen energia. Tulevalle kuulijakunnalle minä sanon, että tämä suora viesti teidän kuultavaksenne. Se asettaa teidät samaan aikakehykseen suorana, 3D:n nyt-hetkessä kuuntelevien kanssa. Minä tunnen sinut, kuuntelija. Sinä luulet, etten tunne, koska minä puhun täällä olevassa ajassa. Sinulle tämä on nauhoitus. Mutta minun mielestäni olen sinun sylissäsi juuri nyt - aivan kuin täällä olevienkin sylissä.

Jotain on ilmassa, ja täällä olevat tuntevat sen sakeuden, kun se lähestyy heitä. Kenties myös kolmas kieli on heidän huulillaan? [Henkinen, moniulotteinen kieli, joka ei ole lineaarinen ja joka porautuu ajan ja paikan läpi] He juhlivat tässä huoneessa olevaa jumaluutta. He ovat kotona! Se on sakeaa energiaa, eikö olekin, ja jotkut teistä tuntevat sen ja voivat tuntea sen muuttuvan. 

Voi, jotkut teistä myös kysyvät: ”Voisiko tämä todella tapahtua? Voisiko tämä olla todellista? Ääni toiselta puolelta verho puhumassa meidän kanssamme?” Minäpä kehotan teitä katsomaan näyttämölle jossain vaiheessa tämän aikana ja te näette sen olevan todellista. Jotkut teistä voivat myös nähdä ne olennot, jotka ovat aina kumppanini mukana kanavoinnin aikana. He tulevat seisomaan hänen vierelleen. He ovat suuria. Hän tuntee sen ja voi tuntea heidät. He asettuvat hänen kainaloonsa. Ja silloin opetus alkaa, ja näin se aina tapahtuu. Hän puhuu siitä harvoin, sillä se on vuosien harjoituksen mukana tullut ”voitelu”.

Niin vertauskuva jatkuu ja teidät haastetaan lähettämään valoa. Sen vuoksi te olette olemassa ja sen mukaisesti tämän planeetan hiljaisimmillakin on merkittävä panoksensa siihen, mitä seuraavaksi tapahtuu. Mutta sen täytyy olla puhdasta valoa eikä ”sen päällä” saa olla mitään. Siksi kaikki, mitä te laitatte tämän valon päälle ja mikä ei ole puhdasta ja jumalaista, on ihmisolennon luomaa ja, se on suodatin, jonka te vertauskuvallisesti laitatte valon eteen. Se olisi sama asia, jos oikea majakka laittaisi valonsa eteen suodattimen, joka muuttaa sen lähettämän valon luonnetta ja väriä. No niin, ei ole mitään syytä, miksi majakka koskaan tekisi sellaista. Eikä ole mitään syytä siihenkään, miksi ihminen tekisi sitä tieten tahtoen, mutta esoteerisesti katsottuna sitä tehdään joka päivä, ja se on tämän opetuksen aihe.

Kuvittele hetken aikaa laatikollinen suodattimia laitettuna valosi päälle. Minä tulen määrittelemään, mitä ne ovat. 

Tässä kohtaa sinä saatat jopa kieltää niiden olemassaolon sanoen: ”Valoni on niin puhdas kuin tahdonilmaisuni siitä.” Tosiaankin, sinä olet mahtava majakka! Sinun puhdas, tarkoituksellinen valosi on yhtä kirkas ja valkoinen, kuin mitä olet koskaan kuvitellut elämässäsi, kuitenkin (huokaus) tässä tulevat mukaan suodattimet! Katso tarkasti tuota suodatinlaatikkoa, sillä siinä on sinun nimesi. Tämä ei ole vain yksi ”höttö” kanavointi, rakkaat ystävät, sillä minä aion antaa teille merkittävän ”seuraavan askeleen” määriteltäessä sitä, miten muuttaa maapalloa.

Ihmisolento ilmestyy majakan katolle ja alkaa tehdä työtään. Hän meditoi, luo pyhän tilan ja aloittaa lähetyksensä. Kenties te ette ole ajatelleet näitä asioita aiemmin. Kenties te luulette voivanne erottaa valon lähetyksen henkilökohtaisesta elämästänne, mutta te ette voi. Te ette voi. Mestareiden kulkiessa maan päällä ja parantaessa ympärillään olevia, heidän on oltava ensiksi mestareita ja toiseksi parantajia. Mestaruus vaatii puhtautta, joka on hyvinkin saavutettavissa, koska se on rakennettuna DNA:hanne ja valmiina aktivoitavaksi. Mutta on aika ymmärtää, mitä teillä on edessänne.

Huolet

Mikä teitä huolestuttaa juuri nyt? 

Minä tiedän, keitä täällä on. Minä teidän, ketkä lukevat. Minä tiedän, mikä teitä huolestuttaa. Minä siis tiedän, että monia teistä huolestuttaa! Tiedättekö, miltä se näyttää? Voi, se on suuri tumma suodatin valonne päällä. Tiesittekö sen asettavan ”huolehtimisen suodattimen” suoraan pyhän valonne eteen? Kun te siis istuudutte alas meditoimaan ja haluatte lähettää valoa tälle planeetalle, se toimii kuin majakka. Se pyörii ja pyörii ja lähettää huolia, huolia, huolia, huolia. [Lee tekee Kryonin antaman liikkeen valosta, joka pyörii ja pyörii.] Tiesittekö sen? Se on suodatin! Se menee suoraan tuohon moniulotteiseen kommunikointilinjaan, joka on hyvin kallisarvoinen valotyöntekijälle ja tälle planeetalle.

Ennen istuutumistanne meditoimaan, te kenties haluaisitte puhdistaa itsenne kaikista huolista? 

 Se olisi arvokasta. Mutta te sanotte: ”Minä en tiedä, miten se tehdään. Minä tarkoitan, että minun tarvitsisi mennä täysin toiseen tilaan, mikä ei olisi minä. Koska minä huolehdin!” No, meillä on ratkaisu. Miksi ette menisi siihen ylösnousemustilaan, josta me olemme kertoneet teille monta kertaa ja vetäisi esiin tuota kätketyn DNA:nne energiaa, joka on teidän, ja poistaisi huolia? Poistaisi tuota suodatinta. Ei ole mitään syytä, miksi sen pitäisi enää olla tuon valon päällä.

”Kryon, minä en saa huolia pyyhittyä pois. 3D-asiat saavat ihmisen luomaan niitä. Ei niitä voi vain ”ajatella” pois. Me kannamme huolta, koska siihen syytä. En voi uskoa, että Henki kehottaisi meidät vain lopettamaan sen. Se on kuin pyytäisi meitä olemaan nälättä tai tuntematta kipua.”

Rakas ihmisystäväni, tässä kohtaa opetuksesta tulee vaikeaa. Jos sinä aiot olla majakka tälle planeetalle ja tehdä sitä, mitä tulit tekemään, sinun on päästävä ulos siitä 3D-laatikosta, johon sinä synnyit ja muutettava havaintoasi siitä, mitä sinä voit ja et voi tehdä ihmisolentona. Monet tällä planeetalla kulkeneista mestareista olivat jatkuvasti hyökkäyksen kohteena. Tutkikaa heidän elämäänsä. Olivatko he täynnä huolta ja toivottomuutta? Eivät. He olivat täynnä rakkautta, lempeyttä, empatiaa ja juhlintaa. Miten he sen tekivät? He ottivat itselleen sisäisen voiman, joka antoi heille jotain, minkä sinä et voi uskoa tapahtuvan! Miten sinä voit lähestyä tätä majakan tehtävää, kun et edes usko valoon?

On aika ymmärtää se lähtökohta, että ihmishavaintosi ulkopuolella on asioita, jotka ovat pyynnöstä sinun koko elämänne ajaksi. Kun näet tämän kanavoinnin loppuluettelon, ajattele ”minä voin”, älä ”miten minä voin?” Sillä nämä asiat ovat sitä, mitä me olemme opettaneet nyt 18 vuotta. Ja muuten, mestarit voivat lopettaa nälän ja kivunkin. Tutki heidän elämäänsä ja sinä näet sen aina vain uudestaan. Sinussa on mestaruus! Muuta omaa havaintoasi.

Turhautuminen

Entä turhautuminen? 

Monet teistä ovat turhautuneita tästä ja tuosta asiasta ja sanovat: ”Mitä minä teen? Minne minä menen? Mitä tapahtuu seuraavaksi? Miksi se tapahtui minulle? Ja MILLOIN minä oikein saan tämän ja tuon?” Te olette turhautuneita!  

Tiedättekö, että turhautuminenkin on suodatin?  

Me kysymme jälleen, että kun te katsoitte tämän planeetan mestarin silmiin - oli hänen nimensä sitten Kristus tai Buddha tai Parmahansa Yogananda tai Sai Baba - näittekö turhautumista? Ette!  

Te näitte iloa! Te näitte rauhaa. Te näitte selkeyttä ja tasapainoa.  

Ja taaskin te ehkä sanotte (turhautuneisuudessanne): ”No, nuo ihmiset olivat mestareita. Mitä odotat?” Ja jos sanoit niin, sinä et ole kuunnellut Kryonia kovin pitkään, ethän? Mitäkö odotan? Minä odotan tuon saman jumalaisen energian, joka teki noista ihmisistä mestareita, kumpuavan sisältänne ja aloittavan saman prosessin, sillä se on sisällänne asennettuna, saatavilla ja kypsä ilmentymään.

Mitä luulet sisälläsi olevan, shamaani? Sitä kutsutaan mestaruudeksi. 

Aiotko olla historian ensimmäinen turhautunut mestari? Sinä sanot: ”No, Kryon, minä olen turhautunut ja minulla on syytä siihen. Minä olen ihmisolento ja on minua turhauttavia asioita.” Taas näinä aikoina kuuluu Hengen ääni, joka sanoo, että miten olisi niistä pääseminen? Miten olisi olla ihmisolento samat tilanteet edessään, mutta ne eivät turhauttaisi sinua? Onko se mahdollista? Jos se on ja sinä voit sallia sen, avaa sydämesi, avaa kolmas silmäsi hetkeksi. Toivota tervetulleeksi mestaruus! Toivota tervetulleeksi ylösnousemus. Ymmärrätkö tämän? Yritä tuon ”mitä seuraavaksi” -oven työntämistä, sen jota uteliaana pelkäät. Yksi tapahtuvista asioista on se, että kaikki nämä turhauttavat asiat häviävät ja valostasi tulee kirkkaampi. Muuten sinä lähetät turhautumista, turhautumista, turhautumista. [Taaskin Lee tekee pyörivän valon liikettä.]

Minä voin nähdä sen nyt [katsoen etäälle]. Enkeli maapallon toisella puolella sanoo: ”Katso, tuolla on ihmisvalotyöntekijä. Kunnia olkoon, hän lähettää todellakin paljon jumalaista valoa. Voi ei, se onkin turhautumisen valoa.” [Naurua]

Ihmisen ennakkoasenne

Entä ennakkoasenne, ihmisen ennakkoasenne? 

”Kryon, minä en ole ennakkoluuloinen”, te saatatte sanoa. 
 Kaikesta siitä, mitä te voisitte olla, monet väittävät olevansa ennakkoluulottomia. Te sanotte varoneenne tätä. Ok, minä haastan teidät. Valmistautukaa meditoimaan juuri nyt ja lähettämään valoa hallituksellenne ilman mitään ennakkoasennetta. Auts! Taisin osua hermoon. Muistakaa, että valon lähettäminen ei ole sama asia kuin se, mitä haluatte sanoa Amerikan presidentille. Eivät enkelit sitä halua kuulla. Ei hänkään sitä halua kuulla. Ei teidän sitä pitäisi tehdä. Mikä ennakkoasenne teillä on tähän ryhtymiseen? Voitteko päästä sen yli? Voitteko lähettää valoa presidentille ilman ihmisten politiikan sekaantumista asiaan? Voitteko sen sijaan antaa ajatuksen kosmisesta älykkyydestä ottaa hallinnan ja säteillä valoa alueelle, mitä USA:n presidentti tarvitsee? Voitteko tehdä sen? Minäpä kerron, etteivät useimmat teistä voi.

Minäpä annan teille esimerkin mestarista, joka lähettää Valoa johtajilleen. Hän istuutuu ja näkee presidentin sellaisena enkelikaverinaan pimeässä paikassa, joka tarvitsee mahdollisimman paljon valoa. Ei ole mitään puolueyhteyden toimeksiantoa, ei ole mitään toimeksiantoa siitä, mitä mestari haluaa tapahtuvan, ei ole minkäänlaista toimeksiantoa. Sen sijaan tuosta Valosta tulee Jumalan moottori, joka lähettää Viisautta, Rauhaa ja Selkeyttä presidentin virkahuoneeseen, jotta hän näkisi ja voisi käyttää sitä, mutta hänellä on myös vapaa valinta tehdä niin. Enkeliltä toiselle. Samanarvoiselta toiselle. Jumalainen sopimus, jonka mukaan jollain tasolla johdossa olevien, joiden DNA-osat ovat yhtä syvällisen valmiina kuin teidänkin, odotetaan esittävän tärkeää osaa planeettanne tulevassa muutoksessa. Jälleen kerran, se on kumppanuutta.

Teillä on ihmisen ennakkoasenne ja se on suodatin. Te läimäytätte sen tuon valon eteen ja se menee ulos. ”No, miten me voimme olla tekemättä sitä? Se on ihmisolennon osa, Kryon.  

Miten me voimme repiä tuon suodattimen pois? 

Ennakkoasenteen suodatin vaan näyttää tulevan. Meidät on rakennettu, niin kuin on rakennettu.” Voi ei, ei teitä ole. Se on vanhan tavan mukainen havainto. Voi, te tulette tänne sellaisina ja te kuljette elämän läpi sellaisina, kunnes tulee viesti, joka parantelee mieltänne. Muistatteko viestini vuodelta 1989? Kumppanini julkaisi tuon viestin teille vuonna 1993.  

Siinä sanottiin omin sanoin kerrottuna ”te voitte muuttaa raitojanne!” Se oli viestinä. Muistatteko? ”Haluaisitteko muuttaa karmallisia ominaisuuksianne?”, minä sanoin teille. ”On uutta energiaa”, minä sanoin teille. ”Magnetismia muutetaan niin, että teidän DNA:nne muuttuu”, minä sanoin teille. ”Haluaisitteko, ettei astrologinen merkkinne enää vaikuttaisi teihin? Haluaisitteko peruuttaa asioita, joita kukaan ei koskaan tekisi?”, minä sanoin. Menkää katsomaan.

Ja miksi te kutsuisitte henkilöä, joka voisi tehdä sellaisia asioita? Mestariksi! Mestaruus on käsissänne, rakkaat ystävät, eikä se merkitse sitä, että te seisotte muita ylempänä ja jokainen palvoo teitä. Ei se merkitse sitä, että teidän täytyy seistä jonkinlaisessa valokeilassa, jotta kaikki näkevät teidät. Se merkitsee sitä, että pimeydessä, vaikka omassa kaapissanne, teidän valonne on niin puhdas, että se muuttaa asioita tällä planeetalla, vaikka te olisitte ainoa, joka siitä tietää. Teidän ei tarvitse myöskään huutaa sitä kukkulanhuipulta eikä kukaan tule juosten teidän ovellenne sanomaan: ”Vau, sinulla on kirkas valo.” Te tiedätte sen, koska te tunnette siitä rauhaa, teillä ei ole pelkoa, teillä ei ole huolta, teillä ei ole turhautumista.
 
Sen sijaan teillä on Jumalan rakkautta itsessänne. Ja muut eivät näe jotain kummallista Uuden ajan valoa, vaan he näkevät tasapainon, ja se saa heidät haluamaan olla teidän kanssanne. Voi, millainen käsitys tämä onkaan ihmisestä! Mestaruus on teidän.

Anteeksianto

Tässä on suodatin, jota ette ole tulleet ajatelleeksi: 

Entä asiat, joita elämässänne on tapahtunut ja jotka ovat tuoneet teille vaikeuksia? Entä ihmiset, joille te ette voi antaa anteeksi? Luuletteko, etten tiedä, keitä täällä on? Luuletteko, etten tiedä, ketkä lukevat? Voi, sinä olet yrittänyt antaa anteeksi, mutta pettäminen on kova paikka, eikö olekin? Kyllä. Pettäessään sinut hän melkein kuin petti koko sopimuksen ja pilasi koko elämänkokemuksen. Hän pisti sinut käymään sen läpi, eikö niin? Kenties se oli äiti tai isä. Se tekee asiasta vieläkin pahemman, eikö niin? Ja minä tiedän, keitä täällä on! Kenties kyseessä on tytär tai poika, jolle sinä et voi antaa anteeksi sitä, mitä hän teki. Kenties tapahtui hyväksikäyttöä. Kenties se jatkuu edelleen, mutta sinä vain siedät sitä. Voi, minä puhun nyt sinulle. Sen vuoksi sinä tulit tälle tuolille istumaan, rakas ystävä. Jos tämä ei kosketa sinua nyt, mikään ei saa sinua tuntemaan, koska minä puhun juuri sinulle, kuuntelija. Minä kosketin juuri useampaa kuin yhtä teistä. Mitä teet asialle? Sinä et pysty antamaan anteeksi hänelle.

Se on nimittäin suodatin. Minä voisin nähdä tuon saman enkelin kukkulalla nytkin. [Lee tekee liikkeen, ikään kuin hän katsoisi kauas.] ”Voi, tuolla on valo. Se tulee tuhansien kilometrien takaa. Voi, se on kaunis valo. Oho, näen sen olevan täynnä anteeksiantamattomuutta! Me käytämme niin paljon valoa kuin voimme, mutta se on vaikeaa, koska tuo suodatin on päällä.” Ymmärrättekö, mitä sanon? Mitä tahansa elämässänne tapahtuukin ”juuttuu kiinni valoon”. Kenties sinä tähän saakka ajattelit, että voisit mennä nurkkaan lähettämään valoa, meditoida, pitää hauskaa ja jotenkin kaikki nämä asiat siirtyisivät sivuun ryhtyessäsi ”henkiseksi”? Ei. Se mitä olet, on leimattuna generoimaasi valoon.

”Ok, Kryon, kerro sinä minulle, miten annan anteeksi tälle ihmiselle. Sinä nostit asian pöydälle, joten kerro minulle. Minä en pysty siihen. Minä en pystyisi siihen koskaan. Minulla on nyt ongelmia. Miten se tehdään?” Oletko koskaan pyytänyt apua? Vai istutko täällä ajattelemassa: ”En voi tehdä sitä, en voi tehdä sitä, en voi tehdä sitä”. Miten olisi niin suuren ja mullistavan muutoksen tekeminen, että nuo tunteet vain putoavat lattialle ja sinä lakaiset ne pois ajan kanssa? Mitä tästä sanot? Miten olisi, ettet koskaan enää ajattelisi sitä, jokaisen päivän jokaisen hetken sijasta? Mitä siitä sanot?

Minä kerron sinulle, valotyöntekijä, että anteeksianto on yksi mestaruuden pääsisältö. Riippumatta tilanteesta sinun havaintosi muuttuu. Muistatko kenties sen lapsen, joka sanoi sinulle jotain kolmannella luokalla koulussa? Luultavasti et. Se johtuu siitä, että sinun elämänkokemuksesi on niin paljon sen yläpuolella nyt, ettei se ole tärkeää. Se kuului paikkaan, jossa et ollut vielä kypsä, joten se ei vaikuta sinuun enää. Sinä vartuit! Ajattele näin mestaruudestakin, koska silloin alat nähdä, miten asiat toimivat, sinusta tulee havainnoltasi viisaampi ja paljon moniulotteisempi. Asioilla, jotka vainoavat sinua nyt, ei ole enää energiaa, ja ne ovat ajanhukkaa. Sinä nouset niiden yli. Oletko valmis siihen? Tytär, oletko valmis? Voitko antaa anteeksi? Voitko jopa rakastaa häntä? Minä haastan sinut, rakas ystävä. Puhdista valo. Tee se tänään.

Olen juuri antanut teille neljä ihmiselle tavallista suodatinta, vaihtelevassa määrin yhteisiä kaikille. Oletteko koskaan miettineet sitä, miten se vaikuttaa kykyynne lähettää haluamaanne puhtautta? Eikö olekin kaunista, että lähetetään valkoista valoa, joka on niin kirkasta, että se valaisee pimeyden nurkkia maailmanlaajuisesti? Tiedättekö, mitä lattialla on, mitä kukaan ei näe, niiden keskuudessa, jotka ovat hyvin matalavärähteisiä? He eivät koskaan tule tällaisiin tilaisuuksiin, eivät koskaan lue sanoja, joita jotkut ovat nyt lukemassa, tai kuuntele tätä viestiä, jota jotkut teistä kuuntelevat. Te vaikutatte heihin, koska teidän valonne loistaa heidän nurkkaansa ja yhtäkkiä he näkevät asioita, joita he eivät koskaan ennen nähneet.

Tietenkin he luulevat sen olleen oma ideansa, kun he löytävät sen. Monin tavoin se onkin, koska heidän vapaa valintansa oli nähdä se, kun te olitte loistaneet valoa siihen. Se on silloin kumppanuutta, eikö olekin? Mitä se kertoo teille? Teidän pitäisi lähettää puhdasta, kirkasta valoa, ilman turhautumista, vihaa, pelkoa, ennakkoasenteita. Miten monta ”kumppania” on odottamassa, että te teette tämän? Miten monet heistä saattavat pystyä vaikuttamaan sotien lopettamiseen, rauhan tekemiseen tai sairauksien parannustavan löytämiseen? Ajattelitteko tätä? Se on kosmista kumppanuutta, joka on täysin tietämätön 3D-logiikasta tai ajasta.

Akaasiset suodattimet

Jos te ajattelitte olevan vaikeaa poistaa kaikkia näitä suodattimia, odottakaahan, kunnes kuulette seuraavan osion. Täällä nurkassa on toinenkin suodatinlaatikko - esoteerinen laatikko. Siinäkin on teidän nimenne! Jos edelliset olivat tarpeeksi vaikeita, odottakaahan, kun näette estoteeriset suodattimet. Ja niitä nimitetään Akaasiaksi.

Minäpä kerron sinulle jotain. Sinä olet yhdistelmä kaikista sinuista, jotka ovat olleet maan päällä. 

Mietipä hetken tätä, lemurialainen. Mitä olet ollut, mitä olet tehnyt? Mitä sinulle on tehty, uhri? Se on oman moniulotteisen DNA:si Akaasiassa ja sinä tiedät sen. Miten monta kertaa olet joutunut uhriksi, shamaani? Puhutaanpa viime kerrasta, kun sinut poltettiin roviolla. Sinäkin olet täällä, lukija. Mitä Akaasinen tieto siitä, kuka sinä olit, tekee sinulle nyt? Eikö se saakin sinut vähän epäröimään kanavointitilaisuuksiin tulemista? Sen pitäisi.

Moniulotteisesta näkökulmasta katsottuna ei ole sellaista asiaa kuin mennyt elämä. Me olemme sanoneet sen aiemminkin. Siksi ne kaikki ovat läsnäolevia elämiä, eikö niin? No, aletaanpa sitten katsoa niitä. Mikä sinua ärsyttää? Kenties on sinulla on joitain piirteitä etkä sinä tiedä mistä ne tulevat? Mistä sinä yrität päästä yli? Minäpä kerron, että se kaikki on Akaasiassa. Se tulee aiemmista inkarnaatioista, jolloin olit joku muu. Sitä kutsutaan jäännösleimaksi, jos te haluatte sille nimen, mutta tähän liittyy ironiaa - näyttää epäreilulta, eikö niin, että alkaessanne tämän matkan, joka on henkinen polku, ja tullessanne moniulotteisiksi, juuri ne asiat, joista te toivotte pääsevänne eroon, ilmestyvät esiin! Teidän matkanne moniulotteisuuteen itse asiassa avaa oven, joka saa näistä asioista tulemaan teille eläviä, kuten uhriksi joutuminen.

Entä itsearvostus? Tuntuuko teistä koskaan siltä, ettei teillä ole juurikaan sitä? 

Minä annan teille erään tosiasian, jota en ole koskaan ennen sanonut, ja minä kerron teille, miten asia on. Valotyöntekijät tuntevat itsensä lyödyiksi. Ryhmänä heillä ei ole paljon itsearvostusta ja siihen on syy - hyvä syy. Silloin kun te aloitatte tämän matkan ja teistä tulee edes vähän moniulotteisia, kaikki elämät tulevat esiin ja te saatte nähdä, keitä te olette, mitä te olette tehneet ja missä te olette olleet. Yhtäkkiä teistä ei tunnukaan enää arvokkaalta.

Jotkut teistä haluavat vain ryömiä nurkkaan itkemään. Tämän Akaasisen tiedoston suunnattomuus tekee teille. Se näyttää kaikki kamppailut, mitä on vaadittu teidän tulemiseksenne siksi olennoksi, mitä te tänä päivänä olette. Te saatte tuntea monet niistä ja se sattuu. Se mitä te ette ota huomioon, on tosiasia, että kaikki nuo eri tietoisuudet aikojen kuluessa, joihin te osallistuitte, olivat suoria askelmia valaistuneeseen olemukseenne tässä nykyisessä elämässä. Ne eivät edusta sitä, keitä te nyt olette, mutta tunteet ovat olemassa ja ne tulevat pintaan.

Entä vannomanne valat? Mitä luulette niiden teille tekevän? Miettikääpä, miten monta valaa te vannoitte - nunna, pappi, shamaani, poppamies. Te istutte näissä tuoleissa ja leikitte olevanne tavallisia ihmisiä, kuitenkin te istutte siellä kaikkien noiden pyhien värien kera. Minä näen ne, minä teidän, keitä täällä on. Minä tiedän, mitä te olette tehneet ja missä te olette olleet. Minä tiedän, mitä te olette käyneet läpi. Kuitenkin te tulitte takaisin, eikö vain, istumaan näille tuoleille 11:11-energiassa? Numerologisesti 11:11 merkitsee valaistumista ja valaisemista. Te tulitte lopullista taistelua varten ja edustatte sukupolvea ennen vuotta 2012.

Tämä, seuraava ja sitä seuraava sukupolvi kääntävät maapallon ympäri. Te olette edelläkävijöitä. Te asetatte näyttämöä ja olette niitä, jotka päättivät saada indigolapsia. Teillä on heitä lapsina ja lapsenlapsina, jotta te voitte opettaa heille, miltä valo ilman suodatinta näyttää. Te olette niitä. Teidän sukupolvenne tekee sen. Te olette niitä, jotka tulitte tänne ja käänsitte kaiken ympäri vuonna 1987. Teidän henkinen energianne maan päällä päätti, ettei tulisi mitään maailmanloppua! Niitä te olette. Mutta yhtäkkiä löydettyänne voimanne, te saitte kokea nuo valat ja uhrina olemisen, eikö vain? Me olemme sanoneet tämän aiemminkin: Haluatteko tietää, miten päästä siitä eroon, kaikesta siitä, juuri nyt? Miksi emme vain tekisi sitä kaikki yhdessä? Kuuntelija, miksi et tekisi sitä minun kanssani? 

Sinun ei tarvitse sanoa mitään ääneen, sano tämä vain sisälläsi:

”Rakas Henki, minä elän vuosina, jotka pelastavat maapallon, ja minä olen tekemässä muutosta tällä planeetalla. Näin minä päästän irti kaikista valoista, jotka tulisivat sen tielle, sillä ne kuuluvat toiseen tietoisuuteen ja toiseen energiaan. Sen sijaan minä uudistan valani samalla Akaasisella energialla, joka vannoi ne alun perin. Kaikki elämäni ovat nyt tukenani. Ja ikään kuin vetämällä energiasauvalla viivan oman historiani läpi, minä otan nyt ne kaikki hallintaani. Minä tarvitsen apua kaikkien niiden monien sielujen tietoisuudelta, kuka minä olen ollut ensikerrastani lähtien tällä planeetalla. Yhdessä me luomme valkoisen valon, jollaista tämä planeetta ei ole koskaan nähnyt. Monien minujen valo keskitettynä nykyiseen minääni. Tämän vuoksi minä tulin tällä kertaa ja tämän vuoksi minä olen ollut olemassa kaikkina näinä aikoina - ollakseni täällä nyt.”

Mitä tästä sanot? 

Sinä olet vastuussa itsestäsi, jumalainen ystävä. 

Sinun ei tarvitse olla huolissasi näistä asioista. Sinun ei tarvitse sanoa: ”Miten minä teen tämän? Mikä on menettelytapa? Mistä minä aloitan?” Miksi et sen sijaan vain tee sitä? Katso, mitä tapahtuu pomon puhuessa - jumalainen pomo, joka elää 3D:ssä tällä planeetalla juuri nyt. Sinä puhut omalle Akaasiselle tiedostollesi, ja se reagoi ja kirkastuu. Katso, mitä tapahtuu. Katso, mitä tapahtuu kammoillesi. Teillä kaikilla on niitä jossain määrin.

Me puhuimme tästä aiheesta kerran kirjassa nimeltään Matkalla kotiin, joka kertoi Michael Thomasista [Kryon kirja viisi]. Michael Thomas oli mies, joka opetteli ylösnousemusta ja sitä, mitä se merkitsi 3D:ssä. Tässä tarinassa hänellä oli ahtaanpaikankammo ja osaksi hänen koulutuksessaan oli kyse kammoista. Hänet itse asiassa pistettiin ruumisarkun kaltaiseen laatikkoon, mikä naulattiin kiinni. Ja miten Michael Thomas reagoit siihen? Hän lauloi laulun! Ei ollut mitään pelkoa, ei mitään paniikkia. 

Hänellä oli ainoastaan tunne: ”Minä olen vapaa pelosta ja minä aion laulaa siitä, kunnes laatikko avataan.” Se sopi hyvin hänen sielulleen, ja hän juhlisti sitä sen sijaan, että olisi joutunut vanhan toimintamallin mukaisesti paniikkiin.

Te voitte päästää irti hyvin monista näistä esoteerisista asioista, koska ne suurimmalta osalta ovat menneistä elämistä tällä planeetalla. Te hallitsette täysin Akaasista energiaa DNA:ssanne. Homma toimii näin. Nykyisin elävä ihminen hallitsee kaikkea, mitä on tapahtunut, ja sen energiaa. Mutta jos te ette ota tuota hallintaa itsellenne, siitä tulee suodatin.

Pystyttekö kuvittelemaan lähettävänne kirkasta valoa Lähi-itään, kun sen on joka puolelta uhrina olemisen peitossa? Vannomienne valojen peitossa? Teidän ennakkoasenteidenne peitossa? Pystyttekö kuvittelemaan sitä? Tällainen on tässä oikealla puolellani oleva suodatinlaatikko. [Lee viittaa kädellään.]

Entä odotus? Sekin on suodatin. ”No, Kryon, ei positiivisessa ajattelussa ole mitään väärää. Minä lähetän valoa ja odotan, että se saa aikaan hyvää energiaa ja positiivisen tuloksen. Minä odotan, että tämä on rauhanomaista valoa.” No, ihminen, tämä on hyvin tukevaa valoa, mutta sinä olet juuri liittänyt siihen ennakkoasenteen. Miten kosminen älykkyys voidaan asettaa puhtaalle valolle, kun olet jo päättänyt, mitä varten se on ja mitä se tekee? Ymmärrätkö? Eikö tässä osittain olekin kyse kyvystäsi lähettää valoa, joka on puhdasta, yleistä, vapaata ja puhdasta omasta itsestäsi. Me pyydämme ainoastaan jumalaista osaa, ja ainoastaan tuo jumalainen osa antaa kosmisen älykkyyden mennä oikeaan paikkaan ja luoda oikeaa energiaa tuolla kerralla. Siksi sinä olet täällä.

Tämä kosmisen älykkyyden prosessi tunnetaan hyvin. Se tunnetaan hyvin kvanttihologrammissa. Kosminen älykkyys on määritelmä siitä energiasta, joka tietää, mihin se menee, mitä se tekee ja kehen se vaikuttaa. Se ei asetu kenenkään ihmisen päälle, se antaa vain valoa, jotta hän näkisi selkeämmin. Siten se sallii sen ihmisen vapaan valinnan, jonka päälle se loistaa. Ja tällä on tekemistä myös parantamisen kanssa. Siksi te ette pysty parantamaan ketään, rakkaat ystävät. Voi, te voitte tasapainottaa heidät. Te voitte kertoa heille, mikä on vialla. Te voitte antaa heille asioita, jotka auttavat heitä, mutta heidän on otettava ne itse, ymmärrettävä ne itse ja työstettävä itseään parantuakseen. Joskus tämä vie noin kolme sekuntia ja joskus elämän ajan.

Entä odotukset? Yhtä yksinkertaista kuin tämä. ”Me kokoonnumme yhteen ja rukoilemme maailmanrauhan puolesta.” Todellako? Sitäkö te aiotte tehdä? ”No, sitähän sinä kehotit meitä tekemään.” Voi, ei. Minä kerroin teille, että ihmisolennot, erityisesti ne jotka lukevat, kuuntelevat ja ovat tässä huoneessa, voisivat saada aikaan maailmanrauhan. Niin minä sanoin. Minä en kehottanut teitä lähettämään valoa, jossa on maailmanrauha, enhän? Ei, enkeli. Tässä on tehtävänne: Kokoontukaa yhteen lähettämään valoa, joka on niin voimakasta, ettei teidän tarvitse koskea siihen. Itse asiassa siihen koskeminen ja sen ajatteleminen saattaa jopa olla sellaista, mikä suodattaa sitä. Antakaa sille tarkoitukseksi luoda korkeinta hyvää kaikille sen jumalaisen älykkyyden kautta, joka teillä on, mutta jota te ette ehkä ymmärrä. Generoikaa valoa ja antakaa kosmisen älykkyyden viedä se minne tahansa. Te olette moottori, sillä ihmisen on generoitava se, mutta sitten Jumala määrittelee, mitä tapahtuu, kun se on lähtenyt teiltä.

Tätä fyysinen majakka tekee. Miettikääpä tavallista majakkaa. Mitä se tekee? Luuletteko, että se lähettää merellä oleville laivoille jonkin viestin valolla? Ei se lähetä. Se sanoo vain: ”Katselkaa ympärillenne. Minä olen valo pimeydessä. Minä olen täällä syystä, joten etsikää syytä ja löytäkää turvaan.” Sitten laivan kapteeni kääntää ruoria, eikö niin? Se valaisee pimeyden ja antaa tilaisuuden valita. Ja sitä teidän on tarkoitus tehdä. Jotkut teistä, jotka kuuntelevat ja lukevat, tekevät tämän erittäin hyvin! Ja te olette oppineet kaikki nämä asiat. Kuitenkin minä tiedän, keitä muita on tässä hyvin suuressa tilassa, missä aika ei ole tärkeä, ja monet ovat lukeneet ja kuunnelleet vuosien ajan, teidän aikarakenteellanne mitattuna.

Epäusko

Viimeinen on epäusko! 

Tämä näyttää mahdottomuudelta, eikö vain? 

”Kryon, miten voi olla majakka ja olla uskomatta?” I

tse asiassa monet teistä ovat ihan uskon partaalla, yrittäen olla majakoita, käyden läpi askelmia. Mutta todellisuudessa astuessanne pois tästä huoneesta, te alatte kyseenalaistaa tiettyjä asioita. ”Onko se todella totta? Onko se oikein? Mitä näyttämöllä oleva mies oikeastaan kanavoi? Tuliko jokin enkeli todella hänen lävitseen? Ovatko nämä sanat Hengeltä vai ihmiseltä?” Voi, te haluatte vastauksen tähän? Näyttämöllä on parhaillaan kaksi hahmoa. He ovat osa seuruetta, joka tulee sisään kumppanini kanssa joka kerta hänen tehdessään tätä. Minä en odota teidän näkevän heitä, vaikka jotkut voivat nähdäkin, ja he usein kertovat siitä.

Tämä on todellista, ja viestin pitäisi värähdellä Sydämessänne ja mielessänne, että minä olen todellinen. 

Minun olemukseni ei pyydä teitä tekemään mitään sellaista, mitä te ette halua tehdä, eihän? 

Sen sijaan se vain ylistää teitä ja kertoo, miten kauniita te olette. Se kuvailee, mitä teidän sisällänne on ja mitä voidaan tehdä. Eikö tästä olekin kyse? Eikö tämä jätäkin teille vapaan valinnan? Tämä on Jumalan Rakkautta toiminnassa, rakas ystävä. Sitä täällä on.

Minä olen kumppaninne, Kryon, ja jotkut teistä alkavat tunnistaa, kuka minä olen, ja miksi minä olen täällä. Jos te pääsette eroon epäuskosta, siitä kaikesta, teidän valostanne tulee paljon kirkkaampi. Se riippuu teistä. Kaksinaisuus muodostaa teihin epäuskon. Se on tarkoituksenmukainen työkalu, joka pakottaa teidät etsimään löytääksenne jumaluuden. 

Vaikka onkin intuitiivista etsiä omia jumalaisia juurianne, ei ole intuitiivista, että teillä todellisuudessa on sitä. Siunattuja ovat ne, jotka etsivät, sillä he löytävät etsimänsä - Jumalan sisältään.

Mikä polkunne on tänään? Minne se vie teidät ja mitä se tekee tämän planeetan hyväksi? ”Kryon, minä haluan tietää, miten pääsen eroon suodattimistani?” Minä olen kertonut teille, miten. Hyvin monet teistä haluavat lokeroida sen, ikään kuin se olisi 3D:ssä. ”Kryon, minä haluan sinun antavan meille 12 askelta. Minä haluan sinun antavan meille jotain, mitä me voimme käsitellä, mikä on enemmän ihmisentyyppistä.” Ja minä sanon sinulle, miksi sinä haluat tehdä siitä niin monimutkaista, ihmisolento? Asian tekeminen ihmisentyyppiseksi antaa sille monimutkaisuutta ja rakenteen. Mutta se on paljon yksinkertaisempaa - sinun ja Hengen välistä. Miksi et vain pääse siihen? Luottamuksella ei ole rakennetta.

Tätä varten ei ole mitään käsikirjaa. Se ei ole 3D:ssä. Sinä istuudut ja työnnät tuota oman henkisen heräämisesi ovea ilmaisten puhtaan tahtosi ja sanot: ”Jumala, kerro minulle, mitä minun tarvitsee tietää.”  

Tunnetko seurueen juuri nyt kysyvän sinulta: ”Oletko valmis tekemään sen?” Se ei nimittäin valmistu kokonaan siinä samassa. Sinä teet sitä monin eri askelin, mutta ne ovat sinun askeliasi ja ainutlaatuisia sinulle, ei jotain käsikirjasta löydettävää. Nekin teistä, jotka ovat päässeet teidän kutsumaanne ylösnousemustilaan, ovat edelleen valmiita menemään seuraavalle tasolle ja tekemään sen taas. Te katsotte, mitä tapahtuu, sitten edistytte jälleen. Katsotte, mitä tapahtuu, sitten siirrytte taas eteenpäin. Tämä johtuu siitä, että energiat vaihtuvat, ja ne muuttuvat joka ainut kuukausi teidän planeetallanne. Mikään ei pysy paikoillaan ja joillekin teistä se aiheuttaa turhautumista. [Kryon hymyilee.] Älkää antako niin olla, koska te ja ympärillänne olevat muuttavat sitä. Te ajatte maapalloksi kutsuttua junaa, joten se merkitsee, ette te ette uhreja sen osalta, minne se teitä vie. Te asetatte raiteita.

On uusia työkaluja, jotka avaavat teidän DNA:tanne ja tässä koko viestissä on kyse siitä, sillä on aika aloittaa tämä mestaruusopetus. 
 
Me vihjasimme siihen kauan sitten kehottaessamme teitä olemaan ”ajattelematta kuin ihminen”. 

Nyt on aika kertoa teille, että voidaksenne jatkaa eteenpäin tätä muutosta, teidän on pystyttävä olemaan osittain ihmisiä ja osittain mestareita - juuri sitä mitä varten te tulitte - mutta se vaatii havaintokulman muuttamista ja kulkemista kahden todellisuuden välillä, joista toisesta teillä on vain vähän kokemusta.

Kuvittelehan kanssani. 

Näe upean kaunis majakka, joka on tehty betonista, jos niin haluat, koska se ei liiku. Se ei horju tuulessa. Se on varma itsestään, koska se uskoo. Se tietää, kuka se on. Ja tuon majakan vartija olet sinä. Se on kotisi, sinun kehosi. Sinä nouset portaita pitkin ylös varmistamaan, että valon päällä ei ole mitään suodattimia.

Kuvittele kanssani, että tämä Valo on hyvin kirkas ja valkoinen. Sinä olet tämän valon vartija ja sinä lähetät sen matkaansa. Sinä siunaat sen ja juhlit sitä, mutta sinä et kuitenkaan tiedä, minne se menee. 

Voi, sinä voisit antaa sille suunnan tahtomalla ja sanoa: ”Tänään minä haluaisin lähettää valoa sudanilaisille.” Siellä on nimittäin niin paljon surua ja kuolemaa, ettei sitä voi edes kuvitella. Se on hyvä suunta lähettää valoa, mutta samaan aikaan sinä annat Jumalalle luvan lähettää sitä sinne, minne sen on määrä tuolla hetkellä mennä. Joskus vain Jumala tietää asiat ja teidän kumppanuutenne on sellaista, että valo menee paikkoihin, joita et voi edes kuvitella, ja auttaa pimeissä paikoissa niitä, joita et ehkä koskaan tapaa maan päällä.

Tiedättekö, miten voimakasta tämä on ryhmässä tehtynä? Minä sanon sen taas. Vajaan puoli prosenttia ihmiskunnasta on herättävä tekemään tätä, jotta se saa aikaan muutoksen - jolloin te näette sen uutisissa, jolloin maapallo alkaa muuttua ja viisaus alkaa olla normina. Te näette tapahtuvan asioita, joita te ette koskaan ennen ole nähneet tapahtuvan, ja te pohditte, miten näin epätavallista tapahtui. Ja minäpä kerron teille: koska tämä moniulotteinen valo sai kulttuurin muuttumaan ja epätarkoituksenmukaiset energiat ja hallitukset kaatumaan. Rakkaat ystävät, tietäkää, että te teette työtä tämän planeetan hyväksi. Siitä syystä te tulitte. Ja tämä on totuus.

Tämä on ollut Kryonin viesti näiden 18 vuoden ajan. Kahdeksantoista on 9 numerologiassa. Se on loppuunsaatettu viesti. Viesti ei tästä enää parane, mutta on edelleen paljon opetettavaa. 

Jotkut teistä tuntevat, että sitä on vaikeaa saada aikaan ja niin onkin. Mutta minä tiedän, keitä täällä on, ja minä tiedän, mitä te pystytte tekemään. Ja sen vuoksi sitä kutsutaan kokeeksi, rakkaat ystävät. Sen vuoksi teitä kutsutaan valotyöntekijöiksi.

Eikö olisikin hyvä päivä parantua? Mitä sanotte ryhmävaikutuksesta tässä huoneessa? Nyt me puhumme tässä huoneessa oleville. Tällä on nimittäin kolme ihmistä, joilla on sellaista veressään, mitä he eivät halua. Minä tiedän, keitä täällä on. Haluaisitteko te auttaa sen puhdistamisessa… itse asiassa Akaasian peruuttamisessa? Jos he antavat luvan, tämä voi tapahtua. Te kolme tiedätte, keitä minä tarkoitan, ja ehkäpä juuri nyt te antaisitte luvan näille muille enkeleille lähettää teille valoa? Annatteko luvan? Huoneessa olevien ei tarvitse tietää, keitä te olette. Näin kosminen älykkyys toimii.

Kuunnelkaa minua juuri nyt, te kaikki. Sillä tämä aika on kypsä parantumiseen, elämää muuttavaa energiaa. Visualisoitteko valoa heille? Antakaa kosmisen älykkyyden tehdä työnsä. Vain visualisoikaa valoa näille kolmelle, jotta he lähtiessään täältä ovat erilaisia. Heidän verestään tulee heidän luvallaan erilaista. Se palautuu tilaan, missä se oli ennen likaantumistaan. Ymmärrättekö, mitä minä sanon tässä? Parantuminen on usein ajassa peruuttamisen ihme… missä henkilö viedään siihen paikkaan Akaasisessa energiassa, joka oli ennen hänen sairastumistaan. Se, rakas ystäväni, selittää, miksi parantumiset ovat ikuisia. Sairaus ei tule koskaan takaisin, koska sitä ei koskaan ollutkaan!

Minä tiedän, keitä täällä on. Olisi hyvä aika parantua. Annatteko te kolme luvan siihen? Koska me muut olemme nimittäin teidän puolellanne. Perhen on hyvä aika auttaa perhettä.

Älkää unohtako tätä hetkeä. Koska yksi teistä on jo muutettu, parantuminen on käynnissä. Entä kaksi muuta? Voi, se on tulossa. Se tulee. Siunattu on ihmisolento, joka ylittää epäuskon sillan ja löytää siellä olevan rakkauden. Ratkaisematon on ratkaistavissa. Siellä on valoa, missä te luulitte olevan pimeyttä, ja te voitte saada pyytämänne ihmeen.

Ja niin se on.

Kryon
IHMISMAJAKAN SUODATTIMET

Kryon-nimistä henkiolentoa kanavoinut Lee Carroll 
( http://www.kryon.com)
3.12.2006 Newport Beach, Kalifornia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: