WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 4. helmikuuta 2011

Sairaudet ovat suuria opettajiamme

Karman "lait" uudesta näkökulmasta
Magneettimestari Kryon herättelee meitä, osa 2





Karma on käsitteenä tuttu useimmille meistä henkisen polun kulkijoista. Perinteinen karmakäsitys vastaa aika pitkälti Hammurabin kuuluisaa silmä silmästä, hammas hampaasta -lakia, mutta magneettimestari Kryon näkee asian toisin.
 
Karman käsite on omaksuttu new age -ajatteluun itämaisista uskonnoista, joihin kuuluvat olennaisena osana uskomus sielun kuolemattomuudesta, jälleensyntymästä sekä elämän aikana tehtyjen tekojen sovittamisesta tai palkitsemisesta seuraavassa elämässä. Kryonin mukaan asia ei ole aivan näin yksioikoinen, ja muutenkin käsityksemme karman toiminnasta on lievästi sanoen pielessä.
Kryon kertoo, että karman toiminnan periaatteena on se, että edelliset, menneet elämät sanelevat suoraan sen, miltä seuraava elämä näyttää. Se ei siis ole mikään rangaistus, vaan looginen seuraus siitä, mitä aiemmin on tapahtunut. Sitä paitsi kukaan ei koskaan tuomitse mitään, mitä me täällä teemme. Syy on siinä, että me olemme kaikki jumalaisia olentoja, ja kaiken lisäksi me itse valitsemme ja toteutamme omat haasteemme kerta kerran jälkeen.
Kryonin opetusten yhtenä perusteemana on se, että me itse kirjoitamme elämämme käsikirjoituksen, yhdessä kaikkien omaan elämänpiiriimme kuuluvien sielujen kanssa. Prosessi on varsin monimutkainen, eikä meidän edes oleteta ymmärtävän sitä täysin, siis silloin kun olemme Maassa oppitunnilla. Olennaista siinä on kuitenkin se, että silloin, kun me olemme verhon toisella puolella Jumaltietoisuudessa, me teemme suurella viisaudella suunnitelman seuraavaa inkarnaatiotamme varten, ja valitsemme itse kaikki ne haasteet, joita haluamme seuraavalla kerralla kokea.

Sielunsuunnitelma on jatkuva prosessi
 
Suunnittelun tekee monimutkaiseksi se, että se on jatkuva prosessi, toisin sanoen se jatkuu vielä silloinkin, kun me olemme jo inkarnoituneet Maahan. Suunnitteluistuntoihin osallistuu usein myös muita Maahan jo inkarnoituneiden ihmisten sieluolentoja. Tämän mahdollistaa se, että me olemme todellisuudessa moniulotteisia olentoja, me olemme yhtä aikaa olemassa monella eri tasolla, vaikka emme olekaan siitä tietoisia. Ja minne ikinä päätämme käsikirjoituksen mukaan mennäkin, perillä on aina joku "perheenjäsen" valmiina odottamassa meitä. Sama "perhe" kuulemma seuraa usein mukana elämästä toiseen. 

Elämän käsikirjoituksessa me otamme huomioon myös karmalliset seikat eli kaiken sen "painolastin", jota olemme edellisten elämiemme aikana keränneet mukaamme. Universumi ei kuitenkaan koskaan tuomitse meitä, sillä me olemme Jumalan osia, ja sellaisina täydellisiä. Me itse teemme kaikki valmistelut tulevaa koitosta varten, asetamme valmiiksi koepaperit pöydälle ja katsomme, miten selviämme siitä. Ja koska me olemme itse tehneet nuo kokeet, myös vastaukset niihin löytyvät meistä itsestämme. 

Vapaan valinnan planeetalle on ominaista se, että kaikki nämä kokeet ovat vapaaehtoisia. Me saamme tehdä niille mitä haluamme, eikä kukaan tosiaankaan koskaan tuomitse meitä. Edessä olevasta koepaperista voi tehdä lennokin tai sen voi heittää roskakoriin, mutta totta kai sen voi suorittaa myös huippuarvosanoin. Jokainen haaste antaa meille tilaisuuden valita sen, kuljemmeko kohti valoa ja rakkautta, vai pelkoa ja pimeyttä. 

Pelot ovat karman haasteita
 
Karmalliset haasteet tulevat esiin usein erilaisina pelkoina. Muita tavanomaisia karmallisia tapahtumia ovat sairaudet, erilaiset väkivaltaiset tilanteet, kuolemantapaukset, jne. Itse asiassa me itse suunnittelemme kaiken sen, mitä meille tapahtuu, ja siksi kunkin tilanteen ratkaisu on meidän omissa käsissämme. Niinpä kukaan ei voi tehdä meille mitään, mitä me emme itse tahtoisi. Kaikki on ennalta sovittua ja suunniteltua. Mitään ennaltamääräämistä ei ole kuitenkaan olemassa, vain haasteita, joihin voimme itse etsiä ratkaisuja.
Karman yhteydessä puhutaan usein myös roolien vaihtumisesta eli siitä, että väärintekijä joutuu seuraavassa elämässään uhriksi. Joskus näin kuulemma käykin, mutta yleensä päinvastainen tilanne on kuitenkin todennäköisempi vaihtoehto. Uhri voi joutua seuraavassa elämässä uudelleen saman ryhmän kaltoin kohtelemaksi, ja saa siten uuden mahdollisuuden selvitä tilanteesta kunnialla. On hyvä muistaa se, että kun me kerran itse käsikirjoitamme oman pienen näytelmämme, me valitsemme eri rooleihin myös kaikkein vakuuttavimmat näyttelijät. Kukapa olisi parempi viemään läpi roiston roolin kuin sellainen, joka on tehnyt sen jo aiemmin. 

Kryon mainitsee, että mekin olemme erikoistuneita olentoja. On harhaluulo, että jokainen meistä kävisi läpi kaikki mahdolliset karmalliset asiat. Jokaisella sielulla on karmallinen sykli, joka on muuttumaton ominaisuus eli se seuraa elämästä toiseen. Sykli on välillä 1-9 ja se kertoo sen, millaista karmaa kyseinen sielu käy elämänsä aikana läpi. Ryhmässä 1-3 karma on jokapäiväistä, tavallisen elämän kautta sovitettavaa karmaa, kun taas ryhmän 7-9 karma on huomattavasti raskaampaa, usein väkivallan sävyttämää, ja vaatii monesti ulkopuolisen apua. 

Syklin perusteella voidaan päätellä myös karmallisesti merkittävät elämät. Esimerkiksi 5-syklin sieluilla vain joka viides elämä on karmallisesti merkittävä, ja muut ovat siinä välissä "lepoaikaa". Sieluillehan ei ajalla ole mitään merkitystä, niinpä lepoaikoina sielu elää "tavallista" elämää ilman sen suurempia mullistuksia tai muutoksia. 

Sairaudet ovat suuria opettajiamme
 
Sykli kertoo myös sen, kuinka nopeassa tahdissa sielu kykenee muuttumaan. Pitkä aikasykli merkitsee sitä, että sielu muuttuu hitaammin kuin lyhyen syklin kohdalla.
Erikoista tässä tilanteessa on se, että parantajilla on yleensä pitkä aikasykli, ja se näkyy myös heidän ominaisuuksissaan. Monet heistä "imevät" itseensä parantamistilanteessa yli meneviä "jäämiä", mikä näkyy monesti ahdistuksena tai ylipainona. Uuden ajan myötä parantajilla on kuitenkin mahdollisuus saada kaikkein suurin lahja Universumilta: sisäinen rauha ja kyky tehdä parannustyötä ilman, että tasapainottomat avuntarvitsijat vaikuttavat heidän omaan tasapainoonsa mitenkään.

Mitä sairauksiin tulee, niin Jumala ei todellakaan anna niitä meille. Me valitsemme nekin itse, ja siksi me olemme itse vastuussa myös parantumisestamme. Erilaiset sairaudet ovat kaikkein suurimpia opettajia, sillä ne saavat meidät pohtimaan elämän tärkeysjärjestyksiä ja sitä, miten me oikeastaan haluamme elämämme käyttää. Kryonin sanoma on se, että kaikki sairaudet ovat parannettavissa ja joskus ihmeparantumisia voi tapahtua vielä aivan viime hetkillä. Sielu on kuitenkin se, joka ratkaisee viime kädessä sen, parantuuko keho vai ei. Joskus sielun on tarpeen kokea myös maallinen kuolema sairauden kautta. 

Kryon sanoo, että verhon toisella puolella karmallisia pelkoja kutsutaan haamuiksi tai harhakuviksi. Nimitys johtuu siitä, että nämä pelot ovat kuin synkkiä, pelottavia kuplia, jotka kuitenkin poksahtavat helposti rikki, kun tarkastelet niitä lähemmin, ja astut niiden sisään.

Kupla puhkeaa
 
Jokaisen kuplan sisällä majailee palkinto, jonka saat vain rikkomalla kuplan, ja kun teet näin, kuplasta vapautuu energiaa, joka nostaa planeetan värähtelytasoa. Samalla tuo pelko, tai karmallinen tekijä, poistuu elämästäsi lopullisesti.
Karmalliset haasteet tulevat esiin monina eri pelkoina. Tyypillisimpiä ovat mm. yksin jäämisen tai hylätyksi tulemisen pelko, epäonnistumisen pelko ja kuoleman pelko. Varsinkin viimeksi mainittu on tuttu monille meistä, ja Kryon toteaakin, että koko tämän näytelmän kannalta on tärkeää, että kynnys kuolla on korkea. Jos me nimittäin oivaltaisimme, kuinka helppo ja yksinkertainen asia kuolema on, me kaikki lähtisimme täältä pois, eikä se taas palvelisi tarkoitustaan.

Myös monet aiempien elämien traumat ovat jättäneet jälkensä meidän elämiimme. Väkivaltainen kuolema voi aiheuttaa seuraavassa elämässä hukkumisen tai putoamisen pelon. Näinkin voimakkaat pelkotilat on mahdollista puhdistaa pois, kun ne kohtaa avoimesti, ja muistaa sen, että ne näyttävät kyllä pelottavilta, mutta ovat todellisuudessa vain heikkoja viritelmiä, jotka eivät kestä lähempää tutkiskelua. 

Yksi hyvin voimakas, alitajuinen pelko seuraa monia meistä tänä aikana, ja sen lähde on ajallisesti hyvin kaukana, Atlantiksella. Aikanaan Atlantiksen lopun edellä värähtely oli hyvin samankaltaista kuin nyt, ja kun Atlantis sitten tuhoutui, monet meistä edelleenkin liittävät valaistumisen ja nämä tutut värähtelyt tuhoutumiseen. Tunne siitä, että Maapallon herätessä kirves jälleen heilahtaa, on kuitenkin turha. Mitään tällaista ei Kryonin mukaan ole tällä kertaa luvassa. Päinvastoin, tulevaisuutemme näyttää hyvin valoisalta. Kryon sanoo, että lopulta tulee vielä aika, jolloin karmaa ei enää tarvita, vaan eteemme avautuvat aivan erilaiset haasteet, ja sellaista tulevaisuutta kohti me olemme nyt matkalla. Maltan tuskin odottaa mitä tuleman pitää… 

Lähde: Lee Carroll - Kryon-sarja
Ilmestynyt alun perin Henkimaailman numerossa 2/2003.

Lue Karma ja sairaudet
http://www.pekkaervast.net/teokset/default.html


Emmanuel Langan kanavoimana 11.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys: 
 
Onko karmaa todella olemassa?
Ihmisen uudestisyntymä alkaa karman ulottuvuudesta.

Ennen inkarnoitumistanne valitsette, mitä taajuuksia haluatte kokea seuraavassa elämässänne jatkaaksenne kasvamista yksilötietoisuutena. Mutta te ette voi valita mitä tahansa värähtelyjä, vaan ainoastaan tietyistä rajatuista vaihtoehdoista. Karmatiedostonne asettaa nämä rajat. Mitä enemmän negatiivisesti suuntautunutta karmaa Teillä on menneisyydestä, sitä vähemmän vaihtoehtoja Teillä on. Toisaalta, silloin kun elätte elämän hyväsydämisenä, laajennatte automaattisesti niitä taajuusryhmiä, joita voitte valita seuraavaan inkarnaatioonne.


Kukaan ei tyrkytä Teille jotain päätöstä. Olette täysin vapaa ennen valitsemista, mutta tehtyänne päätöksen jokainen valintanne tuo mukaan rajoituksen.


Tämä on luonnollinen prosessi, mikä jokaisen ihmisen on käytävä läpi ennen inkarnoitumista.

Finger of God  

2 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Olen pohtinut karmaa, ja viimeisin ajatukseni, joka on jo jonkun aikaa pysynyt samana on vapaan tahdon mukainen.
Olemme vapaasta tahdosta täällä.
Voimme skipata koko jutun jos tahdomme.
Eli karma ei sido meitä syntymään, vaan vapaa tahtomme antaa mahdollisuuden kokea, jonka näemme haasteena ja oppiläksyinä.
Voimme halutessamme inkarnoitua menneeseen, tulevaan, eläimeksi, jonnekki muualle jos tahdomme.
Voimme myös olla syntymättä, tai vain muutaman kerran.
Vapaa Tahto on Rakkaudellinen ääretön lahja jonka annoimme itsellemme, jotta pelimme olisi mielekäs ja LuojaJumalalla mahdollisuus laajentua.

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos ...

Rakkauden Energia on nyt vapaammin käytössä... käyttäkäämme vapaata tahtoamme viisaasti.